Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
nincs hostile mode a gameben,és nem is lesz

Klemice

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Nem lesz Eu béta külön:
IncGamers

TBTPumpa
Ma láttam egy leányzót, aki valószínûleg végzõs volt, mert ilyen szalag volt a kabátján: 2008-2012! Valamiért a Diablo 3 jutott eszembe... <#nevetes1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

mi gyakorlatilag 90% pvp. 😊 ott lehetett legjobban kombinalni, nem az 500. uncsi balrunnal.Nagybaj nincs mert pvpzni lehet act1ben sztem majd..az arena is fun lehet, de original map funabb sztem.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

jazzy
Én meg soha mert HCn húzós volt..
Davidus

V9ykn8_TZL0

Aradebil2
hát nemtom,én egyedül akkor pvp-ztem kanin is meg késõbb bneten is,ha éppen kurvára untuk magunkat,pl várni kellett vkire übertrist runra -.-

unknown nick
"De most komolyan, el tudtok képzelni egy diablo játékot pvp nélkül?"

El. Legalábbis engem nem érdekel, pedig érdekes ötletnek tûnt, max. fun faktor. Ha végig gondolom és lenne benne PvP úgysem balanszolnának tökéletesen arra. Szvsz HC módban van a Diablo komolysága.

Fantasy arénákra ott a LoL, Dota 2 és a hasonló felülnézetes hack'n'slash PvP-k.

FB-s nyereményjáték. Küldték tegnap este mailben, ma már kezdtem is egy barbárt 😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

ezt most minden héten eljátsza valaki? hét 2. felében benyögik,hogy hétfõn bejelntés, és várható megjelenés apr 17+(n*7). deja vu 😄

How much can you take,before you snap?

Kandurex
valaki felvethetné a hivatalos fórumon, hogy tegyék már aktívvá a Diablo 3 megvásárlását, aki meg becsengeti a lóvét, kapja azonnal a beta kulcsot, mi is jól járunk, õk is...de helyette megy ez a méretes fasság a: -> megkülönböztetés <-

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
wowgayness karbantartás ilyesmi...

Szerintem inkább a battle.nettel van a gáz(ahogy ez látszik is minden egyes patch után). El nem tudom képzelni mit csinál az az 50-100 fejlesztõ egész nap, már 3+x éve.

már bocs,de hol hallottad te ezt,hogy 2011 nyarán akarják kiadni, a legkorábbi idõpont 2011 vége volt, de szerintem azt se gondolták komolyan,csak már muszáj volt mondani valamit.

amúgy meg unalmasak ezek az összeesküvés elméletek. nem a játékosok a legfontosabbak, hanem a pénz, az üzlet. jó lenne ezt észben tartani...

El. Soha életemben nem PVP-ztem diabloban. Nem érdekel.

Why so serious?

itt nem a PVP a lényeg....a játékot elméletileg már 2011-ben kiakarták adni..azóta komplett featureöket szedtek ki vagy alakitottak át totálisan pedig mondjuk 2011 nyarán még azokkal reklámozták a játékot...már március közepe lesz lassan ,megjelenési idõpont nincs és megint egy sarkalatos pontot iktattak ki a játékból.../megjegyzem mig nem viszi az ember végig "simán" 2x3x lehet nem is akar PVP ni ugye/,de akkor is ezek a dolgok felettébb aggasztóak...lehet valami nagy gebasz van a játékkal?

el, mivel nem arról szól, d2-ben sem volt valami "hû de jó"

elitehun
Erre utaltam korábban baszki. Bejelentik hogy nem lesz benne megjelenéskor erre meg mindenki "úristen nem lesz benne PvP, mekkora szar lesz!"
Egyre szánalmasabb már ez a pesszimizmus. De most komolyan, el tudtok képzelni egy diablo játékot pvp nélkül?
Pedig WoWban is mindig ez van, bejelentenek dolgokat amik késõbb nem lesznek benne.

érthetetlen...én is tudok igy játékot késziteni! bejelentek minden tartalmat szarráhypeolom a fél világot majd szépen lassan mindent kiszedek és a végén veszel egy Teris-t😄

Kandurex
Szavazás vége,

antgecc
Vki válaszolna #14355-re?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Kulon patchben valamikor a release utan, nem kulon kiegben.

