78989
  • garaib
    Sziasztok!

Ahogyan egyre többet olvasgatok a külföldi fórumokban, arra a következetésre jutottam, hogy 8-12 hónap múlva talán kiderülhet mit is tud valójában.

Üdv,

• David2
    igen ám, de egy sötétített grafika nem hinném, h sokat dobna a gépigényen, ellenben rengeteget a hangulaton
  • Snomag
    naja, emlekszem amikor kijott a diablo 2 akkor a felbontas miatt volt az aggodalom
  • Kojiro
    A Bliz nem arról híres, hogy úgy írja meg a játékait, hogy azok ne fussanak az átlagos gépeken majdnem max közeli beállításokon.
    És ez neki fontosabb, mint neked...

Ha a játék annyit ad, mint a D1 13 éve és a D2 9 éve, akkor játszani fog vele mindenki, és leszarja, hogy a grafika szép, meseszép, vagy gyönyörűszép.
    Ha csinálnak egy olyan synergy-s rendszert a játék alapjául, mint amilyen a D2 1.10-es patchével bejött (ami egyébként übereli a wow talent rendszerét, pláne úgy, hogy az MMO ez meg csak egy ratyi H&S), akkor az BNET Powa!

Itt SGn 870 üzi van a D3 fórumban 3 nap alatt, biztos hidegen hagyja az embereket.

• sb1
    Én nem tudom, mit kell a grafika miatt nyavalyogni, emlékszem anno a Diablo 2 sem éppen a szépségéről volt híres, és mi lett? A mai napig nagyon sokan játszák, egy 8 éves játékot!!!!, szal szerintem ennyit a grafról...
  • SLICK
    Nem tom minek sírnak egyesek a graf miatt. Kurvaszáni -.-
  • TurboX
    amíg lesz reakció addig biztos nem
  • csemete
    Nem tudja vki , h HC lesz -e benne?
  • Aurelianus
    És Te?

Dark győzelem közeleg! (hehe)
  • Davidus
    jó valamelyik agyatlan felhozta. aki észnél van abbana gépigény fel sem merül:D
  • VRSDM
    ne keresgéljek vissza... ott ment a TQ-val összevetve hogy melyik szebb, és hogy hogy fog futni.
  • Davidus
    már nem azért de az fel sem merült eddig hogy nagy lesz a gépigénye:D bejelentés óta annyi a téma hogy nem elég dárkós!
  • VRSDM
    meg az alatta lévő bokros is, (a bekarikázott alatt) szépen rá van feszítve a képe egy lapra... ennyi.

nem fikázom nem azt mondom hogy ez így szar, ugyis átfutkosunk az ilyen részeken, és nem erre ügyelünk
    csakmikor írják hogy jajjdenemfog ez futni a gépeken.
    poligonok ali vannak, effektek semmi komoly, ezt már bármely kártya megteszi szó nélkül. textúrák szintén nem nagy számok... nem fika. nekem tetszik ahogy van!
  • VRSDM
    én felejtsek el divatfikát mikor itt 1800 hsz arról szól hogy ez mekkora szar.

közben a játéktörténelem egyik legnagyobb játékára várunk?! kikérem magamnak.
    sőt elnézést sem kérek a tripláért.
  • Davidus
    jó az csak egy faág:D a törzs 3d-.-
  • VRSDM
    tessék segíCSég
  • VRSDM
    nem csak a fára utatam de hogy egy értelmű legyen, 2231 a háttér, a hátsó bokrok, az a vizes sziverványos szigetes rész, az egy sima kép nem render.

mondom én örülök ha valami úgy szép hogy okosan oldották meg, vagyis szép = gyors.
  • Davidus
    2ds lapka az agyad-.-
  • BEAST #2234
    nem unod meg?
  • Kandurex
    hátborzongató és a rémísztő nem stílusirányzat,..felejtsd már el a divatfikát, pont egy olyan dolgot akarsz baszogatni amit a szépirodalom is használ, pl. Dark Fantasy
  • Borgi
    még mondta a csávesz amikor bejelentették hogy "wip, náting iz fájnöl": azaz fejlesztés alatt, semmi sem végleges.
    biztos nem fognak kész játékban 2d-s lapkát bennthagyni ^^
  • who am I 7
    Kiszivárgott egy kép a lehetséges FŐ"SZŐRNYRŐL"

Így hogy lesz nagycsöcsű angyalka bőrcuccba
  • VRSDM
    darkos = rémisztő. itt ilyen értelemben egyértelműen használható.
    ebbe bennevan a sötétség, az árnyak, az hogy ne legyen szivárvány és kisnuyszi, hanem legyenek hullák, véráradat, és minden ami evvel jár

darkos = hátborzongató...
  • Kandurex
    egy szóban határozd meg, és értelmezhető, gyűjtő kifejezést találni rá a magyarban...ne megy? nem baj, akkor had használjuk a dark jelzőt...
  • ThisZip
    MISZTIKUSABB! ;P
  • VRSDM
    amúgymeg mi ez hogy " darkos " ? :CCCC
    annyira nincs a nagytöbbség itt tisztában a szép magyar anyanyelvével hogy ki tudja magát MAGYARUL ?! !!!!! fejezni?!

minden második hsz-ben ezt olvasom " darkos " DÁKÓS " DÁÁEÓRKAL KVYX_CLS, >ð

nemhiszem el komolyan, valami iszonyatos értelmi sorvadás van itt az egész sg-n :C
  • ZsZso
    Naivitás vagy optimizmus ezt hinni? :)
  • VRSDM
    ha már ilyen nagy grafika téma van, amit egyedül furcsállok
    hogy a fele táj az szépen megrajzolt festmény és nincs lerenderelve, még a fák nagyrésze is csak egy 2ds lapka :/

ettől független csodaszép, de akkor is csalás :D
    gépigény meg kb nem is lesz neki, már most is bármelyikőnk mai gépén hasítana, 2év múlva meg főleg.
  • Hedgehunter #2224
    Azokat majd a spamfilter elintezi......
  • Carlos
    Igy lehet gyönyörűen összegyüjteni egy csomó ember mélcimét, hogy aztán kaphasd a 76%-os viagrát meg a péniszenlárdzsment-et, akciós rolexet. Gratulálok!
  • Hedgehunter #2222
    Menjetek alairni a peticiot... ITT
  • Narxis
    :DDD
  • Carlos
    tudnék mesélni...
  • ZsZso
    A GSt nem érdekli, hogy valós híreket közöljön, csak a reklám (nézettség) a fontos nekik. Nehogy higgy nekik ... kamu egy banda.
  • 5c0rp330n
    jó esetben..
  • grizzly21
    Te jo eg, es ezeknek ez a munkajuk? pff
    Az SC2 se fog kijonni akkor meg.
  • Aurelianus
    Kábé ja
  • who am I 7
    nagy csöcsökkel ofc
  • Ragnar360
    Ááá nem bírtam magammal, megnéztem újra az egész Opening ceremonyt :) ...
  • who am I 7
    Szerintem egy BARBIbaba fej jobban passzolna a "környezethez"