Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Számomra ez az a játék, amibõl a digitális is elég lenne, a csecsebecsék nem hatnak meg a játék színvonala miatt. Magyarul nem kell a körítés, hogy teljesen elégedett legyek. Mondjuk ennek ellenére a dobozost rendeltem meg, mert fasza a borító. <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Daell Drow

Detto en is igy vagyok a velemenyel, egyszoval jojjon csak a CE kiadas nekem. <#zavart1>
bélanéni
TurboX-nek köszönhetõen (<#worship><#worship><#worship>) lehetõséget kaptam a béta kipróbálására.
Leírnám az elsõ 2 óra alatt gyûjtött tapasztalataimat:

- nagyon jó zene / kiváló hangok (mindent 100-on hagytam, kivéve az effekteket, azt levettem 35-40 körülre, szerintem ez egy kb. jó arány, 100-as alapon baromi hangosak az effektek, igaz van hangulata a dolognak <#idiota>)

- grafika gyönyörû, nekem abszolút baljós, vészjósló, "dark"-os az összehatás, mondjuk ebben a remek zene is közrejátszik. 1 percig nem gondoltam, hogy jobb lenne, ha komorabb vagy kevésbé színes lenne. A köd, tûz effektek, fizika zseniálisak. (óriási pirospont, hogy 4200+ X2, 4GB ram, 8800 GT kéznél lévõ ócska gépen is nagyon szépen fut max beállítások mellett 1680x1050-ben!!)

- kezelõfelület nagyon jól átlátható, szép letisztult design jellemzi az egészet

- ellenfelek kivitelezése szuper, animációk teljesen rendben vannak.

- a legelején kicsit laposnak tûnt a hangulat, de ahogy teltek a 10-15 percek, egyre jobban belefeledkeztem, elõjött a régi Diablo-s feeling erõsen, most 2 óra tájékán érzem, hogy lehengrelõ a játék, nagyon jó ízelítõt nyújt a béta, tapintható a "levegõben", hogy hatalmas potenciál rejlik a játékban, lesz meglepetés bõven a teljes változatban.

Még játszom, amíg TurboX megengedi, vagy amíg végignyomom legalább a Wizard-ommal.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

SLICK
nekem a két nap közzül mindegy melyik, de most kezd úgy alakulni, hogy szombatra programom van. Tehát nekem a vasárnap lenne a legjobb idõpont.

Avenger
Én is jelentkeznék, az új patch-el is kipróbálnám. Jövõhéten valamelyik hétköznap jó, vagy ha esetleg holnapra én kapnám, vagy 15.e. 😊
Szóval 13, 15, 19, 20, 21, 22.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

elitehun
Megvan a névváltás ééééés sikerült! De ezt majd holnap teszem fel mert ha átnevezem akkor fel kell rakjam újra az öszes játékot, meg a steamet emg minden szart.... mit meg nem teszek egy kis diablo bétáért 😄
zzeN
Én is jelentkeznék a bétázásra ha okés.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ProGabe
nekem is pont ezek az idõpontok felelnének meg. ill. hétköznap 18-20 között, ha megfelelõ idõben beírnál biztos szabaddá tudom tenni azt az estét. gondolom a cél az, hogy a lehetõ legszorosabb legyen a menetrend. na meg hogy te mikor érsz rá. mindenki nevében köszi a fáradozásod!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

deszemétvagy😛 halál rendes a srác te meg lesavazod az akcióját!

Hol kell jelentkezni egy új ingyen monitorért?

aaasdd
én is jelentkeznék ha még lehet 😄 bármilyen idõpont jó nekem amúgy 😄
elitehun
Oh megvan.... az a baja hogy B a neve a meghajtónak. Hogy is kell átnevezni egy meghajtót? 😄
Ha nem lenne helyem akkor azt irná ki 😄
jan5650
Ékezetes mappanév???