A PVP -t külön kieg.-en fogják kiadni...nem éééted ?..ez a píííz !
Vicces ez a Blizzard. Lassan jobban járnának kevesebb kommunikációval, értem ezalatt: bejelentik, hogy készül a játék, pár videó, megjelenési dátum, megjelenés. Most mindent mondanak, ez lesz benne, mégse lesz, így lesz, mégse úgy lesz. Lassan, ha beraknak két fejszét a játékba már fõoldalon hírezik. Úgyis csak a fanok követik az ilyen infókat, õk meg úgyis megveszik a játékot. Akik nem figyelnek ezekre, azoknak a legtöbbet a megjelenés elõtti marketing számít majd. Bár a napi Diablo hír is lehet annak a része.
Kiveszik a PvP arénát releasbõl, mert még nem elégedettek vele és nem akarnak csúszni 😄 :
PvP Update
Igazából lassan kezdem nem érteni min tökölnek ennyi ideig.

Daell Drow
hogyan?
Nincs megjelenési dátum. Április 17 pont olyan találgatás, mint eddig az összes többi.
Hol olvastátok ?
Ez most igaz, tényleg be van jelentve, vagy csak találgatás ?
Én a Blizzard helyébe még tolnám kifelé 2013-ba, csak hogy szivassam a népet 😊
Nyertem egy kulcsot gamearena.com on <#taps>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Riddick21
Igen.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Sziasztok.
Tényleg április 17.-én jön ki a játék?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Daell Drow
Na most mar vilagos, en ugy ertetem hogy fekudjek ra az egysre mint az STR-re. Ja hogy fosni kell az 1-est az mas.
igy mar elsonek lvl 69 lett, ahogy nezem egyelore bent vagyok a 25-ben aki kulcsot kap.
A gyors és fáradhatatlan ujj is skill 😄.

Daell Drow
faszom nem jovok ra ennek a szarnak am ukodesere, ha csak spamalem az 1-est akkor el verzek. ha csak def akkor ki huzom lvl 12ig de utana ugyan ugy vegem.
Van bent valamennyi random faktor?
Zomil
kár, h semmi skill nem kell hozzá... 😄
lvl 40körül hagytam abba mert elfáratt az ujjam az 1es gomb nyomogatásába 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

antgecc
<#wilting>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Én level 75öt csináltam. Elején rágyúrtam kicsit az mfre, majd kb egyszerre húztam a statokat. Spammelni kell az egyes gombot ezerrel és ha maxon van a mana akkor lehet 2est is haszálni. Strenght kell a killekhez, dex ahoz, hogy ne találjanak el, Vita késõbb fontos, amikor már 1 hittel levesznek akár 50 hpt is, int annyi kell, hegy ne fogyjon maxról a mana az 1eset spammelve. Kb ennyi.

antgecc
Hogy mûködik ez a 2h vs 2x1h weapon, pl. barbárnál? Ahogy nézem, kb azonos a dps-ük (2h kicsit nagyobb, pl 12 dps, 1h 10 dps). Így mi értelme 1 db 12dps-el rohangálni 2x10dps ellenében?

Daell Drow
Hogyan csinalnak legtobben lvl 70 koruli ertekeket? en atlag lvl 10 korul el verzek.
unknown nick
"Node bármi miatt meg lehet ezekben halni, ki az a ráérõs elmebeteg, aki úgy tolja, hogy több napi melója veszhet oda a karijával?!??"

Nem kell hozzá kockának lenni. Szerintem a Diablo HC mód nélkül értelmetlen. Jobban átérzed a hangulatát az egész gémnek, ha nem vagy halhatatlan. Meg sem venném. Egyszer végig tolnám és kész.

elitehun
igen azért van fegyvere hogy kapjon támadóértéket. És mi az hogy csak akkor kap ha használja is XD Akkor kap ha a programozók azt akarják
unknown nick
Az egy kínai chi kard. Harmóniában kell lenni a kard mozgásának a másik kézen levõ 2 ujjal azért tartja úgy 😊

Zomil
ezért is mentem inkább 2kezes fegyverrel, azt legalább megfogja 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

antgecc
Már ne haragudj, de ha csak ak ezét használja, akkor minek van nála fegyver?? Csak, hogy támadó értékeket kapjon a karakter?! Ezeket az értékeket csak akkor kapja már meg, ha használja is! Ez így szar.

van olyan,aki ezt élvezi. a konstans odafigyelést, taktikázást, menekülést, az izgalmat,hogy bármikor meghalhatsz egy apró hiba miatt és az érzelmi kötõdést egy-egy karakterhez. nem pedig az agyament klikkelést mindenféle rizikó nélkül, én meg inkább ezt az utóbbit furcsállom.

mindenkinek más a szórakozás

Egy kis 25 kulcsos játék:
Diablo3X
Csak skill kell hozzá, legjobb 25 kulcsot kap.

elitehun
Nekem tetszik hogy csak a kezét használja akár van nála vmi akár nincs. Viszont a fejlesztõknek muszáj volt valahogy vizualizálniuk hogy van nála valami fegyver, ezért tették a hátára.