Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, szar a helyzet, jo lenne mar jatszani, folytatni stb, de attol nem lesz hamarabb server, hogy az oruletbe kergeted magadat, es gyomorfekelyt kapsz emiatt. Tenyleg keresni kell ma estere mas elfoglaltsagot, biztos ami biztos. Sajnos nincs mas lehetoseged se neked, se nekem, se senkinek, amig nem hegesztik meg a servereket, addig ez van.
Valamivel csak jatszottal a diablo elott is, azt vedd elo, vagy nezz filmeket, mittomen. Az eu jatekosok most szopunk, sajnos ez van, de dolgoznak az ugyon - remenyeink szerint - a sracok.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
menj ki a napra, jót fog tenni😊
Ne idegeskedjé' mert zavaros lesz a g*cid!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Mert jelenleg 14-es szinten hamar halnak sajnos.
\"Hess innen troll.\"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Addig csináljatok mást." Ilyet kurvára nem mondhatsz egy szolgáltatásra...és megint error.Többek közt én is fizettem ezért a cuccért..és ha a szolgáltatás nem mûködik, akkor fogyasztó védelem.Lehet rá is keresek..feljelentem a gecibe.Az engem nem érdekel, hogy ott mi a gyíkja a rendszernek.Fizettem érte mûködjön és kész.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
A másik meg blacksmith planek hol esnek?Sose láttam még egyet se.Még egy legendaryt sem,pedig már hell act 1 végén vagyok.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Parasite Eve 2, best game EVER!
Updatelnek? De ilyen sokáig?
Szakmabeli vagyok és ez még egy kis vállalatnál is megengedhetetlen, nem hogy egy olyan cégnél, ahol 59.99 Euro-ba kerül a játék alapváltozata.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez a "szerver" dolog nem konkrétan 1 darab számítógépet jelent, hanem sokkal többet, hálózatba kötve.
Namost ezt megduplázni tartalékba fölösleges pénzkidobás.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
How much can you take,before you snap?
A legtöbbünk családos ember, munkahellyel, kötelezettségekkel.
Mikor van karbantartás? Péntek d.u. és vasárnap d.u.! Logikus nem? -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Perszen nem katasztrófa, ha pár órát nem lehet játszani, de kétlem, hogy ne lehetne kiküszöbölni a hasonló problémákat.
Ha átlépek emcsi szerverre. és csinálok egy karit... játszok vele... Elindul az eu szerver visszalépek akkor ott meglesz a jalanlegi karakter?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
:)