Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TurboX
nem tudom, bétában ez a monk gyenge mint a harmat
barbár katrakterért sosem rajongtam.....nekem a plate/full plate-es warrik A warrik😛

elitehun
Úgy érted azok akik inkább fürgék és erõsek nem csak erõsek? <#banplz>
warrior? milyen warrior? barbár nem elég jó melee fighter?

How much can you take,before you snap?

az,hogy nincs páncélos lovag vagy warrior sosem bocsátom meg😛

Különc
Csak az igazi, hû barbárok lehetnek erõsek, a gyengék elmennek Monknak vagy mi a neve <#mf2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

elitehun
Ja! Elõször én is DH-val akartam menni, aztán barbárral, végül meg láttam monkról beta gameplayt és azzal megfogott 😄
jazzy
Igaz még csak pár vote volt, de a kezdetekhez képest eléggé megnõtt a Monkok száma és lecsökkent a barbár/demon hunter😊
elitehun
Zsir! Látom a szavazás megy
A két kategória nem zárja ki egymást.
MMO? inkább hack and slash....vagy hülye vagyok?

elitehun
Olyan deja vú érzésem van, nektek nem?
WOW az nemszar! az a kurzorral kijelölés nagyon imba😛

Videó alapján elég jó játéknak tûnik. Az egyébként MMO, ha jól tudom. Azt lehet tudni, hogy havi elõfizetéses lesz vagy olyan, mint a guild wars? Csak azért kérdezem, mert a fejlesztõ ugyanaz.
Kandurex
ha valaki összerak valami szavazás scriptet szívesen berakom

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fosnak a lineage eternaltól, azért késik ennyit ez a szar.

elitehun
Ja, be kéne tenni egy szavazást hogy ki mivel játssza végig elõször. Tudom, hogy már beszéltünk róla, de jó lenne látni is.
Kandurex
legalább pörög a topik, még ha nincs is túl sok téma lehetõség...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bélanéni
Nekem nincs elegem semmibõl, várom a játékot <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

elitehun
+1
Nekem meg az olyan kaliberû hszekbõl van elegem hogy "ú nem jelentették be a GDC (vagy bármilyen rendezvény amin a blizz is kint van) elsõ percében, ezért tuti hogy egy év múlva decemberben jön"
CSak megjegyezném:
2008. jún. 28. A Diablo 3 hivatalos bejelentése.
2012. jún. 28. A Diablo 3 megjelenése.
Viszont a megjelenés bejelentésének a bejelentését májusra datálnám.

Az új fiókom: DevLupius

mekkora ketseg szemetek ezek bakki.....

😄

How much can you take,before you snap?

Klemice
na jó, -fav a topik, elegem van már a fúúú most tuti bejelentik mikor jelenik meg spekulációkból, hol tartunk a Q4hez képest?...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

antgecc
Gondoltam itt 1-2 szimulátornak beharangozott arcade autóverseny játékra.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

"vagy csak szimplán nem tartalmazza az ígért olgokat"

hátõõõ

bélanéni
(Csak zárójelben, amikor valamirõl 1 évvel elõre pontosan megmondják a megjelenési dátumot, ott egyszerûen nem lehet a hangulat és a játékélmény az elsõdleges szempont, ott kizárólag a pénzügyek diktálnak, és ahhoz igazítják a megjelenést, persze egy bizonyos minõségi szintet meg kell ütni a produktumnak, de nem az az elsõdleges. Pont ezt szoktam érezni az ilyen kaliberû alkotásokon, hogy futószalagos termék.)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Riddick21
Megnézem azt, aki akármelyik AC játékkal 5-6, vagy akár 10 év múlva is játszik 😊 Nekem az elmúlt 10 évben nem volt olyan operációs rendszerem, amin ne a Diablo 2 lett volna az elsõ játék! (na jó, mióta van laptopom, azóta az asztalit nem fárasztom vele 😄)

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

bélanéni
Ezek tisztességes iparosmunkák, semmi közük a Blizzard-féle "amikor kész lesz" hangulatbombákhoz.

antgecc
Aztán a cégek szépen kiadják az ígért idõpontban félkészen, bugokkal teli a játékokat vagy csak szimplán nem tartalmazza az ígért olgokat, nem olyan, mint reklámozták és sorolhatnánk. A mai játékok nagy részével ez a helyzet. Blizzard mindig halaszt, de mindig tökéleteset alkot.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Tényleg fura, hogy az AC3-nak kijön a debut trailere és abban jééé... ott a megjelenési dátum... jéé egy éven belül...
Tudom az Ubifos... de iszonyat sokan dolgoznak csak azon az egy játékon, és más stílus meg minden... ennek ellenére van fix dátum már most...
Amennyire én tudom, egy nagy cégnél illik jól ütemezett tervet felhúzni... Fõleg programozáskor... Fura na...
Klemice
szánalmas amit csinálnak már 😄😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Avenger
Így születtem. Meg trollkodok is kicsit. <#zavart1>

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

bélanéni
Te aztán optimista vagy, hogy csinálod? <#lama>

Avenger
Azt írta, hogy ma nem bejelenteni megy a GDC-re, szóval lehet valaki más jelenti be, vagy nem ma jelenti be hanem holnap. <#idiota>

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sheltem
Faszán félvállról válaszolt, ahogy illik.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

elitehun
Tuti nem
Zenszkij
Minden viccet félretéve, véleményem szerint novemberben, decemberben fog megjelenni a játék. Konzolverzió és ünnepek miatt. Ennyi.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Avenger
De ha sokáig sül a süti, éhen halsz, ha nem eszel kekszet addig. <#zavart1>

bélanéni
Nem igazán szoktam játszani, a Diablo3-at várom.
Amíg megsül a kedvenc süteményem, addig sem eszek néhány falat kekszet, mert nem ugyanaz.

Avenger
Ott ha mass effect 3, ha már jay is azzal játszik. 1 hónapot ki lehet vele húzni 😄

bélanéni
Anyjuk p.csája. <#zavart2>

Aradebil2
bélanéni
Értékelem a humorodat <#worship><#wink>

Aradebil2
jay wilson bejelentette,h õ is gdc-n van,és alig várja me3at...és h nem jelent be semmit

Avenger
Nos, nem volt tegnap bejelentés, hogy mikor jelentik be? 😄 Egyáltalán történt valami érdekes blizz szempontból a GDC-n?

antgecc
Akadt még egy (talán buta) kérdés: pl barbárral ha dual wieldezek, akkor klikkenként a main hand weapon speed-et veszi alapul úgy vettem észre. Az offhand weapon speed hogy jelenik meg? Számít ez az érték? És a sebzés?

<#idiota>

Kár hogy nem lehet majd agyonpakolni itt is ias-el a karaktert. Megnéznék egy monkot 0.3 seces spirit generator spammal. 😄

antgecc
Hmm... igaz. Buta kérdés volt.