Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, mert nálunk aztán akkora piaca van a játékoknak, hogy azzal aztán tényleg számolni kell. Nem is értem miért mindig spanyol meg francia és német szervereket inditanak, ahelyett, hogy magyar szerverek lennének, magyar nyervü kliensel, hiszen mi akkora tömeget adunk minden játéknak, hogy erre épiteni kellene.

Kit érdekel, hogy magyar pista nem érti meg a játékot és nem veszi meg. Nem ezeken az embereken fog mulni egy játék sikere vagy bukása.
shaba23
A világban nem, de mivel a játék ERÕSEN sztoriközpontú lesz, így kis országunkba, ahol a tetrishez is magyarítást keresnek az emberek, erõsen korlátozó tényezõ lesz.
[HUN]Crassus
dec 12?!?! ó anyám akkor mindegy😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Pyotr
Nem hinném, hogy a mai világban nyelvtudás döntené el egy játék népszerûségét.

██

Pyotr
Ott a pont amit én akartam kihozni az egészbõl. A "lézerezés" nem jövedelmezõ hosszútávon (unalmas) viszont a Diabló világa akár h&s akár nem mégis leköt.

██

A facebook béta kulcs játék lezárása dec. 12.
Ezek megvárják a gazdasági fellendülést is.

Az új fiókom: DevLupius

shaba23
Miért? A wow is réteg játék, csak vastag réteg.
TurboX
szvsz blizzard és a rétegjáték kifejezés között elég nagy szakadék tátong, függetlenül a játék mûfajától
[HUN]Crassus
én bírom a star wars-t,de ha választani kéne inkább a fantasy-t választanám a sci-fi helyett...

bélanéni
Szerintem maga a világ is erõsen rétegjátékká teszi. Biztos sok rajongója van a SW univerzumnak, de sokan (köztük én is) rendkívül gyermetegnek tartja, vagy csak simán nem szimpatizál vele. A Diablo világa sem "komolyabb", de ezerszer szimpatikusabb <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

shaba23
Rétegjáték, mivel több angol kell hozzá, mint a wowhoz, szóval V.Pistike alapból kiesik (vagy lehet megveteti a játékot, aztán 1 hónapig a kérdéseitõl lesz hangos a /hun (mijaza light és mijaza sabre? És mit kell csinálni a Mankrik's wife c. questben?)
lolSL
ha valaki, akkor a blizzard fel tud támasztani egy halott stílust

[HUN]Crassus
btw a Diabló is elég rétegjáték....azért olyan sokan nem bírják a hack&slash-t

Pyotr
- szerintem. wtb free szerkesztés

&#9608;&#9608;

Pyotr
Swtor ha "jó" lesz akkor félkészen is ér valamit.szerintem felesleges spekulálgatni ,hogy a vas erõsebb lehet a mágnesnél.
Magánvélemény , de szerintem swtor szerintem inkább rétegjáték lesz nem pedig valami megváltó😛

&#9608;&#9608;

[HUN]Crassus
ez is opció....szerintem nagyon beetették az EA-t,hogy kapkodják el a kiadást...

lolSL
õk már nyernek azzal hogy félkészen kiadják az swtort
szerintem jól megvárják hogy 1-1.5 hónap után visszatérjenek wowba a csalódottak, és utána adják ki.

Avenger
FAQ a facebook kulcsosztáshoz. Van ott egy link is, ahol elvileg nem szükséges facebook account hozzá, szóval mindenki nyomassa, hogy legyen egy körbeadható acc legalább 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

[HUN]Crassus
elképzelhetõ,hogy esetleg mégis kiadják karácsony körül? és csak a SWTORt akarták megszivatni azzal,hogy nem jönnek ki idén? amire a BIO/EA úgy reagált,hogy gyorsan-gyorsan akkor mi kiadjuk a játékot hátha nemlesz akkora konkurencia?

bélanéni
Remélem én is csatlakozhatok néha.
A láng nálam is épphogy csak pislákol jelenleg, valahogy a BlizzCon miatt sem rágom a körmöm, nem igazán hoz lázba. Kissé már csalódás ez a tologatás és hogy kiküldtek eddig kb 500 kulcsot, és k.rva nagy a csend <#szomoru1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

XeeN
Üdv öreg barátom! 😊 Örömmel venném, ha együtt irthatnánk Diablo csatlósait! (Jó lenne ha minél elõbb megjelenne...)

lolSL
ennek az lesz a vége hogy újrakezdik a fejlesztést :/

Daell Drow
detto
RedDevilsza
Ezzel szerintem mindenki így van.

Különc
Bennem már annyira lecsillapodott ez a Diablo 3 béta utáni láz, hogy ihaj, persze várom a Blizzcont meg azonnal tolnám ha kapnék kulcsot, de a láng csak parázslik másfél-2 hete

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

béta emu update. új néven fut, innét lehet tõteni.
https://github.com/mooege/mooege

lehet egyszer lehet majd használni is valamire 😄 Addig is reménykedünk hátha kapunk bétakulcsot.

SLICK
bár ez faszláma kérdés volt 😄
mondjuk a facebook köcsögölése is közrejátszott mert össze-vissza töltötte be az oldalt

Carlos
akkor rábasztál... ennyi...

Þór vígi þessi rúnar

lolSL
no hablo ingles

SLICK
ez lenne az: Diablo III Beta Key Sweepstakes ?

TurboX
😄DD
Hello 😊)
Van ehhez a gémhez Multi?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Avenger
Battlenet-en van hír róla linkekkel ellátva 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

SLICK
linket má 😄

Avenger
Valóban, csak a contest alá is ki volt írva az egész oldalt likeolók száma. A contestet jelenleg kb 7000-en likeolták. 😊

Riddick21
Annyian lájkolták a Diablo 3-at, nem? Az nem azt jelenti, hogy annyian jelentkeztek is... néhány ezer lehet ez a szám, nem több.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Avenger
Most olvasom a hírben: "In addition, every fourth winner chosen will receive a second key to share with a friend!"

Ha valaki kap ilyet innen akkor stipi stopi <#vigyor>

Avenger
Na látom ezt a FB-s contestet, alig 1,2 millió jelentkezõ van eddig 😄

lolSL
nem a streammel volt a baj, a közvetített játék maga lagolt.

Ez így lesz. 😊 Tavaly is valami egy óra csúszással kerültek fel a YouTube-ra az anyagok.
Pyotr
A mai világban olyan gyorsan történik minden, hogy mire én hazajövök melóból már hq videók lesznek fenn youtubon megnyitóról,versenyekrõl..stb
Elsõkézbõl infókat ma már csak a press-t illetve a sajtkukacokat érdekli😊

&#9608;&#9608;

A meccsekrõl ingyenes stream volt, nem kell tõle nagy csodát várni. A fizetõs streamben pedig nem csak cosplay-eseket mutogatnak. Az pedig, hogy kinek mi a drága egy erõsen szubjektív dolog.

Nem kizárt, hogy lesz ingyen stream a megnyitóról, de még egyáltalán nem biztos.
TurboX
nyitónál én hq sztrímre emlékszem
nr1ranger
Amúgy a nyitóünnepségre szokott lenni low-quality ingyenstream is nem?

There is no peace. There is only WAR!

lolSL
adjanak beta keyt és befizetem 😊

Nem kell aggódni, megint lesz ingyen stream a fizetõsrõl, mint mindig. <#hehe>

lolSL
mármint mi? tavaly is volt lag probléma még a blizzcon meccsein is, meg azóta minden egyes másik versenyen is, mert nincs lan. de így hogy a d3 netes lesz lehet egy bossfight bemutató is beakad majd <#hehe>.
a stream ára meg pofátlan lehúzás, ne legyél akkora fanboy hogy erre mást mondasz.

Ez nem így szokott lenni, te is tudod nagyon jól.
lolSL
jah 2 lagoló sc2 meccs között nézhetjük a jelmezes rp arcokat fullhdban csak negyed évnyi wow elõfizetés árán 2napig 😄

Tökéletesen egyetértek. A tavalyi BlizzCon egy kicsit sótlan volt, de az idei ütni fog. A Diablo 3-ról már nem hiszem, hogy sok újat fognak mondani, de az intrót szerintem levetítik, és a megjelenés dátumát is bejelenthetik. Nem lehet egyértelmûen kijelenteni, hogy melyik franchise lesz a középpontban mert a BlizzCon menetrendje szerint mind a három masszív jelenlétet fog kapni. Az viszont biztos, hogy nem fogunk unatkozni. 😊