Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Most akkor érvényes a frozen wow acc is?

McHaals
kb így fog kinézni a meghívó

MadWolf#11626

McHaals
ehh, hamar lebuktam 😄

MadWolf#11626

Fehercsoki
Nem néztem meg az egészet csak kb. az elsõ pár sort, és az eseményeket sem követem annyira.

Klemice
lol, incgamers vízjel...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Fehercsoki
Ezt te kaptad?Kiküldték a meghívókat?(ha igen akkor én egyet sem kaptam)

jan5650
Jól hangzik 😄

Valakinek jó napja van 😄
jazzy
gief
McHaals

MadWolf#11626

McHaals

MadWolf#11626

jan5650
Na erre megvan az esély 😄
lolSL
az lesz a para ha a fasz kommunista és keresztény fail keverék magyar törvények miatt itt ez nem is fog mûködni, ahogy a b.net 25 másik featureje se.

jan5650
Nagyon rá vagytok kattanva az ingyenes aukciókra, azt se tudjuk még mennyi az aukció költsége. Amúgy meg ha találtok egy überimba cuccot, amit elvisznek 40$-ért nem hiszem hogy aggódni fogtok az aukciós költségen 😄

A Blizzard közölte, hogy lehetõséget fog nyújtani, hogy bizonyos mennyiségû aukciót díjazás nélkül is feltehessünk a pénzes AH-ra.
Ez arra jó, hogy azok is alaptõkét szerezhessenek maguknak, akik nem akanrak pénzt költeni a játékban. Ha például egy ilyen “free listing” keretében teszünk fel egy értékes tárgyat a pénzes AH-ra amit meg is vesznek tõlünk és a pénzt az e-egyenlegünkre töltjük, a késõbbiekben már képesek leszünk fizetni a díjakat az elõzõleg ingyen eladott áruból, tehát gyakorlatilag a játékba fektetett tõke nélkül tudunk a pénzes AH-ban garázdálkodni, pénzt keresni.

Gondolom ez világos mindenki számára.
Szóval sztm 1-2 ingyenes free listinggel fedezni tudjuk több heti AH-s tevékenységeinket anélkül, hogy fizettünk volna bármennyi pénzt is 😄

Persze egy idõ után érdemes a PayPalt választani a játékpénz helyett 😄
jazzy
Blizzardhitel!
Ja, csak annyiért tudnak venni, amennyi pénz van a számlájukon. Nem hiszem hogy sok player fog néhány száz dollár feletti accounttal szaladgálni😊.

Olyasmirõl írtak, hogy hetente lesz X darab ingyenes kirakásod. Eladás után viszont ezekbõl is fognak levenni.

És ha a hülye arabnak sikerült is rányomnia arra 321321312 euróért, akkor az meg is érdemli. Merthogy másnak nincs annyi pénze az biztos. <#nyes>

Daell Drow
Hmmm, regen neztem ezt. Akkor meg valami szazalek remlett, lehet akkor fix lett mar. Akkor sorry.
jazzy
Látom lesz itt még probléma a berakok egy cuccot 321321312 euroért a hülye meg véletlen rákattintott és megvette. Láttunk már ilyet nem egyszer.
Daell Drow
valoszinu
Davidus
fix lesz a listing fee. ha egymillió euróért raksz be egy cuccot akkor is csak 50 centet(hasraütés) kell fizetni

V9ykn8_TZL0

Nem volt szó arányos fizetésrõl. Fix pénzt von le minden kirakáskor ha már elhasználtad az ingyenes kirakást, nem százalékot.

Sáska
egy itemet mindig (hetente?, havonta?) be lehet majd rakni ingyen, nem? Gondolom ezeket az alkalmakat akkor a legzsirosabb itemekre hasznaljak majd fel, hogy ne kelljen ra jutalekot fizetni.

