Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Moziba ne vigyelek?

Legalább dolgozzon meg ha fel akar törni 😄
Carlos
No, nekem is megjött az elsõ:

Greetings from Blizzard Entertainment!
(...)
* Name:
* Battle.account name:
* Password:
* Country:
* E-mail Address:

<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

McHaals
sajtósok, illetve azok haverjai már játszanak 😄
a köznép még nem

MadWolf#11626

TurboX
kaptak páran(hogy abból hány csókos volt, nem tudni..)

ill. egyéb fanszájtokon már osztogatnak kulcsokat sorsolás keretein belül csekély nyerési eséllyel
Elég rég néztem be ide, ezért bocs a láma kérdésért: most akkor kapott már tudomásotok szerint valaki Magyarországon béta kulcsot vagy nem?
Más: írna valaki kicsit bõvebben errõl az emuról, hogy mire jó és hogy kell feltenni?Vagy hol nézhetek utána?

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

TurboX
+t
TurboX
a topic tagok között ez el is vár!😉
Carlos
valahogy nem ez jutott eszembe róla...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
énis agyaltam rajta... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Riddick21
Le kellett volna szorítani egy bétakulcsért 😄

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Aradebil2
brókernet<#vigyor2>

Carlos
Hétvégén láttam:

Þór vígi þessi rúnar

5c0rp330n
cathedralban hogy lehet maszkalni? vagy ugy barmilyen helyre ahova be kene menni? odakattintok de nem megy be...

Zsoltika 007
Mindent fel lehet törni. Csak az nem mind1 mennyire könnyen...
Én is hallottam hogy feltörtek authos accot, de valahogy még személyesen nem találkoztam olyannal. Ellenben auth nélküli accot rengeteg ismerõsömnél felnyomtak. (nekem is) Mióta authenticatort használnak semmi.
Szerintem szimplán nem éri meg szenvedni vele. Inkább próbál egy másikat amin nincs védelem.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Még szörnyek maguktól nincsennek benne.Jobb egérrel lehet, meg nem mindegyik skill müxik normálisan.Mondjuk updatelni nem árt a dio-t most valami 4-es patch-et raktam fel.Cathedrálban is lehet császkálni meg a dungeonok..Itemeket is lehet felvenni, szóval tesztelik rendesen.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Én is összedobtam egy DH-t: http://d3db.com/tool/planner/demonhunter/48835
450% MF monk annyira nem szar a többi stat se mellette. Nincs olyan messze a wizardtól (ami kb 550%?).

MEdievil
Még hogy nem lesznek nonstop MF runok 😛
Azért jó látni rengeteg set/uniq visszatérését.

F

TheLostOne
Ezért mondtam, hogy játszható emu 😊

Tudom jól, hogy mobok nélkül üres pályákon nem mérvadó, és igen, több player sem ártana.

Különc
<#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Havernak, vagy softcorenak? <#idiota>
jazzy
Törtek már fel authenticatoros wow accot is, nem tudom pontosan hogyan😊
5c0rp330n
lol es tenyleg!

a szörnyeket a jobb egérgombbal kell bepakolni, legalább is nálam

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

shaba23
az is megvolt, (többször is) csak nem jutott eszembe a címe 😊
titan quest

shaba23
Ha te az emuból akarsz bármilyen következtetést levonni, akkor csak hajrá... még a követelmények is eltérõek lesznek a teljes játékhoz képest. Ne abból vonj le következtetést, hogy ha állsz a város közepén mobok, valamint 3 másik karakter csilli-villi effektjei nélkül és bírja a géped.
De igazatok van, lényegében nekem tök mindegy, hogy emuztok-e vagy sem, az én játékélményemet ez semmilyen formában nem rombolja. Ha nincs más, amivel el tudnátok ütni az idõt, akkor hajrá.
Nekem meg ajánljatok egy hasonló játékot, mert nincs mivel játszanom😊 (diablo 1-2, Loki, Hands of God (vagy mi), sacred 1-2, DS 1-3,Torchlight megvoltak)
5c0rp330n
nem kell h d3 konyvtarban legyen, barhol lehet a server, nem hasznalja a jatek filejait. amit viszont nem vagok h amikor eloszor beleptem, ahova letett volt bent par szorny de utana vegig semmi, most pedig h masodszorra leptem be mar ahova betett ott sem volt semmi szorny..

Simán bemásolod/kicsomagolod a dio3béta könyvtárába ezzel együtt.Ha megvagy, akkor mooege.exe majd utána indíthatod a játékot az emu clienttel..az meg tök egyértelmü, kiválasztod a local-t és play.

