Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
miii? butcher az tök izi 😄
csak ki kell kerlni ha fut, és elemenni a tûzbõl
Carmang
Belial-nál egyszer sem haltam meg, sokkal könnyebb volt, mint Butcher. Legalábbis azzal a build-del, amivel épp mentem.

Viszont a barbár nagyon tetszett eddig de a WD-nél majdnem bealudtam most USA serveren!
Értem, csak reméltem, hogy esetleg már írtak valami okosságot a népnek.
De hát akkor marad a várakozás.
Her laca. Én is élvezem ,de nekem a D2 nagyob bkihívás volt. De mondom Eddig . Majd kiderül végjateknak mit hoznak ösze nekünk!
elitehun
vigyél magaddal egy followert, mondjuk hamar meg fog murdálni. és használj vmi védekezõ skilleket meg mittomén mije van még 😄
Carmang
Gear farmolása infernón. Ami azért nem egy egyszerû móka 😊
Na meg a multi a haverokkal.

Her Laca
Nem akarok nagyon okosat mondani😊) De annó a Diabló az maga volt a játék.
A D II is sok sok hónapra lekötötte az embert. Most már így bõven 40 felett csak azért is megvettem ,mert ugye a nosztalgia. Én élvezem 😊 No meg a24 éves fiam is😊 Õ meg a Diabló II õn nõtt fel.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

elitehun
nincs, mert vmi váratlan hiba volt tudtommal. dolgoznak rajta
2-3-szor? 😊 Én vagy 10-szer. Amikor robbantgat a wizard-om mindig feldobja a talpát.
Aradebil2
elsõ két nap meg usa szerók nem mentek,ezért van metacriticen vmi 3/10en a játék😄

nekem is 15 volt 8)
ez az auto elosztás mindenre viszont gáz, lebutítja az egészet😞

Aradebil2
-nem várt rá 12 évet,max 3,5et
-ha d1,d2-t hamarabb megunta,mint ezt fogja,garantálom

Jövõ vasárnapig? 8) Vicc ,hogy a Usa serverek emg fullosan mennek 8)))
Off
Jaja 😊. Már rég nem játszottam vele, de hamarosan újra elõveszem. Profi kis játék az.
De most Diablo megy. Meg SC2. Leginkább.
ON

ebben a pillanatban akartam én is javasolni 😊

SpeedXHUN
Igaz,csak én vettem 15 ért😄
Amúgy igazad van!

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Arról van valami infó hogy meddig tart a karbantartás?
elitehun
öööö jön hozzá kiegészitõ majd, meg lesz benne pvp. és azért nem olyan könnyû a többi nehézségen. és én 12-ért vettem itthon 😊
Valakinek van egy feles guest pass keyje ?
ProGabe
Szerintem ez kerüljön be a bannerba:

http://us.battle.net/d3/en/status

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

denevérember
Amúgy a játékban milyen olyan elem van ami arra ösztökél hogy újra nekiugorj(leszámítva a különbözõ karaktereket) Nekem van olyan haverom aki már most unja,pedig erre várt 12 évet 😞

In space no one can hear you scream.

Rita79
Meg kell, hogy cáfoljalak, nekem ugyanaz a feeling van, mint a D2-ben volt. Elhagyatott, reményt vesztett vidék, ahol a háttérben érezhetõen munkálkodik a gonosz és hordája, mi meg szisztematikusan felõröljük õt.
Brutál jó az egész játék úgy ahogy van.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Carmang
Valóban egy új generációnak készült, de még csak a játék életének elején vagyunk. Egy csomószor fogják balanszolni, szóval emiatt nem érdemes leírni a játékot.
Az zene meg olyan amilyen, nekem sem teszik, de legalább halk.

valkik??? ember, váltásokban ültek a gép elõtt és 0/24 ben tolták 4 napon keresztül! az egyik gyerek aki szintén próbálkozott 4 nap alatt 77 óra játékidõt csinált!
egy normál embernek kb. 1 havi játékát tolták le 4 napba sûritve! ne abból indulj ki!

SpeedXHUN
Ízlések és pofonok,viszont 15 ezret nem ért szerintem se.Végig viszed singlebe aztán haverokkal,esetleg még más kasztot is kipróbálsz,de ezt mind ugyanazon a pályákon! Tudom,nem a legjobb hasonlat,de NE számíts egy battlefieldre,hogy más a coop pálya,single és a multi pályák!

Én hellen vagyok, de nagyon darálok act 1 vége fele

Her Laca
Urak! Nektek is error 33 at ír ki ,nem tud csatlakozni a battlanetre és elnézést kér. Csak nem behalt?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Fpocok
Spoilerbe, igen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

elitehun
2-3 órája, vmi váratlan hiba miatt
MÁr kérdezned kellett volna 😊
Hajrá 😄

Fpocok
Voltál már hellen vagy infernón?
Az nem jelent semmit, hogy a prok már végigvitték... wowban is állandóan így van, aztán a nem hcknek hónapokig tart.

elitehun
NEM
Csak viccelek XD
elég kemény dió ja, asszem 2-3-szor haltam meg ott
Hát ez szívás. És mióta?
Hello!

Kérdezhetek actII fõ boss-szal kapcsolatban?
setuh
Am semmi bajom az uj skill rendszerrel,de arra nem gondolt a blizzard, h igy kevesebb az eselye annak, h ujra jatsza valaki ergo,hamarabb felejtesbe merul majd mint a d2.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

denevérember
Igazából azért érzem hogy... Talán nem éri meg.. Alig 5 napja jött ki a játék és valaki vagy valakik... már kivitték infernón is.. szóval nemtudom.. Attol tartok ez max 2 hetes játék,aztán megunja minden. Tul sok lehetõség nincs benne :/ De javítsatok ki ha tévedek. mindössze a vendék játékkal játszottam,de ahogy olvaslak itt titeket,most nem az anyázós kommentekre gondolok,hanem hogy a játék full üres. 4player/szerver nekem már ezis egy vicc.. Alig van valami tárgy,könnyû,túl gyors fejlõdés... Mi a jó ebbe?! A zenék se az igazik,a grafika se darkos... Nemtudom ki mire várt,de ez nem az IGAZI diablos közösségnek készült játék én úgy érzem... Hanem valami új generációnak... 😞

In space no one can hear you scream.

SpeedXHUN
Karbantartás van egy ideje:S

SpeedXHUN
Én kipróbáltam elõtte Guest Passal.
Azt javaslom,hogyha ott bejön a játék,akkor a teljes duplán befog jönni Neked😊

(UI:Végül megvettem😄)

Nálam Error 33 van, más is tapasztalt ilyet? Nem enged be, a fene!<#wow3>
elitehun
Tessék
Kb a fórum 75%-a a buildekrõl szól 😄
Monkhoz tippek valakinek? 😊
53as szintnél milyen cuccokra gyúrjak?

Az is az, aki ezt el is hiszi
mindig is lesznek idióták 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

elitehun
az igen! 😄
Ó egy másik Csillagbirodalom vezetõje 😊 Helló.
Fpocok
Szerintem megéri megvenni most.

jelen álás szerint várj vele. A játék nagyon jó de így nem éri meg. Én megvettem de remélem ezut az online dolgot nagyon bebukja a blizzard
Nor3i
Érdemes de én elfogult vagyok<#hehe><#hehe>