Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mindegy, mára elég (muszáj), holnap dolgozni is kell :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Egyébként amivel sokat izzadtam az inkább a D2-ben a 3 ancient heroes, vagy barbarians, vagy micsodák voltak ott fenn a a hegy tetején...
Na sztem azoknál nagyobb szopás sosem fog érni játékban.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Elõzõ diablo részekbe voltak csapdák itt is találhatóak ?
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Meg miaz hogy a lootot se lehet állitani co-op modba ? :D
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
mintha nem állnának teljesen a helyzet magaslatán :/
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a jelszót, Ctrl+c és gyorsan nyomattam Ctrl+v a belépésnél
aztán az authenticator jött is olyan 15-re
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Egyrészt Skeleton Kinghez ki kell választani azt a küldetést, ez eddig helyes. Ugyanakkor ahol voltál tudod folytatni. Ha Act 3-ban vagy, ugyanazt a questet utána ki tudod választani ahol voltál és folytathatod simán. Az a progress veszik el, hogy megöltél 2 elit packot és már a térkép közepén vagy. Checkpointhoz dob vissza, de a quest marad, ez az egyik.
A másik, hogy nem kell acton belül lennetek. Csak nehézségi fokozaton belül. Ha te nightmare act1ben vagy, a haverod csinál egy nightmare act4-et és meginviteol, te be tudsz menni és tudtok együtt menni. Megkapod a questeket és azokat újra le is tudod majd kreálni. Azonban Act2 és 3 amit "átugrottál" nem kapod meg, azokat meg kell csinálnod. De Act4be onnantól mehetsz probléma nélkül.
Én úgy vagyok infernon, hogy hell act2-t nem csináltam meg, hanem átinveltek act3ba. Azonban ha te normalon vagy lvl1-es, nightmare gamebe nem tudnak invelni. Csak normalba.
Ha van , mi az, köszike!
\"Hess innen troll.\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mondjuk amíg ott álltam a városban, kb. 10 sec-ig, szintet is léptem :). Úgyhogy gyorsan el is húztam onnan. Még szerencse, hogy nem a "szinglézõs" fõ karakteremmel tettem :).
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
A vortex egyébként azt csinálja, hogy magához ránt a mob. Wizardok gondolom szeretik :D
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
De mikor küldit változtatsz figyelmeztet is rá, hogy az eddigi progeress-ed el fog veszni.
Viszont co-op-ba csatlakozhatsz akkor is , ha még nem jársz ott a sztoriban ahol a leader, a lényeg, hogy egy Act-on belül legyetek.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Mert néhányat nem találtam meg (írja az Achievment, hogy melyiket).
Volt amibõl néhány Part-ot kihagytam, de volt olyan is aminek a neve tök ismeretlen számomra.
Pl a Vortex az micsoda?