Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
I got hacked and all my items were stolen...

I logged on today and all my items were gone. My friends say that awhile back bots were joining public games and stealing IDs. I was wondering if this happened to anyone else, and if blizzard was prompt on restoring your account

Same thing happened to me a moment ago. I sent a ticket but I don't think they will restore accounts in a game like this one.

Was logged in and they just hijacked and changed my password. All items gone within a minute. Sent a ticket about an earlier incident, haven't had a reply in 2 days.

They will restore you items. This has happened to quite a few people.

Don't worry, be patient and answer all their questions as honestly as possible. The more information you give them the easier and faster the process will be.

Sorry about your stuff, hope this helps.

Same happened to me but I had never joined a public game, only played with friends. They also only took my gold, didn't bother with my items.

Same happened to me, got money restored in 5 minutes 😄.

:/ bárkit fel tudnak törni ezek a faszrágók<#levele><#falbav>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

SLICK
na csináltam egy kódot, leírtam. azt regisztráltam a bnet-accomon is...
felírtam egy restore kódot is. meg van a serial is... A játékban kéri az authenticator kódot, beírtam de nem jó. Azt írja "incorrect" mi a baj?

Egoraptor
Robbanó csirkés WD build min. lv40 kell hozzá.
Nekem nagyon bejött. 10 másodperc immunity<#eplus2>
Klikk

antgecc
Reálisan gondolj bele, hogy te azt a tárgyat mennyiért vennéd meg. Új a játék, mindenki próbálgatja az árakat, nincs még standard.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Egoraptor
AH alapján maybe?<#rolleyes>

Voyager5
Szvsz teljesen mindegy. Egyikért fizetsz, másikért nem 😄
Értem, akkor teszem buyoutra, csak nem tudom hogy miért kevés és miért sok, nem tudom mi alapján határozzam meg az árakat :\

Get a life!

SLICK
Melyik authenticator jobb? A sima vagy a mobilos?

antgecc
Btw jelenleg nálam a monk nagy csalódás. 34-es szintig vittem, 90%-ban a bal egeret kell nyomva tartani és annyi. Tölti a hp-t life/hit-es cuccokkal, néha heal, 55% dodge és majdnem elalszok. Nightmare-en 1-2 elite packnál már izgisebb volt, de közelében sincs a dh-nak vagy wd-nek, amikkel futkosni kell rendesen és változatosan tolni a spelleket.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

A játék gyenge zoom-olási lehetõségével kapcsolatban: szerintem ez fõleg azoknak jelent problémát, akik régi, 4:3-as monitorral tolják (mint pl. én). Ebben az esetben egy 19" motitoron natív felbontást beállítva (1280x1024) tényleg nagyon keveset látni, viszont tegnap kísérleteztem egy picit és 16:10-es aránnyal sokkal nagyobb területet be lehet hozni(annak ellenére, hogy ez kevesebb pixelt jelent...).

Próbáltam három montiros eyefinity-vel is, ami alapból nem támogatott, de windowed módban elõcsalogatható. Ebben az esetben a kép bal felsõ része (nálam a bal oldali) egy kis részen, véletlenszerûen beszürkül, ami elég zavaró, szóval élvezhetetlen, pedig a belátható tér nagyon jó (lenne).
Avenger
Bid-es cuccokat szerintem mindenki kerüli. Én sosem vettem még úgy semmit. 😄 Max 60as szuper rare cuccokat érdemes úgy berakni.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

antgecc
Ne azt nézd h sárga v kék v rózsaszín. A statokat figyeld. A legtöbb sárgán olyan szar random statok vannak, hogy hihetetlen.

Carlos
Azt nem értem, hogy miért nem raknak az emberek buyout-ot?

Figy, te most vagy egy level 15-ös monk, kinézel magadnak egy fegyót, ami KELL. Akarsz rá 2 napot várni ,hogy meglegyen? Addigre 35-ös leszel.
LoL.

Þór vígi þessi rúnar

Egoraptor
Senki nem bid-el, azért.

Hogy raksz be 15 cuccot mikor max a 10?

Én nem tudom, de sárga cuccukat pakolok be ah-ba kis áron bid 2000 buyout nincs és semmi..... van bent vagy 15 de semmi...

Get a life!

PiszkosFred
Partyval vagy vegig solozva, mert nem mindegy. Partyban nekem is fele annyi ido kb, mint szolozva volt az elso normal diablo killig.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

*15 <#wave>

Get a life!

5óra 32perc monkal, úgy hogy mindent felfedeztem és midnenhova bementem. A következõ nálam a WD lesz, remélem az is ilyen haladós 😊

Get a life!

A par embernek aki vasarnap kiakadt mi volt a gond
Carlos
Igen, kínában, 1 million gold, only $9.99

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Kíváncsi lennék, hogy hol gyûlik ez a sok lopott arany. Gondolom pénzes AH-n akarják majd árulni, de valami nyoma csak van valahol.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

j0nNyKa
infernon jársz már, ugye? ott elég jó a gold drop, hamar össze tudod szedni magad

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

McHaals
na megyek farmolok pár ezer aranyat, és kivásárolom az összes +gold-os cuccot AH-ból 😄

MadWolf#11626

McHaals
amikor belépsz a battle.net-re, akkor fogja kérni azt a kódot, amit az authenticator generál

MadWolf#11626

j0nNyKa
nincs valami családtagod, vagy barátod / barátnõd, aki beszél angolul? nagyon sokat segítene (nekünk is)

j0nNyKa
szerintem karit kukázni nem is tudnak, mert az adott session-bõl (tehát játékból) nem tudnak veled kilépni
annyit tudnak, hogy bejoinolnak melléd public game-be (persze ez random), és amit ott játékon belül le lehet rólad lopni, azt lelopják
aztán franc tudja, lehet tévedek

és utánna az alsót kell majd beirnom bejelentkezéskor vagy mi? tom hülye kérdések de nem értek hozzá
McHaals
amikor felinstallálod az authenticator appot (én andoridra raktam fel) akkor kiír egy kódot, nekem valami EU-1234-1234-1234 formátum volt
ez a 14 digit serial number, de ezt írja is az app, hogy jegyezd meg, írd le egy papírra stb...
a code meg az, amit percenként generál a program

MadWolf#11626

j0nNyKa
veled még nagyon sok bajunk lesz 😞

Carlos
Akkor te még szerencsésebb vagy. Csak a cash. Az 1-2 óra és van megint. A cucc már gázosabb... level 60-as kari meztelenül pénznélkül eléggé challenge.

Þór vígi þessi rúnar

Omlás
:/ Még jó hogy a karit nem kukázták 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

a kis authentikator hatoldalan talalhato 10 szam illetve amasik amit eppen general a kutyu gombnyomasra.

McHaals
hát ha a kaspersky mellett feljön egy keylogger, akkor már igazán nem tudom, mit tegyek...
ez szerintem a múltkori bnet-hack eredménye, de én vagyok az idióta, hogy utána nem változtattam jelszót, pedig rohadtul oda szoktam figyelni az ilyesmire... csak nem gondoltam, hogy velem is megtörténhet...
végül is nagy kár nem ért, mert csak 100k arany bánta, a cuccaim megmaradtak

MadWolf#11626

j0nNyKa
hiába jelented:
1) nyilván már 3948239423942-an jelentették
2) nem fogja beismerni a blizzard, hogy náluk van a hiba, hanem majd szépen csendben kijavítják, és (talán) leírják egy patch notes-ba, hogy a hackertámadásokat kivédték hõsiesen

de ha nagyon akarod, írj a supportnak, oda kell ezeket jelenteni
ebben a cikkben írnak errõl részletesebben, pl. van ott link is, hogy pontosan hol tudod ezt bejelenteni

valaki segitene az authenticatornál? mi az a 10-Digit Serial Number és Authenticator Code lécci
Avenger
Huh, az én pénzem még megvan, bár authenticator van az accomon.
Kérdés: Black rock ledger page 8 mire jó? Valami papírlap.

Carlos
Attól függ...
Ha jártál Public Game-ben, akkor lehet, hogy lenyúlták a session ID-det és kipucoltak.
Ha nem és nem volt authenticator-od vagy gagyi jelszavad volt, akkor feltörték a jelszavadat.
Az is lehet, hogy keylogger van a gépeden.

Þór vígi þessi rúnar

Tegnap még 05.30-at láttam kiírva ^^

BattleTag: zydar#2910

nando42
jól van, tehát nem én vagyok az egyetlen áldozat, de valahol nem kell ezt nekem jelenteni?

http://motionpicture42.freeblog.hu/

Omlás
Az a szerencse hogy nem startolt el idõben a RMAH :] most mekkora balhé lenne te jó ég... Nem tartom kizártnak hogy nem fog 29-én elstartolni ahogy tervezték.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Lehet akármilyen hosszú ha van egy key logger vagy lovacska a gépeden pik pakk lenyúlják :/..

j0nNyKa
beállhatsz a sorba hisztizni a bnet fórumokon, de kb. ugyanannyira mész vele, ha nekiállsz pofozni a sz*rt
várni kell türelemmel, amíg javítják ezt a... biztonsági rést, és örülni, hogy 1 hét játék után jött ki, nem 1 év után
ezen kívül változtass most jelszót, lõjj be sms alertet, meg mobil authenticatort, és kerüld a public gameket egy ideig
mást sajnos nem tudsz tenni

Omlás
GL ;] <#eljen>

nando42
Baszki, én is így jártam, mai nap felébredek, benézek az AH-ba, s csodálkozom, hogy az összes aranyam, illetve cuccom eltünt a karakteremrõl! Ez mi? Mirõl maradtam le? Hol tudnék szólni az illetékeseknek? Ez így már több, mint felháborító!

http://motionpicture42.freeblog.hu/

az authenticator hogy van csak regelek rá vagy fizetõs? meg mit is csinál?<#nevetes1>
McHaals
6 karakter 2 szám

MadWolf#11626

j0nNyKa
true. 😄
(érted mirõl beszéltem)
bár most így hirtelen nem tudnék konstruálni olyan secret level elérési módszert, ami annyira random, hogy ne lehessen róla épkézláb guide-ot írni, és kielégíti azokat, akik szeretnek szöszmötölni, és megkeresni maguknak dolgokat
meghát maga a secret is pontosan addig secret, amíg az elsõ játékos nem találja meg, onnantól a feeling kb. elveszik

Carlos
hmmm... akkor nem teljesen értem. Úgy tûnik, hogy neked a jelszavadat törték fel.
Mennyire volt bonyolult?

-józsi
-józsi01
-asd543fdsf
-GF_fdd34:54fgfd
-ðÐ[!%sdg%3wgs\$ß;

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
van benne!
Kiesik -e a recept! 😊

Þór vígi þessi rúnar

McHaals