Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CD van az iható potikon, viszont vannak olyan potik amiket a mobok kidobnak és healelnek ha átmész rajtuk

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Avenger
weapon switch az W volt D2-ben is, nem hinném hogy változtatnak rajta. Potik meg bár nem tudom, hogy hogyan lesznek, de azt biztosra tudom, hogy nem úgy mint a d2-ben, szóval itt nem lesz veseátmosás egy-egy bossnál 😊
Skill listákat meg szerintem felesleges elmenteni, egy nyugis helyen van idõ kiválasztani a szükségeseket.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

TurboX
bár azt nem tudom hogy hg-ket szükség lesz-e berakni a skillslotokba... na mind1
TurboX
wepönszvics? drink? ill. ha lehetõséged lesz az elõre elmentett skill listáid variálására?
Avenger
Bár jobban belegondolva a D2-ben is így volt, csak ott 8 slot volt... Akkor nem is gay 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Hmm, az mondjuk elég gay megoldás 😊 Bár a 6 slot 6 slot marad, szóval több gombra nincs szükség.

gerey
Bárhol, bármikor cserélhetsz, ha nem támad senki.

Avenger
Egyszerre 6 skilled lehet a játékban, szóval lehet szükség lenne a többire de ahhoz gondolom vissza kell ballagnod a városba lecserélni a jelenlegieket 😊 Szóval ott lesz minden skill de 6ot használhatsz aktívan belõlük, plusz 2 passzívat.

TurboX
játék elején még biztos elég lesz a 6 slot, de majd egy hell-inferno nehézségen mikor jönnek veled szembe az all immunos monszták, szükség lesz mindenre (ill. pvp-nél alapból)
jazzy
Szerintem viszonylag sokan használnak, de amin összesen van 5-6 gomb olyat NAGYON sokan.
Jahogy értem.
Játék alatt gondolod a skillváltást? Ott persze, az F soron voltak. Menet közben nem variáltam, hogy melyik funkció billentyûn mi legyen.

van egy-két durva barbár passive 😮
egyelõre a többi kartakert még nem olvastam végig,de szerintem lesz pár nerf,mire kiadják a teljes játékot

How much can you take,before you snap?

TurboX
akkor rohadt gyors lehetsz
Avenger
Úgy látom az UI-n van 1-5ig számozva gomb, aztán jobb egérgomb, balra meg sima ütés és "fuss oda". Megoldódott a rejtély 😊

"Elég sok manapság a 6 gombos egér" <#idiota>

Nem tudom hányan használnak olyan egeret, amin +6 gomb van az alap gombokon kívül.

jazzy
Ja meg mozogni is kell, akkor 7 gombos 😊
A 2. részben is simán mûködött.

jazzy
Feltételezem arra gondold, hogy 6 skillt rábindelsz egérre. Elég sok manapság a 6 gombos egér..
bélanéni
Valami görgõs megoldásról beszéltek anno, hogy elég egy egér is. Ezt én is nehezen képzelem el, ezért kérdem, hogy remélem nem úgy lesz.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

TurboX
klikkendmúv rendszernél elég körülményes lenne😊
antgecc
Gondolom csak viccelsz...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

jazzy
"Lethal Decoy
Spirit Spender
Cost: 75 Spirit
Create an illusion of pure holy energy that attracts enemies to itself and explodes after 5 seconds for 43 - 78 Holy damage."

Ugyanez Alabaster Runestoneal:

"Simulacrum
If you die while the decoy is alive, you are resurrected at the decoy's location with 100% Life. The decoy no longer attracts enemies and the duration is increased to 26 seconds."

Kicsit durva 😄
[HUN]Crassus
6 skill?! ahoz elég egy egér azt tsókolom😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TurboX
valahogy úgy
6 slot - 6 skill
1-6ig hotkíj vagy kattintással(ami nem igazából célszerû) de gondolom ez majd személyre szabható lesz..
antgecc
Logikám azt mondja kedves cimbora, hogy hotkey-es rendszer lesz, mint wowbna, sc2-ben, tehát úgy bindelsz, ahogy akarsz. Többit nemtom.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bélanéni
Valaki elmagyarázná a skillek használatát nagyvonalakban?
Hány skill lehet egyszerre a skill-slotokban, bal gombbal, görgõvel vagy mi a túróval lehet aktiválni, választani stb?...

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Egy marha jó kis háttérkép.

TurboX
a mantrákból
antgecc
Ahogy elnéztem mindegyiknek van lassítása vagy vmi hasonlója.

bélanéni
Én ilyen pszichoszomatikus tünetekkel bíró egyeddel nem szívesen játszanék. Akkor már inkább a barbár.

bélanéni
Esküszöm pont azt akartam írni: "a WD-nak komoly idegrendszeri és mozgáskoordinációs problémái lehetnek", erre megelõzöl. Az istenit! <#banplz>

pluhi
Én inkább a witch doctor-tól vártam ilyeneket. Barbárnak még ott a War Cry, ahogy látom. Viszont runákkal egész emberes bonuszokat lehet betenni.
"ejj, ez a monk elég durva support lesz"

Mibõl gondolod?!

Avenger
Wizard lesz jó a lassítással és a fagyasztással 😊

pluhi
Hmm, hát itt nem sok support szerepkör lesz, ahogy nézem a Monk mantrája most a pala aura és ott vége is van. Legalábbis átfutva a dolgokat nem láttam sok más csapattagokra ható cuccot.
McHaals
azért, mert így is van 😄

MadWolf#11626

BoneDragon
Az oldalon olyan a witch doktor mozgása, mintha most szabadult volna a gyogyóból... 😄

McHaals
igen, én is hallottam a 4. nehézségi szintrõl:
normal - nightmare - hell - inferno

MadWolf#11626

bélanéni
Nekem az ilyeneknél a Random gomb a legszimpatikusabb választás. <#idiota>

Avenger
Alapból is több közül lehet választani a 2 slotba, meg a rúnákkal egy spellnek is több változata van, bár ezek a rúnák nem tudom mikortól elérhetõek.

bélanéni
Elnézést a tudatlanságomért, nem igazán figyeltem az ilyen jellegû híreket, infokat. Viszont ez érdekelne.

bélanéni
Azt én se értem teljesen, hogy vannak az Active skill-ek, és ott van, melyik hányas szinten érhetõ el. Kb. szintenként 1 van. Ahogy haladunk elõre, az új skillek mellett értelmüket vesztik a régiek? Csak mert akkor azonos szintû azonos kasztba tartozó karaktertek ugyanazt a 2 skill-t puffogtatják majd. Vagy ez nem így van?

Avenger
Ja nézegetni jó, az elején berakott skilleket viszont úgyis lecseréli az emberek nagy része menet közben. Tényleg, azt tudja valaki, hogy hogyan lehet cserélni majd? Városokban lesz rá npc?

Rasztah: 3+1 nehézségi fokozat lesz azt hiszem, az utolsó csak kimaxolt karaktereknek lesz elérhetõ.

TurboX
a baj az, hogy jelen pillanatban ezek a számok nem mondanak semmit. viszont jó nézni😊
persze ez így van, de mivel még nincs a béta a kezembe, ezekkel kell beérnem 😛
btw akkor most 60-as lesz a max. lvl? 3 nehézségi fokozat lesz ugyanúgy mint diablo 2-ben? (valahol már 4 szintrõl is olvastam)

bélanéni
Nem tudom, ki hogy van vele, érdekességnek jók ezek a skill-listák, de én nem fogom "bemagolni", majd játék elõrehaladásával fedezem fel ezeket a szuper részleteket.

TurboX
ejj, ez a monk elég durva support lesz

am ha jól látom még nincs fent az összes képesség
az a gond ezzel, minél több videót, skill-listát nézek annál idegörlõbb a várakozás 😞

bélanéni
A legutolsó kis szaros ikon is k.rva jól néz ki! Ezt nevezem!

bélanéni
Teljesen érthetõ, mit csináltak a fejlesztõk 4-5 évig. Ebbõl az egészbõl árad a zsenialitás.