Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két választásuk volt:
- beállítanak az elsõ hétre plusz szervereket plusz pénzért. Ezeket aztán - kis túlzással - kidobhatták volna a kukába.
- bevállalják a savat, megmaradnak a mostani szerverparkjuknál és az elsõ hét után minden rendben fog menni.
Nekem sem tetszik ez, nem kell félreérteni, de megértem õket. A para az, hogy szerintem még hétvégén sem lesz minden rendben.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
(Gyerekek ma rossz jegyet kaptatok a suliból, ezért ma nem lesz játék! Szerver kikapcs... <#idiota>#idiota> )
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
1:"Szerinted mennyi szerverre lesz szükség kezdéskor?"
2:"Sokra"
1:"Szerintem az kevés lesz"<#hehe>#hehe>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Blue post:
We are in the process of performing an emergency maintenance for all Diablo III servers to resolve several issues that are currently impacting the game. This maintenance may cause some interruption in communication, ability to log in, use of in-game features, and disconnections. We anticipate all servers will be available for play in approximately 1 hour.
Thank you for your patience.
szóval még kb. 40 perc
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Baromira addiktív a játék. (Amúgy hogy lehet ezen 10 óra alatt végigszaladni?)
Én minden kis dolgot megnézek és elolvasok, ennek fényében már 5 óra játékidõm van a játékban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezután mennyi van még hátra az Act 1-bõl? (szigorúan csak Spoilerben jöhet a válasz!)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
várok 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
kinél van még ilyen ?
volt már vkinek ilyen?
remélem azér nem tûnt el a karakterem amivel délután játszottam egy KEVESET.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Nem tudta a Blizz, hogy mekkora szervere van szüksége amikor 1.5 elõrendelés volt.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Egyébként ugye nem véletlenül USA szerveren van valaki? Azok laggolnak nagyon. Állítsátok EU-sra ha véletlen nem azon vagytok.
p.s.: Engem is kivágott a játék Error 75-el (Server Maintenance)
Þór vígi þessi rúnar
WTF!!!
Nem hiszem h nem lett volna zsöllye bõvíteni a szerverparkot!!!
MadWolf#11626
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
error 75 meg
error 37