Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Greetings from Blizzard Entertainment!
(...)
* Name:
* Battle.account name:
* Password:
* Country:
* E-mail Address:
<#banplz>#banplz>
Þór vígi þessi rúnar
ill. egyéb fanszájtokon már osztogatnak kulcsokat sorsolás keretein belül csekély nyerési eséllyel
Más: írna valaki kicsit bõvebben errõl az emuról, hogy mire jó és hogy kell feltenni?Vagy hol nézhetek utána?
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Én is hallottam hogy feltörtek authos accot, de valahogy még személyesen nem találkoztam olyannal. Ellenben auth nélküli accot rengeteg ismerõsömnél felnyomtak. (nekem is) Mióta authenticatort használnak semmi.
Szerintem szimplán nem éri meg szenvedni vele. Inkább próbál egy másikat amin nincs védelem.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Azért jó látni rengeteg set/uniq visszatérését.
F
Tudom jól, hogy mobok nélkül üres pályákon nem mérvadó, és igen, több player sem ártana.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
De igazatok van, lényegében nekem tök mindegy, hogy emuztok-e vagy sem, az én játékélményemet ez semmilyen formában nem rombolja. Ha nincs más, amivel el tudnátok ütni az idõt, akkor hajrá.
Nekem meg ajánljatok egy hasonló játékot, mert nincs mivel játszanom😊 (diablo 1-2, Loki, Hands of God (vagy mi), sacred 1-2, DS 1-3,Torchlight megvoltak)
meg amúgy sem kötelezõ kipróbálni, én csak azoknak linkeltem be, akik betegek mint én 😊
MadWolf#11626
Ilyen formába pedig semmilyen szankció nem fog történni moderátori részrõl, ellenben már teljes játékkal szembe, amit a fórum teljes területén, beleértve a gumit és a sajátot, tiltani fogom a warezt.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
elnézést, hogy ilyen módon megsértettelek, tudod mit, leszarom, nem neked írtam, ha nem tetszik akkor nem olvasod el, továbblépsz stb.
MadWolf#11626
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
szóval jól néz ki meg minden,de lehet,hogy 800-as cold ress kell és a 182 lófasz😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"