Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Na 7 percet kibírtam ingame 5 nap után, invulnerable minion demonic tremor 2 halál után felhealelõdött altf4.
Avenger
Rendben, köszi. A tegnapi vihar után már reménykedtem, hogy nem lesz 35 fok árnyékban, de tévedtem. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ha minden igaz, a hosegre valo tekintettel elengednek melobol 2 oran belul es akkor elkuldom.
Lammer
nya... most lementem eloszor es ott volt, es dobta! 😊

yeaaaa <#hawaii>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Avenger
Kérhetnék képet a geared tulajdonságairól? Akár privátban is jöhet. Act 3 rajtam kifog még, és jó lenne tudni merre fejlesszem a cuccaimat.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Tegnap az en wizardom is atjutott act3ba. Prismaticos melee tank, 900+ allres a legkisebb, 9,3k armor, 50k hp, 75,78% dmgreduction, 16k + dmg - enchantress buffal. Ez meg nem meggyozo, nehany kozepesen nehez champion utan jott olyan amivel nem birtam el enrage timerig. Ellenben semmit nem vasaroltam AHbol. Minden cuccomat act1es coopbol szervaltam. Meg vagy 2 slotra sikerult 4 statos exalted craftot bemakoljak.
R4VII
Diablo III digitális kulcsos account nem kell valakinek? Eladó! Ha valakit érdekel privi

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

skinnyman
Jah.. a cemeteryt csak ugy szoktam, hogy beugrok es az elso elit utan ki is jovok, ill akkor is ha nem talalok fel percen belul, szoval tenyleg csak ilyen gyors valorszerzesre szoktam hasznalni, ill ha van valor, gyors rareszerzesre

Regards,

A társam akivel tolni szoktam, hagyta ott a monkját act 2 elején, ilyen problémák miatt. Vagy nem volt cucc AH-ban, vagy 30-40 millás nagyságrendûek... Azóta gõzerõvel húzza a Wizard kariját...

A legendary nem skill függõ, hanem mák.

Cemeterybe is be lehet menni, de sztem a legvégén ajánlott ha már van 5x valor. Miért? Mert van 2 olyan küldi is, ami 5x valor nélkül nem dob sárga itemet. Az egyik mikor a csontik jönnek a teremben 1 percig, a másik mikor a 3 szellemet kell megölni.

Nekem cemetery bejárása sok idõ, hol így, hol úgy kanyarog. Mész, mész, sehol a vége, azt van, h 1 szaros elit van benne. Ha nem csinálok mást, csak beugrok Leoric Manorba, ha mákom van elkapok 4 elietet is és nem több az egész mint 5 perc.
Igazság szerint a legnagyobb problémát kihegyezett buildeknél nem feltétlen a drágaság jelenti. A baj az, hogy nincsenek cuccok. Hetekig kell kutatni AH-n egy bizonyos dologért és ha találsz is olyan ára van, hogy lefordulsz a székrõl.

Esetemben fegyvernél kritérium a magas life on hit, legyen socketes a critical damage-nek és elég magas dps legyen, fõleg jó statokkal. Ez nem 5-10 milliós kategória.

Aztán idejössz fórumozni és olvasod, h act3-at farmolja egy DH olyan cuccokban, amiket fel sem veszek a földrõl, nehogy foglalja a helyet. Itt elgondolkozik az ember, hogy van e értelme szenvedni heteken át act1-ben, goldot farmolni a végtelenségig, vagy nem lenne e jobb másik karit indítani.
skinnyman
Nem rossz. Cemetery-ben nem érdemes beszaladni a kriptákba? Én be szoktam, általában mind3ban viszonylag az elején bele lehet botlani egy elit csapatba, gyors valorszerzéshez sztem nem rossz. Mondjuk lehet h nem nekem kéne tippeket adni 0 legendary-val 😊

Regards,

skinnyman
Nekem kb másfél óra volt.
Másik karimmal elsõre megvolt úgy hogy nem is kerestem.

Regards,

Persze, nekem is nem egy cucc van már millákért, viszont én már a 800k-t is sajnáltam kiadni fõleg h azalatt a 2 hét alatt, mióta megvan a játék, 2 milla jött össze...

Egy Zunimassa's Vessel chest armor a WD-mnek 8 milliónál kezdõdik, határ a csillagos ég. Ehhez kell egy Journey (csizma) 5-6 misitõl és egy Plague gyûrû (2-8 misi). Érzed ugye az arányokat? Jár hozzá egy Justice Lantern gyûrû, ez 6 mistõl indul. Folytassam?
Lammer
skacok!

Nektek Chiltara hanyadik runra spawnolt??? mert mar orak ota csak rusholom, rusholom a helyet, de csak nem akar elojonni <#shakehead>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

j0nNyKa
800k az fillernek tunik a lent irtakhoz kepest.. 😊 (meg ugy egyebkent is, 800k az elegge apropenz)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hát, lehet h csak én vagyok a noob akkor, de act 2 elején jópár nap farm meg olyan 800k-val el tudtam jutni act 3ig, de ott megint szívás van.. 😄

j0nNyKa
hat, ha tenyleg ez a helyzet, akkor bizony a dh olcsobb karakter, mint a tobbiek
mindamellett lattam en itt mar jopar forumozot elverezni dh-val, de ki tudja, lehet patch ota fillerekbol act3-ig lehet rugdosni...

A WD-met átalakítottam meele-re. Ahhoz, h act3-ban vegyem az akadályokat egy valag goldot költöttem rá. Hogy értsd, egy szaros amulett 5-15m attól függõen, h kicsivel több extrát akarsz e v sem. Egy bracer 4-5m, egy vállas 5-6m és így tovább. Mondanom sem kell, h mindenen legyen sok armor+allres+int+vit. DPS a nullához konvergál persze, de legalább nem halok meg (1500 LoH), viszont megõszülök mire egy elitet leverek.

Miután teli lett a tököm, h a következõ fejlesztési szint is 80-100m lenne (mínusz a mostani cucc AH) indítottam egy wizardot. Ezzel valamivel olcsóbban el lehet lenni, van dps, néhány ütést elvisel, de ahhoz, h act2-be léphessek vele és ne haljak meg minden sarkon költeni kell. De nagyságrendekkel kevesebbet mint wd-re.
"(mivel csak egyedül támad)"
A kis fingokat leszámítva, de azok meg jól jönnek a revenge-hez 😊
Aki barbárként szenved Ghommal: 2db 1 kezes kard, vagy dagger összesen 1700-1800 life per hit (kb. 400K AH-ban a 2db)megoldja a problémát. Két, egyenként 400dps-es karddal(850-900 life per hit), 11K dps-sel 4 perc alatt lement... Elõtte meg szenvedtem, de nem sikerült, hiába mentem el addig simán. Persze ez a megoldás csak Ghom ellen mûködik(mivel csak egyedül támad). Iron impact kihagyhatatlan.
j0nNyKa
haaat, azert 1.0.3 ota mar cserelni kellett 1-2 cuccot, hogy act3 kenyelmes legyen, de ja, alapvetoen sok cuccom 100k-s kacat kategoria, es csak 1-2 van, ami millios

j0nNyKa
en inkabb ugy gondolom, hogy 150+ dex, es 8+ max discip a lenyeg, a tobbi szerintem annyira nem relevans
nyilvan ha ad melle ilyen 100+ vitat, critet, ilyesmiket, az kurvajo, de elegge megsokszorozza az arat is (illetve az eselyet, hogy kiessen neked)

Nem láttam még DH geart, most elõször. Azt tudom, h olcsó Jánosok, de nem gondoltam, h ilyen kacatokkal szecskázzák a népet 😊
130+dex, 10 discip, crit, skill dmg (mf/vita/allres)

Hegi90
quivereknél mit kell nézni amúgy? esett már egy csomó, de sose tudom rendesen beárazni õket...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Komolyan idegbajt kapok mostmár attól, hogy reggelente hármasával dobja a goblin a rareket (általában 60+), ilyenkor meg este megyek pár kört, és a full inventoryban van 2 sárga lvl58-al.
Próbálja meg bemagyarázni valaki, hogy nem számít hogy hány ember játszik éppen.

j0nNyKa
osszesen nem volt meg 10milla goldom szerintem a jatekban 😄
kb. ez a gear van rajtam most (1-2 kivetellel, illetve nyilvan ias nerffel), szerintem par millabol osszerakhato, es kozel sem 1-hitelnek vele

A3 végét 70k dpesl farmoltam mf gearben, úgyhogy nem azzal van a baj. Gondolom sok az 1 hites halálod, az meg dhval jár több tíz milliós gear nélkül.

Demon Hunterrel kapcsolatban lenne kérdésem. Act 3 Inferno elején járok, de már most nehézkesen mennek le a mobok, act 2höz képest pl. egy sima Fallen. SS-el van 103k dps-m, anélkül pedig 32k, 1996 dext-el, vissza kellene mennem farmolni még act 1-2-t jobb cucc érdekében, vagy esetleg build/kevés x stat lehet a gond?

j0nNyKa
modszer a halott hc karik inspectelesere - lehet valami ebben az agyatlan kattintgatos rosszalkodasban, ugyanaz tortenik, mint az allitolagos dupe-olasnal

j0nNyKa
hat random, de szerintem nem erdemes elvetni a lehetoseget, hogy a jailerbol, illetve a butcherbol esik ki esetleg valami faszabb item
nyilvan a random skeletonbol legendary dologra nem lehet igazan felkeszulni, azt vagy bemakolod, vagy nem 😊

elitehun
azt nem mondta hogy sárgával.
Hegi90
és agony-k nélkül tele lesz a táska sárgával? 😮

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Magic find: +6%
Hegi90
mennyi az mfed?

Egészen eddig így csináltam, bejártam á-tól z-ig act1 végét. Nem mondom, h nem érte meg, de unalmas volt. Kb másfél óra volt egy menet és nem vettem észre a dropon, h jobb lenne. Sõt! Southland-on a barlangban 3-5 elit van, néha szintenként 1-1 goblinnal. Na ott még értelmes cucc nem esett nekem soha, pedig többször voltam ott mint a sarki boltban.

Aztán pár napja mondom nézzük meg elsõre csontit a temetõben. Nem volt ott csak egy sima csonti. Ugranék tovább, enchantress meglövi és kiesik belõle egy legendary kard. Másnap uez a szitu csak festeringben nulla valorral, detto olyan kard kicsit másabb statokkal. Úgy szar az egész ahogy van.
j0nNyKa
ez nem rossz, de szerintem illene "befejezni", azaz leoric wp -> agony 1-2 -> jailer -> agony3 -> butcher

Tényleg, nem kamuzok. Volt olyan, h egy nap esett 3 legendary.

Elmondom, h nálam hogy néz ki egy run.

Leoric Manor: 0-2 elit, esetleg kiszaladok a híd végéhez, hátha ott is van elit. Teleport

Cemetery: megnézem ott e a sárga csonti a bejáratnál. Teleport

Festering woods: az egyetlen hely, amin végig is futok, nagyjából mindenkit leölök. 2-6 elit. Teleport (itt az egyik barlangban kurva sok csonti van és jól dobnak)

Highland: van e tower v nincs. Ha van leverem a 1-3 elitet és vége.

Tower nélkül átlag 12-13 perc egy run, a zsák teli lesz. Towerrel néhány perccel több és extra haza kell ugrani kipakolni. És igen, minden alkalommal az elsõ 5 elit megy a levesbe elvileg a valor miatt, de soxor dob sárgát Leoricban valor nélkül is. nekem jó a 63-mas kék fegyó is, könnyen eladható.
skinnyman
Nem is szar, pár millát megérhet 😊

Regards,

Fpocok
Most esett lol

Parasite Eve 2, best game EVER!

Különc
Jobbra, le, balra, fel

Nincs mit

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ja elég érdekes 😄 2 hete mást se csinálok csak farmolok inferno act 1 be, minden utolsó szart kinyitva, meg leütve 😄 és 1 db se esett 😄😄

Fpocok

skinnyman
Hm, egész jól hangzik, lehet hogy valami hasonlót majd megpróbálok. Durva hogy minden nap esik legendary, nekem másfél hónap alatt egy sem esett <#idiota>

Regards,

Én most azt csináltam, h lecseréltem minden olyan geart movement speedesre amit lehet. Kaptam +25% MS-et és szépen farmolgatom act1 bizonyos részeit. Gyorsabban tolok le egy kört mint azelõtt, igaz sok köcsögöt egyszerûen lefutok. Az eredmény a vártnál sokkal jobb.

Mivel "szélvész" vagyok nem nézegetek ládákat, zsebelek hullákat, sajnálom rá az idõt. Csak azt pofozom fel aki elém áll, egy kör kb 20-30 perces. Eddig minden nap esett 1 db legendary és átlag 2 db több misiért eladható item. Harmad annyit játszok mint elõtte nagyobb nyereséggel.
Valaki tudna mutatni egy jó demon hunter itemizációt?
Most 50K dps crit nélkül de kevésnek érzem act3/4ben.

Fpocok
Nincs.

skinnyman
Ez természetesen így van, a lényeg inkább az lett volna, hogy sztem eléggé el van cseszve az act3-act4-ben való farmolás a jelenlegi javítási összegek mellett. Max az bírná csinálni jelentõsebb profittal, akinek már alapból is olyan gearje van hogy kvázi nincs hova farmolnia.

Amúgy most már valamivel erõsebben visszamentem szólóban Ghom-hoz, 3 halálból a rekord a fél élete volt, pedig a lenti videó mintájára próbálkoztam reflect life-os cuccokkal, fél percen belül halott voltam velük.
Próbaképp utána megpróbáltam szólóban Diablo-t, elsõre meglett, egyedül a csapdája után kerültem párszor halál közelbe de azokat is mindig túléltem pedig legalább 5-ször bekaptam.
Szóval Ghom még mindig brutálisan, nevetségesen túl van buffolva.

Regards,