Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Szóval ha tudnám se osztanám meg másokkal, mert nem és kész
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Þór vígi þessi rúnar
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
(Sok a veszedelem, amire oda kell figyelni. A bûnösök szenvedjenek..., hát most nem itt, az infláció ami folyik itt a rendszerbe.)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
azért jó látni,hogy bármit amit beír az ember egy komoly mag készpénznek veszi....lehet elkéne mennem szélhámosnak ,mert úgy irányítom az embereket ahogy akarom itt SG-n😛
költött a Blizz játékaira, hûséges, így nagy valószínûséggel meg fogja venni ezt a játékot is, ráadásul aktív tesztelõ lenne. Sc2 betaban is rengeteg olyan acc volt, ahol nem is aktiválták a játékot. persze ezt nem lehet nagyon kiszûrni, de pl. aktív WoW-osoknak és Sc2-seknek, akik tolják a Blizz szekerét, szerintem is nagyobb esélyt kéne adni
amúgy én nem tartozom egyik táborhoz sem (Warcraftból egy sincs meg, jelenleg nincs is Blizz játék a gépen), csak ugye az elv. persze az is lehet, hogy kicsit aggódik a játékosokért a cég, mondván ha valaki napi 10 órát WoW/Sc2-vel foglalkozik, belehal, ha mellé még Dio3-at is kap 😊
Nekem csak a wow van, azis BC óta használatlan, de ha kijön a D3, real money ahba teszek minden eladható itemet, és sorban megveszem az összes blizz játékot 😊)
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Szerintem nem emberek nézik végig az accocat és mondják hogy ó ennek sok játéka van, kapjon egy bétát! Hanem egy gép random választ ki embereket, amit valszeg úgy programoztak be, hogy azokat az accocat nézze amin min 1 játék van, csak kibirjátok már ezt a néhány hónapot
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
(Banner-bõl szedtem le a 40 megás installer-t, ami letölti a klienst)
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Kell egy béta kulcs! :c
- a béta még úgy is rövid ha minden zegzugot bejársz és nézelõdsz, bár erre is számítottam
- a játék úm. eteti magát, hiperkockulós lesz
- hihetetlen jól van optimalizálva, 1920* minden maxon meg sem reccent a legnagyobb tömegben sem. igaz, a grafika kissé idejétmúlt de ez játék közben fel sem tûnik majd
- a hangulata DII közeli(ami nálam nagy szó😊, összességében a látvány odaszögez a monitorhoz
- kissé idegesítõ hogy a wizard lasztijai mindenben megakadnak és ott elsülnek. orbok számomra használhatatlanok voltak, inkább zavartak.. potiont nem-igen használtam, mana túl gyorsan regenerálódik-bizonyos varázslatoknál nagy manaköltség(2-3 laszti és vársz). visszagondolva Andarielt hamarabb szétcsaptam mint most a királyt->késõbbiekben komolyabb bosszfájt?.. meglátjuk
- town portal és utazgatás nagy pirospont, az aranygyûjtés szintén és valahogy sokkal átláthatóbb a dolog abban az esetben ha 600 tárgy hever a földön
no, valami ilyesmi jött le nekem elsõre
kis pihi után nekilátok majd a dokival is hátha okosabb leszek