Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mitõl van az hogy a 22"-os led monitornál 1920x1080-as felbontásnál vsync bekapcsolva mégis mozgás közben, hangsúlyozom csak ha mozgok a kép alsó harmadában egy csík van keresztben?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
Közben én így oldottam meg-> töröltem a következõket:
C:\ProgramData\Battle.net folder.
C:\ProgramData\Blizzard Entertainment\Battle.net
Ha esetleg másnak is hasonló problémája akadna.
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fõleg ennyiért
How much can you take,before you snap?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
battle.net könyvtárat. 85 mega kb. De ha van türelmed kivárhatod itt is csak nagyon sokáig tart mire leszedi.
Szóval átmásolod, és újraindítod a telepítést, ezt a résszel már nem lesz gondod, már telepíti is a játékot.

egy különleges item, nem igazán spoileres,de azért tag-be rakom. valaki tudja,hogy ez mi lehet?

How much can you take,before you snap?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
A Fekete gomba amit a Katedrális 1. pályáján találunk mire jó? Már a bétában is volt. S accounthoz van kötve.
Biztos volt rá válasz, vagy nem tudom, de õszintén nincs kedvem az 500+ hsz-t visszaolvasni.
Beraktam a lemezt, setup futtatása, a következõ történik egy ideje: Updating setup files, és semmi, ez van már 10 perce. Megállt a zõd csík a fele elõtt kicsivel, villódzik, de semmi, nem folytatja.
Jajjmá, nem kapok levegõt : D
Kumiho #2179
Meg az ismerõsök vegyenek fel
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Why so serious?
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Na mindegy, már megvettem 15k-ért az 576-ban
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Látom nagyon sok a panasz a futár témában.
Dolgozunk egy rendszeren, sokat nem árulhatok el róla, sõt inkább semmit, de most elgondolkodtam. Ha arról lenne szó, hogy nem lenne ilyen kiszámíthatatlan a kiszállítás (sõt...), hajlandóak lennétek ezért egy kicsit több szállítási költséget fizetni? Csak azért kérdezem, mert ha a többség azt mondja igen, akkor érdemes lenne errõl szólnom, hogy lenne igény ilyesmire PC játékok esetén is...
A futár úgy értesített, hogy 17:00 körül fogja tudni kézbesíteni. Szerintem ezért a kis árkedvezményért és az ingyenes házhoz szállítás miatt mindenféleképpen megéri. Fél órát még tudok várni. 😊
Olyan kérdésem lenne, hogy most telepítem a játékot, csináltam accot battlelogba, ott jó minden sikeres, aktív stb, és közben telepítem a játékot. Most akkor jól csinálok mindent? Nem kell semmi letöltõ program ugye?
Csak mert elõbb 17%-nál kiirt egy hibát és írta hogy lépjek kapcsolatba a készítõkkel..:S
Elõre is köszönöm!
Viszont holnap estig nem játszok vele többet 😄
A kollégámnál a futár beragadt a liftbe😊 (lehet hogy annál a futárnál van a diablód.(vagy volt😊- dörömbölt is - de nem engedtük ki, az ebédidõ az ebédidõ ]:p
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Majdnem 5 éves a gépem de pl a Witcher 2-t közepesen tökéletesen vitte a most megjelent Binary Domaint meg maxon reccenés nélkül.
A Dió3-ra meg külön mondták hogy jól van opimalizálva stb szóval remélhetõleg a futással nem lesz gond...
Barbár Télapóm<#idiota>#idiota>:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