Én simán a D: meghajtó gyökerébe másolom, oda csont nélkül elfogadta

Vagy szimplán nincs helyed 😄
elitehun
Az mért van hogy amikor megpróbálom felrakni (15 giga basszameg), konkrétan amikor megpróbálok mappát választani folyton azt irja hogy Could not install. The selected Folder is Invalid. PLease choose another location.
elitehun
Úgy értem hogy aznap is jó már
elitehun
Elirtad, nekem 14.-e után jó
Imremagdi
Diablo III Beta\Data_D3\PC\MPQs\Cache mappa nálam már 6GB
Sok frissítés miatt. (14 patch mind járt nálam)

Tartalma törölhetõ szerintetek?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

SLICK
péntek estére letöltöm, mivel majd otthon tolom...
És köszönöm! 😊

TVelvet
Ja, és a klienst töltsétek le, ne akkor keljen!
TVelvet
benn vagy már. 😊
SLICK
Én is jelentkeznék! Nekem csak a hétvége jó Péntek este 8-tól Vasárnap éjfélig. Tehát ha ebbe az idõszakba betennéd a nevem megköszönném.

TVelvet
órát, estét nem írok, mert mindenki egy napra kapja meg, nincs idõm közbe másoknak elküldeni, amikor végeztek
Imremagdi
És amúgy mindig ráérek, csak napközbe dolgozni is kell kicsit 😊

Nekem bármikor jó lenne, azért is írtam éjszakát, mert akkor a többség gondolom alszik, én meg fenn tudok maradni 😊
Imremagdi
jáj 😊
16-17 órától! (Hétköznap)
Nem 16.17.én

TVelvet
kérdés btw, itt a google doc-ban meg lehet valahogy csinálni azt, hogy néhány táblázatot kijelölök és ide bárki írhasson? De csak abba a néhány táblába amit kijelöltem.
jan5650
Akkor én leírom, hogy nekem mikor lenne jó:

Március: 12.-13.-14.-15.-16, majd egy kis kihagyás (Hétvégi bulizás kihagyhatatlan 😄 )és utána 19.-tõl végig 😄

Köszike :d

TVelvet
Na itt kezdem gyûjtögetni az embereket.

Google doksi

Este 9-ig várom a népet, írogatom be szépen. Aztán még este el is döntöm ki mikor kezdi. Holnap reggel 10kor fogom elküldeni az elsõnek a hozzáférést. Így nekem sem kell éjszakáznom, nem is akarok. 😄

A történet úgy fog zajlani hogy, elsõnek megadnom, neki kb 24 órája lesz a játékra, azért mondtam hogy körülbelül, mert nekem is van más dolgom, szóval kitolódhat kicsit, nyilván ha késõbb kezdi, késõbb is hagyja abba.

A jelszót a postolás elõtt fogom megváltoztatni, és elküldeni a következõnek, no sirás pls, bekerülhet ugyan az az ember a kövi körbe is. Próbálok az igényeknek megfelelni, de mindenki hétvégén akar játszani, az meg nyilván nem mûködik. 😊 Egymás között a napokat cserélhetitek, de ilyenkor írjatok egy PM-et, és akkor megváltoztatom a doksiba is a napot.

(a doksiban lévõ néhány dátum, egyenlõre csak azt jelenti kinek mikor lenne jó.)

Ötleteket elfogadnok
Imremagdi
Igen, én is legfõképp erre vagyok kíváncsi.
Pár óra alatt kiderül.
FULLHD és max grafikai beállítások mellett, ha sok varázslat van, akkor Geforce 9800GTX elég lesz-e.

(FRAPS min 30 képkocka)

Hali!

Szeretnék én is jelentkezni. Én beérném egy éjszakára is (pl. éjféltõl másnap délig). Igazából csak azt szeretném letesztelni, hogy hogy fut a gépemen max grafikán, meg egy picit belenézni milyen lesz mozgás közben.

Köszi a lehetõséget!
Imremagdi
Én jelentkeznék.
16-17 után minden este ráérek.

jan5650
Sziasztok!

Én is jelentkeznék, ha lehet 😄 Soha nem éreztem még ilyen közel magam egy Béta kulcshoz 😄 Még ha csak 1 napra is 😄

Köszi elõre is 😉
elitehun
Én jelentkezek! De ha megoldható akkor csak szerdán vagy utána venném igénybe, tehát ha sorsolsz és engem húzol ki akkor tegyél be szerdára vagy utána valamikor és sorsolja egy újat 😊
TVelvet
kozbe jelentkezzen aki akar hozzaferest az accounthoz, csak hogy estere legyen mar lista
Avenger
Érdekes ez az új terület, de én tuti csak akkor mennék át, ha lenne egy pót béta accountom is, ha esetleg kibannolják a másikat. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ezeket IncGamersen írta egy kommentelõ.

