Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McHaals
wááááááááááááááááááááá!

MadWolf#11626

oneal1
a városban szaladgálós dologhoz mit kell leszedni és honnan?

köszi!

!Forza Ferrari!

Daell Drow
Beta warez szerintem mehet meg, de ha kijon a teljes game. Akkor mar en is csunyn fogok nezni a warez szora, de ott meg nem tartunk. Amugy is az ide irok 90% biztos meg veszi.
[HUN]Crassus
az mind-mind POÉN! és jól csinálja...aki komolyan veszi csak az húzza fel magát rajta....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
ez nem warez ezzel smemire nem mész én se fogok warezolni és a többi 9% sem...ez annak a 10!!!! évnek szól ami a di3 nélkül telt😄 mindenki ki van éhezve és örülünk mint a kisgyerek a nyalókának míg nem lesz rendes release😛

ok, nincs is ezzel gond,inkább azzal,hogy az utóbbi 200 hsz-ben warez volt a téma és óránként jön egy új ember,hogy mit hogyan kell csinálni

How much can you take,before you snap?

unknown nick
Mert más tollával ékeskedik. Nem mellékesen közvetve játékosokat és közösségeket blamál...

[HUN]Crassus
nem értem miért ellenségeskednek vele ennyien....tök poén amit és ahogy csinálja és nem mellesleg a legújabb akciói nagyon is ötletesek!
Arról nem is beszélve,hogy a bestof DIO3 elemzéseket nyomatja!

McHaals
én meg azt mondom hajrá Athene

MadWolf#11626

Sáska
remelem valaki beelozi.

Avenger
Na sikerült nekem is körbeszaladnom 😄 Az UI nagyon jól néz ki, és a questlogban tök jó, hogy van mobokról leírás, meg fel is lehet olvastatni Cain-el meg valami mexikói fickóval(ha ismernem kéne névrõl akkor bocsánatot kérek) 😄😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Daell Drow
Haat majd vesz az AH-ban.
[HUN]Crassus
gondolom ahoz kell valami alap felszerelés😛

nr1ranger
Ha annyira menõzni akar akkor az elsõ HC kari aki végigtolta az inferno-t célozza meg szerintem.

There is no peace. There is only WAR!

XeeN
Egészségükre. Én a saját szórakoztatásomra fogom megvenni a játékot és szigorúan csak a családtagjaimmal, illetve barátaimmal fogom játszani. Kinõttem már abból, hogy random emberkékkel (direkt nem írtam Pistikéket) játsszak. Az, hogy mások mit kezdenek majd vele, engem hidegen hagy.

Davidus
nem csak az fog "sokat" keresni aki szétfarmolja az agyát hanem aki lesi a trendeket és összevásárolja azokat a cuccokat amik olcsóbban vannak berakva mint amennyi érnek

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
nah már olyan elmélkedések mennek,hogy 1-2 burzsóá vesz 4 játékot futtat majd 4 botot/ úgyis lesz sajnos nemlehet mit tenni/ és a RL AH-nak és a quadruple esélynek köszönhetõen szétkereshetik az agyukat😛 akár RL pénzzel akár arannyal....

[HUN]Crassus
Athene akar az elsõ 60-as lenni a világon ha kijön😄 WOW-ban sikerült neki párszor....meglássuk itt is penge lesz-e😄

McHaals
na hazamegyek énis letesztelem

MadWolf#11626

[HUN]Crassus
make a shortcut to your "Diablo III.exe"

in the Target of that shortcut add -launch -auroraaddress 127.0.0.1:1345 to the end

download and extract the op archive

run D3sharp.exe

open your d3 shortcut

log in with any random account credentials

walk around town

TurboX
ejj, mindenki végstádiumban?
Visszaolvastam. kipróbáltam. nem megy.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

[HUN]Crassus
megveszi mindenki! no worries

[HUN]Crassus
bazz ezt nem néztem!😄😄

[HUN]Crassus
jaja visszaolvastam...ma egész nap errõl ment a duma😛

McHaals
olvass vissza, csak hogy a klasszikussal éljek
egész nap errõl ment a duma

MadWolf#11626

lassan jöhet a diablo3 warez topik 😄

How much can you take,before you snap?

De hogy?!

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Carlos
hangulatos

Þór vígi þessi rúnar

[HUN]Crassus
gyháááááááá!! semmi értelme ,de rohangásztam egy kört a városban😄

[HUN]Crassus
Nááááájsz!

elitehun
+1<#eljen>
Hát annyi szent, hogy nem kéne vele teleszemetelni a topikot...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

bélanéni
Amúgy mirõl is beszélünk?
Ez a játék "must have". Minek ide tört verzió?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Ez nem WoW, ez Diablo3. Örülnek ha 4 player-re leprogramozzák.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Klemice
mindegy, úgyis megveszem az eredetit, a kérdés, hogy mi lesz a CE tartalma

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Carlos
Jajjbammeg... ez fájt...
Úgy megy az, hogy az csak úgy leprogramozzák. Elõbb lesz kint a full, minthogy ezt megcsinálják okosba...

p.s.: TÉK! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Tört szerverrõl beszélek, ott bármi lehet, voice chat, no player limit stb.
Csak le kell programozni. Az értelmére ne térjünk ki. 😊

Az új fiókom: DevLupius

Klemice
5000+ karakter??? 4 játékos a limit egy játékban

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Carlos
Hát az csodás. Diablo chat... ehhh... no comment, sry.

Þór vígi þessi rúnar

Próbáld ezzel:
Új verzió
Ha jól veszem le a local szerverhez nem tud kapcsolódni, akkor :
tûzfal, spam, vírusírtó kikapcs sorban.
Nekem még win8 -on is elindult 2 kliensel public -ban, igaz nem mûködik még, nem látom a másik karit és a chat sem megy, viszont ha beindul és lesz egy tört pulic szerver, akkor a városban 5000+ kari fog majd álldogálni és beszélgetni 😊

Az új fiókom: DevLupius

mucsácsó
error=ERROR_API_NOT_INITIALIZED 😉
Daell Drow
parancsikon eleres ip elvelasztasal meg van delelott ota, net 4.0 jo ideje fent van. Es igy sem jo.
Avenger
Bár ahogy nézem más a hiba nálatok, de hátha ez is megjavítja 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
"Megban a megoldás! Fel kell telepíteni a Microsoft Visual Basic 2010 express-t. Utánna fog csak mûködni az emulator rendesen!

Mert amíg nem raktam fel a Retriveling hero list...-nél nem engedett tovább."
"Én ezt raktam fel akkor emiatt megy nálam is:
http://monodevelop.com/"

Copyright by ncore fórum 😊

mucsácsó
nálam eddig is volt mind2 (.net 4.0 és az IP-t is külön írtam természetesen) - és így is szar 😉 nem jut tovább a loginnál, semmi hibaüzi meg semmi...
#9540 es #9541 ...

tipikus sg duma ja... ha nem ezen az oldalon lett volna akkro a valaszt irom, de ezen volt.

ip cimet kulon ird es net4 kell.

mucsácsó
ugyanez van itt is... :\
Daell Drow
Ennyi erovel be irhattad volna a megoldast, mert vissza olvastam es nem talaltam semmit.
Klemice
tipikus sg duma