McHaals
nem kakaskodok, csak én is elmondtam a véleményem a hozzászólásodról. ártó szándék nem volt benne, csak lebetegeztél... egyébként meg azért panaszkodsz, hogy nem marad meg a felfedezés öröme, a következõ hozzászólásodban meg azt írod, hogy fogalmunk sincs arról, hogy mit jelentenek ezek az értkékek - na itt a felfedezés.
meg amúgy sem kötelezõ kipróbálni, én csak azoknak linkeltem be, akik betegek mint én 😊

MadWolf#11626

TVelvet
így van, jelenleg nem tudsz pénzt kiadni a játékért. ergó teljesen mindegy. amint megjelenik minden ilyen -> delete,ban stb.
oneal1
köszi!

ez hogy mûködik?

!Forza Ferrari!

Ás mi van az SG "rejtett" fórumaival?

pár embernek itt bajok vannak a fejében.Attól, hogy kipróbálják az emut és játszanak, miért warezesek?Minek kell ezt minden oldalon a szájukba adni fölöslegesen?Meglehet venni már eredetiben, hm?Nem.Akkor meg?

Kandurex
Én eléggé antiwarezos vagyok, tényleg évek óta szinte csak eredeti játékkal foglalkoztam. Viszont ebbe az esetbe semmi kitételt nem látok arra, hogy miért ne lehetne az emulátoros dolgot kipróbálni. Szerintem ez nem minõsül warez -nak. Inkább tekinthetõ egy demo -nak, hisz a Blizzard is annak szánja, csak sajnos elég zárt formába, ami szerintem abszolult nem elfogadható, hisz millióan várunk már rá egy évtizede, ugyan milyen elgondolás vezet ehhez a kizárásokhoz?

Ilyen formába pedig semmilyen szankció nem fog történni moderátori részrõl, ellenben már teljes játékkal szembe, amit a fórum teljes területén, beleértve a gumit és a sajátot, tiltani fogom a warezt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TheLostOne
Na ja, nekem is csak azért kell valami játszható emu, hogy lássam hogy bírja a minimum követelmények alatt lévõ gépem, mivel ha szarul fog futni, akkor elõször inkább a gépemre költök majd, és csak utána veszem meg a játékot.

Jó szórakozást! 😊
5c0rp330n
aggyatokma linket az uj emuhoz mar

Ez most elég nagy butaság volt. Szerintem a legtöbben azért foglalkozunk az emulátorral mert ki szeretnénk próbálni a játékot, vagy legalább csak körülnézni benne, pont. A bétakulcs nem jár ám mindenkinek.

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

És vannak olyanok, akik csak addig foglalkoznak emulátorokkal, ameddig nincs betakulcsuk vagy meg nem jelenik a játék.
shaba23
Mindenkinek más az értékrendszere...vannak kifinomult igénnyel rendelkezõk, meg a törtszerveresek 😊
Ennek aztán sok értelme van, de azért csinálják csak. Kb. kemény 2500 Forintot kell csak havonta félretenni a megjelenésig, és akkor megveheted az eredetit, ami a teljes játékélményt és Blizzard támogatást megadja. Szerény véleményem szerint a Diablo 3 esetében semmi értelme nincs a warezzel foglalkozni. Valószínûleg semmi köze nem lesz az eredetihez minõség terén.
<#worship>

shaba23
Én csak azt várom, hogy az elsõ szürke szar kiessen nekem a teljes játékban, egyenlõre sz*rok a szetekre😊
[HUN]Crassus
azért reagálhatok rá ha már linkelted,vagy nem? mondtam egy véleményt igazi ártó szándék nem volt benne nem kell kakaskodni...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

McHaals
bocs, nem tartom magam betegnek, csak unatkozom, amíg erre a szarra várok
elnézést, hogy ilyen módon megsértettelek, tudod mit, leszarom, nem neked írtam, ha nem tetszik akkor nem olvasod el, továbblépsz stb.

MadWolf#11626

oneal1
linket tudsz?

!Forza Ferrari!

clio1616v
nem kevés

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

[HUN]Crassus
jah és még valami mivel senki nem játszott a fullos játékkal így ezek a számok konkrétan semmit nem mondanak senkinek😛 értem ezalatt,hogy pl. ott van hogy 182-es cold resje van a srácnak,de kérdem én ez vajon sok? vagy kevés? vagy átlagos? mennyit sebezhet átlagosan egy 60-as mob?
szóval jól néz ki meg minden,de lehet,hogy 800-as cold ress kell és a 182 lófasz😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"