Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Kattingatni akar es anyazni amiert mas gyorsabb volt, mint anno Baal runoknal, amikor az utolso 1%-ra mindenki ment, es megolelte az oreget, es mar vakon kattingatott a foldre, hatha pont a mutato alatt spawnol valami csinalos lut :D

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Carmang
Nekem meg pont most volt sokszor lag.
Mindegy, mára elég (muszáj), holnap dolgozni is kell :)

ProGabe
Hardcore-ról írtak a kollegák. Az még egy kicsit odébb van... kb. jövõ hét csütörtökre saccolok <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Laza
Melyik szinttõl kezdenek el potyogni az egyedi, nevesített cuccok? Sok már ez a random szutyok ... örülnék valami 'eredetinek' :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

NEM kell állítani, mert még egyszer mondom, a loot nem közös, mindenki külön kap.Mit kéne rajta állítgatni?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

edios

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

sz4bolcs
senki??

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Rita79
Infernon lehetetlen lesz kinyírni Daiblot?
Egyébként amivel sokat izzadtam az inkább a D2-ben a 3 ancient heroes, vagy barbarians, vagy micsodák voltak ott fenn a a hegy tetején...
Na sztem azoknál nagyobb szopás sosem fog érni játékban.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

nem vagyok wowos csak 2012-be elvárnám, hogy lehessen rajta állítani.
Elõzõ diablo részekbe voltak csapdák itt is találhatóak ?

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

setuh
Hat igy hiaba megy a server,ha stabil 800-as latencym van...ez igy nem moka hagyom mara,act4-en diablot nem igy akarom megolni :)

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Pretorian
Na valamit tényleg csináltak itt a srácok, most elõször nincs lag amióta játszok (20 órát nyomtam eddig).

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Friend mindig csatlakozhat. Looton mit akarsz állítani? Mindenki külön lootot kap, te nem látod azt ami a másiknak esik, nem úgy van mint wowban.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Nemtom ki hogyvan vele de én most bementem nem public game és friendlistbõl bejött vki hentelni :D
Meg miaz hogy a lootot se lehet állitani co-op modba ? :D

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Elfogytak a vendégkódok....
Én adok egy vendég kódot, ha kell
Frank99
Na!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Késõbb lesz PvP is, ami szerintem igazán élvezetes lesz majd. Gyakorlatilag egy véget nem érõ endgame. :)

sz4bolcs
Valaki egy kis mf-elés hellen mikrofonnal???

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

edios
ezt ne vegye komolyan senki, nemigazán van összefüggésben a valósággal.

engem most masodik probara beengedett, de ugy lagol majd beszarok :s
edios
"We're still letting players in slowly and keeping an eye on the service. This will result in some errors (37 for example) but we are seeing players able to connect to and play the game. We are also getting reports of latency once in the game. This has been reported to our technical team and is being looked into."

mintha nem állnának teljesen a helyzet magaslatán :/

délután be sem engedett, most meg error 37, király...

Carmang
Valóban. A nehézségi fokozat számít, nem az Act. Rosszul emlékeztem.

Aradebil2
tuti lesz, így is van elég imba build, ehhez hozzájön a maxos gear-->win

nincs már egy nagylelkû egyénnek sem guest pass-a amit a gondjaimra bízna ?:D
oneal1
:DD

!Forza Ferrari!

Carmang
Nem muszáj elhinni, de attól én még így jártam...

Kandurex
soha nem lesz olyan...még a legelvetemültebb koreai nagypofájú önmagukat kiskirályoknak beállító faszoktól sem

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

clio1616v
egy órája már hogy beengedett

a jelszót, Ctrl+c és gyorsan nyomattam Ctrl+v a belépésnél

aztán az authenticator jött is olyan 15-re

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

jazzy
Nem igazán vagy képben. 2 dolog is helytelen amit írsz.

Egyrészt Skeleton Kinghez ki kell választani azt a küldetést, ez eddig helyes. Ugyanakkor ahol voltál tudod folytatni. Ha Act 3-ban vagy, ugyanazt a questet utána ki tudod választani ahol voltál és folytathatod simán. Az a progress veszik el, hogy megöltél 2 elit packot és már a térkép közepén vagy. Checkpointhoz dob vissza, de a quest marad, ez az egyik.

A másik, hogy nem kell acton belül lennetek. Csak nehézségi fokozaton belül. Ha te nightmare act1ben vagy, a haverod csinál egy nightmare act4-et és meginviteol, te be tudsz menni és tudtok együtt menni. Megkapod a questeket és azokat újra le is tudod majd kreálni. Azonban Act2 és 3 amit "átugrottál" nem kapod meg, azokat meg kell csinálnod. De Act4be onnantól mehetsz probléma nélkül.

Én úgy vagyok infernon, hogy hell act2-t nem csináltam meg, hanem átinveltek act3ba. Azonban ha te normalon vagy lvl1-es, nightmare gamebe nem tudnak invelni. Csak normalba.
Arthas
End game? Kill Inferno Diablo hardcore módban :)

oneal1
:D

!Forza Ferrari!

oneal1
élvezném már én is ha beengedne!:D

itt még mindig 37es error

!Forza Ferrari!

csokicsiga
A végén, aki, például megcsinálta infernot is végig, mit csinálhat, van itt end game?
Ha van , mi az, köszike!

\"Hess innen troll.\"

Hegi90
Mondj meg nagyobb faszsagokat, ezen nem nwvettem elegwt

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

És a co-op-os dologhoz: véletlenül :) becsatlakoztam friends játékába egy friss karakterrel: õ ACT2-ben járt, én meg alig voltam lvl4. Szóval ez is müxik.
Mondjuk amíg ott álltam a városban, kb. 10 sec-ig, szintet is léptem :). Úgyhogy gyorsan el is húztam onnan. Még szerencse, hogy nem a "szinglézõs" fõ karakteremmel tettem :).

clio1616v
jobb lett a ping a karbantartás után

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Carmang: én már léptem vissza elõzõ quest-re, és nem veszett el semmi. Megcsinálod, kilépsz, ismét quest választó és az eredeti legutolsó állapotot ismét ki lehetett választani - folytatódott minden ott, ahol abbahagytam.

ebbõl remélem hatalmas balhé lesz.... megérdemelnék
hm.... Hát ez elég sz*rul hangzik. Nem akartam még visszamenni bossokat öldökölni, de akkor ezek szerint ez nem is lehetséges?!?

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

Carmang
Nem jelenik meg, olyan mintha ott sem lettél volna soha.

Carmang
Kösz. (jé megszûnt a plusz/mínusz értékelés...)

És ha simán visszamész oda, nem jelenik meg? Muszáj sztori módban ott lenni?

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

ProGabe
Diablo wiki szépen lassan fejlõdik.

A vortex egyébként azt csinálja, hogy magához ránt a mob. Wizardok gondolom szeretik :D

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Carmang
Szerintem meg nem. Tapasztalatból mondom.
De mikor küldit változtatsz figyelmeztet is rá, hogy az eddigi progeress-ed el fog veszni.
Viszont co-op-ba csatlakozhatsz akkor is , ha még nem jársz ott a sztoriban ahol a leader, a lényeg, hogy egy Act-on belül legyetek.

Klemice
Diablo 3 elsõ kiegészítõ Act 5 végi boss:

Error 37

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Carmang
Még 1 kérdés: az összes Journal-t dobja a játék menet közben?
Mert néhányat nem találtam meg (írja az Achievment, hogy melyiket).
Volt amibõl néhány Part-ot kihagytam, de volt olyan is aminek a neve tök ismeretlen számomra.

Nor3i
szerintem is

Szerintem újra kiválaszthatod azt a küldetést utána, ahol épp jársz.

Carmang
Csávók van valami oldal ami összefoglalja, hogy az ellenfélen levõ tulajdonságok mit csinálnak?

Pl a Vortex az micsoda?