Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok akkor most szomoru vagyok 😞 _😄
Fehercsoki
Kamu,csak az accountod akarják ellopni,blizzard soha nem kéri a jelszavad.(sõt mást sem)

Greetings from Blizzard Entertainment!

We’re gearing up for the forthcoming launch of Diablo III and would like to extend you an invitation to participate in the beta test. If you are interested in participating, you need to have a Battle.net account, which you can create on our Battle.net website.

We will flag you for access to the Diablo III beta test when we begin admitting press. You do not need to go through the opt-in process.

To secure your place among the first of Sanctuary’s heroes,Please use the following template below to verify your account and information via email.

* Name:
* Battle.account name:
* Password:
* Country:
* E-mail Address:

Thanks and see you all in the Burning Hells!

ez mit jelent ma kaptam mailbe...
clio1616v
az egyik béta emut kipróbáltam fullon megy minden, pár szörnyet bedob de nem támadnak meg azokat szétütöm és ennyi

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

miilann04
ja bocs, ez a hgra vonatkozik.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

miilann04
akkor ezt írd is ki a bannerba. nagy betûkkel.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

TurboX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez is?
Különc
Arra a videóra gondolsz, amiben normális effekt nélkül whirlwindezik és berak mobokat? Az kb egyidõs az internettel <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TurboX
fs, incgamers
Különc
Egyébként ti mirõl beszéltek? Honnan jön a spoiler? Értem hogy életbe lépett ami a #11316-ben van, de mégis?

TurboX
támogatom
Kandurex
Na most jön az, hogy innentõl kezdve minden spoiler, ami nincs jelezve, vagy szándékos. Banán.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TurboX
kezdõdnek a spoiler-hegyek, bestiárium actokra lebontva, bossok emulálva egyéb nyalánkságok.. még jó hogy nem nyomtam a tovább gombra..

mekkora élvezet lehet az endbosst megnézni majd lecsapni az emulátorban<#zavart2>
j0nNyKa
mostani euró árral szerintem semmi nem lesz jó áron, fõleg hogy a karácsony is közeleg :/

de ha tavasz körülig kihúzod (márpedig úgy tünik ki fogod), akkor jó vagy

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sáska
be tudnad copyzni ide az infot? Munkahelyrol nem tudom megnyitni a battle.net-et.
koszi

TVelvet
igazából nem tudom..
Avenger
Már értem is, bár a cache méretrõl tudtam 😊 Remélem kihúzza még az új intel processzorokig, minden jel erre mutat. Aztán beszerzek majd egy jóárasított i5-öst. Bár ez a jóárasítás nem jellemzõ mostanság a processzorokra 😞

ON:
Ez a pre relese test agreement miért van kint a fórumon? Nem a játék indításával kéne elfogadni? 😊 Mellesleg ami most megy az is pre release, nem?

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Amd Athlon xII 64 3200+ @ 2400MHz

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

j0nNyKa
ez a hozzászólás kb. pontosan leírja, hogy mizu ezekkel

mindenesetre az szép teljesítmény 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TVelvet
Na most a már tesztelõknek adják meg a lehetõséget, vagy új kulcsokat, klienesket dobálnak ki szerinted?
Avenger
Nekem is fullon megy(mint minden mai játék) egy 1,6 GHz-s c2d-vel(E2140),bár ezt nem is hívják annak, csak dual core-nak, mondjuk elég zavaros, szerintem csak az embereket próbálták magasabb árfekvés felé terelni a megnevezésbeli különbséggel 😊
Ja az igaz, hogy alap hûtéssel 3,2-ig lehet húzni 😊 és meg van támogatva egy radeon 5850-el.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

TheLostOne
Néha nekem is beakad azért kicsit töltögetni, de aztán szépen megy tovább, nem mondom hogy tükörsimán fut, de teljesen játszható.

Azt meg azért tudni kell, hogy brutális erõ lenne a P4-ekben, de 5+ GHz-re lett tervezve a Netburst architektúra, amit elektronikai és ebbõl adódó hõtermelési problémák miatt nem igazán sikerült elérni. Azért az enyém így széthúzva pár tesztben el is ver jónéhány régebbi kétmagost.

Ja meg a VGA-m is kompenzálhat kicsit, az sem egy mai darab, de a D3-as besorolásban ha jól emlékszem a közepesek között van.

Fehercsoki
O.o nekem jóval jobb procival laggol pedig legfrissebb driver van fent.

TheLostOne
"(v) The System meets the specifications which Blizzard determines are required for the Test."

Remélem feltûnik nekik, hogy egy megfelelõen konfigurált (szénnéhúzott) N0 steppinges P4HT Prescott-2M procival is játszhatóan fut a játék, és nem fognak emiatt kapásból kihúzni az esélyesek közûl...

Emuval eddig teljesen játszható a dolog (bespawnolt mobok tömegével is), de azért szeretnék kipróbálni egy rendes beta gameplay-t is, mielõtt meg merem venni így a játékot, hogy hivatalosan a minimum alatt vagyok proci ügyileg.

Valaki amúgy próbálkozik még rajtam kívül ilyen õskövület, de a maga idejében erõmûnek számító, a mai napig használható configgal?

feladó diablo3 [email protected]
válaszcím [email protected]

Greetings from Blizzard Entertainment!

We’re gearing up for the forthcoming launch of Diablo III and would like to extend you an invitation to participate in the beta test. If you are interested in participating, you need to have a Battle.net account, which you can create on our Battle.net website.

We will flag you for access to the Diablo III beta test when we begin admitting press. You do not need to go through the opt-in process.

To secure your place among the first of Sanctuary’s heroes,Please use the following template below to verify your account and information via email.

* Name:
* Battle.account name:
* Password:
* Country:
* E-mail Address:

Thanks and see you all in the Burning Hells!

Egy pillanatra megörültem <#szomoru1>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Aradebil2
hm...legalábbis az agreement,csodálkoznék ha még idén kikerülne a sajtóhoz

McHaals
úgy kezdtem, hogy állítólag.
te tesztelted?

MadWolf#11626

hm...

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Diablo III Pre-Release Testing Agreement fullos game test jön. 😊

Fehercsoki
A nagy szart,2 éves notebookon játszhatatlan minimumon pedig azért nem gyenge.

Imremagdi
Nagyon rossz ez az egész Béta hozzáférés nélkül.
Csak várakozás várakozás..
😞
Nincs szerencsém

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Aradebil2
dotások elõnyben😄

unknown nick
Huh. LoL. Nem is tudtam. A dio3 eddigi újításai során ez, hogy egy kombó rendszer féleség van benne, nagyon bejön. Nem fagy be a karakter anim, hanem egybõl lehet valamivel follow up-olni.

Különc
Szerencsére a D3t már én is full hd-ban élvezhetem 15 évnyi CRT után

McHaals
szerintem meg blizzard sose kéri, hogy jelentkezz be 😄 na de mind1, abban tökéletesen igazad van, hogy a linket minden esetben duplán ellenõrizni kell.

MadWolf#11626

hmm most néztem az itt belinkelt fq elején a szotrirol szolo par mondatot... lehet érdekes a kérdés, de lehet tudni már hogy benne lesz-e maga Diablo a játékban ?

TheLostOne
Azt nem is mondtam, hogy emailben bármit is adjon meg, természetesen az akkor 100% acclopás.

Én arról beszéltem, hogy ha egy linket kap, hogy ott jelentkezzen be. Azt kell ellenõrizni, hogy valóban a battle.net domain alá tartozik -e, és csak abban az esetben szabad bejelelentkezni, de a legbiztosabb ha kézzel írja be a böngészõbe a battle.net-et és úgy jelentkezik be.

TurboX
na..még fogalmazni is tudok..

ezek már a d3 elvonási tünetei
Különc
Reménytelenek vagytok <#nevetes1>

TurboX
ezek már nem tudnak lekötni 😞
meg úgy ámblokk semmi a blizz játékain kívül, na jó azért a valve dotáját még meglesem, persze csak akkor hogy elõbb jön ki mint a dio😊
nem überelik a dio3-at sajna..(szerencsére 😊) nem kárpótolnak, meg hát nem is diablo style
Különc
Azért is rossz mert nincs semmi helyette, de ugye BF 3, Arkham City, Skyrim stb jön nemsoká, van mivel el/lefoglalni magad

bélanéni
(és nem akármilyennel)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Talán jobb is annak aki nem játszik a bétával. A véglegessel annál királyabb lesz. Amúgy se sok az a 2-3 órányi játékidõ, és a nagyon limitált játékélmény amit a béta megmutat. Lehet csak egy fals és gyenge összkép alakul ki a játékról, ami szerintem 100%, hogy minimum 200-300 óráig ellátja majd a rajongókat játékidõvel.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Különc
Legalább a megjelenés is közeledik ezzel együtt (sovány vigasz <#nevetes1>)

Kandurex
ahogy telnek a napok mindenki lassan lemond a reményrõl...:/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Avenger
Úgy látom már elfogyott a többiek lelkesedése 😄 De nekem azért kölcsönadhatnád azt a kölcsön accot <#zavart1>

Azt elfeledtem hozzátenni ( nehogy vita legyen ), hogy nem az enyém az acc <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Juhúúú, megjött a beta invite <#alien> Juhúú!!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka