Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
-remélem tévedek
Mondom olyan érzésem van, hogy ez nem csak bejelentés lesz, hanem annál nagyobb dolog...
Ismét titokzatos Blizzard bejelentésre számítanak a fejlesztõstúdió játékai iránt élénken érdeklõdõ rajongók, miután a Diablo3.com és a Blizzplanet.com oldalakon egy rejtélyes visszaszámlálás bukkant fel a napokban, amely május elsejére ígér valamit.
A dolog apróbb szépséghibája, hogy egyik érintett honlap sem a Blizzard tulajdona, ugyanakkor a lapok mögött álló szerkesztõk rendelkeznek a fejlesztõstúdióhoz közel álló forrásokkal, ezt korábban már többször bizonyították.
Titkukat ellenben nem szándékozták felfedni, sem a Diablo3.com, sem a Blizzplanet emberei, állításuk szerint már most olyan hírverést kapott a visszaszámlálás, hogy a szervereik alig bírják a terhelést.
Az optimista jóslatok szerint május elsõ napján a Diablo 3-rõl rántja majd le a leplet a Blizzard, mindenesetre a Blizzplanet-en a következõ visszaszámláló szöveg fogadja a látogatókat: "The Cathedral of Light will be shaken in 12 days". Meglátjuk. by Gamer365
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Bár ez a visszaszámlálás gyanús nekem, valahogy túl nagy egy sima bejelentéshez. Mi van, ha nem is bejelentés lesz, hanem már meg is jelenik a játék? Durva lenne, de eltelt 7 év a LOD óta, ennyi idõ alatt lehet teljesen titokba elkészítették.
starcraft 2 bejelentés kizárva, azt már bejelentették ha jól tudom. viszont ha a diablo 3-at jelentik be, de:
a) elkúrják
b) mmo lesz
szintén tökönszúrom magam és nagyon csalódott leszek, de ha jó lesz még gépet is újítok neki...
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Forrás ^^
(csak hogy szó ne érje a ház elejét ^^)
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Richard A. Knaak, aki az itthon is népszerû Diablo könyvek írója, tartott egy IRC-s beszélgetést nem rég a most megjelent The Sin War trilógia kapcsán. A kérdésre, hogy tud-e egy készülõ új részrõl rejtélyesen csak annyit válaszolt: Én nem egy halott világról, hanem egy halottakkal teli világról irok. Nem épp egy igen, de azért reményekre adhat okot."
Forrás
/fav
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Regards,
Regards,
Hát gyerekek, majdnem leestem a székrõl. Csak én nem érzem a hírértéket ?
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Regards,
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Könyörgöm ne legyetek már ilyenek:S 1x úgyis kiadják...
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun