Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Aradebil2
bizony-bizony

Ha ez world first, megeszem a kalapom. Én most kezdtem a nightmare-t, de már 13000 killnél tartok. Kicsit keveslem azt a 26K killt inferno végéig.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

elitehun
31 friend? dafuq 😄
Tatyla

jelenlegi stat

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Carlos
Én nem csináltam semmit és megbántam, hogy pénzt költöttem rá.
Inkább AH-ban veszem a cuccokat, ott legalább nem kockáztatok, mégha drágább is egy picit...

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
a számálót le lehetne venni amúgy😊

Aradebil2
amikor köv karidat csinálod felül fogod értékelni õket😊

Normálon nem is érdemes szétszedni szerintem, több száz vackom van ami semmire se jó😊
hawkie22 van igaza tök felesleges hell-ig szétszedni inkább a lové
Aradebil2
megy vissza salvagebe😊

Hát ez elég szívás,ezek szerint felesleges 3 kuka?
Aradebil2
sztem nagyon megéri,csak mindig úgy állj neki kraftolni,hogy 3-4et tudj csinálni,és ki tudod választani a neked legmegfelelõbbet

Mivel nagyon sokba kerül, így szerintem hell-ig nem nagyon érdemes fejleszteni, elõbb pénzt gyûjts. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Érdemes a kováccsal gyártatni cuccot?
Nekem minden vackot csinál, még véletlenül se a varázslónak valót😞
SpeedXHUN
Ez a butcher rész nekem nem megy...mindig az utolsó ütésnél meghalok.
Valaki nem jön segíteni? Akinek van kedve privátba írjon😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Carlos
Pontosan. Nightmare-en a fõboss-okon egyszer sem haltam, de ezek a champion csapatok rendszeresen kinyirtak.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Azért õ is dõl 3-5 percenként.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Valaki iktassa már ki a diablo.incgamers.com-ra vezetõ képet/linket mit tudom én mit!!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MEdievil
Eskü nem is a bossok a nehezek hanem a rare szörnycsapatok.

Sikeresen összeállt nekem egy szellem csapat Molten + extra fast + artillery és egy csontváz csapat horde + nightmarish + fagyasztó gömbökkel.

A szellemek összetaknyozzák a földet és 14k hp-val egy pillanat alatt meghalok ha rálépek + a tüzérséggel fentrõl bombáznak a csontvázak meg amellett hogy akorát sebeznek mint egy ház még be is fagyasztanak mindezt egy szûk térben <#idiota>

F

Aradebil2
forrás?

#33831-ra ment

How much can you take,before you snap?

állítólag már valaki megelõzte

Mr_no_NaMe
Engem most engedett vissza krómmal..beszarok hogy ilyeneket csinál.
IMYke2.0.0.0
Nálam is szólt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mr_no_NaMe
nekem is ugat a króm, kénytelen vagyok a szaros IE-vel olvasgatni titeket 😄
Aradebil2
Sheltem
Köszi, sajnos a frenzynél még az 59es szintû rúna nincs meg de amúgy mindent beállítottam így és kipróbálom majd.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nem értem, nekem van egy tactics meg egy rage ág, neki meg 2 tactics?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Aradebil2
elective mode,kapcsold be,azt raksz és oda ahova a akarsz(csak 1-2 kombo van letiltva,legalábbis wd-nél,de azoknak úgy sincs értelme)

Sheltem
Hogy lehet hogy a skill listában 2 tactics ág van lenn ?

unknown nick
Most néhány ember lenyomta infernot a millióból, engem nem érdekel én pl. kizárt, hogy kari halál nélkül el fogok jutni odáig. Akkor pedig go elejérõl 😊

AntiHero
Welcome Hell <#nyes>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na meg lassan meg van a 20.000 Mob kill. Meg az 1.000 elite kill 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

pedig a diablo.incgamers.com (volt diabloii.net) az egyik legrégebbi és legjobb unofficial site, ami létezik. érdekes

MEdievil
Van egy olyan érzésem hogy itt a kulcs: "A beállításaim is visszaálltak alapra."
Eddig lehet hogy EU realmon játszottál és most US van megadva vagy fordítva.. nézd végig az összes realmet és szerintem meglesz az a karakter!

F

Aradebil2
érdekes, FF nekem itt nem jelez a topicban,csak incgamers oldalán,bocsika,nem volt szándékos

értem én, de az 1 hét akkor is 1 hét. csak a hype volt nagy, vagy most azt fogják majd mondani,hogy õk az átlag emberre gondoltak,akik napi 2-3 órát játszanak?

kicsit meggondolatlan kijelentés volt a részükrõl, de hát tudni lehetett

BoneDragon
Huhu, mekkora veszélyt jelez ebbe a topicba a chrome. Erre mutat: diablo.incgamers.com.
Nem tetszik neki..

Aradebil2
+ezek nem random emberek, hanem legdurvább wowosok, akik mittomén hány world1st szedtek már össze WOW-ban

Carlos
szintén, nekem mondjuk nincs 18K hp, csak 12, a fegyóknál a Vitality-re annyira nem figyeltem.

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2

Aradebil2
az hozzátartozik,hogy nem rendesen játsszák végig, végig rohannak a pályákon,minden monster 1shotolja õket, checkpointról checkpointra haladnak, egyedül minibossokkal és actvége bossokkal van fight, és mivel azok meg nem kapnak +skilleket,ezért ugyanúgy le lehet verni õket mint normalon,csak kicsit tovább tart a dolog. de 4en egy champ pakkot nem bírnak megölni, most methodos wizard is 20 perce kiteolt egy sima champet

Sheltem
Most mindenképpen pihi egykét órát. Lehet hell elõtt farmolnom kellene a goldot kicsit night végefelé azt bevásárolgatni "máshogy". Meglátom még

Sheltem
Jaja, most énis rápihenek kicsit. <#idiota>
De érted, legviccesebb, hogy sokan itt sírtak milyen könnyû a normál , azt hell legelején full AH cuccban fekszünk a champektõl, mi lesz itt Infernón?

Azt hozzáteszem végig csak olyan cuccot vettem amin str mellett vitality is van, tehát rámentem arra is, hogy sok HPm legyen(most 18k körül van).

Az igaz, hogy a resistekre sajnos nem annyira mentem rá...Pótolnom kell.

Carlos
Máskérdés, hogy milyen béna teszterek lehetnek ott, ha itt egy random ember (mégha HC is) ill. egy csapat lenyomja kábé 1 hét alatt, amit õk állítólag még sose csináltak meg.

Þór vígi þessi rúnar

ennyit arról,hogy hónapokig tart végigvinni az infernot...

Sheltem
Visszalapoztam egy oldalt, de nem nagyon találom. Mondjuk sajog kicsit már a fejem a játékból. MElyik hozzászólásod az megnéznéd nekem?

Carlos
Szintén, Armor-ra pakoltam a passiv-okat...de így is megborultam egy szaros 4-es champ group-tól.

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
érdemes megnézned psy buildjét amit linkeltem lejjebb. 2kezes fegyó,viszont minden skillje passzívja +armorra megy,így túl is éli,de van is elég dmg

Carlos
Hehe... én belefutottam egybe, azt se tudtam hol vagyok és még csak a keresd a koronát résznél vagyok...
Asszem rápihenek most erre.

Þór vígi þessi rúnar