Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Én 10 óra alatt kivégeztem, egy haver 35 óra alatt hellen járt...
Pedig nem is mondhatnám, hogy átrohantam az egészen...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
barbárral, 32-es szinten fejeztem be. 840-es DPS-el mentem diablonak, esélye sem volt 😄
legalább 2 lapnyi rare hullott, az act 3-ban a fõboss és az elõtte lévõ miniboss között csak 6! pedig nincsenek messze egymástól 😊
kötelezõ kör letudva, most jön a multi fun
azt adta amit vártam, szal eddig bejött
shit happens
Get a life!
Get a life!
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
Savmacska
Rakd újra a windowst.
Parasite Eve 2, best game EVER!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Get a life!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Kétkezes nyíl vagy 2 egykezes nyílpuska?
normálban SK 3 sárga itemet dobott.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
+ ahogy láttam visszaugrik a level progress is éppen oda. Ezt nem tudtam szóval megyek újra lezúzni a SK-t. 😊
How much can you take,before you snap?
Þór vígi þessi rúnar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
F
a fegyo nemrossz, de hamarosan cserélhetõ lesz vmi azt súgja, 44 re van és 45 vagy te most, szal pont ott van, hogy jó 😊 de vmi azt sugná nekem, hogy sokkal jobb is akadhat ilyen szinre is 😄DD az a loot ösztön 😄
ettõl függetlenül nagyon tetszettek a videók, meg a játék is, bár érzek némi hiányosságot, amit remélem majd pótolnak a patchek.
plusz ez csak úgy hozzáteszem, de a játék kb 40-45%-ban az volt az érzésem,hogy a d2 questeket csinálom újra
How much can you take,before you snap?
Þór vígi þessi rúnar
Azt tûnt fel, hogy nem csórják el a cuccokat a földrõl, sõt mintha senki nem venne fel semmit elõlem, gondolom tehát mindenki saját lootot lát, de kérném kijavítani aha mégsem 😊
A D2 és a Lod endingje is olyan volt hogy utánna fél percig csak pislogtam és mindkettõ elég baljós, komor ez meg csak szimplán csillámpónis.
F
Nekem asszem 10 óra volt olvasgatva, mindent megnézve.
Most 33 óránál járok Nightmare ACT 3-ban.
Þór vígi þessi rúnar

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
na go play or watch dexter :d like me..