78986
  • Sunrider924
    Ez tetszik, a hero profilok kapcsan egy komment:

"Interesting to see that all those that complain have put in the hours, and most of those defending blizz etc havnt done much ingame."
  • Avenger
    A 340k dps jobban tetszik nekem mint a gyűrűk. :D
  • BlazeH
    http://us.battle.net/d3/en/profile/Mosesyr-1925/hero/8430

azok a gyűrűk...

(Nem az enyém ofc)
  • Susarc
    OFFICIAL EPEEN IMPLENTED!:))
  • Dr DeViLKiNG
    Jó hát ez wow óta világos, hogy román "szak"munkásokkal iratják a kód nagy részét. :D
  • cateran
    Ugyan mar:d Amikor olvastam, hogy a Bl$$ orzo-vedo programja, a Warden, perma bant osztogatott a linuxosoknak, mert a wine-t illegalis 3rd party programnak azonositotta....hat...maradjunk annyiban, hogy nem tegnap olvastam, de meg mindig ezen (is) rohogok:DD
  • cateran
    Nincs is annal szebb, min t amikor single playerben kickel a program, ha sokat vagy afk:d Szerintem ez egyedulallo feature:D
  • Dr DeViLKiNG
    Botok ellen szivassuk a normális játékosokat, ahelyett hogy valami kreatívat kitalálnának.
    Pl nagyon nehéz lenne belerakni egy ilyen random számot bekérő ablakot, mint ami netes regisztrációknál kell, ha bothoz hasonló tevékenységet folytat az illető. És ha nem tudja beírni, akkor rollback neki az adott napra, és kivágni 1-3 napos banra.
  • Lunki88
    Így akarnak spórolni a szervereken vagy mi a fene?
  • Dr DeViLKiNG
    Ahogy látom megint sikeresen implementálták. :D

"Did you know if you go AFK while choosing a quest to do and leave it there for 15 min it will tell you that your game limit was reached and kick you out.... Didnt even join a game..."

" I was looking for a public game but there wasnt anyone on the quest I was looking for. Canceled it to get back to the menus screen and grabbed something to drink. As soon as I clicked on the public games again I got kicked out with the limit exceeded error."

Fail.
  • Sunrider924
    Ok mostmar nekem is mukodik . Kosz.
  • Dr DeViLKiNG
    Update 8/6/2012: Game limits have been re-enabled.

Megbasszák.
  • Sunrider924
    Megnezem, de amikor azt probaltam akkor meg error volt nekem.
  • Sunrider924
    Ok visszavonom, megiscsak mukodik, kell az a backslash a vegere.
  • cateran
    Lehet felreertem amit irtal, de en siman beirtam a haverom battletagjet a search ablakba es kesz, mar mazsolaztam is a karakterei kozt:S
  • Sunrider924
    Hm en eddig csak az error 404 nevu elitel talalkoztam, aminek a page not found affix komboja volt.
  • Avenger
    A battletag az név#szám helyett név-szám a linkben.
  • Avenger
    https://eu.battle.net/d3/en/profile/"battletag"/

És máris lehet battletag alapján nézelődni.
  • Sunrider924
    Hm ez igy megsem az igazi, nem tudok mast megnezni battletag alapjan se , csak akkor tudom megnezni ha linkeli a profiljat, ehez kepest a wow-os armory megintcsak kicsit jobban meg van oldva.
  • Rehom
    You don't have any friends yet. This page will show all your Real ID and BattleTag friends.
    ?????
  • Dr DeViLKiNG
    Igen azért megnézném, hogy hány bot futott mellette. Az egy dolog, hogy még az elején simán lehetett ilyen 250 dolláros cuccokat kivenni 10k goldért, de mostmár ez se nagyon megy.
    Az a két kép meg linkelve, hogy bizonyítja, hogy nem csalt az egészen szánalmas. Nyilván nem a main accon fog botozni. :D
  • j0nNyKa
    a tyrael és a dark skinekben ráraktam magamnak a BattleTAG: xxxx kiírásra linkként az online profilomat, ha még valaki szeretné ezt, priviben írja le a saját linkjét
  • Avenger
    Arról inkább nem is akarok tudni, hogy honnan volt naponta 3darab 250 dolláros cucca... :D
  • AntiHero
    10.000 dollár a Diablo III aukciósházában
  • Sunrider924
    Hehe megtalaltam magamat
  • j0nNyKa
    jaja rájöttem közben, köszönöm
  • 1Darton1
    Wizardnál igazából mindegy mennyi a dmg-e, mert nem lehet dh módjára szétlőni a mobokat mielőtt még megmozdulnának, mindenképp kite-olni kell. De a pár másodperc alapján, amennyit ki kell bírnom mindenféle csúnyaságban állva, nem tűnt fel változás. Egyébként 58k a dmg-e.
    A barbáromnak pedig 13k (nem röhögni, filléres hc karakter), de vele is minimális ideig állok benne bármiben, mert rögtön megy a leap/charge/sprint.
  • AntiHero
    Lehet. Itt az enyém.

