Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Na végtoltam normalt...

volt olyan,aki egyszer sem halt meg?

Act2 szaros bossa baszott fel elõször a random szarával,azt se tudtam mit csináljak...

Act3 bossától is felfordultam párszor,de nem volt annyira vészes.

Az fõboss meg kurvára felbaszott..A szar, bugos támadásával..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A szaros börtönök...közelben se voltam,oszt mégis vagy stunolt,úgy hogy 3/4ig kilógtam a börtönbõl,vagy visszaszívott a közepére..onnan meg megszorongat oszt csõ...Oda 5/6 életem...
Meg az a szaros villámtûz v micsoda támadás...Az a kékes piros...Egy másodperc se(!) kellett az EGÉSZ életem levette. 2500

De már nightmaren vagyok.Innen már csapatba' tolom.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

jazzy
A vicces az, hogy a rendszer gyakorlatilag tökig le van egyszerûsítve, mégis ilyen bonyolult?

NEM teszel pontot a skillre, van skill tree? A skillt megkapod, szint alapján scalelõdik.

Ezt meg nem is értem, hogy ugyanazzal a skill treevel lesz ellátva? Mi? Nincs is skill tree, nyilván nem idomított majmok dolgoznak a blizzardnál, minden classnak mások a skilljei.
jazzy
HA azt egyfajta alatt pl Defensivet értesz, akkor nem. Akár 4 defensived is lehet. azonban 1 skillbõl kettõt más rúnával pl nem tudsz kirakni.

Én speciel 2 defensive skillel megyek monkkal, néha így is nyakon vágnak elég keményen..

Acsi: Achievement. Please Press Y.

Ládában ha megvetted az összeset 10.000-ért, vehetsz új paget 100.000-ért.
Tegnap guest passal indítottam egy wd-t 😊
Amit nagyon nem értek az a skill rendszer, most a végére minden egyes karakter ugyanazon skilltree-vel lesz ellátva?
Mármint ugyanúgy aktiválódik mindenkinek a lehetõség, hogy kattintson egy új skillt a szint meglépésekor. De hol marad az egyediesség? Vagy én nézek félre valamit és több variáció lehetséges?
A másik 1 skillre 1 pontot teszek, de hogy lesz az erõsebb? (mint dio2-ben a skillre minél több pontot tettél, annál jobb lett)
Ok, lehet, hogy csak egy oldalt olvastam végig, de minek a rövidítése az "acsi" ami hibázik az act1-ben?

A ládánál lehet plusz slotokat venne, az tiszta, de mintha a láda ikon alatt inaktívan lenne még két táska (mint két fül). Az mi? Ha megvettem az összes slot-ot akkor aktiválódnak?

A másik, hogy ezen az oldalon ketten is kérdezték, hogy hogy lehet más skilleket rakni a 4 slot-ba, és mindketten azt a választ kapták, hogy elective mode. De, ha jól gondolom attól függetlenül egy fajta skillbõl csak egy lehet aktív egyszerre, igaz?
STREEX
Azt sehogy nem lehet megcsinálni hogy az ellenfelek ne "csillogjanak" amikor kijelöljük vagy támadjuk õket?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

elective mode

Frankie87
Üdv!

Hogy lehet a lenti skillcsíkban a skilleket változtatni? Nekem pl az egyes slotba csak pár skillt enged tenni.. nem mindet...:S
Valamint néhány képen (32676) látok színes köveket. Azok mikortól esnek, és mire jók?

Normal Act 2-ben egy Legendary Amuletet
Eye of Etlich, volt D2-ben is

Sziasztok!Ha van valakinek Guest passa felesleges privátban el tudja küldeni. Meg van rendelve a játék ,de csak kedden kapom meg(akkor esetleg vissza is tudom adni sztem)..😊Elõre is köszönöm..
jazzy
Erre kíváncsi vagyok tegnap óta, mivel ez most kicsi-közepes-nagy, de 14 szintje van a gemeknek, a többit hogy fogjuk hívni? Én maradnék a Chipped-Flawed-Normal-Flawless-Perfect stb elnevezéseknél, sokkal egyszerûbb.

A BS és a JC pagek nightmaren kezdenek esni, fehér színûek, figyelni kell rá, de esik egy csomó. Egyébként amit õ linkelt nem BS page, annak nem ez a neve.

Keresd a fõvárosokban a térképen a drágakõ ikont.
Akkor csak nem szegõdött mellém a szerencse, igaz még csak act 4 elején vagyok!

sziasztok aki mai nap folyamán szeretne partyzni az írjon nekem privit és megadom a battle tag nevem .
Tatyla
lesz egy ilyen jeweler npc mint a kovács na nála tudod kivenni a köveket meg úgy lehet fejleszteni hogy 3 kicsibõl egy közepes->3közepesbõl 1 nagy lehet...

tegnap köveztem is egy gyûrût 40 dex lett rajta 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Voyager5
D2-ben a hydra szerintem nagyon is jó volt 😄
D1-ben volt egy rakás sz*r, csak akkor még guardian néven futott.
hello. másik gépre is feltenném a cuccot, nincs nálam lemez, de leszedtem a klienst a battlne.net oldalról, de nem akarja telepíteni, mert hiányolja a lemezt a meghajtóból. Van vmi megoldás erre?
Kandurex
Két kérdéske: hogy lehet a gemeket fejleszteni, valamint hogy lehet kivenni egy tárgyból?

Egyébként amennyire semmit nem ért a D2 a Hydra, itt maga a daráló <#eljen>, perfect..szeretem a hydrát 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Köszi!
Tatyla
options->elective mod
és azt raksz ki amit akarsz

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Van lehetõség az action bar-on belül, pl. 2 vagy akár 3 defensive skillt használni és nem mondjuk 1 defensive-t, 1 might-ot, 1 tactics-et?
BuriP
kockaméter, parasztvakításnak.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

http://img17.imageshack.us/img17/9573/screenshot001giy.jpg
Valaki talált már legendary vagy set itemet? Nem igazán akar potyogni egyik sem!

Troyan
most 24es vagyok és a plusz 100 as spiritet és a dual wield 15% dodge ot.

hundred fist és az exploding palm van egéren
heal és a serenity a heal rúnával ergo 1700 heal simán
dodge mantra
seven sided strike

igy megy most a dara :-)

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

ZsZso
Achievement - bizonyos dolgok teljesítése után kapsz egy-egy "plecsnit"

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Frankie87
Korábbi hsz.-ben láttem, hogy egy hiba miatt act 1-ben nincsenek acsik.
Mi az az acsi?😄

Carlos
Ahhoz hogy fejleszd a kovácsot elõbb utóbb szükséged lesz 5 ilyen papirra.
Nekem 5 kéne (1 sincs még) és 15.000 arany.
Hol találtad?

Þór vígi þessi rúnar

sz4bolcs
Azt amúgy vágjátok, hogy Diablo2-ben mitõl volt a perfekt, és perfekt közeli tárgyaknak értékük? Mármint hogy mi volt a hajtóereje az egész tárgyvadászatnak...?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

"Összességében a Blizzard készítõi egy nagyon jó RPG játékot raktak össze "

ez most komoly ?😊 csak legörgettem igy az aljára és megakadt rajta a szemem...de majd elolvasom, röpke ránézésre jónak tünik ...

Prince23
Pretorian
<#wilting> Még este 9 körül ledobott a játék, el is tûnt 3 óra játékidõ a statoknál, meg még ki tudja mi más. Az Act 1 nekem 11 és fél óra volt úgy hogy minden sarokba benéztem, mindent megcsináltam. Háromszor murdáltam meg, mindháromszor csak azért mert vagy beszorultam valamilyen sarokba és nem figyeltem a hp-t, vagy teljesen közrefogtak az enemy-k és közéjük szorultam be + késõn nyomtam meg a q-t. <#boxer>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

monknak melyik passzív skillt javasoljátok? 😊

mucsácsó
Nincs hát... 😊 Sehol semmi róla. Battle.net bypass...úristen...mégha igaz is lenne, mire mennek vele?! Meg lehet kerülni a logint igen, de ettõl még nem lesz elérhetõ semmi adat a szerverrõl...de azért várják csak nyugodtan a törtet.. 😛
Én is így vagyok vele. Hamarabb van az akt 3 fõbossa achim, mint az akt kettõé. De jelenleg úgy öltem le az akt 3 fõbosst, hogy az elõtte lévõ kisbossé meg nincs meg. Sõt olyan is van, hogy minden alpont ki van pipálva, még sincs meg az achi.
Teljesen kaotikus minden. Én már annak is örülnék, ha nulláznék ha csak úgy tudnák orvosolni a problémát, ha törlõdnek az achik, de után jó lesz.
<#eljen>
méghozzá flac-ben

Lacee
hello! ha valakinek van esetleg fölösleges guest passa, az át tudna egyet passzolni nekem? köszi 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

nincs még feltörve, utananeztem 😊 - barmi ami wrz vagy ilyen xarsag akkor azt nyilván törli a blizz fórumból, a gyerek szvsz kamuzik sztem..

inferno butcher kill..methodon minnyá lolz 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

sz4bolcs
Egy játékostól hangzott el a mondat, aki nem tudta, hogy hogy kell városból odateleportálni ahol a többiek vannak. 😄

sz4bolcs
A tegnapi nap mondata Diablo3 ingame-bõl:

"-Sorry, I am newbie. ://"

Ha valakit érdekel mi vár rá ....elég brutál azért már inferno 😄 nemsoka 'butcher kill
a method streamen 😊http://www.methodwow.com/board/content.php?195-D3-Progress-Report-%28-Livestreams-Videos%29-D3-CE-Giveaway

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Amikor néztem 250 -300 10 óra tájban kicsitlaggzot miközben 3an nyüstöltük de utána minden rendben volt, semmi késés.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

CalebJoe
nálam olyan 60-700 között volt eddig
Sziasztok ! Valaki meg tudna lepni egy GuestPass-al ? :$
kinek, mennyi szokott lenni a latency, érdekelne..😊

Az act 3ben hány waypoint van? valaki legyen szíves 😊 esetleg névvel együtt leírni <#nevetes1>

A hivatalos fórumon, volt egy topik, amin azt taglalta a topik megnyitója, hogy feltörték a játékot, de ezt elég gyorsan törölték is.

DIABLO 3 IS ALREADY PIRATED LOL (google web-cache)
Fpocok
Az elõbb csak poénból mondtam... de ezek tényleg bénák. Belemennek a tûzbe... nem állnak ki belõle...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Aradebil2
na mentem aludni,ezek holnap reggelig sem fogják megölni😄