Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
eladásnál mindig lehet majd választani hogy bnet vagy paypal számlára menjen a lóvé.

RMAH FAQ-ban is benne van

V9ykn8_TZL0

aha, de hol van a tou-ban, hogy direkt utalhatod a paypalra?

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Szerintem mondták, hogy nem lehet váltogatni majd. Amit elõször megadsz, az marad meg.
(Na nem mintha nem lehetne egy másik accot csinálni, és úgy megoldani. 😊)

Davidus
papíron azt a pénzt ami a battlenet számlára kerül már nem lehet kiutalni(csak RMAH-ban meg Blizzard stoeban lehet elkölteni) de van egy kiskapu😊

tegyük fel hogy battlenet számlád eléri az 500 dollárt

1. veszel aranyat 500 dollárért
2. egybõl eladod az egészet az AH-ban
3. battlenet számla helyett paypalra utalod a pénzt
???
profit

V9ykn8_TZL0

Davidus
cucc eladásakor 2 lehetõséged lesz

1. battlenet számlára megy a lóvé
2. paypal accountra utalod ki

V9ykn8_TZL0

vagy veszel a storeban vackokat és eladod jobb áron.

ja..a lényeg, h nem váltható a zsére a balance.Hát ennyi..

Zomil
amugy ezt az összeget ki lehet majd venni vagy csak a blizz store-on lehet felhasználni?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Davidus
mikor eladsz egy cuccot a D3 AH-ban akkor a battlenet balance-ra(battlenet számla) kerül a lóvé.
a battlenet számlán lévõ összeg nem haladhatja meg az 500 dollárt

V9ykn8_TZL0

nr1ranger
Maximális pénzösszeg (amibõl RMAH-zol) ami az accodon lehet.

There is no peace. There is only WAR!

Carlos
miaza balance limit?

Þór vígi þessi rúnar

Davidus
valami készül

500$(nálunk gondolom 500 euro) lesz a battle.net balance limit

V9ykn8_TZL0

Akkor nem lenne mirõl összeesküvés elméleteket gyártani<#eplus2>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Avenger
Elõfordulhat, de azért ne vigyék túlzásba 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Az fel sem merül senkiben, hogy nem sietnek eszetlenül, csak szimplán kivágnak olyan dolgokat amiket feleslegesnek ítélnek?

Why so serious?

Avenger
Lehetne szép dolgokat belerakni, csak nem mi írjuk a játékot sajnos 😄 (vagy lehet éppen ez a szerencse). De tuti valami olyasmi az oka ezeknek a nyirbálásoknak, hogy ami nem volt elég magas készültségi szinten, azokat kivágják a programból. Ez a mechanizmus is biztos létezett valamilyen szinten, csak nem eléggé elõre haladottan. Bár pont ez a sietség nem volt jellemzõ eddig a blizzardra.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

egyébként erre én is gondoltam, hogy lenne a játékban ilyen dodge billentyû, és ha így elkap egy boss akkor azt nyomogatva, ha van olyan helmet rajtad ami 5 vagy 10% chance of dodge in bossfight vagy akármi, akkor még akár ki is szabadulhatna 😄 de ez már tuti bonyi.

Avenger
Írtam is, hogy ha az ütés amúgy is megölné, szóval a hc-t egyáltalán nem befolyásolja. Persze lehetne olyan is, hogy egy nagyobbat sebzõ támadás, és ha megöli a karaktert akkor fejleharapás, ha meg nem, akkor csak megrágcsálja a buksiját(a sisak kivédheti) 😄 Multiban még ki is lehetne használni a második eshetõséget, mert addig sem használ aoe-t a boss, és a többiek nyugodtan ütlegelhetik a lágy részeit. 😊

Talán egy expansionba belekerülhetnek ezek a dolgok..cube, stb amik kimaradnak az jó lenne.Talán még ezt a "fatality"-t is megcsinálhatnák..elég funnak tûnik pedig a dolog.

lehet,de lehet,hogy csak az új fõnök húzta meg kicsit a nadrágszíjat és mondta,hogy amit nem kezdtek még el,az bele sem kerül. valószínûleg már úgy sem fog kiderülni

How much can you take,before you snap?

Szerintem azért nem tették be mert nem látták fontosnak és meg vannak csúszva, de nagyon. Most lett meg az eredménye a sok változtatásnak, a régi dolgok helyett.

akkor nem hiszem,hogy ezért nem tették bele, így jobb?
te is tudod mirõl van szó, szerintem felesleges belekötni...

Amit nem csináltak meg nehéz kivenni.

hc-nak a lényege az,hogy meghalj, ettõl lesz izgalmasabb,meg a random dolgoktól. ha valami script van egy óriási dögön, akkor tudni fogom,hogy legközelebb nem meele fightban kellene leszedni,hanem távolról.

egyébként nem hiszem,hogy ezért vették volna ki a játékból

Pyotr
nem kell a nyakára mászni a nagy monsztának oszt csõ.Mit nem lehet ezen érteni vaz?nem csak a síros picsögós potifigyelõn kellene alapuljon a hc játék.Cs-be is kaphatok fejest, hiába van rajtam minden xar.

Valószínûleg csak akkor lenne ilyen animáció, ha egyébként is megdöglene a karakter.

jazzy
Így van teljesen benne van a pakliban, hogy mindent tökéletesen csinálsz és megöl egy script, ez igen, jó hozzáállás.
Daell Drow
Mint montam csak szerintem.
De hc harc kozben tudsz szamolni/kalkulalni. De ha egyszer csak valahol bejon egy ilyen random script, azzal nem tudsz mit csinalni.
és?Hc karinál benne van a pakliban...aki azt indít, az számoljon úgy.Nem hiszem, h ezért vették ki.

Daell Drow
En szerintem mas miatt vettek ki.
Gondolok arra hogy valaki tol egy HC barbart, jon ez a script. Es egyszeruen fel kapja es szet tepi, ilyenkor buktad a HC karit. Ezt nem lehet ki szamolni, hiaba van a fel szemeda potionok vagy a konektor dugon. Egy ilyen utan a HC jatekosok jol elkuldenek a blizzardot, ezert inakbb kiveszik.
Avenger
Más bossokat még nem láttam, de valószínûleg egy boss sem fog ilyen kivégzéseket csinálni akkor. Meg ennek kész van az animációja is. Az a megoldás, amit írtam kilõné az általad említett problémákat. Cooldown a kivégzésre, mert hogy nézne ki ha sorba így gyakna le 4 karaktert, és csak a meele képességei aktiválnák ezt a mozdulatsort, azaz csak az egy emberre ható közelharci ütések amik megölnék amúgy is a célpontot. Tesztelésre meg van nekik egy belsõ csapat, akiknek ennyi a dolguk 😊 Persze inkább készüljön el hamar a játék, mert igazából tudnám nélkülözni ezeket az extra animációkat, fõleg, hogy tizenötödjére elég idegesítõ lesz végignézni 😄
Csak az is elgondolkodtató, hogy egy kb. egy éve bemutatott megoldást miért nem sikerült ezidáig beleírni a játékba. :S
Meg a sok kivágott rész is aggasztó.

nr1ranger
Hát nem csak az actbossokra kéne írni ilyet (a Siegebreaker sem act fõboss tudtommal, csak valami minor boss), és mindegyik bossra valami egyedi animáció kéne, mert hülyén nézne ki ha a Skeleton King is leharapná a barbár fejét. Nem tudom mennyire tetszene ha most még nekiállnának ezt megírni, tesztelni stb, ezzel is késleltetve a megjelenést. Amúgy az egy dolog hogy jól néz ki, de technikailag szerintem van benne egy kis bibi, mert amíg az animáció tart addig a boss gyakorlatilag nem csinál semmit, olyan mintha stunba lenne, és érdekes dolgok kisülhetnek belõle, pl hogy ha a boss tol valami castolós folyamat aoe-zõs szart, akkor egy ember halála megszakítja ezt az egészet.

Aradebil2

Régi szép emlékek...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Avenger
Értem, csak az idézett szöveg nem egyértelmûen erre utalt.
Meg nem igazán értem akkor, hogy mi az ördöngösség azon az animáción, amit olyan világmegváltó munka lenne beleírni a játékba, fõleg ha egy karakterre megvan már. Amit írnak az az, hogy egy scriptet kézzel kell elindítani, hogy elõjöjjön az anim. Nem lehetne, hogy ez a script akkor aktiválódna, amikor egy karakter a következõ meele ütésétõl meghalna a bossnak? És rakni rá valami cd-t? Az anim meg annyiban különbözne, hogy a barbár modelljét lecserélnék másikra, persze minden modellre meg kéne csinálni ezt a felemelkedõs és szétszakadós mozdulatot, ami majdnem 10 percet is igénybe venne modellenként. 😊 Mondjuk a blizzardtól kéne ezt megkérdezni, de ide is jó vita indító 😄

Daell Drow
Es a talalt targyakat le kell adnod a blizzardnak, persze miutan kifizetted a sarcot. <#idiota><#eplus2>
Rage47
<#nevetes1>
miilann04
fizetõs streamen.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Rage47
ja és majd nézheted youtuben
Nem elképzelhetetlen, miután te csak 'bérled' a karaktert, nem birtokolod. <#idiota>

lehet nem is te fogsz játszani vele, hanem a blizztõl valaki

A probléma ott van, hogy 3 éve bejelentették, hogy ilyen-olyan hiperszuper dolgok lesznek benne, aztán 3 havonta kivágnak a játékból valamit. Most meg már ott tartunk, hogy gyakorlatilag 0 beleszólásod van a karaktered fejlõdésébe.

Nem baj az, legalább jókat lehet nevetni ezeken.

Why so serious?

nr1ranger
Nem a Bosst veszik ki, hanem a boss okozta brutális halálanimációt, amivel kinyírja a karaktered. Sõt valójában nem is veszik ki, mert nem is volt benne ilyen, egyedül ahhoz a bemutató videóhoz írtak annak a bossnak egy olyan scriptet hogy látványosan széttépje a barbárt, csupán hogy jól nézzen ki, de többi bossra/kasztra/stb nem írtak ilyesmit.
Amúgy vicces, hogy minden apró változtatással kapcsolatos hír után jön haldoklik a Diablo3...

Imremagdi
inkább az alábbi forum elsõ hozzászólása.
Rendszeresen frissítik. És nem kell fordítani..

http://www.ownedcore.com/forums/diablo-3/diablo-3-emulator-servers/334367-mooege-diablo-3-emulator-updated-master-compiles.html

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Hát igen. A 10 éves, vagy 15 éves évfordulóra kiadhattak volna egy ilyet, egy szaros interjú helyett (mint ahogy rengeteg más játékkal is teszik). <#idiota>
De gondolom, akkor nem fogyna már annyira d3. 😄

Holland Kemence
diablo 2-höz jönne egy HD pack, és alázná a diablo 3-at 😊

Avenger
Ez a sok csúsztatás is gyanús, még a végén tényleg a konzol verziót várják be 😊
Mondjuk nem zavar, hogy ez a boss nem lesz benne, ha lesz 20 jobb.

Hát d2 szintet nem fogja hozni, annyi biztos.
Sajnos amióta(wow-bc) átváltottak "legjobb játékok"-ról, "a legtöbb ember által elérhetõ" játékra, azóta csak lefele megy a szinvonal.