Elsőnek lépjetek be a játékba azután ott lesz a profilotok.
  • TurboX
    eu-n próbálkozz
  • Avenger
    eu.battle.net/d3-t nézzétek ne az us-t.
  • j0nNyKa
    No heroes exist on this account.
  • Avenger
    https://eu.battle.net/d3/en/profile/Avenger-2668/hero/1370829

Lehet mutogatni is?
  • Avenger
    De megy az, csak elsőre dobott 404-et :D
  • Dr DeViLKiNG
    profile or didnt happen. ja várjál euban nem megy. :D
  • AntiHero
    Character Profiles Now Available - Diablo III
  • Sunrider924
    Ha meg azt is elarulod hogy ezek melle az armor es resi ertekek melle mennyi a damaged a ket karin, akkor valoszinuleg jobban fel tudom merni a helyzetet. Ha 5 masodpercen belul hamvasztol mobokat, akkor neked nem fog feltunni hogy a skilljuket rovidebb cd-vel spammoljak, mert nalad nem elnek annyi ideig.
    Amugy en nem vagyok ekkora megfigyelo, csak belebotlottam egy ilyenbe is, es az adott topicban komoly probalkozasokat folytattak act2 es act3ba hogy kikiserletezzek ezt a blizzard altal meg nem erositett aprosagot.
    Ami mindenkinek gyakorlatilag kiszurja a szemet, hogy az arcane sentry az valami elkepeszto gyakorisaggal jon szembe, sokkal surubben mint ahogy statisztikailag elofordulhatna. Ez foleg a mult heti 10 oras maintenance ota van, amirol senki nem tud semmit, elvileg sc2es update miatt lealt az egesz battlenet, gyakorlatilag nincs rola semmi hivatalos. Ha engem kerdez akarki, akkor szerintem az 1.0.4 elott kiserletezgetnek az elemi sebzes modellel, de hogy errol miert kell halgatni es sutyomban csinalni ezt nem vagom.
  • Avenger
    Én sem tudtam mondjuk, hogy ez így működik, sosem bideltem még cuccra. :D Mondjuk e-bay-en is hasonló a rendszer, csak ott pont fordítva van. Az kicsit logikusabb szerintem, és kevésbé idegesítő. :D
    (ott is rárakod a 100 dolláros valamire a 400 dollárt, de csak 101 dollár lesz a bided, viszont a következő bidelő már csak 401 dollárt tud bidelni, azaz tudja legalább, hogy mennyit kéne adnia érte, ha tényleg szeretné egnyerni. Ha valaki nem ismerné az e-bayes bidelést.)
  • Dr DeViLKiNG
    2. ilyen után azért megtanulja az ember, hogy hogy is nem szabad ezek ellen mozogni.
  • 1Darton1
    Ne emészd magad, a beépített bidmechanizmus "áldozata" vagy. Kicsit nézz utána (pl. itt), és nagyban megkönnyíted a saját dolgod.
    Vannak botok is, amik ellen nem sok esélyed, de azokat alaposan megritkították, és már nem sűrűn kavarnak be.
  • Susarc
    nem mondod b+!!!!!!! ez még eszembe se jutott!!!!!