Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
sztem szorakoztato volt, bár tény, h annyira nem kötött le, mint a dio2
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"We're also heavily focused on getting Diablo III, Mists of Pandaria, and Heart of the Swarm into players’ hands as soon as possible. In light of our jam-packed schedule, we’ve decided to hold the next BlizzCon in 2013."
There is no peace. There is only WAR!
Majd február 9.-én (azt is) bejelentik!
Reméljük más is, mert ha nem akkor... <#gun>#gun>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Offtopic:
Számomra 85ön ért véget a játék(egy idõ után). Amikor már nincs(nem érdemes) questeket csinálni és csak várod Orgimmar közepén, hogy indítsanak számodra hasznos raidet.
Esetleg a dungeon keresõvel becsapódsz valami instába, hogy kiessen végre a neked tetszõ trinket és a tiéd legyen.
Nem tudom...én kb 3 éve játszom a lotro-val, kisebb nagyobb megszakításokkal(a játék alapjai ugyanazok mint a WOW sokmindent koppintottak), néha egész jólelvagyok vele, de sokszor azon kapom magam, hogy azon elmélkedem "ez a játék semmi másról nem szól mint arról, hogy minél jobb cuccom legyen".
Egy idõ után majd te is rájössz erre szerintem, Wow ban még van egy un. Item level szint is, hogy méginkább figyeljen arra a játékos 😊.
Valahogy ez nekem nem játék, inkább csak idõtöltés...Hiányzik belõlük a kihívás. Ugyanis az, hogy egy raidben adott bossnál megfelelõ pillanatban szakítsd az indukciót az minden csak nem kihívás, azonkívül csak nyomod a gombot mint egy fogyatékos, hogy menjen bele a dps 😊
Persze lehet velem van a baj...
Persze a dolog másik oldala, hogy a nagyobb kihívást igénylõ játékokhoz (quakelive, starcraft2 stbstb) viszont nincs elég idõm 😊)))
Á semmi se jó nekem... 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Én 1 kiegészítõt tartok reálisnak(ha egyáltalán valaha megjelenik ez a játék)
those guys going to kill it with diablo'
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Nyilván azért, mert minél többet játszik vele, annál jobban kijönnek a hiányosságok. Pl. hogy meg lehet unni 10.000 óra alatt. Én egész jól elvagyok a WoW-al, eléggé pengének érzem.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
400 millió felhasználó még a konzolokat is üti 😊
az utóbbi patch után már egyre inkább az ézrésem,hogy olyasmit akarnak kihozni a skillek terén, ahogy ott is mûködik.
How much can you take,before you snap?
How much can you take,before you snap?
....Na mire megy itt a játék ??
.....Hát PANDÁRA megggy!