Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már ne is haragudj de akkor, hogy gondoltad hogy egyedül akarod végig vinni. Ha zavar a szövege ne olvasd el vagy kapcsold ki vagy mit tudom én biztos lehet állítgatni a chat ablakot, hogy mit jelenítsen meg, én nem néztem. Pont az a dolga, hogy beelõzzön mert akkor nem rád mennek a mobok lévén tank a drágaság. Végsõ megoldásként publik vagy haver. 😊
Amúgy pont olyan vagy mint egyik ismerõsöm aki meg az arcane varázslatokat nem használja mert utálja valami WoW-os lore miatt. 😊
Szerintem ha haverral tolod akkor a határ a csillagos ég vagy megbarátkozol a templárral. Én is monkot kezdtem haver meg wd-t, halálos kombó. 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
eszmei értéke talán 4500 lehet kb. 😄
Aztán a petek 1 perces cd-je sok, komolyabb ellenfeleknél hamar meghalnak. Marad a savas esõ v mérgezõ béka meg a tûzlabda dobálás ami valljuk be, nem valami fényes. Mondjuk vannak kimondottan erõs spellek, de nagy cd. Van ami 2 perces, szal ezt kicsit soknak találom. Azt tudom mondani, hogy monkkal percek alatt végigmegyek ott, ahol wd-vel szenvedek.
Részemrõl egyszer vettem AH-n cuccost de annyira csítnek éreztem, hogy beolvasztottam. Innen nem marad más mint a loot v a kovács, ezzel is nehezítve kicsit a játékot.
:3
Ami érdekes, hogy a WD karim jóval elõtte jár, asszem lvl 38as, de egy kínszenvedés vele haladni. Pedig a monkom nincs is gearelve, de aprítok mindenkit. WD-vel egy kék elit csapat már taktikázást igényel - ez persze hátrálás, majd átcsap menekülésbe - a monkkal meg hajrá, beugrok, kattingatok, és fexik mindenki.
Kár, mert WD-vel szerettem volna végigmenni, de asszem hanyagolom. Monkkal elmegyek infernoig, aztán kifarmolom neki a cuccost amennyire lehet, hátha majd úgy jobb lesz.
Followernek a varázs csajszit viszem, jópofa, vannak tök aranyos dumái és aprítani is tud ha arról van szó. Templárt ki nem állom, az mellet, hogy hülye dumája van, mindig beelõz futás közben. Idegesít a fickó...
Sõt AH-ból kell kukáznom a cuccaimat mert nem esik semmi értelmes 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Az különösen szép volt, amikor Act IV-ben az egyik boss kidobta a cow-level itemét két co-opos társamnak pár sárga cumó kíséretében, én pedig egy brokent (szürkét) kaptam összvissz.
Vannak érdekes dolgok ebben a droprendszerben 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rage: ez hivatalos infó?
Regards,
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Terveznek amúgy kiegészítõt? Nem tudom hogy tudnák ezt folytatni, egy übergonosz elõkerülése a semmibõl kicsit erõltetett lenne ezek után 😊
Ami durva, hogy egész végig egy darab set vagy legendary tárgyat nem láttam, eléggé a késõbbi fokozatokra vannak tartalékolva úgy érzem 😊
Regards,
Unidba ki lehet tenni AH-ba?
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Nem haltam idaig, mondjuk nagyon nem is kene mert HC-zok. <#idiota>#idiota>
Get a life!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Get a life!
Ott azért olyan nagy a mozgás az AH-ban a jó cuccokra, mert vesznek a karakterekkel együtt elég gyorsan.
:3
Az még a legkevesebb, hogy meghal. Emellett elég drága a cucc az AH-ban, már ha egyáltalán lehet megfelelõt kapni. Nem egyszer tapasztaltam az utolsó percekben megy a licitálás vihar sebesen 😊
érdekes WoW betonbiztos volt évekkel ezelött is mar és a Blizz is nem mezei hekkereket alkamazott, a honlap, acc etc védelmében, na meg gamercard algoritumusok stb védelme se volt kutyafüle 😊
(par oldallal vki emlitett egy másdik módszert, h emailbe küldi lépjél itt be az accodra... na az olyat aki azt elhiszi meg is érdemli, - poén, h nekem is küldözget, mikor nincs is wowom se sc2 :ddd
ráadásul a blizzard szigoruan felhivja a figyelmet minden ilyesmire, õk ha akarjak latjak a dolgokat nem kérik h lépj be stb. - és csak hivatalos Blizz logoval meg mittomén tanusitvany meg na latni azt EGYBÕL ahol beszabad lépni - engem nem csapnak be ilyennekkel....ennyi 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Pedig nem olyan szar a gearem: több mint 6k dam, 23k hp...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Tatyla: vegyél mar egy Dyet és nyomd ra az invisiblet a sisakra, gecijol néz ki am az armor és a kari atomjol fog nézni azzal...
Viszont ezzel a builddel megvan a heal rota, szóval gyakorlatilag folyamatosan tudom healelni magam kül. skillekkel.
Parasite Eve 2, best game EVER!
de akkor most már hogy megeleljen mindenkinek lementem a a szájbakurt imgururól és feltöltöm máshova és rakom ide 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Get a life!
Parasite Eve 2, best game EVER!