Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Most meg NM act3 kozepen kaptam egy "Game terminated." uzit es kidobott a harc kellos kozepen. "eddig ez nem volt!"...
server disconnect volt mar, visszaszamlalas volt mar szerverleallaskor, netszakadas is masmilyen, ez valami uj, az admin rossz gombra tenyerelhetett :D
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
milyen sokaig szokott tartani? erdemes varni?
Battletag: coolpet#2467
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Get a life!
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Get a life!
Ne etesd a trollt!
Amúgy akinek ilyen fizikuma van, hogy hárommal nagyobb az átlagnál tehát hajlamos a szív- és érrendszeri betegségekre, az nemhogy 3 napot ne játsszon megállás nélkül, de felet se. Vagy legalább valami gimnasztikát nyomjon már 6-7 óránként lol.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Ezek szerint az csak az ázsiai aukciós ház megy.
De ezek szerint nem egyedi probléma.
Staff of Herding-hez kell, amivel a titkos pályát lehet elérni.
infó
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Most 3 ezerért lehet rendelni itthon CDgalaxisnál újságoshoz való kiszállítással 3390 ft. Mobilra nem akarok mert azt is feltörhetik online állapotában vagy elveszíthetem ellophatják és lõttek mindennek. Ez a biztos maximum ha kirabolnak itthon és megtalálják akkor van gond.
Ez ugye minden játékhoz jó? És európai? Mert néztem Blizz oldalon csak Amerikai és Ausztrél/Új-zélandi Kanadai van.
ON: Mindjárt 60 JUHÉÉ :D
On: Kis matek ismerettel ki lehet számolni, hogy 6,3 millió emberbõl hány fog meghalni az egyik vezetõ halálokba éppen Diablozva, ha mondjuk átlagban 3 órát játszanak.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder