Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TurboX
http://eu.battle.net/en/

amit pedig éppen látsz az a f&f beta vége
ááh nagyon durva, a hud-al annyira jol néz ki már a játék, menürendszer, graf minden aaaahhh, nagyon ott van

bétába hogy lehet bekerülni, v mivolt hogy ?

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

elitehun
Alap a HD 😉
kösz
Davidus
5 perc DH
720P+full screenben nézzétek😊

V9ykn8_TZL0

bélanéni
Írjatok majd egy mûködõ stream-et!
Köszi!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Kandurex
kurva jó volt, a csontváz királyos meg különösen hangulatos, nagyon várom már

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TurboX
"...nem azt szeretnénk hogy mindenki végigizzadja a bétát"

ezt nem fogják az tuti.

TVelvet
Ez egy béta, és balance itt nincs belõve rendesen, ezt régebben írták is hogy nem azt szeretnénk hogy mindenki végigizzadja a bétát
pluhi
Ami fika rövid, sajnos.
TurboX
kissé(brutálisan) gyorsan töltõdik az arcane power, irreálisan nagy range-e van a spelleknek, 0 kihívás(a hp bar meg sem mozdult) a skeleton king-ig. bár ha jobban belegondolok a második résznél sem volt máshogy pl. egy blood raven kill-ig ami nagyjából megfelel a béta jelenlegi méretének
Aradebil2
csak nekem túl sok ez a mini küldetés mennyiség?szinte minden szintre jut egy o.O

TurboX
<#eljen>
TVelvet
nr1ranger
Játszani nem tudsz vele a béta megjelenéséig, sõt a lentebb említett okok miatt utána sem nagyon. Ha meg kapsz béta kulcsot a US verziót törölheted, mert az a US szerverre fog kapcsolódni, de a kulcs csak az EU szerverre érvényes.

There is no peace. There is only WAR!

5c0rp330n
ez akkor egyelore meg nem jo semmire? mindegy, felrakom azert.

nr1ranger
Ja és ha jól tudom a WoW kliens oldalán nincs semmiféle védelem, mert szerver nélkül az egész egy nagy nulla, szal lehet itt se lesz semmi, crack sem kell.

nr1ranger
Aki crackre vár: mászkálhatsz egy üres mapon (vagy azt se ha a map randomizációját a szerver szabja meg ugye) hú de jó lesz. Hogy történjen is valami kell majd valami külön klienst kreálnia valakinek, ami a szerver oldali dolgokat szimulálja azaz hogy mászkáljanak mobok, használjanak képességeket, dobjanak lootot a megfelelõ droppratekkal, a képességeid megfelelõen sebezzenek, mûködjenek, a random eventek, followerek mûködjenek stb. Egyszóval ez nem egy sc2, ahol csak annyi volt hogy hogy építkezzen a gép, mit gyártson mikor induljon támadni stb, hanem kb egy teljes szervert kell alá rakni, ami vagy úgy fog mûködni mint az igazi, vagy nem, ami meg attól függ hogy mit láttak az emberek a valódi bétában és azt hogy tudják újraírni/újrakódolni. Olyan az egész mint egy WoW tört szerver, a kliens mindenki számára elérhetõ, de a szerver oldalt újra kell programozni kb nulláról.

HeadHunter86
Akkor max crackre várok 😄

Klemice
mondtam már hogy us verzió

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

TDC Geronimo
Beta patch note üt 😄

we can dance if we want to
we can leave your friends behind
cause your friend dont dance
and if they dont dance, well they are
no friends of mine

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

HeadHunter86
Most hogy felraktam, csak kapjak kulcsot 😄 SC2-nél sikerült szereznem remélem itt is.

oneal1
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

!Forza Ferrari!

TurboX
asdasdasdada!!!!4444nnnééggyyy

mekkora szar😄DD gémsztárförevör
Davidus
ez azért kicsit neccesebb lesz, mert D3 olyan mint a WoW
egy rakás cucc szerver oldalon megy, és a lényeg(monszter AI, random szarok) nincs nálad telepítve.

V9ykn8_TZL0

ja,már látom én is. az majd csak a fullhoz kell valószínûleg.

How much can you take,before you snap?

Without limiting Blizzard’s rights hereunder, you agree that you shall not:
- sell, rent, lease, lend, license the Game to others, grant a security interest in, or transfer reproductions of the Game and/or the Account to other parties, or let any third person use the Game and/or the Account;

- host, provide or develop matchmaking services for the Game, or intercept, emulate or redirect the communication protocols used by Blizzard in any way, including without limitation, through protocol emulation, tunneling, packet sniffing, modifying or adding components to the Game, use of a utility program or any other techniques now known or hereafter developed, for any purpose, including without limitation unauthorized network play over the Internet, network play utilizing commercial or non-commercial gaming networks, or as part of content aggregation networks; or

- facilitate, create or maintain any connection to the Game which has not been authorized by Blizzard, including without limitation any connection to any unauthorized server that emulates, or attempts to emulate, the Game.

<#zavart1>

Davidus
14g szabad hely kell az installhoz de nem telepít anyit

V9ykn8_TZL0

Davidus
annyira figyelem az install csíkot hogy elfelejtettem😄

V9ykn8_TZL0

Daell Drow
Majd lesz krek, sc2 betanal is par nap mulva mar lehetet tolni a tortet. Igaz easy gep volt, de utan a heten mar azt is megoldottak.
Itt is valami hasonlot tippelek.
na, azért abból a 14 gigából csak lehet találni valami hasznosat 😄

Syron
így a'la natúr sajna semmit sem ér 😊
max a login screen-t nézegetheted

lol már telepítem 😄
kíváncsi vagyok nagyon

shala
elvártam volna öreg, hogy rám csörögj, ilyen helyzetben😄

non potest pluere aeternum

Daell Drow

Mar tobszor futtatam a tesztet de a video memorianal valamiert 2.36 GB-t ir ki. <#confused>
Davidus
max 3 napot adok neki

V9ykn8_TZL0

Davidus
az mindegy. a lényeg hogy pár nap és lesz valami kezdetleges krekk amivel lehet majd valami üres szobában rohangálni😄

V9ykn8_TZL0

lehet telepíteni 😄
14 GB

van olyan opció,hogy "Play public test" ez azért bíztató

Klemice
US

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Klemice
az igen

elolvastam,de minek...

bugyuta,kb egy 15 éves fogalmaz így

Fehercsoki
OMG Gamestart ne.Ahogy ismerem õket még a 3 éves pletykáknál tartanak,kivéve ha sikerült valahonnan valamit lopniuk.

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

TurboX
options

hát, ez még tényleg nagyon béta
Davidus
béta adatbázis

spoiler hegyek

V9ykn8_TZL0

elitehun
Teljesen nyugodt vagyok 😊
Klemice
mondom még egyszer, nyugi van