Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
A fenét viszik el gyorsan a jó cuccokat. A jó cuccokhoz jelenleg a játékosoknak nincs is cserealapjuk. Tegyük föl fölmegyek infernora, act2-n vmi mezei pocok dob egy thundergodot. Tenném is ki AH-ra, és akkor jön a bökkenõ. Mi a lóf@axt kérek érte...?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Broafka
szerintem még egy óráig nem fognak. Sõt ha van olyan szerencsénk, akkor fog, amikor már nem tudunk játszani vele, egyéb okok miatt 😊 (részemrõl kihasználom ezt a szomorú pillanatot, és megyek tanulni 😞 )

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Fpocok
Biztos hogy volt már, de én épp gépet raktam újra... Mikor lesznek szerverek? Rendes tõlük, hogy lekapcsolták, amíg telepítettem, de most mát befejeztem 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Carmang
Gondolkozz már te is egy kicsit...
Ez nem elõre megtervezett karbantartás. Véletlen bejött valami hiba, amit most javítanak ki. Mert kénytelenek most megcsinálni, nem pedig holnap után.

elitehun
Lassan felállhatnának a szerverek
pisztácia
Komolyan mondom ilyenkor van karbantartás. És persze csak eu-s szerveren...
hát basszák meg, 15k huf volt a game, és vasárnap délitán nem lehet játszani...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

ZsZso#2293 nem jösz akkor?
Aradebil2
nincs gyenge kari,csak gyenge gear, az egész gém a geartõl,és fõleg a weapon dmg-tõl függ

Carmang
Mármint más skillekre.

Carmang
",hog ymegcsinálom WD-t azt ami tetszik aztán emg hjaj. benézem 8))"

Ezt nem értem. Ha gyengének találod az aktuális skilljeidet váltasz másra...

A festékek egyszer használatosak, vagy elég megvenni egyet, és annyit fest vele az ember, amennyit akar?

Aradebil2
de most ne haragudj már,d2ben volt minden karira néhány build amivel lehetett szólózni a többivel nem. itt ilyen nem fog elõfordulni,mert több build is fasza

elitehun
igen
gandrus
Másik szerveren nem fogod tudni használni elvileg.

sz4bolcs
Én összesen kb. 3 percet nézegettem eddig AH-t.
Mit nézzek rajta? lvl35-ös tárgyakat tesz ki boldog, boldogtalan, ha meg is veszik, akkor kap érte annyi goldot, ami pár órával késõbb már csak a javíttatáshoz elég, miközben 2 hét alatt már 'kényelmesen' infernot farmolhat akárki.
Jelenleg az '1 flawless ametisztem hiányzik a perfekt amesztisztemhez, 200 goldot fizetnék' szintû kereskedés folyik, és ezek az emberek nem ismerik föl, hogy ezek annyira alapvetõ cikkek a játékban, hogy ha azt az idõt játékra fordították volna amit kereskedésre, akkor már rég meglenne a cucc.

Kb. most jutok arra a szintre, hogy nem félóránként váltogatom a cuccaim, hanem mondjuk csak óránként. Ilyen viszonyok közt kb. ilyen szintû is a kereskedés.
Amég elõbb találom meg játékban, amire szükségem van, mint AH-n, addig a közelébe se megyek.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Sziasztok!

Ha európai szerveren játszok, de karbantartás van, akkor átmehetek amerikaira anélkül, hogy elveszne a karakterem?
Carmang
Summoner nekróval nyírtam ki legkönnyebben az Act végi fõbossokat. Dio-ra volt vagy 5 csontim, meg 5 mage-m, mikor Dio kifeküdt maradt még 3-3. Mert mikor Dio megjelent eltûntek a hullák, tehát idézni nem tudtam. Baal hasonló.

