Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
fiatal lehetsz még. (no offense!) 😊

Þór vígi þessi rúnar

Voyager5
Mindig is Carmack szövege volt.
Hát nem tudom hányszor mondta, de Duke kapcsán biztos hogy többször. 😄

Carlos
"Carmack will usually reply that the game will be released "when it's done.""

Elõször (talán) a doom 1-nél használták a Wolf 3D után. John Carmack meg ugye ID Software, de részletkérdés...

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
dehogynem, sima lett az arca
Zomil
Bennem tavaly összel volt nagy hype, aztán mikor kiderült h mégse jön decemberben azota nem is foglalkozok a dologgal...majd kész lesz egyszer...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

when it's done, még mindig a 3DRealms szövege de ez részlet kérdés. 😛

nr1ranger
Elnézést, elírtam: Whent it's ready =)

There is no peace. There is only WAR!

Carlos
when it's done az ID szövege...

Þór vígi þessi rúnar

nr1ranger
Rúnarendszerrõl még mindig semmi infó. A mostani nagyobb játékbeli változtatásról semmi infó. És a dátum-megjelenés 2 hónap alapján van még 3 hetük, egy olyan cégnek akiknek a kedvenc szavaik a Soon, When it's done, It’s in the polish phase (fél éve)... Szerinted?<#zavart1>

azért raktam oda a linket. amúgy meg minden héten mást mondanak, kezd kicsit idegesítõ lenni 😄
ja és bashiok leborotválta a szakállát, talán ez is jelent valamit, vagy nem

How much can you take,before you snap?

Carlos
Ezt elfelejtetted:
"It’s in the polish/test phase. You know that, but you want details we can’t provide. We just want it to be awesome at any cost."

Ez azt jelenti, hogy célegyenesben vannak. Szerintem Q1 tartható ez alapján. Ha nem, akkor jöhet a bantu répa!

Þór vígi þessi rúnar

Zenszkij
kenjék a hajukra

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

"We use target dates, but obviously have missed some. We won’t announce a date until we’re sure it’s g2g. 😉

We don’t have anything to communicate that’ll make you happy. No set release date yet. Them’s the facts."
link

Most nem értem mirõl megy a vita. Egyszerre mehet mind 3 béta is akkor sincs változás, megjelenésben meg SC2 meg a WoW is lehet egymáshoz közel, mert teljesen más réteget céloz meg. Most lett új év, és már azon agyaltok mi nem jelenik meg idén, elképesztõ. 😄

Az az 1-2 új egység olyan nagy változás, hogy az egész eddigi játékmenet felborul miatta. ha megnézed a patchekben csak 1-2 szám változik a mostani egységeken, és ezek hatalmas hatással vannak az egészre. az 100% hogy elsõre, de még tizedik alkalomra se fogja a blizz jól belõni, akármit tesznek bele. Egyszerûen nem tudják olyan szinten maguktól tesztelni. Az alap SC2 közössége meg nagyon egészséges, akkora hype van az egész játék körül ami tavaly is csak nõtt egész évben, egyelõre szükségtelen is lenne ezt felborítani egy kétséges kieggel.

WoW kieg meg 2 is kijöhet addig, annak már a küszöbön van a betaja és nem húzzák sokáig a megjelenést mert szivárognak el a játékosok ha nincs új content. és most nem lesz amíg nincs kész 😊

nr1ranger
WoW többet tejel mint az SC2 és a WoWosokat már nem olyan egyszerû megtartani. Prioritásban szerintem a Hots van az utolsó helyen. A koreaiak és a progamerek nem hagyják abba az SC2-t ha év végéig nem kapják meg a kiegjüket, a WoWosok viszont igen. Béta meg fog kelleni hozzá, hiszen erõsen belenyúlnak a multiba az új egységekkel, házon belüli teszteléssel meg nem fogják balanszolni (a játékot még mindig a multira fejlesztik nem a kampányra).

Holland Kemence
ameddig nincs pontos megjelenési dátum akármi késhet, felesleges spekulálni

TBTPumpa
Nem hinném!
Akkor a Pandás cucc csúszik, mert a SC2 kiegészítõt már 2010-ben bejelentették (ha nem 2009-ben amikor rinyáltak a játék 3 részre bontása miatt)!
Míg a WOW-os kiegészítõt, csak 2011 októberében... Inkább a WoW-os kiegészítõ késsen. StarCraft 2 kieg és a Diablo 3 pont a legfontosabb számomra!
Amúgy miért kellene béta a SC2 2. kiegészítõjébõl? 1-2 új egység és egy új hadjárat... nem igazán érzem értelmét, hogy ebbõl is olyan nagy publikus béta legyen! WoW kiegészítõ már más tészta... Új területek, új szintek, kasztok stb. Azon valóban van mit tesztelni! De lehet, hogy februárban lesz majd béta a StarCraft 2-bõl és nyáron kidobják azt is.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Daell Drow
Ez a kozenseg reakcios bemutato meg mindig ugyan ugy ut mint anno 3,5 eve. <#eljen>
sc2 át fog csúszni jövõre, beta sincs még, se hírek róla, sehol nem tartanak.

<#eljen>
engem is, az a zene egyszerûen zseniális

Zomil
én arra emlékszem mikor elkezdték játszani a blizzconon a tristram theme-t, huhh kirázott a hideg mikor meghallottam, utána meg a bejelentés 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TBTPumpa
Akkor nem férne bele ebbe az évbe a 3 játék, amit tavaly bejelentettek...
Júniusban jönne a Dio3, akkor StarCraft 2 Heart of Swarm mikor jönne ki, mert november környékén még a Pandás WoW kiegészítõt is ki akarják dobni!

Amúgy már tudjuk, hogy miért késik ennyit ez a Diablo... Az idiótája eltévedt a StarCraft 2 egyik pályáján!

ugyanaz,mintha 3 év 250 naposan jelenne meg 😄

Imremagdi
Mikor volt pontosan a bejelentés?
2008. június 28-án

mi van ha 4. éves évfordulón jelenik meg?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

TBTPumpa
A közönség reakciója miatt linkeltem be... Már amikor meglátják Diablo-t az animációban már akkor ujjongás van, sõt mikor a Diablo 3 logó megjelenik, akkor aztán már nincsenek határok. A közönség elnyomja az elõadást is! <#idiota>

nr1ranger
Emlékszem, még néztem az élõ streamet 😊

TBTPumpa
Nem is várják sokan ezt a játékot... Csak egy kis emlékeztetõ!

Imremagdi
Iagazad lehet.

Itt írják a 2012Q1, miközben a linken amire hivatkoznak csak 2012 eleje van..

http://diablo3.hu/2011/09/23/diablo-3-csak-2012-elejere-varhato/

Aradebil2
csak ennek sehol sincs nyoma,csak a világon az sg-n😄

Akra
Tavaly szeptemberben pont gép elôtt ültem mikor a hivatalos honlapon megjelent a 2012es dátum a D3-al kapcsolatban. Nem hittem el,frissítés után el is tünt! Ideges lettem és azonnal forum..többen is látták,de senki nem tudta,hogy mi van.Percek teltek el mikor Morhaim postot lehetett olvasni. Reggel mikor olvastam a "csodát" amit láttál, abban bíztam 03.14. valóssá válik estére.

Imremagdi
Szerintem meg nem lett félreértve. Mikor a decemberi megjelenést cáfolták, akkor volt szó a 2012 Q1-rõl.
Meg is keresem rögtön.

TBTPumpa
Ha nyomattál volna képet, akkor nem nyafognánk, de bizonyíték nélkül semmit sem ér a kijelentésed! <#idiota>

Illetve, majd ha a Blizzard bejelenti, hogy tényleg, valóban, egész biztosan március 14.-én fog megjelenni, akkor elhisszük, addig minden megjelenési dátummal kapcsolatos információ kamunak számít - legalábbis számomra!

Nem tudom miért kell még mindig nyafogni, tegnap megmondtam már mikor fog megjelenni nem?

TBTPumpa
Early 2012 nem ugyanaz, mint a 2012Q1... Q1 az március 31.-én véget ér. Az early idõszak még lehet április is! Mert még az is 2012 elején van! 😊
Blizzard nem fogja elsietni, ahogy eddig sem... Tuti nem 1-2 héttel a béta vége után lesz a megjelenés, erre mérget veszek!

nr1ranger
Az D3.hu-n félre lett értelmezve. Az eredeti bluepostban sehol nem írtak ilyet, csak a szerkesztõ nem vette észre hogy Bashiok megmondta hogy az a korábban említett Q1 valójában nyelvbotlás, és továbbra is az early 2012 a cel. A szerkesztõ meg volt gyõzõdve róla hogy a legkésõbbi dátum márc 31 amin megjelenhet, így elkezdett theorycraftolgatni.

bélanéni
Egyébként ez lesz az új logom:

A dátum a megjelenési dátumra cserélve, ott fog virítani amíg SG-n regisztrálva leszek. Annyit dumáltunk már a dátumról, gondoltam beleégetem a logomba. <#idiota><#mf1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
A legutolsó komolyabb nyilatkozatban az állt, hogy a D3 lesz az elsõ olyan játékuk, ahol nem 2 hónappal a megjelenés elõtt fogják a dátumot bejelenteni, hanem késõbb, vagyis nem lesz 2 hónap a kettõ között. Illetve a béta is csak néhány nappal a boltokba kerülés elõtt fejezõdik be. Szerintem március reálisnak tûnik.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Imremagdi
Kevés játéknál húzták az emberek idegeit ennyire, mint Diablo3 esetén.

Megy a nyálcsorgatás ezerrel évek óta.

Blizzard szerintem Bashiok-t pont ezért alkalmazza.

TBTPumpa
Ez volt a nagy bejelentés... Nesze semmi fogd meg jól! 😊
Mivel február elején lesz a Blizzard sajtótájékoztatója, így addig egész biztosan nem fognak kinyögni egyetlen egy megjelenési dátumot sem.
2 évvel ezelõtt (2010-ben) is ezen a sajtótájékoztatón jelentették be a StarCraft 2 bétáját és azt, hogy a StarCraft 2 még 2010-ben meg fog jelenni. Talán most egy Diablo 3 megjelenést nyögnek ki. Ez elképzelhetõbb, hisz január végén már vége lesz a bétakulcs osztogatásnak és szerintem nem sokkal utána a bétának is. Aztán majd ekkortájt kiizzadnak magukból egy dátumot, de április elõtt nem hinném, hogy ezt a cuccot kézhez kapjuk, de ne legyen igazam...

Carlos
<#miaz>

Þór vígi þessi rúnar

vmi biztos lesz:

Fatrdlanick Nicholas Fatrdla
@Bashiok What are some of the features that you guys are working on? What could possibly be holding Diablo 3 back? Just really curious haha

Bashiok Bashiok
@
@Fatrdlanick We'll be sharing some of it in the next couple weeks.
14 hours ago

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Aradebil2
valami tuti készül,most már naponta jönnek a tweetek blizztõl a release date-rõl,nagyon nyomják a hype-ot,csodálkoznék ha a jövõ héten/esetleg még a héten) jönne egy nagy update vagy az újraírt dolgokról,vagy magáról a kiadásról

Avenger
Nálatok is karbantartást ír a battle.net-en? Most adják hozzá a tömeges D3 béta eléréseket biztos <#idiota>

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Josh Mosqueira is lead designer for the Diablo console project.

Games Credited

Company of Heroes: Tales of Valor (2009), THQ Inc.
Warhammer 40,000: Dawn of War II (2009), THQ Inc.
Warhammer 40,000: Dawn of War - Soulstorm (2008), THQ Inc.
Company of Heroes: Opposing Fronts (2007), THQ Inc.
Company of Heroes (2006), THQ Inc.
Company of Heroes (Collector's Edition) (2006), THQ Inc.
Warhammer 40,000: Dawn of War (2004), THQ Inc.
Homeworld 2 (2003), Sierra Entertainment, Inc., Vivendi Universal Games, Inc.
Impossible Creatures (2003), Microsoft Game Studios
Spider-Man 2: Enter Electro (2001), Activision Publishing, Inc.

lul

Carlos
3.14... pí... lol

Þór vígi þessi rúnar

Imremagdi
Képernyõfotó nem csináltál róla?

Basszus lehet te vagy az egyik elsõ ember, aki látta a megjelenési dátumot.

Márc 14 volt kiírva?

Akkor úgy néz ki, csak jókor voltam jó helyen tegnap, és elkaptam a test postot. <#zavart1>