Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
jelenlegi stat
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Inkább AH-ban veszem a cuccokat, ott legalább nem kockáztatok, mégha drágább is egy picit...
Þór vígi þessi rúnar
hawkie22 van igaza tök felesleges hell-ig szétszedni inkább a lové
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Nekem minden vackot csinál, még véletlenül se a varázslónak valót😞
Valaki nem jön segíteni? Akinek van kedve privátba írjon😄
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sikeresen összeállt nekem egy szellem csapat Molten + extra fast + artillery és egy csontváz csapat horde + nightmarish + fagyasztó gömbökkel.
A szellemek összetaknyozzák a földet és 14k hp-val egy pillanat alatt meghalok ha rálépek + a tüzérséggel fentrõl bombáznak a csontvázak meg amellett hogy akorát sebeznek mint egy ház még be is fagyasztanak mindezt egy szûk térben <#idiota>#idiota>
F
How much can you take,before you snap?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na meg lassan meg van a 20.000 Mob kill. Meg az 1.000 elite kill 😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Eddig lehet hogy EU realmon játszottál és most US van megadva vagy fordítva.. nézd végig az összes realmet és szerintem meglesz az a karakter!
F
kicsit meggondolatlan kijelentés volt a részükrõl, de hát tudni lehetett
Nem tetszik neki..
Þór vígi þessi rúnar
De érted, legviccesebb, hogy sokan itt sírtak milyen könnyû a normál , azt hell legelején full AH cuccban fekszünk a champektõl, mi lesz itt Infernón?
Azt hozzáteszem végig csak olyan cuccot vettem amin str mellett vitality is van, tehát rámentem arra is, hogy sok HPm legyen(most 18k körül van).
Az igaz, hogy a resistekre sajnos nem annyira mentem rá...Pótolnom kell.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar