Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
╯°□°)╯︵ ┻━┻
A megmentett "Fallen Tooth" fogak jelenleg használhatók valamire, vagy csak a bétában volt szerepe?(kevés infót találtam a fórumokon erre vonatkozóan...)
Magyarul ez itt valóban problémás téma?
Ez neked tizen_X év után még különös, hogy a Blizzard a megjelenést követõen évekig hangolja a játékait? 😄 (Bármin is kell finomítani)
Hol éltél eddig a Mars-on? 😄
Ha akartok röhögni Savmacska produkcióját is ajánlom a modtpikban
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
No one can stop Death!
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
╯°□°)╯︵ ┻━┻
2000-en volt én meg 7000-et akartam rátenni és megint nem volt jó.frissítettem és lám pont 1 bidel volt 7000 felett.
PSN ID:misi2mezei
írj be egy nagyobb árat, ne azt, ami alapból a mezõben van.
Per Aspera Ad Inferi.
╯°□°)╯︵ ┻━┻
akarok venni egy kesztyût AH-ban,de nem tudom😄
akármennyit is akarok bidelni rá,beírom az összeget és rámegyek a BID-re és állandóan azt írja,hogy nem éri el a bidem a minimumot.
400-ról indult.most már 6 ezren van.csak akkor növekedik ha rámegyek a bid-re,kiírja,hogy nem elég majd frissítem és már felette van.teljesen mind1 mennyit írok be.ha nem írok be semmit csak frissítem akkor meg nem változik.
valahogy csalás gyanús ez nekem.
Get a life!
szerintetek az a jobb vagy inkább a Strafe?
Get a life!
ha el akarom adni jó pénzért mit érdemes bele tenni?mi kell jobban az embereknek?+x% élet vagy +%XP?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mivel mész és milyen stattal?
Interesting – looks like Monk with passive resistance boost should be able to achieve 1820 resist all 😛
13 item slots * (80 Res All + 60 Cold Res) = 1820 Res All.
ehhez meg elmeletben johet 3108 int... beteg.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Get a life!
Regards,
Get a life!
simon7108: jóval nehezebb már eladni a szart, lévén már minden idióta infernón van
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
én úgy terveztem,hogy minden nehézségen kitakarítom az egészet az achikért,goldért meg esetleges lootokért amiket aztán jó pénzért el lehet adni.
igy joval 100 felett volt a +xp (130-140 korul), meg ugye rengeteget dobott rajta a socketes sapka is a gemmel
a chart szerint egyebkent minden slot max 24 +expet adhat, bar nyilvan azt horribilis osszeg lenne osszevasarolni (mindenesetre 336 +xp osszesen, eleg beteg)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/