Nah az "új" béta mapon van elég sok érdekesség.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The monsters attributes, oooooh.

Vortex (Anti-knockback sort of thing?)
Walled (Creates long barrier walls that block attacks and movement)
Jailer (Cannot move for ~2 seconds, can still attack)
Molten (Longer delay on death bomb)

The special events!

Random merchant (sells dyes, ~expensive)
Farmer event (CREEPY!!)
2-level Dungeon with quest (Less epic than I feel it should have been)
Nephalem Monument (Neat, but more of a story event than a loot event)
Memorial Hill (Similar to above, but gives loot)
Sheltered Cottage (Multiple things can happen here. MULTIPLE THINGS. “Bloody Chest”, heh)
Secluded Grove (So many poison spores >.<😉

The random environmental events @_@

Scarecrow that spawns a plague bat
The various camps of goatmen
The hole in the ground with plague bats you can shoot down into
The traps!
The killable chickens
So much awesome in these two (technically three) areas. Sooooo much awesome.

Avenger
Elvileg igen. Persze ha bugos marad az agent.exe, és egy processzormagot kisajátít a játék futása közben is, akkor elõfordulhat, hogy akadozni fog, még egy izmosabb gépen is. 😄

Egy kérdésem lenne a gépigénnyel kapcsolatban.
Szerencsére nekem a gépem meghaladja az optimális követelményt.
Viszont az "optimális" igény arra vonatkozik, ha nagy darab dögök is megjelennek, és tele van a képernyõ izgõ-mozgó lényekkel ?
Davidus
TVelvet
Megjött a a béta az accountra. ( Ez gyors volt ) Aktiváltam is, 6 óra felé nekiállok csinálok egy listát ki mit hogy. 😊
ha több ezren lennének, akkor azért megéreznék.de bebiztosították magukat ezzel a artos wowstyleal, szóval ha a dio fanok nem is veszik, akkor wowsakból sokkal több kerülhet át.Ha a weather id-t lehet változtatni könnyen a véglegesben, akkor ok.Ha PvP is lesz egy késõbbi peccsel akkor szintén ok, én azt hittem egyáltalán nem lesz benne.A baj még mindig a konkurencia, hogy nincs normális komoly ellenfele.Pedig régi blizz north csinálhatna vmit..ha valkik, akkor õk sztem alá tudnának pörkölni.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Kandurex
új területek a betában...csak óvatosan spoiler danger

http://www.youtube.com/watch?v=lcUUu0FxR1E

http://www.youtube.com/watch?v=dC0zRRInPNA

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Riddick21
...vagy ahova állítod õket 😊

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

TVelvet
ugyan úgy, egérgyilkos, annyi a változás, hogy a skilleket, hasonlóan nyomod mint a wow-ban 1-5-ig.
Riddick21
Nagyon egyszerû, tulajdonképpen szinte már túlságosan is az, félelmetes, hogy mennyire kézre áll! Egy extra gombokkal rendelkezõ egér mellett billentyûzet sem kell, én pont ezért is vettem ilyen sokgombosat! 😊
Minden adja magát, kevesebb a menü is, mégis nagyfokú a variálhatóság a rúnáknak köszönhetõen... Nem véletlenül ülnek a játékon ennyi ideje 😊

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Azoktól kérdezem, akik játszanak (vagy játszottak) a Bétával.
Az irányítás, tehát a játék kezelése változott valamit a 2.-ik rész óta ?
A Diablo 2-ben mindig szerettem az egyszerû, könnyen átlátható kezelést.

A 3.-ik milyen ebbõl a szempontból ? Jobb, rosszabb, miben más ?
bélanéni
Ezt nem hiszem el. Meghálálom a következõkkel: felajánlok elõre is 1 teljes hét játékot a végleges változattal (ha ki szeretnéd próbálni mielõtt beruháznál), továbbá használhatod a WoW (Cataclysm) és SC2 account-omat ameddig akarod, ha szeretnéd. Ezeket megbeszélt idõpontokban tehetnéd meg. Erõltetni nem akarok semmit, ez egy lehetõség. Mindkét játékom kihasználatlan, fõleg az SC2. Továbbiakat emailben vagy privátban! Ha komolyan gondoltad, dobj egy mailt (kmonyesz k u k a c gmail p o n t com)

TurboX
egyszer a jó szívem fog a sírba vinni😊

melyik nap kell?