Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hagyjad mar, lecraftoltam egy tier 9es ruby gemmet 200k+... alig dob vmit a fegyon amit vettem :S Most nekimegyek a meszarosnak megint 15k damagel, de visszaesett az attack speed 1,4re, 2hval. Egyaltalan van eselyem szerinted? 10k damagel 25%ig karcoltam enrage elott.
Miért ne lenne szabad? Szabad.
(Ez egy szabad ország: Mindent lehet, ami szabad 😄 )
(Ez egy szabad ország: Mindent lehet, ami szabad 😄 )
Parasite Eve 2, best game EVER!
Sziasztok! Esetleg, ha valaki van egy starter packos kódja privátba szívesen elfogadnám. Elõre is köszönöm!
ui: Ha esetleg nem szabad ilyet kérni itt, akkor elnézést.
ui: Ha esetleg nem szabad ilyet kérni itt, akkor elnézést.
Azért mert nem ölöd le annyi idõ alatt mint kellene. Butchernél az az "enrage", hogy lángol az egész terem.
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
Ez a Diablo pont olyan mint a félkarú rabló játék. Az ember nyomkodja a gombot mint az õrült, és várja mit dob a gép. Ez nem offense post én is játszom vele, igaz még csak lvl26-on vagyok.
Na szóval a pszichológiája szerintem ugyanarra épül mint a félkarú rablónak.
Na szóval a pszichológiája szerintem ugyanarra épül mint a félkarú rablónak.
Két napja esett Inferno Act 1-ben, Grisvold boltja melletti weapon rack-ból

Pappa#2573
Üdv!
Ma tettem ajánlatot egy gyûrûre, és eddig láttam az ah-ba, h enyém a legmagasabb ajánlat, de most semmi sincsen ott. Pénzem meg a gyûrû sehol...:S Most ilyenkor mi van? Buktam 50k-t?:S
Másik ha vmit feltettem aukióra, azokat vissza se lehet vonni míg le nem jár?
Köszi elõre is!
Ma tettem ajánlatot egy gyûrûre, és eddig láttam az ah-ba, h enyém a legmagasabb ajánlat, de most semmi sincsen ott. Pénzem meg a gyûrû sehol...:S Most ilyenkor mi van? Buktam 50k-t?:S
Másik ha vmit feltettem aukióra, azokat vissza se lehet vonni míg le nem jár?
Köszi elõre is!
Én ma vettem exalted fine conq sword receptet (t2 1h sword), azt összesen kb 200k lecraftolni alapanyaggal együtt. A 2 millió elköltött goldból eddig 200k jött vissza <#idiota>#idiota> (de még van bennt ahban 7 darab belõle)
Jezus maria, Exalted Sovereign craftok darabja 50-70k !!! Annyiert nem lottozok egyelore, tejoeg...

értem, am biztos jolehet csak még nem "kellett" hasznalnom :S 😊
Szerintem ez csak poén. Nem lehet igaz! 😊
Van neki 770 dex is, valszeg stackeli az armort, ott figyel neki 4k.
Ujabb haverom erkezettmeg infernora/lvl 60ra XD

most így tolom 😊
totál más a stratégiád 😄

totál más a stratégiád 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Én szeretem a steamet. Sok haver van friendsbe, szeretem, ha mindig megy játék alatt. Alapból nem lehet berakni, hogy menjen, valamit át kellett írni. Megtaláltam, átírtam, megy faszán. Csak ennyi. Be lehet tenni, aki akarja. 😄
ezt vágom, csak a steames dumat nem értettem igazan (mert nem vágom steamet, meg max ironia mivel d3nak nincs köze hozzá)...amugy jopofa a kisgyerek :d
legyen igazad és tartós legyen, hogy a pórnép kitudja hasznalni majd egy kis plussz csekélységre :d xd
és most jut eszembe még vmi...és ezért is kérdés ez nekem - persze majd fiyelgetnek dolgokat, de jelenleg ez a droprendszer elég érdekesnek (majdnem azt irtam h xar) néz ki -
nagyon össze-vissza van - pl van akinek nem esik soha semmi és még legendaryt se látott 100 óra jatek alatt - másnak meg potyogat
van akinek még sárga is alig esik és xar, akkor van olyan akinek esik de 20 szintel az ö szintje alatti drop - meg ezek kombinációja...
+ sokkal nehezebben kéne esnie a jobb és jó cuccoknak de essen - persze ez a drop rendszer "hibaja" miatt nem igy néz ki jelenleg...
elég kiszámithatatlan az egész, ha normálisabb lenne, jobban leprogramozott akkor azért másabb lenne - mert a lényeg h nem igazán érezzük azt hogy megkell küzdeni vmi jó cuccért vagy valami konkrét lootért megyünk vhova (lásd d2 rendszere pl) !!!!! igy ha esik vmi jó akkor esik és bárkinek eshet minden erõfeszités nélkül bárhol random
és ez erõsen megkérdöjelezheti a szavatosságot - mert másfelõl meg az a érzésem a fentiekre (is) alapozva hogy a legimbább cuccokat is tök künnyü megszerezni, nincs konkrétumosság, csak randomság ? vagy nemtom..
és most jut eszembe még vmi...és ezért is kérdés ez nekem - persze majd fiyelgetnek dolgokat, de jelenleg ez a droprendszer elég érdekesnek (majdnem azt irtam h xar) néz ki -
nagyon össze-vissza van - pl van akinek nem esik soha semmi és még legendaryt se látott 100 óra jatek alatt - másnak meg potyogat
van akinek még sárga is alig esik és xar, akkor van olyan akinek esik de 20 szintel az ö szintje alatti drop - meg ezek kombinációja...
+ sokkal nehezebben kéne esnie a jobb és jó cuccoknak de essen - persze ez a drop rendszer "hibaja" miatt nem igy néz ki jelenleg...
elég kiszámithatatlan az egész, ha normálisabb lenne, jobban leprogramozott akkor azért másabb lenne - mert a lényeg h nem igazán érezzük azt hogy megkell küzdeni vmi jó cuccért vagy valami konkrét lootért megyünk vhova (lásd d2 rendszere pl) !!!!! igy ha esik vmi jó akkor esik és bárkinek eshet minden erõfeszités nélkül bárhol random
és ez erõsen megkérdöjelezheti a szavatosságot - mert másfelõl meg az a érzésem a fentiekre (is) alapozva hogy a legimbább cuccokat is tök künnyü megszerezni, nincs konkrétumosság, csak randomság ? vagy nemtom..
A kép kb azt jelenti: Igen, megcsináltam. Igen sikerült... ilyet.
ez jo kép, multkor volt berakva vmi menõ szöveggel, de most amit irtal nem igazan passzol vagy csak nem értem 😄
azért te se gondoltad komolyan azt a 5 dolcsit sztem 😊))
amugy nem igazna értem az egészet, mármint az értelmét, hisz miért venne, fizetne bárki is nagy összegeket akarmilyen jó cuccért, mikor mennyire és mennyi ideig fogja mazt kihasználni, arról nem is beszélve hogy csomó mindent õ is megfog zerezni ha jáccogat (gat és nem hardcore szinten tolja pl) nagyon érdekel ez a téma, és nem olyan válaszra gondolok itt most, hogy de pénzes kisgyerekek stb. fogják csak venni, mert nemhinném - általánosan ez az egész, ugyanis nem MMOról beszélünk v vmi, mégha azért elég tartós is a játék, húzogatom a sázmat, mert nagyon kivancsi leszek, s okosabb is lennék hamár én is ott tarthatnák ahol ti, de kivülálloként, látván hogy mennyire halad a nép ez nekem igy jött le. (hogy kérdéses lesz a szavatossága, reális értelme RMAH-nak)
amugy nem igazna értem az egészet, mármint az értelmét, hisz miért venne, fizetne bárki is nagy összegeket akarmilyen jó cuccért, mikor mennyire és mennyi ideig fogja mazt kihasználni, arról nem is beszélve hogy csomó mindent õ is megfog zerezni ha jáccogat (gat és nem hardcore szinten tolja pl) nagyon érdekel ez a téma, és nem olyan válaszra gondolok itt most, hogy de pénzes kisgyerekek stb. fogják csak venni, mert nemhinném - általánosan ez az egész, ugyanis nem MMOról beszélünk v vmi, mégha azért elég tartós is a játék, húzogatom a sázmat, mert nagyon kivancsi leszek, s okosabb is lennék hamár én is ott tarthatnák ahol ti, de kivülálloként, látván hogy mennyire halad a nép ez nekem igy jött le. (hogy kérdéses lesz a szavatossága, reális értelme
Ütõs ez a kari. Butcher csúnyán nézett ránk hellen, csak szóltunk neki és borult szépen...
Thx a helpet még1x... 😄
Thx a helpet még1x... 😄
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
nem ad vitality-t és szerintem ez a +life on hit is elég karcsú.
Azért jó... 😉
Azért jó... 😉
Þór vígi þessi rúnar
Ne add el, jó kis cucc az barbinak 😊
Pappa#2573
Énis. Bár nem hiszem, hogy olyan összeget kapnék érte amiért lenne értelme eladni.
Mert most 5 dolcsi? Pff... mit csináljak vele?
Mert most 5 dolcsi? Pff... mit csináljak vele?
Þór vígi þessi rúnar
majd RMAH, nagyon kivancsi leszek ott az árakra és h ennyi mennyiért menne el 😊
Lesz leállás holnap?
Uhh geccó az odabaszós! GZ
Eladó Diablo 3 olyan 6-7 ezerért! Pestiek írjanak 😊
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Hmmm...eltûnt pár achievment-em. Pl a Hell butcher nincs meg míg a többi Hell-es bossé igen. Fura. Barbár achi-k is eltûntek.
Þór vígi þessi rúnar