Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én még havernak se, mert azt a gépet nem én használom, ki tudja miket tesz fel. 😄

TDC Geronimo
Haveroknak kölcsönadom/adtam de ismeretlennel nem osztom meg a blizz accomat...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

bélanéni
Rendben, nincs ezzel semmi gond.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Különc
Minden viccet félretéve (és ha engem kérdeznél) kizárt dolog, hogy innen bárkinek is odaadjam mivel már 2 embernek odaadtam ill. World of Warcraft, Diablo 2 + Exp., és Starcraft 2 van az accounton, nem beszélve hogy nem tudod ellenõrizni, hogy másoknak milyen a gépe, megbízható-e, nem adja-e tovább stb.

Szóval ha tudnám se osztanám meg másokkal, mert nem és kész

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

bélanéni
Gondolom úgy vagy vele, inkább folyjon ki a szemed, minthogy kölcsönadd 1 órára másnak <#worship><#puszis>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

TurboX
nem is olyan rossz ez a békaeregetés😊
Carlos
Én csendben várom a megjelenést. Ha kibirtam 12 évet ezt a pár hónapot simán átvészelem. Ha kapok bétát akkor örülök, ha nem akkor nem.

Þór vígi þessi rúnar

TDC Geronimo
Végigtoltam egyhuzamban wizardal a betat, mert nem bírtam abbahagyni. Durván addiktív lesz a cucc már most látni. Eszméletlen igényes minden benne. Asszem nekiállok most másik class-szal 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Különc
Remélem akik eddig azt írták, hogy torkig vannak a betaval és nem érdekli õket, azok most nem sírnak meg kunyiznak <#eplus2>

Aradebil2
gyááá semmi😄

Nekem nem volt szerencsém a béta kulccsal. Ha valaki megunja nagyon szívesen vennék elfogadok egy pár órára kölcsönkapható accot 😊.

Smuge
Meglepõdtem, nekem is jött invite 😊

feszült a srác pöppet....

bélanéni
Kevés az ember nagyon, rosszul van megcsinálva nagyon. - Miért, van mitõl félnünk? - Persze.

TurboX
mert kevés a fórumon a biztonsági szervezet!
bélanéni
A jó indulat burjánzik mint a valóságban.
(Sok a veszedelem, amire oda kell figyelni. A bûnösök szenvedjenek..., hát most nem itt, az infláció ami folyik itt a rendszerbe.)

ProGabe
teljesen értelmesen válaszoltam egy hsz-re. mint ahogy teszem most is. ignorállak inkább, nekem biztos jobb lesz, neked meg már gondolom úgyis mindegy

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

neked habzott a szád nem nekem😄

ProGabe
fúúdejóóvaagy!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sztem d3-at durván megveszi mindenki aki valaha nyomta 1-2-vel

Miért? Egy otthon ülõ pöcsvakaró miért érjen többet, mint én, aki dolgozok, és nincs idõm annyi játékra, ezért húsz helyett csak tizenkettõt regelek be? Lehet, hogy ettõl én még a maradék nyolc órámban a D3-at nyüstölném, míg õ az accon lévõ húsz játékát.
Különc
<#szomoru1>

jaj mit kell ennyire hülyének lenni? ttisztában vagyunk vele sacc/kb 20 millió Bnetes accountulaj van a földön....TERMÉSZETES,hogy nem kap mindenki kulcsot....mi akik nem kaptunk kicsit viccelõdünk rajta,sírdogálunk és ennyi....

azért jó látni,hogy bármit amit beír az ember egy komoly mag készpénznek veszi....lehet elkéne mennem szélhámosnak ,mert úgy irányítom az embereket ahogy akarom itt SG-n😛

ProGabe
? pont az a vita tárgya, hogy túl random az egész. akinek be van regelve az összes beregelhetõ játék, hadd induljon már nagyobb eséllyel, mint akinek csak egy sc1-e van.

költött a Blizz játékaira, hûséges, így nagy valószínûséggel meg fogja venni ezt a játékot is, ráadásul aktív tesztelõ lenne. Sc2 betaban is rengeteg olyan acc volt, ahol nem is aktiválták a játékot. persze ezt nem lehet nagyon kiszûrni, de pl. aktív WoW-osoknak és Sc2-seknek, akik tolják a Blizz szekerét, szerintem is nagyobb esélyt kéne adni

amúgy én nem tartozom egyik táborhoz sem (Warcraftból egy sincs meg, jelenleg nincs is Blizz játék a gépen), csak ugye az elv. persze az is lehet, hogy kicsit aggódik a játékosokért a cég, mondván ha valaki napi 10 órát WoW/Sc2-vel foglalkozik, belehal, ha mellé még Dio3-at is kap 😊

a gépbe a randomgenerátort az az ember teszi bele akinek a fõnökei behúzzák a lóvét ,mert 20 játék van az accountján a srácoknak😛

+1
Nekem csak a wow van, azis BC óta használatlan, de ha kijön a D3, real money ahba teszek minden eladható itemet, és sorban megveszem az összes blizz játékot 😊)

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

elitehun
Nem unjátok még hogy:"jaaj van 20 játék az accomon és nem kaptam betát"
Szerintem nem emberek nézik végig az accocat és mondják hogy ó ennek sok játéka van, kapjon egy bétát! Hanem egy gép random választ ki embereket, amit valszeg úgy programoztak be, hogy azokat az accocat nézze amin min 1 játék van, csak kibirjátok már ezt a néhány hónapot
Daell Drow
Ugyan ez a fol allas nekem is, es basztak kuldeni.
Ohh akkor én kussolok a SC2+ alap WOW ommal😛

XenHai
dettó!
TBTPumpa
Engem megy úgy baszott meghívni a Blizzard... És még kulcsot sem tudok nyerni sehol sem. Facebook-os oldalon sem. Ez már nem igazság, pedig Diablo 2 és LoD, War3 + TFT és StarCraft + BroodWar + StarCraft 2 Collectors Edition is be van regisztrálva a Battle.net accoutomra és mégis lesz@rják... Kapd be Blizzard! <#violent>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

bélanéni
Nekem nagyjából max sebességgel jön (500kbájt/sec).
(Banner-bõl szedtem le a 40 megás installer-t, ami letölti a klienst)

bélanéni
Ami a banner-ben van link, az a BÉTA KLIENS még mindig mûködõ kliens?

7 éve van wow account basztak adni kulcsot.....k anyjukat😛

Avenger
Na most már tényleg adjon valaki kölcsön accountot. 😄 Vagyis majd ha megunja. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

edios
juhú, meghívott blizzard egy bétára 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

16:00-kor kaptam, csak most néztem meg

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

antgecc
Nevetséges 143k-val jön a kliens. Tud valaki egy megbízható helyet, ahonnan turbógyorsan letölthetném?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Carlos
Én nem nyertem.

Þór vígi þessi rúnar

jan5650
Ilyenkor mindig bizakodok abban, hogy még tart a hullám, mert még mindig irkálják az emberek hogy kaptak. Vagy te már megkaptad hamarabb, és csak most nézted meg ? 😄
na, kaptam én is beta invite-ot

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

TurboX
rövidsége miatt, idõvel megpróbálok nekifutni az összessel
SLICK
Ideje mostmár beszerezni legalább egy Warcraftot, hogy vmi legyen regelve az accountomon.
Kell egy béta kulcs! :c

Hopp én is kaptam beta kulcsot, de nem ám a diablohoz, a titánhoz! <#vigyor3>

elitehun
Á imádok új tapasztalatokról olvasni 😄
Majd monk-al is végigtolod?
Fehercsoki
Én is kaptam béta meghívót.

TurboX

- a béta még úgy is rövid ha minden zegzugot bejársz és nézelõdsz, bár erre is számítottam

- a játék úm. eteti magát, hiperkockulós lesz

- hihetetlen jól van optimalizálva, 1920* minden maxon meg sem reccent a legnagyobb tömegben sem. igaz, a grafika kissé idejétmúlt de ez játék közben fel sem tûnik majd

- a hangulata DII közeli(ami nálam nagy szó😊, összességében a látvány odaszögez a monitorhoz

- kissé idegesítõ hogy a wizard lasztijai mindenben megakadnak és ott elsülnek. orbok számomra használhatatlanok voltak, inkább zavartak.. potiont nem-igen használtam, mana túl gyorsan regenerálódik-bizonyos varázslatoknál nagy manaköltség(2-3 laszti és vársz). visszagondolva Andarielt hamarabb szétcsaptam mint most a királyt->késõbbiekben komolyabb bosszfájt?.. meglátjuk

- town portal és utazgatás nagy pirospont, az aranygyûjtés szintén és valahogy sokkal átláthatóbb a dolog abban az esetben ha 600 tárgy hever a földön

no, valami ilyesmi jött le nekem elsõre
kis pihi után nekilátok majd a dokival is hátha okosabb leszek
Hát én wow mellé se kaptam, még úgy sem, hogy az apukám a blizzardnál dolgozik.

bélanéni
Az erõsen benne van a pakliban. Mondjuk nekem majdnem mindegy, jó lenne kipróbálni, de a végleges is nagyon közel van.