Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Marakodik a fene, ez a diablo3 topic, mi értelme itt sírni, hogy drága, dögöljön meg az összes wowos, én ennyit nem adok érte, jó, nem adsz, mi mit csináljunk vele? Mi adunk, mert burzsujok vagyunk és játszani fogjuk.
most mit marakodtok ezen..neki csak ez számít a játokok közül azt kész.Remélem én is , hogy 12k lesz max, többet nem adok érte..egy kulcs is elég lenne, doboz csak profogó meg dvd ilyen hülyeségek 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

jazzy
A no commentet azzal jelezheted, hogy nem kommentelsz, ezt fölösleges beböfögni.
nr1ranger
Hát az tény hogy ez az annual nekem is egy fõnyeremény kategória 😊

There is no peace. There is only WAR!

Holland Kemence
no comment

jazzy
Olyan postod lesz amiben nem sírsz valamit miatt? köcsög blizz!
Holland Kemence
<#lama>

Nyilván a gyenge lelkûeknek, akik nem wowoznak, azoknak nem.<#mf2>

azoknál mindig megvan az esély,hogy blizzard letiltja,vagy eladják másoknak is kulcsot. persze ez inkább jobb félni,mint megijedni dolog,de azért jó tisztában lenni vele.

How much can you take,before you snap?

Most csak a wow a fizetõs, minek kéne bevezetni? Ha majd kijön a Titan akkor talán lehet rajta gondolkodni.

bevezethetnék már az egységes bnet elõfizetést.

Holland Kemence
kell a francnak a wow meg a pandák

Annual pass még mindig a legjobb :p
Havi 3400 huf wow+d3+mop beta. <#integet2>

hát nem hivatalos lesz 😊

külföldrõl is lehet rendelni úgy,hogy megjelenés napján már itt legyen
és kulcsot hivatalosan csak a bnet árul online, az pedig ugyanannyi,mintha dvd-set vennél

Egyébként valószínûleg a galaxisban is 11.990 lesz és majd kiírják, hogy csak most csak nekünk 3000 forint kedvezmény a 14.990hez képest.

Why so serious?

a többség úgyis megveszi, és még itthon se az olcsóbb boltokat választják hanem az 576 a sláger mert az van a westendben meg a magazinokban reklámozva..

én a diablot csak azért nem veszem külföldrõl mert az a pár nap amíg ideér már nem fér bele, majd veszek neten vmi bneten aktiválható kulcsot, gondolom az lesz 10-12k körül, vagy ha nem lesz régiózár akkor még olcsóbb orosz.

Ennek örülük, ellenben vásárlói szempontból totál felesleges itthon venni bármilyen játékot...

Why so serious?

egész európában drágább. és mi még örülhetünk hogy nem euronk van mert akkor lenne igazán drága, lásd ausztriában.

Carlos
lehet, hogy azért, mert a haszonból élnek?

Þór vígi þessi rúnar

Ez oké, csak amikor mi is halál simán beszerezhetjük onnan akkor nem értem nálunk miért drágább minden játék 2-3000 forinttal.

Why so serious?

a magyar forgalmazó feltehetõen nem angliából veszi, ott mindig más árak vannak.

A jelenlegi font árfolyamon kb. 12 ezerre jön ki ha külföldrõl rendeled (szállítással együtt ennyi), ami akárhogy nézem még mindig 4000el olcsóbb mint a galaxisos ár. Nem a szar euró miatt ilyen drágák nálunk a játékok, hanem mert a magyar forgalmazó le akar húzni...

Why so serious?

activision játékok annyiba kerülnek 2-3 éve, sc2 meg mw3 is ezért drágább magyar boltokban mint a többi game.

szerintem csak 50, sc2 is annyi volt megjelenéskor.

Holland Kemence
hol közöltek hivatalos árakat?

Holland Kemence
én 16ezret a sima játékért nem fogok adni az biztos, úgy számoltam 24 körül lesz majd a CE aminek az ára felszökik majd 32-re... na azért meg pláne nem

és ez ráadásul 60 euro lesz.

ha már így megemlítetted a forint még jó ideig nem fog erõsödni és legjobb esetben is 320 forintos euróval számolnak. de ez maximum 1000 forint különbséget jelent majd 50 eurónál

ha ez nem kamu, akkor bizony nagyom komoly dolog. azt jelenti,hogy a célegyenesben vagyunk!

Holland Kemence
amúgy amíg ilyen gyenge a forint addig baszhatjuk, mert kurva drága lesz a játék, illetve drágán árazzák be és nem fogják levinni az árat, hiába erõsödne a forint..

TVelvet
Talán, esetleg lehetséges. Sõt valószínû is. Jaj istenem már, ha Q1 akkor Q1.
Imremagdi
Tegnap megjelent verzióba már támodnak is a szörnyek..
Kezd használhatóvá válni..

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

TurboX
itt

bár én nem próbáltam
Sziasztok, valaki leírná vagy belinkelné, hogy hogyan kel la beta emulatort elindítani? inn a fejlécen található linkekrõl szedtem le a betat és az emu-t is.
Ha már valaki leírta, akkor azt linkelje már valaki, mert keresgéltem itt is, google-ba is, de nem találtam használhatót...😞
elõre is köszönöm!

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

A legfontosabb kimaradt

Feltehetõen csak találgatnak, elég kicsi az esély rá hogy ne 1 napon jelenjen meg minden földrészen, viszont ha úgy lenne, az egy szomorú jel lenne hogy az activision se bízik annyira a játékban hogy megérjen egy ilyen logisztikai átszervezést és egy b kategóriás megjelenésnek tartja.

ide vagy ide lesz elõször kiírva a dátum.

Holland Kemence
amúgy nem értem ezeket az online webshopos február 1-3-mas dátumokat...

még a grafikai megjelenítésen is változtattak, itt meg maradt az elsõ kép gaynesse 😊

elitehun
+1
TurboX
úgy emlékszem rengetek egységet/épületet/képességet kukáztak majd szabtak újra a béta ideje alatt
Vagy bejelentik a megjelenés bejelentésének idejét.

Bizony. Aztán közlik a megjelenési dátumot és vége is lesz az "engem nem érdekel" hozzállásnak...

Why so serious?

Laza
Tudom, de nem szeretem 😊
Nem képesek ennyi idõn keresztül fenn tartani a hypeot .. legalábbis bennem. Egy idõ után már átmegy 'érdektelenbe', nem nézegetek híreket róla meg semmit, majd jön ha jön 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

elitehun
Fasza
Csak SCII-t közben nem kukázták, és kezdték el elõrõl...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Holland Kemence
engem már nem zavar, úgyis van még pár játék amit ki akarok pörgetni a dio 3ig

TurboX
sc2 esetében durván 3 év telt el a bejelentés és megjelenés között amit a d3 már túlszárnyalt és még senki sem látja az alagút végét.

kell a marketing értem én, de valaki mondja már ki hogy van vele munka dögivel és ne húzzák az ember agyát azzal hogy már csak polírozgatjuk pillanatok kérdése az egész mert kb. így jön le. nerdek pedig ezt kifejezetten nem szeretik😄 /qq