Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
IncGamers
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
V9ykn8_TZL0
El. Legalábbis engem nem érdekel, pedig érdekes ötletnek tûnt, max. fun faktor. Ha végig gondolom és lenne benne PvP úgysem balanszolnának tökéletesen arra. Szvsz HC módban van a Diablo komolysága.
Fantasy arénákra ott a LoL, Dota 2 és a hasonló felülnézetes hack'n'slash PvP-k.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
How much can you take,before you snap?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
amúgy meg unalmasak ezek az összeesküvés elméletek. nem a játékosok a legfontosabbak, hanem a pénz, az üzlet. jó lenne ezt észben tartani...
Why so serious?
Egyre szánalmasabb már ez a pesszimizmus. De most komolyan, el tudtok képzelni egy diablo játékot pvp nélkül?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
PvP Update
Igazából lassan kezdem nem érteni min tökölnek ennyi ideig.
Ez most igaz, tényleg be van jelentve, vagy csak találgatás ?
Én a Blizzard helyébe még tolnám kifelé 2013-ba, csak hogy szivassam a népet 😊
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Tényleg április 17.-én jön ki a játék?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
igy mar elsonek lvl 69 lett, ahogy nezem egyelore bent vagyok a 25-ben aki kulcsot kap.
Van bent valamennyi random faktor?
lvl 40körül hagytam abba mert elfáratt az ujjam az 1es gomb nyomogatásába 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nem kell hozzá kockának lenni. Szerintem a Diablo HC mód nélkül értelmetlen. Jobban átérzed a hangulatát az egész gémnek, ha nem vagy halhatatlan. Meg sem venném. Egyszer végig tolnám és kész.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
mindenkinek más a szórakozás