Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Kaptam a Blizzardtól levelet, miszerint 90 napig free használhatom a Dio3-at, ha aktiválom egy linken keresztül.
Ez reális lehet, vagy fake?
Az email címben, url-ben nem látok semmi gyanúsat.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
How much can you take,before you snap?
"We'll have exciting news to share in the coming weeks regarding Diablo III's release date"
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4081816711#1
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Beregisztráltam az oldalra, aztán bejelentkeztem náluk Facebook-on, visszaszámlált az idõzítõ, aztán gyorsan rákattintottam arra, amire kell - erre kiírja, hogy megszakadt a kapcsolat... Frissítettem újra eljátszotta ezt, majd mégegyszer... Eztuán kiírta, hogy minden kulcsot elvittek! Hát kösz... A jó édes kurvinca anyádat CVG!
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
ettõl nem kell félni, mivel ez teljesen evidens.
sokan, nagyobb játékok újabb részeinél várják azt a csodát hogy majd biztosan jobb lesz mint az elõd amit megszeretett és anno teljesen elvarázsolta õt. csak közben öregebbek lettünk 10 évvel, máshogy látjuk a dolgokat, az akkor érzett újdonság varázsa részben megszûnt.
hiába a grafikai és tudásbeli tuning, sc2 sem adta számomra vissza azt a hangulatot amit egy elõször játszott brood war számtech órán.. ami persze nem azt jelenti hogy gyengébb lett vagy nem hozta azt a szintet de mégis hiányzott belõle valami.
kb. így fogom ezt is várni
mindezek ellenére biztos vagyok benne hogy ez lesz az a játék(dota melett természetesen😊) ami évekig fog tanyázni a gépemen. mással már amúgy sem játszom
Érdemes facebookon csekkolni az IGN, gamespy, vox games, 1 UP oldalát, mert valahol a héten lesz még kulcs osztogatás, máshol meg jövõhéten.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
van egy pár eléggé idiótán festõ monszta..
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hát akkor jobban teszi a Blizzard, ha elhalasztja júliusra, hogy az igazi célközönségnek - a kereset nélküli diákok (akinek nem inge...) - legyen ideje játszani^^
eu béta,megjelenés