Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én fél óra után untam meg. :-/

Lesz konzolos Diablo III

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Zomil
áh igazad van, már régen játszottam vele, de tényleg a multit hiányoltam belöle a leginkább, ezért is mentünk inkább vissza dio2-özni haverral 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wedge31
Nem volt benne multi szerintem már az nagy hiba volt. A második részbe már lesz de a játék sikere szvsz most nagyban függ a diotól.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Aradebil2
hmm,akkor lehet keverem valamivel?😄

Holland Kemence
15 dollár, nem ingyenes 😄

Aradebil2
most nyilatkozta le Schaefer h nem akarnak együtt megjelenni a d3-mal,igyekszik elkerülni egymást,fõleg az õ érdekükben😊

Zomil
nem volt ingyenes.
sztem szorakoztato volt, bár tény, h annyira nem kötött le, mint a dio2

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wedge31
Csak ha loptad volt ingyenes...<#vigyor3>

Aradebil2
torchlight 1 ingyenes volt,és mégse lett akkora durranás,mondjuk szerintem elképesztõ gyenge game volt,kb unalmas volt az elsõ 2-3 óra után

nr1ranger
Lehet hogy õk is a D3 dátumra várnak

There is no peace. There is only WAR!

wedge31
10k-val kevesebbe fog fájni mint a dioIII, megjelenés még idén de ha nem hozzák ki elöbb mint a diablot valszeg bukta lesz hiába ilyen olcsó.

nr1ranger
http://us.battle.net/blizzcon/en/blog/4338369/2012_Battlenet_World_Championship_Event-1_25_2012#blog
"We're also heavily focused on getting Diablo III, Mists of Pandaria, and Heart of the Swarm into players’ hands as soon as possible. In light of our jam-packed schedule, we’ve decided to hold the next BlizzCon in 2013."

Holland Kemence
torchlight 2 mikor jön ki? meg mennyi lesz itthoni tarifában?

nr1ranger
Nincs mirõl beszélniük, a jelenlegi fejlesztések októberre megjelennek, de legalább bétában lesznek, Titan meg még mindig nem lesz, érdemi információt nem tudnak a közönségnek adni. Az utolsó Blizzcon jó volt, sok minden volt rajta de az eggyel elõtti (2010es)is olyan semmi extra nem volt rajta, Cata intró a Blizzcon elõtt pár nappal már fent volt a neten, meg volt egy kis D3 kezdetleges demóval, kezdetleges infókkal.

TBTPumpa
Miért ne lenne?
Majd február 9.-én (azt is) bejelentik!
Reméljük más is, mert ha nem akkor... <#gun>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Aradebil2
nem lesz blizzcon idén <#fejvakaras>

TurboX
anno, hány okostojás megmondta hogy fék képrõl van szó mert a d3 elõbb jön ki 😊
Itt is van:
Daell Drow
Jol emlekszel, sot nekem ugy remlik mar maga a diablo 3 bejelentesekor is 2 kiegeszitorol volt szo.
Úgy emlékszem valamelyik üzleti beszámolón a tervben két darab D3 kiegrõl beszéltek. Lehet rosszul emlékszem. Arra gondolok amikor megjelent egy lista a tervezett megjelenésekrõl, amelyiken a Titan projekt is fent volt.
Sheltem
Úgy legyen.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

jazzy
Mert jobban tejel kiadni két-három kiegészítõt amikor "kifutóban" van a játék és felfrissíteni a játékostábort. Ez manapság bevett szokás.
bélanéni
A WoW számomra szórakoztató, elõször 2005-ben próbáltam ki, azóta 400-500 órát játszottam összesen. Nekem ez is nagyon sok, nyilván 5.000 óra alatt baromira megunnám. Igen, nagyjából a jó cuccokról szól az egész, de nekem igazán a körítés tetszik. A D3 se nagyon fog másról szólni. De a körítés és megvalósítás...

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Szerintem az lesz mint a wownál, amíg játszanak vele és amíg van bevétel az AH-bõl addig fogják az új kiegészítõket is csinálni, 10 év alatt biztos felhalmoztak annyi class, act, spell stb ötletet amibõl 1-2 évente össze tudnak egyet gyúrni. A PVP multiplayert is ki kell vesézniük majd rendesen, ez a TDM csak a kezdetnek tûnik. Olyan left 4 dead 1 érzésem van a d3-al kapcsolatban, kész a jól mûködõ alap, és még sokszor ennyi tartalom fog jönni, csak nem lesz ingyen.

Sheltem
Jól láttam, hogy hetvenvalahanyasszintû a legnagyobb karaktered Wowban?
Offtopic:
Számomra 85ön ért véget a játék(egy idõ után). Amikor már nincs(nem érdemes) questeket csinálni és csak várod Orgimmar közepén, hogy indítsanak számodra hasznos raidet.

Esetleg a dungeon keresõvel becsapódsz valami instába, hogy kiessen végre a neked tetszõ trinket és a tiéd legyen.

Nem tudom...én kb 3 éve játszom a lotro-val, kisebb nagyobb megszakításokkal(a játék alapjai ugyanazok mint a WOW sokmindent koppintottak), néha egész jólelvagyok vele, de sokszor azon kapom magam, hogy azon elmélkedem "ez a játék semmi másról nem szól mint arról, hogy minél jobb cuccom legyen".
Egy idõ után majd te is rájössz erre szerintem, Wow ban még van egy un. Item level szint is, hogy méginkább figyeljen arra a játékos 😊.

Valahogy ez nekem nem játék, inkább csak idõtöltés...Hiányzik belõlük a kihívás. Ugyanis az, hogy egy raidben adott bossnál megfelelõ pillanatban szakítsd az indukciót az minden csak nem kihívás, azonkívül csak nyomod a gombot mint egy fogyatékos, hogy menjen bele a dps 😊
Persze lehet velem van a baj...
Persze a dolog másik oldala, hogy a nagyobb kihívást igénylõ játékokhoz (quakelive, starcraft2 stbstb) viszont nincs elég idõm 😊)))
Á semmi se jó nekem... 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Miért lenne minimum 2 kiegészítõ ? A diablo2 höz 1 kiegészítõ volt, és ugye ne feledd, hogy egy diablo 3 nem tejel annyira mint egy WOW vagy egy "titán".

Én 1 kiegészítõt tartok reálisnak(ha egyáltalán valaha megjelenik ez a játék)

Troyan
www.ipon.hu/hir/kilepett_a_diablo_3_producere/19106
those guys going to kill it with diablo'

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Ha meg lesz a Diablo, akkor tuti azon a héten a játékosok többsége 10-20-30 órát játszik majd vele. Aztán persze attól függõen ki, hogyan kattanhat rá az óra szám csökken. Számoljunk heti 4-5 órát. Minimum két kiegészítõ lesz, szóval még 3-4-5 év múlva is lesz újítás D3-ban. Szóval csupán heti 4 óra játékkal is kijöhet az ezer óra. Ha meg valaki komolyabban rákattan, akkor bõven meg lehet, MMO esetében ez hatványozottan igaz.
bélanéni
Azt vettem észre, általában a legelégedetlenebbek a legnagyobb addiktok.
Nyilván azért, mert minél többet játszik vele, annál jobban kijönnek a hiányosságok. Pl. hogy meg lehet unni 10.000 óra alatt. Én egész jól elvagyok a WoW-al, eléggé pengének érzem.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Holland Kemence
Ezer órákat? Azért nekem van életem is 😄

bélanéni
Azért azzal a szarral itt mindenki ezer órákat fog eltölteni.

Holland Kemence
diabloville, nevelheted a kis diablot, aztán egy karámba zárod andariellel, utána meg tojást rak a drága, és várhatod az új antikrisztus kikelését

titan valami fészbukos szar lesz aztírták
400 millió felhasználó még a konzolokat is üti 😊

valaki játszott már a tome4-gyel (vagy valamelyik korábbi részével)?
az utóbbi patch után már egyre inkább az ézrésem,hogy olyasmit akarnak kihozni a skillek terén, ahogy ott is mûködik.

How much can you take,before you snap?

nr1ranger
Hát azért a direkt reklámelhelyezés egy MMO-ban azért annyira nem bizalomgerjesztõ http://frostshock.eu/mmo/2012/01/23/reklamozz-a-titannal/

bélanéni
Én abban bízom, hogy minimum 1,5 évenként lesz 2-3 kieg. D3-hoz. Mind elsõ napos vétel lesz <#beka3>

bélanéni
Ha már nem D3 projekteknél tartunk, jobban várom a Titan MMO-t, mint SC2 2-3. részét. Sokkal jobban. Kíváncsi vagyok, abból mi lesz, és pláne mikor. Talán a D3-at addig meg is unjuk amikor az megjelenik (3-4 év).

hír sincs a betajáról és az menni fog vagy fél évig mire összerakják a játékot

bélanéni
Ne vegyél rá mérget, hogy az baromi gyorsan halad. Azért az elsõ SC2 is késett elég rendesen. (Blizzard mércével nem túl sokat.)

Holland Kemence
szerintem a starcraft kieg hamarabb jön ki mint a diablo 3, már a szinkronokat veszik fel, ha jól tudom a videókhoz

Hát igen, wowba tolni kell a tartalmat, különben meghal az egész(látszik is mennyi embert vesztenek minden negyedévben). Az pedig nem megoldás, hogy új embereket vesznek fel, mert ki garantálja hogy azok is megfelelnek a blizzard "követelményeknek". Aztán ha nem, akkor új embert találni az új ember helyére nem kevés idõ.

Akra
Stream
hát érdekes..

bélanéni
WoW egy jó játék, de hogy amiatt itt tart minden más projektjük...

bélanéni
95%, hogy közrejátszik a sok szarakodásban. Tévedek, ha azt gondolom, a WoW kb. 10-20-30x akkora projekt mint D3? Annak a fejlesztése (alapjátéké) fele ennyi ideig tartott kb. Van prioritás náluk is, az biztos, és a pénz kérdés elõrébb helyezkedik el, mint az hogy készüljön már el végre a D3.

zárt

How much can you take,before you snap?

Sheltem
Végre valaki átlátja...

kabel15
Sziasztok! BETA mindenki számára elérhetõ? Vagy ez még zárt?

BattleTag: kabel15#2672

...Mire megy itt a játék?
....Na mire megy itt a játék ??
.....Hát PANDÁRA megggy!
Hát igen, ahogy ott le van írva milyen gyorsan mennek a dolgok, nem csoda hogy ennyit késik ez a szar.