Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roland2293
Egy guest kulcs nekem is nagyon jol jönne . Énis megakarom nézni hogy érdemes e meg venni a játékot, fut e normálisan a gépemen stb. Ha valakinek van egy, nagyon megköszönném 😊 pm 😊

Konzolokszerive futárszolgálata hivatalosan is bekaphatja a f*szom. Ennyit ér a szavuk hogy mai nap folyamán hozzák, mindjárt fél 6, annak az esélye hogy kihozza munkaideje lejárta után a csomagot elég kicsi és az hogy egy rohadt értesítõt nem hagy itt, valószínûleg azt jelenti itt se járt ráadásul még a telefont se veszi fel és nem hív vissza már csak hab a tortán. Többet tõlük se rendelek soha az biztos, ha meg holnap nincs itt megrendelem máshonnan aztán ha meg kihozza harmadnap elküldöm melegebb éghajlatra.

Skynet85
Én is kérnék egy quest past ha lehetséges(pm-ben ha lehet), az indok, kíváncsi vagyok letud-e kötni 1 órára úgy, hogy nem érzem azt hogy ezért felesleges pénzt adni. Aki küld annak megköszönöm!

unknown nick
van magyar csati?

AntiHero
Hmm EU serveren már van aki Hell-en tolja..

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tatyla
kéne kis help:
mitõl van az hogy a 22"-os led monitornál 1920x1080-as felbontásnál vsync bekapcsolva mégis mozgás közben, hangsúlyozom csak ha mozgok a kép alsó harmadában egy csík van keresztben?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

maffi
egy guest passt kérnék szépen vkitõl, akinek ez módjában áll. teszt lenne a dolog, hogy érdemes-e megvennem a játékot vagy túl gyenge hozzá a gépem. nagyon szépen megköszönném és élete végéig a rabszolgája lennék annak, aki megszán. itt pm-ben vagy a [email protected] címen várom epekedve a kódokat. nektek csak pár leütés, de nekem az életet jelentheti. ne legyetek szívtelenek. fázom is meg félek is.

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

böröczk
Köszönöm!

Közben én így oldottam meg-> töröltem a következõket:

C:\ProgramData\Battle.net folder.

C:\ProgramData\Blizzard Entertainment\Battle.net

Ha esetleg másnak is hasonló problémája akadna.

Kumiho #2179

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nagyon remélem,hogy valami ilyen a célja 😊
fõleg ennyiért

How much can you take,before you snap?

roland2293
Hol érdemes megvenni,megrendelni a játékot ?😊

trident
Köszönöm!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

AntiHero
Secret Cow levelhez kell esetleg?

Nekem is ez volt a gond. átmentem a laptopomhoz ott 1 pillanat alatt megcsinálta. Az asztali gépemen nagyon lassan csinálta az updatet. Fogtam a laptopról átmásoltam C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Battle.net
battle.net könyvtárat. 85 mega kb. De ha van türelmed kivárhatod itt is csak nagyon sokáig tart mire leszedi.
Szóval átmásolod, és újraindítod a telepítést, ezt a résszel már nem lesz gondod, már telepíti is a játékot.

wow, találtam valami érdekeset 😊
egy különleges item, nem igazán spoileres,de azért tag-be rakom. valaki tudja,hogy ez mi lehet?

How much can you take,before you snap?

Mydgard
Nah Leoric halott, erdekfeszito a story. 😛

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Tök jól megy a játék minden klaffolt. Konzolokszervizeseknek is gratula.

A Fekete gomba amit a Katedrális 1. pályáján találunk mire jó? Már a bétában is volt. S accounthoz van kötve.
Kszönöm a sok Pass-t, mivel nem kaptam, kénytelen voltam elugrani megvenni... 😄

böröczk
Srácok, segítsetek!

Biztos volt rá válasz, vagy nem tudom, de õszintén nincs kedvem az 500+ hsz-t visszaolvasni.

Beraktam a lemezt, setup futtatása, a következõ történik egy ideje: Updating setup files, és semmi, ez van már 10 perce. Megállt a zõd csík a fele elõtt kicsivel, villódzik, de semmi, nem folytatja.

Jajjmá, nem kapok levegõt : D

Kumiho #2179

Hegi90
na mindegy, majd akkor az ügyeletes írjon be légyszi, ott van az aláírásomban.
Meg az ismerõsök vegyenek fel

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

elitehun
Sokszor volt már linkelve? 😄
CalebJoe
ennyit sikerült eddig kihoznom a Bitch Doctor-ból<#nevetes1>

Feljebb nyomtam most a grafikát (textúraminõséget meg LowFX-et ki), és még mindig ugyanolyan jól fut 😊
offtopick nincs?
Nekem 1kor hozta és közölte, hogy ez a 15. Dio 3 amit kézbesít. Van ma dolguk rendesen.

Why so serious?

kíváncsi vagyok a soloban a WD/Wiz, hogy bírják majd 😊 coopban a wizard hamar hal

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

Pretorian
2 guest pass elkelt, több pü ne jöjjön pls.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Hegi90
battletag ügyben kinek kell írnom?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

McHaals
valami hülyegyerek, akinek van rá pénze 😄

MadWolf#11626

Attól függ mennyi az a több, de nekem ez az elsõ hogy ennyire késõn hozzák meg, ha meghozzák. Eddig nem volt problémám a többi futárszolgálattal de ez nem azt jelenti hogy másoknak nem. Én befizetnék rá mindenesetre.

Pretorian
Áhhh...b*ssza meg egy vagonnyi néger...az 350 méterre van tõlem kb. 😊
Na mindegy, már megvettem 15k-ért az 576-ban

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Kicsit OFF:
Látom nagyon sok a panasz a futár témában.

Dolgozunk egy rendszeren, sokat nem árulhatok el róla, sõt inkább semmit, de most elgondolkodtam. Ha arról lenne szó, hogy nem lenne ilyen kiszámíthatatlan a kiszállítás (sõt...), hajlandóak lennétek ezért egy kicsit több szállítási költséget fizetni? Csak azért kérdezem, mert ha a többség azt mondja igen, akkor érdemes lenne errõl szólnom, hogy lenne igény ilyesmire PC játékok esetén is...
Mikor jön a diablo 4 ?😊
Valaki tud honlapot, ahol 60$ nál oclsóbban lehet EU-s cd kulcsot venni?

Végül is az volt az sms-be hogy a mai napon kapok csomagot ami éjfélig tart 😄 Úgyse terveztem hogy alszok ma este.

mucsácsó
Õõõ errõl lemaradtam amúgy 😊 Mi volt a hibás, amit javítani kellett? 😊
Konzolokszervize.hu kérdéshez:

A futár úgy értesített, hogy 17:00 körül fogja tudni kézbesíteni. Szerintem ezért a kis árkedvezményért és az ingyenes házhoz szállítás miatt mindenféleképpen megéri. Fél órát még tudok várni. 😊

Nekem 2 körül hozta meg.
Szegény srác 😄😄 amúgy nem elõször rendelek futárral, tudom hogy mûködik és általában délelõtt kihoztak mindent. Sõt megnéztem cím is jó, szóval minden klappol. Lehet játszik még 16:59-ig aztán kihozza 😄

Frankie87
Üdv!

Olyan kérdésem lenne, hogy most telepítem a játékot, csináltam accot battlelogba, ott jó minden sikeres, aktív stb, és közben telepítem a játékot. Most akkor jól csinálok mindent? Nem kell semmi letöltõ program ugye?
Csak mert elõbb 17%-nál kiirt egy hibát és írta hogy lépjek kapcsolatba a készítõkkel..:S

Elõre is köszönöm!

Hegi90
na, kurva jól lett optimalizálva a játék, sokkal jobban fut, mint a bétában. Egyszer nem akadt be...
Viszont holnap estig nem játszok vele többet 😄

A futár megkap egy jó nagy csomagot aztán azzal körbejár a címek között.
A kollégámnál a futár beragadt a liftbe😊 (lehet hogy annál a futárnál van a diablód.(vagy volt😊- dörömbölt is - de nem engedtük ki, az ebédidõ az ebédidõ ]:p
yesname
Nekem délelõtt 10 óra körül megjött a CE az elõrendelési áron.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

És tényleg javították 😊

Sztem akinek (mint nekem) a gépén elment közepesen a Witcher 2, MW 2-3, meg a legtöbb mai játék annak ez is menni fog.

Majdnem 5 éves a gépem de pl a Witcher 2-t közepesen tökéletesen vitte a most megjelent Binary Domaint meg maxon reccenés nélkül.

A Dió3-ra meg külön mondták hogy jól van opimalizálva stb szóval remélhetõleg a futással nem lesz gond...
Hát ez az, hívtam már, nem vette fel. De még 1x mindenképpen megpróbálom mert 5-ig van munkaidejük. Nehogy már az legyen én vagyok a hülye 😄

AntiHero
Az a baj pl nálam csak ügyfélszolgálat van.

zzeN
Rájöttem h miért nem volt meg a 3 festék és a szárnyak. Új karaktert kell csinálni és betenni a 3 dolgot a ládába.

Barbár Télapóm<#idiota>:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kandurex
hívd fel a kurva futárt...hogy ezt mindenkinek el kell mondani...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Akkor rohadjon meg és hozza ki 😄