Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fiam tiltott ki. 😊
A lényeg hogy az wow acc frozen, azért nem lehet commentelni a D3 fórumon.
Kicsit félreveztõ a hibaüzenet, e egy béta kulcsért elnézem nekik.
A lényeg hogy az wow acc frozen, azért nem lehet commentelni a D3 fórumon.
Kicsit félreveztõ a hibaüzenet, e egy béta kulcsért elnézem nekik.
Az új fiókom: DevLupius
Ja, közben leesett, hogy ezek a követõk. <#vigyor5>#vigyor5>
Mi ezen az érdekes?
Fileok között kutakodva ezt találtam (Class Skill kit könyvtárban). Csak nem benne maradt véletlen valami megint, mint anno d2ben :p
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Enchantress, Scoundrel, Templar
dede nekem is ezt csinálta a papi.
Én eléggé kétlem, hogy 35-40 évesen a cirka 70 éves szülei letiltották a fórum használati jogát szegény "gyereknek".
Xerox:
belépsz a battle.net-re, ott jobb felül klikk az account-ra, utána settings, azon belül parental controls, és ott talán a manage parental controls, de ehhez tudnod kell annak az emilcímét, aki bekapcsolta. gondolom valamelyik szülõ. beszélj velük, az a legegyszerûbb.
belépsz a battle.net-re, ott jobb felül klikk az account-ra, utána settings, azon belül parental controls, és ott talán a manage parental controls, de ehhez tudnod kell annak az emilcímét, aki bekapcsolta. gondolom valamelyik szülõ. beszélj velük, az a legegyszerûbb.
MadWolf#11626
na akkor csak nekem van igazam, D2-vel is bekerülök a kalapba 😄
már csak azért izgulok, hogy ki is húzzanak.
már csak azért izgulok, hogy ki is húzzanak.
MadWolf#11626
nem ertitek.
"...attach any Blizzard title that has a CD-Key..."
eddig az volt hogy CSAK sc2 vagy wow accounttal lehet bekerulni, most megerositettek, hogy ha regi diablo2 vagy egyeb blizzard jatek, amihez volt cdkey csatolva van a battle.net acchoz, akkor benne vagy a kalapban te is.
"...attach any Blizzard title that has a CD-Key..."
eddig az volt hogy CSAK sc2 vagy wow accounttal lehet bekerulni, most megerositettek, hogy ha regi diablo2 vagy egyeb blizzard jatek, amihez volt cdkey csatolva van a battle.net acchoz, akkor benne vagy a kalapban te is.
legalább nem fog a sok ráérõs agyalágyult másodpercenként accot kreálni abban a tudatban hogy ezzel nõ az esélye a bétára való bejutásra..
"This was bad information given out by one of our tech support reps. They confused requirements to post in the forums to requirements to be able to opt-in. They’re not the same. To opt-in you need to create a Battle.net account and attach any Blizzard title that has a CD-Key you can attach. If you’re opted in then that means you do have a game attached, and you’re all set – you’re in the pool to be selected just like everyone else."
Mondjuk így romlottak az esélyeim a bekerülésre<#nevetes1>#nevetes1><#banplz>#banplz>
Mondjuk így romlottak az esélyeim a bekerülésre<#nevetes1>#nevetes1><#banplz>#banplz>
There is no peace. There is only WAR!
D3 Offical site
THIS ACCOUNT CANNOT POST ON THE FORUMS DUE TO PARENTAL CONTROLS SETTINGS.
Akkor lehet hozzászólni ha be van állítva ?
THIS ACCOUNT CANNOT POST ON THE FORUMS DUE TO PARENTAL CONTROLS SETTINGS.
Akkor lehet hozzászólni ha be van állítva ?
Az új fiókom: DevLupius
en meg vagyok annyira igenyes, hogy a jatek csomagolasat sem turom hogy elbasszak, illetve ha ilyet csinalnak, plusz joval dragabban is adjak mint kintrol szallitassal egyutt az itteni fizetesek dacara, az ilyet nem tamogatom azzal hogy egy vasat is fizetnek erte, inkabb atkozom a rokonait is annak akinek ezt koszonhetjuk. egyebkent elorendeltem, 32.86 GBP volt szallitassal egyutt 😊
a hivatalos sc2 oldalán rengeteg egység került ki megjelenés elõtt, ami balance, használhatóság, design vagy egyéb más okok miatt ment a kukába.
szerintem max a számok változnak. nem rakták volna ki az oldalra 3-4 hónappal a megjelenés elõtt ha nem lenne közel végleges
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
hát én vagyok annyira elvetemült, hogy csak addig nézem meg a csomagolást, amíg kibontom. engem a játék érdekel, nem a doboz... a többi játékom is ott porosodik valahol az asztal alsó fiókján.
MadWolf#11626
postazos. de elvileg megjelenes elott feladjak ugy h megjelenes napjara odaerjen. aztan mivel magyarorszagon vagyunk, 1-2 nap csuszas meg lehet h benne van, de annyit en mar kivarok ha 10 evet kivartam. a magyar verzioert viszont el kene menni, ugy is 2ezer forinttal dragabb lenne, raadasul ott van az a veszely mint sc2-nel, hogy az igenyes kinti kiadast valami undoritoan igenytelen fos csomagolasra kicserelik.
ez a pre-order ez postázós vagy digital download? mert ha postázós, én bizony nem várok +1 hetet, hanem a megjelenés napján irány a cora 😄
MadWolf#11626
Oh hogy itt is van skill kalkulátor? 😄
Amúgy hatodik skillnke vagy a zombi falat tenném be vagy azt amikor a zombik kijönnek a földbõl, egymásra másznak és rádõlnke az ellenségre
Amúgy hatodik skillnke vagy a zombi falat tenném be vagy azt amikor a zombik kijönnek a földbõl, egymásra másznak és rádõlnke az ellenségre
kozben megtalaltam a kerdesemre a valaszt:
"PRE ORDER PRICE GUARANTEE
Sometimes between pre-ordering an item and its dispatch a product's price can change. However with our pre-order price guarantee should the price of an item increase after you've placed your pre-order we will honour your original price! The price you pay will be listed in your pre-order basket.
Should we reduce a pre-order in price we will also automatically reduce the cost of your pre-order to this."
szoval ugy nezem szallitassal egyutt olyan 10800 huf lenne. az eleg jo ar nem?
"PRE ORDER PRICE GUARANTEE
Sometimes between pre-ordering an item and its dispatch a product's price can change. However with our pre-order price guarantee should the price of an item increase after you've placed your pre-order we will honour your original price! The price you pay will be listed in your pre-order basket.
Should we reduce a pre-order in price we will also automatically reduce the cost of your pre-order to this."
szoval ugy nezem szallitassal egyutt olyan 10800 huf lenne. az eleg jo ar nem?
Amugy ossze allitottam az elso karit amivel menni fogok, female WD.
Es poison damege-ra megyek, de meg hianyos a skill. Tudnatok ajanlani 6ik skill-t, ill passiv skillbol sem tudom mi kene ehez az ossze allitashoz.
Es poison damege-ra megyek, de meg hianyos a skill. Tudnatok ajanlani 6ik skill-t, ill passiv skillbol sem tudom mi kene ehez az ossze allitashoz.
wow-ból kiindulva CE mindig elég bõséges...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
fakk, aszittem külön kulcs jár hozzá.
Akkor ott fog megrohadni a szerveren. 😊
Akkor ott fog megrohadni a szerveren. 😊
Þór vígi þessi rúnar
artbook és soundtrack cd 100% lesz benne! És szerintem ezekért már érdemes.
WoW pet is lesz, de azt leszarom. Max eladom valakinek akinek kell. 😊
WoW pet is lesz, de azt leszarom. Max eladom valakinek akinek kell. 😊
Þór vígi þessi rúnar
meg nem, talan majd blizzconnal bejelentik azt is a release datetel egyutt 😊
CE lesz valószínûleg itt is, de még meglátjuk mit ajánl. Ha kiszúrják a szemem 1 mikiegér figurával meg 1 wow pettel akkor nem lesz ce.
crassus az a fej ami megjelenik az avatarodon az ki lenne? úgy néz ki, mint Puzsér Róbert 😄
MadWolf#11626
Lehet tudni, hogy a CE verziónak lesz-e valami + ingame tartalma?
Ha csak valami hülye bögrét, füzetet, vagy hasonló szarságot adnak mellé, akkor felejtõs a részemrõl.
Ha csak valami hülye bögrét, füzetet, vagy hasonló szarságot adnak mellé, akkor felejtõs a részemrõl.
csak ugy monodm az sc2 meg mindig 12990 semmit se ment lejebb tobb mint 1 even at. dio3 miert tenne maskepp?