Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Ha az email cím Bnet acchoz van kötve akkor a Blizzard mindig a neveden szólít. Ha nem, fake.
PetruZ
Ha a feladó nem a battle.net és a link nem a battle.net-re mutat, akkor kamu.
Nem szívesen kattintok vírusos, adathalász oldalakra, amik elviszik a Bnet accom. Gondoltam rákérdek, hátha tömeges a jelenség.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Csak egy módon tudhatod meg ^^
Sziasztok!

Kaptam a Blizzardtól levelet, miszerint 90 napig free használhatom a Dio3-at, ha aktiválom egy linken keresztül.
Ez reális lehet, vagy fake?
Az email címben, url-ben nem látok semmi gyanúsat.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

nem tudják tartani a q2-es megjelenést <#hehe>

How much can you take,before you snap?

Davidus
3 hete is ezt mondta -.-

V9ykn8_TZL0

ProGabe
Mihály nyilatkozott vala:

"We'll have exciting news to share in the coming weeks regarding Diablo III's release date"

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4081816711#1

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TBTPumpa
Hát lehet, de az sem hátrány... Legalább nem Béta, hanem már Végleges változat lesz! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

PetruZ
Mire szerzel... na, az lesz majd, amikor megjelenik. 😊
TBTPumpa
Hát nem fogok egész nap gép elõtt ülni az õ faszságuk miatt... Kapják be. Idióta banda, majd szerzek máshonnét kulcsot - lassan úgyis utánam dobják - amennyi oldal kapott már! 😄

wantonly
Nekem azt irta várjak aztán, hogy nem sikerült próbálozzak újra 30mp múlva. Háromszor próbáltam, egyszer sem sikerült. Még, ha nem is kamu ki tudja hányan nyomnak a gombra egyszerre. Amúgy óránként lehet próbálkozni, 7-kor lesz a következõ.
TBTPumpa
Be is írok nekik, hogy elmehetnek a picsába ezzel a parasztvakítással!

TBTPumpa
Kösz a tippet, de ez egy baromi nagy csalás...
Beregisztráltam az oldalra, aztán bejelentkeztem náluk Facebook-on, visszaszámlált az idõzítõ, aztán gyorsan rákattintottam arra, amire kell - erre kiírja, hogy megszakadt a kapcsolat... Frissítettem újra eljátszotta ezt, majd mégegyszer... Eztuán kiírta, hogy minden kulcsot elvittek! Hát kösz... A jó édes kurvinca anyádat CVG!

wantonly
Kattintóverseny? 😊 Nekem mindig az irta, hogy nem sikerült, pedig elég gyors voltam.
CVG facebook lapjan most is tart a kulcsosztas csak ugy szolok(hatha erdekel itt valakit

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

TurboX
"...bennem is van egy csöppnyi félsz,hogy nem ugyanaz lesz a játékélmény.."

ettõl nem kell félni, mivel ez teljesen evidens.

sokan, nagyobb játékok újabb részeinél várják azt a csodát hogy majd biztosan jobb lesz mint az elõd amit megszeretett és anno teljesen elvarázsolta õt. csak közben öregebbek lettünk 10 évvel, máshogy látjuk a dolgokat, az akkor érzett újdonság varázsa részben megszûnt.

hiába a grafikai és tudásbeli tuning, sc2 sem adta számomra vissza azt a hangulatot amit egy elõször játszott brood war számtech órán.. ami persze nem azt jelenti hogy gyengébb lett vagy nem hozta azt a szintet de mégis hiányzott belõle valami.

kb. így fogom ezt is várni

mindezek ellenére biztos vagyok benne hogy ez lesz az a játék(dota melett természetesen😊) ami évekig fog tanyázni a gépemen. mással már amúgy sem játszom
hááát más világot élünk d2 óta...én tuti megveszem,de bennem is van egy csöppnyi félsz,hogy nem ugyanaz lesz a játékélmény mint az elõdei nyújtottak! Lehet nem üt akkorát,de azért jópár kellemes órát biztos ellehet vele játszogatni😛😊

Avenger
Hja, ráadásul a nagyobb oldalak hajnali 2kor facebookon osztogattak. Vagyis US playerek kaptak, meg egyetemisták. 😄
Érdemes facebookon csekkolni az IGN, gamespy, vox games, 1 UP oldalát, mert valahol a héten lesz még kulcs osztogatás, máshol meg jövõhéten.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Hogy még véletlenül se kapjon a sok casual, aki nem keresi ezeket a nap 24 órájában. <#zavart1>

Avenger
Miért éjszaka kell ezeket felrakni? Egyik oldalon csak úgy ki volt rakva 500 kulcs. Persze 5 perc alatt elfogyott mind 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Egy csomó újabb oldal kapott D 3 béta kulcsokat: LINK. Bár még nem osztják õket, de érdemes csekkolni a napokban induló contestek vagy osztás miatt. 😊

Én messze nem vagyok akkora fan, mint sok fórumozó, lehet emiatt, nem tudom, de én nem emlékszem, hogy D2 elsõ 20 perce olyan szuper magával ragadó lett volna.
RedDevilsza
persze hogy a press kapot kulcsot, mert tõlük nem áradnak akkora baromságok mint a "D2 was so much better, D3 has no soul", mert nekik van annyi eszük hogy tudják mi a különbség beta és relese verzió között blizzard esetében.

És szerinted az az elsõ 500 ember kicsoda? Nem a random józsika, hanem a nagy webes lapok, meg újságok, akiknek a véleménye nem kevés random józsikát tud rávenni arra, hogy megvegyék. Amúgy az az 500 már eléggé 120k felett van.

RedDevilsza
CLOSED bétának? amivel kb 500 ember játszik? Tesztelésre van nem másra. Aki ez alapján dönti el hogy megveszi-e vagy nem a játékot az meg is érdemli. Reklámra meg hangulatra ott vannak a CG videók.

Miért lenne félkész. Pont ennek a résznek kell a legjobbnak lennie most a reklám miatt.

RedDevilsza
Szerintem meg nevetséges ilyen kijelentéseket tenni a játék elsõ kb 20 perce alapján ami ráadásul félkész állapotban van.

Rage47
ezt érzem én is:
D2 was so much better, D3 has no soul
TurboX
a nemrégiben fellõtt skill-résznél legalább látni egy pár új helyszínt is

van egy pár eléggé idiótán festõ monszta..
Ez még mindig béta vid, nem a végleges. 😄

elitehun
MOst annyira nem izgat 😄
De azt hittem hogy a bétából kihagytak egy két dolgot
PetruZ
Nyugodtan megnézheted, ez ugyanis (még mindig) ugyanaz. 😊 Az elsõ pár küldetést csinálja végig a Cathedral elsõ szintjéig, ez pedig megegyezik a bétával. Pár extra tooltip, ami újnak tûnt.
elitehun
Esélytelen hogy ezt megnézzem, a béta gameplay még okés de ezt kizárt 😊
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

RedDevilsza
Wow cataclysmet is ki merték adni vizsgaidõszak elõtt. <#zavart1>

jarlaxxe
A Blizzard valószinüleg magasról szarik a kereset nélküliekre.

ProGabe
"szakdoga+államvizsga+felvételi"

hát akkor jobban teszi a Blizzard, ha elhalasztja júliusra, hogy az igazi célközönségnek - a kereset nélküli diákok (akinek nem inge...) - legyen ideje játszani^^

Aradebil2
valamint egy zseniális oldal,szintekre lebontva lehet látni a skill/rúna unlockokat

Aradebil2
incgamers nem szokott ilyeneket csinálni,úgyhogy kezdek aggódni😞 ha kijön május elején,nagyon szomorú leszek szakdoga+államvizsga+felvételi kombó mellett😞((
eu béta,megjelenés

Avenger
Messze van még 2013 tele... 😊

Carlos
Mi meg azt, hogy várd meg a demót... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Esetleg fel tudom még ajánlani az örök hálámat is 😄

Carlos
1 sör nem sör... ennyiért senki nem adja oda neked. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Valóban, bár elég keveset 😞 Szóval mivel én szerencsétlen vagyok úgyis, szeretném kölcsönkérni majd valakinek a hozzáférését 2 napra 😄 Cserébe adok egy sört. Ja és ha lehet üres accountra rakjátok a kulcsot, ha nyertek 😄

TVelvet
hát igazából csak d3 kulcsokat osztogatnak, ne egye fene. Legyen hétfõ. 😄
Meg hideg.

Carlos
Hétfõ

Þór vígi þessi rúnar

TVelvet
Remélem tudjátok milyen nap van, ma azon kívül, hogy 27.-e. 😊