Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Jó játékot!<#pias>#pias>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
A futár bácsi járt már arrafelé? - Tehát megkaptátok azt, amit megrendeltetek?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Egyébként aszittem hogy lesz rajta valamilyen fóliázás a dobozon, de nem 😄
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Szóval a teljesség igénye nélkül csak néhány kérdés:
-Mi az, hogy ez elején választani lehet hogy milyen küldetést csinálsz? Eddig ha egy küldetést egyszer megcsináltál, az meg lett csinálva és kész, most meg akkor mi ez az egész? Megcsinálhatsz bármilyen küldetést bárhányszor? És ha más küldetést akarsz csinálni ki kell lépni és már küldetéstõl kezdeni? Ha pedig nem kell hozzá kilépni, mi értelme a küldetés választónak az elején? WTF? Hogy megy ez az egész?
-Waypointok - ahogy észrevettem, nem fénylenek ki mint eddig, akkor mi alapján tudod hogy már megszerezted-e?
-Azt tudom, hogy attribútumok már nincsenek, és hogy skillszintek sem csak rúnák, és hogy valahogy újra el is lehet osztani ezeket de hogy mûködik ez az egész pontosan? Bétában mindig csak kiírta h unlockoltam ezt meg ezt a rúnát (ezek simán szint alapján unlockolódnak?), rányomtam, és kész. Ha csak ennyi a fejlõdési rendszer, ennyi erõvel magától is rátehetné az új rúnákat. Szóval hogy megy ez az egész és hogy lehet újraosztani a skilleket, rúnákat?
Regards,
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Sajnos pénzügyi gondok miatt le kellett mondanom az eleõrendelést (egyenlõre). 😞
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Munkahelyrõl nem tudom sajnos a közösbe bedobottakat használni...amire hazaérek meg valószínûsítem hogy találnak gazdát <#idiota>#idiota>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Itt a két guest pass nekem nem kell bedobom a közösbe minden fentartás nélkül.
2CEMDG-CRRJ-VRYNVD-FZNP-642FK7
TCD9EC-2P8H-2TK7XD-ZYKB-KBVMY4
Óriási címrõl van szó. Lehet mami az elsõ játékként veszi meg a kisfiának aki még csak most ismerkedik a játékkal.
Hell/Infernon majd lesz nehézség ne féljetek 😊
Amúgy még nekem sem jött meg a CE a konzolokszervizétõl! Pedig már jó lenne játszani...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Legalábbis fõnököm mikor kibontotta így láttam.
http://www.akciofigura.hu