Kandurex
aláírásomban benne van

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Köszike
Jó Te meg csináldo a elgtápabbat Én emg azt ami nekem tetszik. nekem apoisonos tetszett csak az cumi lett hellen és ettõl tartok itt is ,hog ymegcsinálom WD-t azt ami tetszik aztán emg hjaj. benézem 8)) Amúgy szerintem Én barbart indítottam viszont ami az elején ütõs azok a végén álltalában gyengébbek mint amik fordítva 8) De ez az Én hülyeségem biztos!
Carmang
Elõbb ki kell választanod a karaktert, és a bal oldalt a legalsó gomb: Auction House

ZsZso
Részemrõl mehet

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Broafka
én nem tudom, hogy ti mivel játszottatok, ha nem voltak rajta jó cuccok, akkor már hell act1-ben is kifeküdt kb. Milyen skillekre mentetek rá. Amikor én játszottam utoljára D2-t (jó rég volt) akkor vagy csontis nekró volt, ami a végére már alig sebzett. Vagy ilyen bone tail vagy mi a szar, de maxon az is harmatgyenge volt

ZsZso
Ha valaki indítana velem karit Amerikai szervereken, akkor vegyen fel barátnak, aztán csatlakozzon: ZsZso#2293

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Épp Normal-on vagyok, már csak Diablo van hátra. Ha legyaktam mehetünk, dobj egy battletag-ot. 😊

Aradebil2
egy jó summon_/bone necro vert bármilyen tápos trapassa vagy eledruid buildet PvE-ben

Carmang
Nyilván nem direkt csinálják most!
Nem tervezett hiba csúszott a rendszerbe, igyekeznek javítani.

Poison necrot írt.
Nekem is volt csak poisonos, ami baromi kemény mindaddig, amíg nem fut össze egy poison immune ellenféllel.

Broafka
Hát paladin jóval erõsebb volt (én nem pvp-rõl beszélek) egy hammer pala leölt mindenkit. Nekró volt a leggyöngébb karakter mind közül szerintem

De akkor AH, és multi sem lenne. 😊
Aradebil2
most minden egyes ilyen benyögésre linkeljem be az inferno WD solokat?,lófaxt,tessék utána nézni, van 2-3 igen tápos build hellen túl is

ZsZso
Nem indít velem vki egy karit az amerikai szervereken? 😊

MEdievil
D2 nekro hellen életképtelen? 😊) Az egyetlen kaszt amivel normális cuccok nélkül is röhögve végig lehetett ütni.

F

Egoraptor
Itt is ugyan az D3-ban, WD Hellen gyenge mint a harmat...
Sajnos.

wd

Mármint nem úgy érted, hogy a d2-ben a necro életképtelen volt bárhol? A végére az volt a legerõsebb karakter.
wizarddal kezdtem, de olyan gyenge cuccok nélkül, hogy lvl 30-nál váltottam barbárra, aki alapból pusztít 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nekem is ez az észrevételem.

“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”

Nekm poisonos necrom volt d2-be és azt nagyon szerettem ,de pont amit írsz ezért félek WD-tõl itt mert d2-be is becumiztam a poisonössel 8)
ZsZso
Nekem se dobott egyet se. Nightmare Act 2 , 35 óra játékidõ alatt. Frankó 😊.

Egyébként szvsz szart sem érnek a Legendary itemek. Jó sok pénzért tudod õket eladni, de sokkal ütõsebb rare itemek is vannak.

Jó karakter mert azon gondolkoztam még barbaron kívül. vagyis e kettõ között törtem az fejemet
Broafka
én elkezdtem, de nekem egy kicsit unalmasnak és gyöngének tûnt. Kicsit D2-es nekróra emlékeztet. Az pl Hellen tök életképtelen volt már

Aradebil2
WD,47,nm act3, ma már meg lehetett volna act4,de délelõtt netem szarakodott,most meg a szeró😞

ZsZso
Jelentem én, 40es szinten állok.

vagyis WD-t
skinnyman
Ha nem kéne folyamatos online kapcsolat a single-höz is, ilyenkor mindenki csak folytatná single-ben és nem lennének anyázások. Dehát ez van...

Regards,

Nekem Nightmare-en ACT II-be dobott és most Hell-en egy 2h mace plan-t amit bármikor legyárthatok. Egyik haveromnak akivel toltam 2 esett...

“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”

amúgy van itt olyan aki VD-t tol?
Nem azt mondom,hogy warez kell , én is azért vettem meg ,mert eredetibe jobb 😊 csak kíváncsi vagyok ,hogy ez késõbbiekben ,hogy fog menni, pusztán ennyi !

elitehun
gondolom függ az mf-tõl is