Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fél, h. nem kap majd kulcsot és gyûjti az érveket.

De h. on is legyek, lehet ez lesz az a játék, amit életemben elõször meg fogok venni. 😊
McHaals
*van=fan 😄

MadWolf#11626

McHaals
én csak a saját tapasztalatomra tudok támaszkodni:
rengeteg diablo-fan van az ismerõseim között, de olyan, aki a d1 miatt lett van, max a 10%-a ennek.

MadWolf#11626

Carlos
ez hogy jött ki neked?

Þór vígi þessi rúnar

TheLostOne
Azzal csak az a baj, hogy teljesen véletlenszerûen osztják a beta kulcsokat, nagyrészét olyan emberek kapják, akik beregisztráltak egyszer, azóta fel sem léptek, és valószínûleg soha a büdös életben nem is fognak játszani vele. Többezer aktív tag meg csak vár hónapokig, mire végre õket sorsolja ki a rendszer, pedig ha csak az aktívak kapnának, akkor már rég lehetne mindenkinek aki valóban meg is érdemli, valóban szeretne hozzájutni.

A cég meg azzal vág fel örökké, hogy õk bizony tartják a közösséggel a kapcsolatot, ennek tudatában nagyon felháborító, hogy ilyen hanyag módon osztogatják a kulcsokat.

jaja..már említettem én is, h az is béta tesztelési állapotban van.A megvalósítás ott jó, csak a hud picit gagyi..és a skill rendszer nem tûnik túl jónak.
De amúgy egy hullákkal és ördögökkel teli játék miért is nem lehet depresszív???<#conf>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Kami
Akkor ez bukta, köszi!

szerintem is jó..ez teszi igazán eredetivé 😊

Tatyla
ja csak a dögök ahhoz se küldenek kulcsot 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Dio 1 szerû hack n slasht akarsz? Hallottál már a Pah of Exile címû játékról? Na az szerencsére pont olyan dárkos és komor hangulatú mint a Dio 1.

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kami
Ahhoz hogy jelentkezni tudjak béta kulcsért, kell egy játéknak lenni az acc.-on?

Különc
Szerintem jó hogy izometrikus maradt, bár egy God of War sorozathoz hasonló kameraszög nem lenne rossz, persze nem fixen

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ja és a hangok/zenék hálistennek qva jók maradtak 😄 ha másért nem, azért meg a harc rendszerért megéri..a gfx meg az itemek meg olyanok amilyenek...

Hát ez messze nem igaz.Már a D2-t is rengetegen várták...és a korszakalkotó a dio 1 volt.Most ne azokat tekintsük már igazi
dio fan-nak aki pl. majd a d3 alapján lesz az...mert sajna a megvalósítás a 2 rész között ég és föld.Ettõl függetlenül, a
harc-rendszer és izometrikus nézet megmaradt és fejlõdött, ami ettõl függetlenül jó kis játékká teszi (és bátor húzás volt az izometrikus nézetet megtartani).Inkább sajnos egy csapat széthullásnak lehettünk tanúi az évek alatt...és ez által a játék is változott.De abban biztos vagyok, h jól el lehet majd játszani vele...egy igazi dio (1) klónra/fejlesztésre pedig várni fogunk... 😊 crytek megprobálhatná... 😄😄😄😄

Tatyla
szopok,nyalok,gombot varrok béta kulcsért 😄

mucsácsó
Arra szerintem várnunk kell még a blizzconig...ez tuti.. :/ De remélem ott lehet majd a játék a karácsonyfák alatt 😊
McHaals
hát inkább a d2 miatt szerették meg rengetegen. van olyan itt szerintem, aki 1997-ben született 😄

MadWolf#11626

Dio már sosem lesz az a régi deppressive/gothic style, mint amivel anno 1997-ben berobbant a köztudatba..bár megjegyzem, emiatt szerették meg rengetegen.

XenHai
Remek már csak imádkozni kell a kulcsért.
berlinboy6329
Na most már megy az EU beta..10 perce eu.battle.net/d3 oldalon is fent van már a beta is live hír.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Különc
Nekem tetszenek a setek, inkább azt hordjam mint a "Majom csodálatos pallosa az esti" cuccokban <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

McHaals
hehe énis, már nyomom is..
jó lesz a várakozásig, egész szép játék

MadWolf#11626

Kandurex
A lényeg, h szembetûnõek legyenek, hisz csak így lehet megkülönböztetni õket rendesen, meg játékba jóval másabb, na meg van pár ami nem néz ki azért rosszul...mondjuk az elõzõ részbe se hordtam set -eket...nem voltak túl jók, vagy csak nem tudtam normális zsákmányolni 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

szerintem a barbar es demon hunter pancelok tobbnyire teljesen jok. wizardhoz me gnicnsnek sisakok az sokat dob rajtuk, monk bena, ahogy az egesz class😄 wd meg olyan amilyen.

BoneDragon
+1

Blizzardnál kirúgták a régi armor grafikusokat, ez már jó pár éve meglátszik a wowon is. Sajnos....

yeah.trolling hard.

Nem elég Darkosak mi? 😛
Nem a mintákkal van csak a baj hanem a páncélok alakjával is kinézetével.

XeeN
Engem különösebben nem foglalkoztat hogyan néznek ki a cuccok, mivel a játék 99%-ában kb 100 pixel magas figura képében lesz csak látható a karakter, ahol nem igazán látszanak a "csicsák". Számomra a statok a legérdekesebbek.

TurboX
távlatból*
TurboX
valóban van egy pár undorító, papagáj mintás darab de ezeken még biztos fognak finomítani ill. madártávlatól ki fogja nézegetni a gatyám szegecsének a mintáját
majd a karidon nezd meg ingame, hogy milyen lesz. igy magukban nem szoktak mutatosak lenni ezek, mar wow-ban is igy volt.

Hát megnéztem a diablo3.hu-n ezeket az armor set-eket és hát eléggé lelombozott. Gagyi színek és stílus jellemezte a páncélok 80%-át. Pedig igazából ez a játék egyik legfontosabb része, hogy minél frankóbban nézzen ki az ember karaktere (tudom, hogy vannak olyan játékosok akiket ez nem érdekel és akár egy Pokémon bundában is végigjátszanák a játékot). Remélem azok a set-ek vmi régi verzióból származnak és teljesen mást kapunk majd, mert így már lehet, hogy annyira nem is lesz "must have" a játék.

tescodr
bocsi most fedeztem csak fel !

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

TurboX
ahhoz már túl közel van a fav😉
BoneDragon
Így van, ráadásul van neki egy szép totyikja, amit még én nyitottam! (ingyen reklám) <#hehe>

Kandurex
IGEN!! IGEN!! JEEEEEEEEEE!!!

nem kaptam....

tescodr
addig is hogy elüssük az idõt nézzetek rá:
drakensang online
full free és magyar ráadásul böngészõbõl fut nem kell hozzá semmit sem letölteni és szép a grafja 😊

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

TurboX
az elsõ turnusokban nem sokan az tuti, mikor majd a fanszájtok elkezdik a szokásos kulcsosztogatós akcióikat
tescodr
kiderül remélem kapunk..

Igen, hullámokban lesz beta licensz osztás. Majd kiderül hogy innen hányan fognak bejutni. 😊
Carlos
ok

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
még a hivatalos oldalon sem tolonganak a

remélem valamilyen szinten folyamatos lesz a szórás
tescodr
akkor ha megjelenik mehetünk coopozni

Carlos
Énis beizzitottam már asszonyt, hogy az must have úgyhogy kerül amibe kerül (ésszerûség határán belül( megveszem.

Þór vígi þessi rúnar

Riddick21
Következõ izgalmas pont a megjelenési dátum és ezzel együtt a CE bejelentése! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi kerül majd a dobozba, hogy fog kinézni és mennyire kell a zsebembe nyúlni! Bár ez utóbbira tudatosan készülök már egy ideje, szóval apránként félretettem a rávalót 😛

Artbook, OST, szobor... minden lóf@sz jöhet, még külön polcot is kap, csak JÖJJÖN MÁR!!!!!444négy!!4

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

tescodr
remélem bekerülök eddig minden blizzard játékra kaptam béta lehetõséget.
De ha nem az se baj úgy is must have game lesz!meg kõ venni!

Kandurex
...hmm....izgulok, de minek? 😞 totál esélytelen vagyok 😞 pedig az D2 + kieg ott figyel az account -omon 😞

shala
http://frostshock.eu/2011/09/21/diablo-3-hivatalosan-is-elindult-az-europai-beta/

non potest pluere aeternum