Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van valami nightmares stream?
Normalt már kicsapták este 😄

Nekem is win7 64, semmi baj nem volt az installal
végeztek már vele kb éjfél körül

TruBy
Reggel 8-kor ölték le Diablot, mostmár nightmaren nyomják.

Kandurex
rohattak!! <#vigyor4> mindeki megkapja, csak én nem még 😞((

na, mindegy...egyébként kis érdekesség...a warez topikba kemény 44 db hozzászólás van...ez mekkora már? a pc történelem legjobban várt játéka és nincs warez érdeklõdés...<#eljen><#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SLICK
Köszönöm, de nem élek vele, hamarosan jön a sima változat. Eladni sem tudnám sajna, mert minden ismerõsöm beszerzi hamarosan.. :s
De köszönöm azért! 😊

Aradebil2
nah, átvettem(szexi poszter+képeslapszerû valami,imádom az ilyen jól kivitelezett mörcs szemetet😄), kulcs hozzáadva,délután go haza és let the game begin😄

aki figyelte az éjszaka történéseit,ázsiaiak hogy állnak most? normál vége fele?

oneal1
na itt a game😊

!Forza Ferrari!

nyuny01
hm most volt itt a futár 😄
Pest kb 80 km-re innen, egy piros kombi Focus-al jött a srác! 😄

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

TVelvet
lool milyen questek lesznek, szakadni fogtok a röhögéstõl... 😄DDDDD
Nekem karakterválasztónál kiírja, hogy Upgrage to blabla.. tehát starter. Viszont nem volt bétám, csak open bétáztam.
Mindegy most már kibírom.. egyébként is megigértem havernak. hogy együtt kezdjük. Õ meg még alszik.

Kandurex
CE -sek nem akarja valaki a Behind scene DVD felpakolni valahova? <#puszi>

Kandurex
starter edition, elméletileg bárkit beenged vele...

Tatyla
johogy delig vagyok a futar meg 4-5 korul jon ,need egy guest pass 😊,szanjatok meg

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
ott a bibi, 64bit, szépen állítsd az agent.exe -et XP prof SP3 kompatibilitásra és menni fog

Ezt nem vágom én se 😄 Nekem SE van ami elvileg usa szerver, most beengedett európával de sehol semmi felirat arra, hogy ez SE... MOst a fullal játszok cd key nélkül? 😄 Aztan nehogy az legyen kibanolnak 😄 mire megjön cd key 😄😄😄

Sheltem
Akkor nem nagyon értem... Valami bug ez, hogy pár embernek hozzáférés nélkül megy a játék?

Elég durva, ha igen...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nyuny01
Áh a tököm kilépek inkább, most már kibírom amíg jön a futár...

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Sheltem
Azért remélem hamarosan lehet majd olvasni az elsõ(!) hozzászólást arról is, hogy kinek mennyire tetszik a gameplay, mire számított, mit kapott stb...

Tudom volt egy béta, de jópáran most próbálják ki elõször. Szóval kedves éjféli vásárlók/digitális verziósok véleményeket kérek(kérünk) <#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nyuny01
Akartam de addig nem jutottam el, mivel a kedves gmail spamok közé rakta be, így másik mail címre csináltam a bétát!

Game hál istennek nem dobálja a jó cuccokat annyira, eddig 1 darab kék nem dobott, bétába ilyenkor már volt vagy 8 kék cuccom 😄

Sheltem
A fõnökömnek is hozza mindjárt. Kapta az smst...A sors iróniája, hogy én aki várom a 2008as bejelentés óta délután veszem át, õ meg megrendelte pénteken és megkapja délelõtt <#beka3>

Ebben egyetértek 😄

cikasz
win7 64-bit. router.

http://www.akciofigura.hu

Mos hívott a futár 20percen belul itt van 😄
Sheltem
Volt bétád azon az accounton ?

nyuny01
Nekem is simán elindul aktiválás nélkül!Nem lesz ebbõl gond szerintetek?
Mondjuk az accountomat nem törlik majd?

Carlos
Érdemes újra végighallgatni a párbeszédeket, mert a beta után sok új került a játékba!!!

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
battle.net mappát miért törlöd? Az nem véletlenül lett létrehozva....

Valaki írta még korábban, hogy miután törölte install indításnál hibakódokat kap.

Kandurex
windowsod típusa?

Carlos
0 nap, 0 óra, 0 perc, 0 mp and the heavens shall tremble

Þór vígi þessi rúnar

cikasz
Nem tudjátok miért van , hogy nem tudom felinstallálni? Folyamatosan ugrál a kis ablak az updating setup files és a launcing blizzard launcher között végtelenitve!
A battle.net mappát törlöm mindig. próbálkoztam már 200x legalább de mindig ez van.

http://www.akciofigura.hu

Carlos
PRODUCT LEVEL
DiabloŸ III Collector’s Edition
ACCOUNT STATUS
ACTIVE
REGION
Global

Þór vígi þessi rúnar

Hopp, bocs.. mégis starter, pedig bneten nincs az accomon semmi. 😊

Pretorian
A Starter nekem is késõbb jelent meg az accomon, pedig akkor már tudtam játszani. Biztos késõbb frissül a game management rész.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

mcwolf
Bírom az ilyen gyökereket,akik (biztos ami biztos) mindenhonnan megrendelik a CE-t, Józsi és Pisti meg anyázhatja a boltot, mert "nem jutott nekik".
Ennél már csak az a gázabb (értsd ge*ibb),aki a 30k-s CE-t 50k-ért árulja.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Kandurex
<#wow2>

<#ticking>

antgecc
Épp most hozta a futár, platinum shoptól. ty

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Srácok ez mi?
Még nincs itt a game, nincs starter sem az accomon, és tudok játszani.. wtf? 😄

Lest4t
Nekem is írt a futár, hogy ma kézbesítik a játékot, annak ellenére, hogy tegnap telefonon beszéltem a konzolokkal, hogy mégis inkább személyesen mennék be érte.<#nemtudom>

Avenger
Holnapra lehet szabadságot kéne kivennem. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Kaptam One of the chosen 😄 achievementset 😄

Kandurex
Na most kezdõdik az igazi õrület, tegnap az elszigetelt fan réteg kezdte el...de ma..tömegek százezrei <#taps>

Nekem is most jött az sms! <#eljen>

Nah, most kaptam SMS-t a futártól, hogy hozzák a CE-met a konzolokszervizétõl. Mondjuk nem bírták ki, hogy ne emeljenek, mert egy ezrest azért rápakoltak, de legalább nem 6k-t...Már ennek is örülni kell.😊
Avenger
Én is most kaptam a futár számával egy sms-t. 😊 Igaz ez havernak a normál példánya, kíváncsi leszek az én CE-m mikor érkezik.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Még egyszer teszek egy próbát.
Valaki akinek magyar nyelvû sima dobozos verziója van rátudna nézni, hogy kézikönyv rajta van-e a lemezen?
Ha rajta van, feldobnátok a pdf-et? Köszi szépen!
Én átállítottam eu-ra simán beengedett
Na fene most beengedett engem is lol.... Eddig próbáltam 65000x mindig error 31500 volt