Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Na de ez csak normál persze, arra jó, hogy a technikát begyakoroljam.
Illetve mikor kapjuk majd meg?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Sem ez, sem a Divinity és társai nem, ismétlem nem szerepjátékok. Attól, hogy története van, hogy attribok és skillek vannak, nem szerepjáték.
Az RPG nem azért RPG, mert pl. egy mesterlövész karaktert irányítasz, vagy egy demon huntert vagy varázslót.
Akkor szerepjáték valami, ha valóban szerepet játszhatsz. Vagyis dönthetsz, választhatsz, lehetsz jó varázsló, lehetsz rossz varázsló, hagyhatsz meghalni egy NPC-t vagy segítesz neki bármiben stb.
Ez nem RPG, szimpla hack and slash. Mellékesen imádom, de attól még ami tény, az tény.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
nekem is 19 óra volt......
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Teljes mértékben egyetértek. Nekem is az olt a bajom a többi hasonló/MMO játékkal, hogy nem különböztek a karakteret, minden azonos kasztú ugyanolyan erõs volt. A random tárgy stat a legjobb, amit kitaláltak már az elõzõ Diablokban is.
Kíváncsi leszek az elsõ HC Inferno final karakterre mennyi idõ lesz SC karakterek nem izgat :]
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
offhandbe tett fegyver csak vmilyen kisebb szorzóval sebez, vagy hogy van ez?
Per Aspera Ad Inferi.
Ha lenne még Guest pass valakinek és küldene egyet hálás lennék érte.
adok neki me'g 1-2 honapot es megy free to play-be,de ami igaz az igaz,1 fille'rt nem e'r.
Nem nightmare-t akartál mondani? 😊 Nem lehetsz még inferno-n.....
Eddig nem írtam véleményt mert minimum act1 el végezni akartam(act2 közepén járok) mielõtt bármit is írok, hogy legyen alapom.
Nos, ez a játék egyszerûen fantasztikus..méltó utód az már biztos.
Rég nem éreztem már ezt játékokkal kapcsolatban pedig volt 1-2 az utóbbi idõben ami tetszett de ez a nonplus ultra... A lehetõ legegyszerûbb játék mégis a lehetõ legjobb...
kb 2.5 évig lotroztam és wowoztam is keveset így leírnám aztis, hogy szerintem miért jobb a diablo3(az én szemszögembõl! tehát szigorúan szubjektív):
- amit nem igazán csíptem soha a lotroban/wowban(elõbbiben méginkább), hogy hiába fejlõdött szépen a karakter(legyen az bármilyen) soha nem éreztem a karakteremet, hogy igazán "erõs" persze nagyobbakat sebeztem, jobban túléltem raideket/instákat bizonyos helyzeteket, de mégis valahogy nem tûnt "erõsnek" a karakter, ezt a diablo3ban tökéletesen megoldották, a barbárommal rombolok, pusztítok, ordítok stbstb...érzem azt, hogy igenis erõsödik, fejlõdik a karakter és nem csak a rám írt számok, értékek, cuccok jelzik, hanem igenis érzem méghozzá nemkicsit.
- loot elsõ kör: Wow és lotro szintén.. Adott egy cucc amit farmolsz. Ha kiesik és a tiéd lesz(erre visszatérek) akkor örülsz mert megvan , de(!) ugyanezt a lootot látod máson is aki kifarmolta...Lotroban pl esik egy ritka gyûrû mindenkinek ugyanaz lesz a statjai semmiben sem különböznek...és igen ez a diablo egyik legnagyobb elõnye(a hangulaton kívül), hogy itt van egy rare vagy legendary cucc aminek nincsenek fix statjai, mert szinte mind variálódik és van 1-4 db olyan ami fullrandom. Ergo mindenkin más cuccokat látsz...és ez megnöveli rohadtul a játék szavatosságát is, késõbb unja meg az ember(én legalábbis)
- loot második kör: MMOknál a pass/master loot és társai... Nagyon tetszik az az újítás, hogy nem kell rohannom a lootért(mert valaki felkapja mint d2ben elõttem, hiába én lõttem ki messzirõl wizarddal a diablot utolsó lövéssel õ közelebb állt és leninjázza a lootot elõlem) itt mindenkinek saját lootja van és a csapattársaid nem látják ami neked esik. Ez fantasztikus újítás!
- MMok ban statikus pályák...Na igen, bár manapság nem nagy cucc talán random generált pályákat csinálni, WOWban és Lotroban mindig ugyanazokba az instákba mész ugyanazokba a raidekbe(azért jövök csak ezzel a 2 játékkal mivel azokhoz viszonyítom amikkel játszottam ergó ahol van viszonyítási alapom). Diablo3 ban minden egyes alkalommal máshogy generált pályákon vagy.
Egyelõre ennyi amit ki akartam írni magamból, persze sok más dolog miatt is fantasztikus(a lépten nyomon felbukkanó tökéletes animációkat, az iszonyatkomoly zenét már nem is említem)...
Végszóként annyit írok, hoyg bár még normál fokozaton tartok, de nagyon remélem, hogy nem kell várni 4-5 évet az elsõ kiegészítõig, mert ebbõl a játékból semmi nem elég....
Mentem vissza játszani.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ma delelott eljutottam a vegere, osszessegeben nalam 10/10!
lvl31 voltam, mikor befejeztem, egy rakat sarga itemmel megrakodva (csinaltam is egy masodik karaktert ahova a rare cuccokat tarolom.
Ti salvage-elitek a sarga itemeket? AH-ba csak 10-et lehet betenni, viszont van vagy 30 db-om..
Masik kerdes: jol vettem eszre, hogy az achievmenteket lereseteltek? Ma megkaptam tobb olyat, ami mar egyszer megvolt. Az ossz achievmentem is kevesebb, mint tegnap volt.
Amugy infernon nagyon jo moka a coop, sokkal jobb, mint a betaban volt!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Adtak 2 Diablós guest pass-t (meg 1 wowosat), kell valakinek?
ti ilyen esetbe mit csináltatok ?.D
Szerintem nyugodtan próbálja meg mindenki ezt, hátha megy még.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360