Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
Tudták, hogy ez lesz.

Két választásuk volt:
- beállítanak az elsõ hétre plusz szervereket plusz pénzért. Ezeket aztán - kis túlzással - kidobhatták volna a kukába.
- bevállalják a savat, megmaradnak a mostani szerverparkjuknál és az elsõ hét után minden rendben fog menni.

Nekem sem tetszik ez, nem kell félreérteni, de megértem õket. A para az, hogy szerintem még hétvégén sem lesz minden rendben.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

engem úgy 10edszerre beengedett .. am a trükk az, hogy nem szabad kilépni .. én nem is tudtam a hibáról mindaddig, amíg nem akartam karit váltani.

Nálam nem csak elsötétedik, de még a Barbárom se áll a képen. Szerintem az is megunta aztán lement a képernyõrõl

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

elitehun
óóó a kurva pókfészek 😄
Krisztiam
majd aki játszik, az rakhatna fel pár képet a játékról köszi 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Ez egy hatalmas vicc. Mit várt a Blizzard, hogy pár száz ember fellép. Be se enged

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

TBTPumpa
A Blizzard dönti el, hogy mikor játszhatunk!

(Gyerekek ma rossz jegyet kaptatok a suliból, ezért ma nem lesz játék! Szerver kikapcs... <#idiota> )

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Beszélgetés Blizzardéknál:
1:"Szerinted mennyi szerverre lesz szükség kezdéskor?"
2:"Sokra"
1:"Szerintem az kevés lesz"<#hehe>

Fpocok
K, várok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Carlos
Nem, megúsztam. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
Na végre, reagált a Blizzard

Blue post:

We are in the process of performing an emergency maintenance for all Diablo III servers to resolve several issues that are currently impacting the game. This maintenance may cause some interruption in communication, ability to log in, use of in-game features, and disconnections. We anticipate all servers will be available for play in approximately 1 hour.

Thank you for your patience.

szóval még kb. 40 perc

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ahogy Carmang kolléga is írja C:\ProgramData\Battle.net

TBTPumpa
Huhh... Most tettem le a játékot. 11-es szintû DH-val nyomulok jelenleg.
Baromira addiktív a játék. (Amúgy hogy lehet ezen 10 óra alatt végigszaladni?)
Én minden kis dolgot megnézek és elolvasok, ennek fényében már 5 óra játékidõm van a játékban:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És annál a résznél tartok, ahol Leah megint velünk van. Illetve egy Scoundrel is.

Ezután mennyi van még hátra az Act 1-bõl? (szigorúan csak Spoilerben jöhet a válasz!)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

de rejtett fájl
Kandurex
A battlenet -en megy az õrjöngés...hehe...mondjuk most már én stresszelek, egész nap erre vártam, hogy indíthassam és 37 kód, az US szerver valami hosszabb hibát dob...frankó :8

várok 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Valszeg gõzerõvel dolgoznak a hibák elhárításán. Minden kezdet nehéz. Sztem a hétvégére már valószínûleg helyreál a rend.
Carmang
ProgrammData könyvárban.

BoneDragon
Több helyen is olvastam, hogy elõfordult karivesztés. Szóval esélyes...

nektek is szokott olyan csinálni hogy elindítod a játékot play gombra lehet nyomni, a playgomb elsötétedig és nem történi semmi
kinél van még ilyen ?
miilann04
engem beenged, bár csak baromi hosszú töltés után, majd rögtön új herot akar kreáltatni velem, mintha nem lenne egy sem.
volt már vkinek ilyen?
remélem azér nem tûnt el a karakterem amivel délután játszottam egy KEVESET.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

McHaals
ázsiára beengedett, lesz ott egy tartalék karakterem 😄

MadWolf#11626

abban tudnál segíteni, hogy hol van az a battle.net könyvtár mert nem találom...
Carmang
Na, nem szedtek szét hajnalban Orsós Bobiék?
😄DDDD

McHaals
na most már amcsiba sem enged be, úgy látszik mindenki ott akarja folytatni 😄

MadWolf#11626

Carmang
Ja, egyébként faja, angol nyelvû, papírtokban kaptam (mint ami volt is linkelve "Standard version unboxing" videó).

a menüzenét ki tudná valaki nekem rippelni?

Most már én is így vagyok.

1.5 millió elõrendelés volt.
Carmang
Tûzfalon kiengeded a progit?

Carmang
Hazajöttem, megkajáltam, gyorsan átnéztem a szokásos fórumokat...
és most telepítem 😊

Teljesen megértem ha valaki warezol, 2órája nem lehet belépni. Tiszta röhej.
Nem tudta a Blizz, hogy mekkora szervere van szüksége amikor 1.5 elõrendelés volt.
nekem most frissít valami újat, remélem utána visszaenged
Igen, megáll. Azt tanácsolták, hogy a régi Battlenet mappából a régi file-okat töröljük, aztán újra kell indítani a telepítést és úgy jó lesz. Legalábbis nekem segített.

Eun vagyok......RIP...

Az a vicces, hogy amcsi serverre beenged, euba meg nem.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Lazarus
wizardal mire kell figyelni hogy erõsebbet sebezzen? A weapon damage számít bármit is? A +xy damage a varázslatokra is érvényes vagy csak fizikai sebzésre?
Ja nem vettem észre. 😄 Köszi.

Egyébként ugye nem véletlenül USA szerveren van valaki? Azok laggolnak nagyon. Állítsátok EU-sra ha véletlen nem azon vagytok.
Már annyira nem is bánom, hogy nem ma hozta a futár 😄 Kb szétbaxna az ideg ezzel a login szarakodással. Remélem holnapra már ok lesz 😄

volt akinél megállt a telepítõ már a legelején azzal, hogy updating setup files?
Carlos
Hát igen, viszont a sacrifice miatt kellene a kutya, mert az igen nagyot üt... csakhát nem élnek addig. 😄

p.s.: Engem is kivágott a játék Error 75-el (Server Maintenance)

Þór vígi þessi rúnar

Vzazeg 😄 Bemész ládába és ott lesz alul 😄 kiírja mennyi pénzbe kerül 😄

Gyáááá hallod apám....tök olyan, mint open bétán😄 nem lehet bejutni<#idiota>

Kiléptem a playbõl, h míg haver be tud loginelni toljam. VAn egy karim amivel még azelõtt toltam, h fellépet volna. Hát azzal meg nem megy a resume game....
WTF!!!
Nem hiszem h nem lett volna zsöllye bõvíteni a szerverparkot!!!

McHaals
igen, kutyát már nem is idézek én sem... van egy gargantuanom, meg a spider queen, oszt csók

MadWolf#11626

Van valami infó egyébként hogy mennyi kelt el eddig kb a játékból, vagy hányan próbálnak most belépkedni, hogy ennyire meghalt a login szerver?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Oh igen de kitõl? Blacksmithtõl? Most vagyok 9 es Cathedral level 3-on. De egyébként nem volt az a barlang ami a bétában meg volt. Gondolom random a dolog.
Hátha mire csüt-péntekre megjön a game már javítják a legtöbb hibát.
setuh
Ok,de am tenyleg feltortek...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

nem enged be 😞

error 75 meg
error 37