Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
az nem elég RP <#vigyor1>
Kandurex
hm...ez gáz, mert ugye a wiz nem egy szúró - vágó amputáló mûvész, hogy egy batár fejszével rohangáljon...jó vannak pálcák..de az nem az...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

shaba23
csak ha mind2 kézben 2h 😊
elitehun
Nem szeretem a kétkezes fegyvereket <#ijedt>
viszont imádom ha mindkét kezében van egy fegyver 😄
Különc
Én is inkább az axeokat preferálom, de mivel minden skill a fegyvered sebzését veszi alapul, így sajnos ezt muszáj lesz kifarmolni a legnagyobb e-péniszért

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

shaba23
francba...axepárti vagyok😊
elitehun
A legtöbbnél beleszámit, és nem csak a wizard-nál hanem minden kasztnál. pl.: 125% of weapon damage, ergo a fegyver sebzésének a 125 %-val sebzi meg az ellent, vágesz?
Kandurex
érdekes...mintha a wizard -nál bizonyos skilleknél a sima fegyvered sebzése is beszámítana a skillnél, ez igaz?

shaba23
Már meg is van a cél a barbárral <#eplus2>
Skorn lvl60 legendary 2h axe
Sáska
roger

ezért tettem fel a kérdés devilkingnek aki meg is adta a választ, hogy az elsõ karakterrel 1,5h volt a béta, nagyjából ezzel meg is kaptam a választ😊
mivel csak a wizardot - ez az amit nem fogok indítani csak ha már kipróbáltam a többit - nem írta le a kipróbálandó karakterek közé, ezért kérdeztem hogy melyikkel a legfolyamatosabb a játék (legélvezhetõbb az õ szemszögébõl nézve)
athene meg suxx, már ahogy maga az ember kinéz azis, no off vége😛

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

shaba23
male barbár és csak azé nem tauren mert nincs...
female wizard
male WD
female DH
male monk, de az meg nem érdekel

mindenki rohadjon meg, aki már azzal szórakozhat, hogy speedrunol...
Sáska
te kerdezted, hogy melyik karakterrel mennyi ido volt kiprogetni a betat.
Ha most ebbol levonom a hordok nyitogatasat, ami minden karakternel ugyanannyi idot vesz igenybe, valamint azt nezem, hogy melyikkel a "legfolyamatosabb" a jatek (--> nem kell pihenni), akkor arra kovetkeztetek, hogy melyik karakter aprit a leginkabb? :-)
nyilvan mindenki fel fogja kutatni az utolso zugot is a dungeonok melyen, te is, en is (kiveve Athene aki az elso max lvl akar lenni<#idiota> )

Carlos
várható volt...

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Most elszomorítottál <#szomoru2> <#idiota>

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Bármikor kölcsönkérhetitek, de az más dolog hogy senki nem fogja megkapni. 😄

Avenger
Na de mi mikor kérhetjük kölcsön azt az accot? 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Vagy presses testvérének a barátja, aki mellesleg francia. <#zavart1>

várj még, csak most találja ki 😄

How much can you take,before you snap?

titokzatos figura! 😉

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kandurex
Dr DeViLKiNG?

Kandurex
az a cél nem? 😊

Jaja, az a legelsõ videóban a nagy bossig az talán jó lenne 😄 az a félképernyõs monsta...meg egyébként jobban tetszett az akkor legelsõ hud..

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

remélem a béta hosszúságát - értem itt a bejárható területet - kitolják megjelenésig, mert így elég karcsú, gyakorlatilag mézesmadzag 😛

McHaals
ja, az biztos, hogy ha egyszer a kezembe kaparintom, akkor minden egyes monsztát kinyírok.

MadWolf#11626

Jah, hát a fölösleges rinya "jajmitindítokelsõnek" mellett ugyanúgy ennek sincs semmi értelme.Mint a half life 10 perc alatt vagy mi XD

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

ezt láttam már, de amúgy a speedrunok érdekelnek jelenleg a legkevésbé tekintve hogy az idejét se tudom mióta várok a diablo3-ra, úgyhogy szeretném az adott pályán az utolsó ládát is kinyitni és az összes szörnyet megölni 😊

Sáska
van egy gyerek youtube-on, aki speedrunokat csinal a betaban.
Eddig a Witch Doctorral volt a leggyorsabb, 18 perc vegezte ki a beta content-et.

Avenger
Gondolom van egy presses ismerõse, ha már volt az accon karakter 😊

Kandurex
te is valami press -es vagy,...vagy blizzard barát? 😊

Hát dhval 1,5 óra volt úgy, hogy az volt az elõs karakter. Monk már gyorsabb volt, meg élvezhetõbb (de kapott fegyvert az elején (ami 100%osan esik az elsõ 20(?) percben)).
Barb/sorci már volt az accon, úgyhogy azokkal csak partyba mentem 2 skeleton kinget.
Ma majd megnézem wd-t, meg fullra húzom a monkot.

Hopp, nem is láttam hogy van olyan passzív skill monknak, ami leszedi a cdt a spirit spenderekrõl :p

melyik karakterrel mennyi idõ volt kipörgetni azt a rövidke bétát eddig kb.?! vagy melyikkel érezted "folyamatosnak" a játékot low lvl skillek alapján?

Sáska
nalam ez a sorrend most:
1. male monk
2. female witch doctor
3. male barbarian
4. female demon hunter
5. female sorc

Nem véletlen hagytam ki. Rakás fos szerintem 😄

Mondjuk a monkon kéne kicsit változtatni, mert semmi normális spirit spender támadása nincs. 15-30 sec cdsek, így gyakorlatilag állandóan full spiriten mozog az ember(és akkor még hol vannak a cuccok, amik passivan adják a spiritet).

Avenger
Mivel a wizardot kihagytad, ezért indíts azt 😊

az, kocsogok 😄

Szemét blizzard. Nem igaz, hogy az ember nem tudja eldönteni, hogy barbárt/monkot/dht/wdt indítson. <#vigyor3>

AntiHero
+1 a nõi karakterhez.<#finom>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Legjobb^^

Avenger
Én CE elõrendelést akarok béta kulccsal 😊

Carlos
mehehe

Þór vígi þessi rúnar

"nyomhatnátok" együtt Carlossal a játékot 😄DD

Zomil
Én nöi monkot inditok 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
tudják.

Þór vígi þessi rúnar

McHaals
hát ezzel sokan vagyunk így 😊
az ár kb már megvan, de nem hivatalos, szóval ez csak irányadó: 59$
a megjelenés, hát, az meg 2012 január-május között 😄

MadWolf#11626

Klemice
Egyelõre beérem egy megjelenési dátummal, CE tartalommal, valamint ármegjelöléssel 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;