Itt is lesznek kasztoknak spéci cuccok.

bélanéni
Az hogy extra ritka cuccot talál, és nem tartja meg azért is lehet, mert mondjuk Wizard a csávó, de Barbár specifikus cuccot talált, és nem is tudja használni. Vagy itt nem lesz ilyen? Bocs, hogy a válasz helyett újabb kérdést tettem fel, igazából csak kiegészítettem a kérdésedet.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Daell Drow
Nyilvan felteheti annyiert, csak azzal kell vigyazni. Hogy mar a felrakasert is aranyossan csengetni kell a blizznak. Es ha netan eladod akkor is, ill ha nem adod el a levetelnel is csengetni kell. Igy viszont mar jo sokat buktal vele.
[HUN]Crassus
felsõ ár határa lesz a cuccoknak? vagy beleszaladhat bárki egy mittudom én "High Archon Staff of Wizardy" narancsszínû legendary 0.001% os droprates megagigabrutál cumóba ami neki nem kell ,mert van neki még 1😛 és felteszi AH -ba mondjuk 1000 dollárokért?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

bélanéni
... LIKE! <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

runakbol lesz valami 7 fele erossegu, a legerossebbek csak inferno fokozaton esnek, tehat igen a runakkal fog majd tovabb skalazodni, miutan mar max szinten vagy.

3 tárgy/hét a limit emlékeim szerint.

jazzy
Elvileg úgy lesz, hogy lesz 1 ingyenes limit, azon felül pénzbe kerül bepakolni a cuccokat majd, plusz pénz ha meg is veszik, de én még nem hallottam olyanról hogy tárgyeladási limit.
<#nevetes1> jaja.. 😄 de nem, egyébként tényleg nem foglalkoznak még ilyen pénzekkel...mondjuk, rendszeres havi 5kilónál már csekkolgatnák szerintem, de eleve heti limit lesz az üzletelésnek is , úgy tudom? :S

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

És ki mondta, hogy millió alatt fog kaszálni majd? <#hehe>

Carlos
a magyar bankok nem foglalkoznak a piszlicsáré beérkezõ pénzekrõl.
(gondolok itt a millió alattiakra).
Szóval nem kell ehhez offshore.

Þór vígi þessi rúnar

meglehet kerülni, ha ofsór számlára küldöt a zsét pp-rõl <#eplus2>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Ebben az új skill-rendszerben hogy fog mûködni a skillek skálázódása a különbözõ nehézségi szinteken? A hozzájuk rendelhetõ rúnák erõssége fog változni? Vagy az összeszedhetõ gear fogja növelni az erõsségüket, esetleg mindkettõ?

Avenger
Én is így gondolom, még örülhetnek is, hogy a külföldön szerzett pénzt Magyarországon költjük el majd 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Carlos
Ehhhh... Nem kell parázni.
Nem a szaros 20 dolláros pókernyereményre mennek vagy az 5 dollárért eladott rúnára.
A paypal-hoz meg semmi közük.

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Szvsz nem a paypallal lesz a gond, hanem a digitális javak árusításával. Bár ha úgy vesszük külföldön szerzett és tárolt javakról van szó, szóval a magyar hatóságnak semmi közt hozzá... Persze ezt az apeh nem feltétlenül fogja majd fel.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Kandurex
arról van valami infók, hogy miként fog kinézni a CE változat?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Daell Drow
Ha nem lehet hasznalni nalunk, akkor meg kerulni sem lehet. Mivel a blizz gondoskodni fog rola, o sem akar torvenybe utkozni. Mivel paypal-os lesz van eselyunk a real moneyes ah-hoz, paypal nincs tiltva itthon.
TurboX
"... and the deathwing has returned!"

na jó, nem kukacoskodok. de ezt a f&f betát kitolják a végsõkig..
Carlos
tolnám...

Þór vígi þessi rúnar

Davidus

V9ykn8_TZL0

XenHai
Valahogy meg lehet kerülni dolgot ?
Mivel PayPal-on keresztül fog menni a buli, így elérhetõ lesz. Elvégre PayPal használható kishazánkból is (máramennyire én tudom).
paypalos rendszer lesz, bebaszna ha nem lenne hasznalhato magyarorszagon, tudtommal second lifefal is mukodik.

[HUN]Crassus
valószínüleg a real money AH nekünk bukta lesz....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

jan5650
Számomra a legfontosabb kérdés:

Magyarországon használhatjuk-e majd a Real Money Auction House-t ?
Mert ahogy tapasztaltam Magyarország szereti az ilyeneket betiltani, mivel õ nem részesül ebbõl a pénzbõl 😞

Nagyon fájó pont lenne ennek a hiánya, hiszen lelkiekben már felkészültem, hogy játék közben egy kis aprópénzt is keresek 😄
Ha fixálták a public game-et, akkor elvileg nincs már akadálya a closed beta kezdetének.