Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja, majd törlöm😊

j0nNyKa
a tegnapi karimat nyugodtan lehet egyébként törölni, láttam, hogy azon felül már csak 3 hely van

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Carlos
nekem ok

Þór vígi þessi rúnar

Valaki ma akar bétázni az accountomon este 9ig?

most erre mit mondjak?Ha agyi kapacitásod eddig terjed, akkor ignoráld.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Carlos
a faszomnak is mégsem hasonlítalak hozzá. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Mi ebben a gáz?tulajdonsága mindennek van....

Carlos
ok, akkor nem csak szerintem gáz... 😊

Þór vígi þessi rúnar

TVelvet
Egy játékot hasonlítotok egy nõhöz...

szerintem nem a legjobb a hasonlat.

PoE : egy szép nõ, ne belsõre rossz

D3 : átlagos nõ, de belsõre majdnem tökéletes 😄

Honnan tudod, hogy valakinek nem az elsõ kell inkább? <#zavart1>

Nõi hasonlattal élve:

Path of Exile: Egy olyan nõ akinek szép valamije. Arca, keze, lába, de csak a testének egy bizonyos része. Egyszer dugnád, esetleg többször. Majd elfelejted és keresel mást. Jobbat.

Diablo 3: Minden ízében gyönyörû nõ, az igazi, akiben megvan a kisugárzás és levesz a lábadról. Leélnéd vele az életed.

mondjuk, ha a gfx engine-t nem is lehet realisztikusabbá tenni, a "dark mod " jól jön a szín intenzitás levételéhez és egy kicsit élesebbé teszi a textúrákat (részletesebbnek tûnik, ezt lehet látni a beszúrt képeimen is).A plusz még a weather id change lesz jó, azzal együtt már számomra elfogadható lesz (ahogy elnéztem pár új bétás videót, ott már valahogy ezt megoldották, remélem a véglegesben is lehet majd).Szóval, kicsit mókolni kell vele de a grafikát helyre lehet rántani.

Igen, kicsit sokallom is a búcsús rikítókék villámok,lila rózaszín zöld kavalkádot (mi lenne ha 8 mágus lenne coopba?).Nagyon jól tudom, hogy a technika tette ezt lehetõvé, már a 2ben is voltak igen, bár ott nem ilyen intenzitással..még azt mondtam, hogy ott pont jó volt.De ha belegondoltál volna, én nem erre gondoltam, hanem a textúrákra 😊

j0nNyKa
errõl a kérdésrõl ez jutott eszembe:

antgecc
Én már akkor sem értettem a hõbörgést.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Abba gondolom még nem gondoltál bele, hogy az elõzõ két rész vajon miért nem volt ennyire "csillivilli". Elmondom én: mert az akkori technika nem tette lehetõvé. Dio 1 és 2 közt is látni már a fényesedõ, színesedõ különbséget. Ez kb pont annyi, mint a 2 és 3 között. Ez a Blizzard style, mindig is ez volt.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TVelvet
Ha lenne "szagmodul" a pchez, még a rohadás is éreznéd 😄
Azért megnézném hogy a most sok grafikát védõbõl hány volt kiakadva a bejelentésnél, hogy hogy néz ki a játék.

antgecc
Nézz gameplayt youtube-on és eldöntöd magad.

Milyen a játék hangulata, grafikája ?
"Darkos", horrorisztikus, mint az 1. rész ?
Vagy inkább szabadabb, lightosabb, mint a 2.-ik rész ?
TVelvet
A grafika a warcraft 3-as stíluson alapszik ha észrevettétek, a wow, a sc2 is hasonló stílusban készült. Szerintem ezzel semmi baj, könnyebb egy ilyet alakítani, mint egy "realisztikus" verziót
Carlos
Énis egyetértek.
Nem attól lesz jó egy játék, hogy fotórealisztikus. Attól lesz jó, hogy magával ragad és jön a "na még egy kört" érzés. (amit itt szerintem sokan nem tudnak mi is).

Þór vígi þessi rúnar

nem illene hozzá ühm, akkor az elõzõ 2 rész teljesen rossz volt, ja hát ja 😄😄😄😄😄😄😄😄

A profi munka a mozgásokon látszik leginkább számomra.A zene az egy más tészta.

antgecc
Egyetértek.

TurboX
mitõl lesz "komoly game"? attól hogy realisztikus a megjelenése? vagy inkább attól hogy láttatja hogy profi munka van mögötte?. engem teljesen magával ragadott a hangulata már az elsõ perctõl fogva. szvsz egy ilyen játékhoz nem is illene egy viszonylag földhöz ragadtabb megfestés, teljesen visszaadja azt amit már korábban megszoktunk
nézz meg egy path of exile-t, akkor talán megérted.De egyébként még az eljén az ínterjúban is mondta blizz, h art style.. 😄 szóval, nem magamtól találtam ki.Nem rossz, mert nem azt mondtam, h rossz csak nem komoly game benyomását kelti, amik visszahozzák azok a mozgások és a hangok.A többi dió klónban meg az a gagyi 😄 (sajnos😞)

antgecc
Nem tudom elképzelni, hogy milyen grafot vártál egy ilyen típusú játéktól. Nem értem ez neked miért mesés. Közel se olyan, mint a warcraft vagy a torchlight. Nekem semmi bajom vele.

Avenger
Hát igen. Olyat is twittelt, hogy már tudja a megjelenés tervezett idõpontját, de nem mondhatja el, és azt sem mondhatja el, hogy mikor mondja majd el... 😄 Múltkor még azt írta, hogy amint tudni fogja a dátumot elmondja. Hazudós ez a Jay <#shakehead>

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ja, húzza a mézesmadzagot is közben, de nem baj😊. A valami több a csendnél😊.

ajh, nem kellenek a nagy szavak <#nevetes1> én már a d2-be se tudtam úgy beleélni magam mint d1-be..ez meg a rajzos grafix miatt meg még távolabb lökött ettõl.A hangok/zenék rendben vannak, meg a mozgások is jók.

azért Jay Wilson elég aktívan használta a twittert és elejtett pár információ morzsát

How much can you take,before you snap?

bélanéni
Nekem talán a "beleélési faktor" tetszik a legjobban. Ezt jobban leírni nem tudom. Fiktív világban játszódik, de mégis olyan mintha ott lennél és elhiszed ami történik, ezt egy bõ fél - 1 óra után kezdtem érezni. (Ebben az általam már agyon dicsért hangok/szinkron/zene hármasnak hatalmas szerepe van, továbbá az aprólékos tükörsima animációknak, effekteknek, fizikának.)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
"...egy olyan érzés kerít hatalmába, ami más játéknál nagyon ritka. Minden úgy néz ki, úgy mozog, úgy hangzik és úgy beszél, mint ami már átélt zord idõket. Mindennek vagy egy olyan érzése, hogy mesélni tudna, hogy története van..."

"...nem az ultrarealisztikus hatalmas felbontású textúrákra gondolok, egyszerûen minden "csak" passzol a világba..."

<#eljen>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

wantonly
Diablo III béta videókritika: otherworld
bélanéni
Ja, bocs, tényleg nincs szükség mentésre, van history ahogy mondod. Akkor nincs gáz. Köszi! <#worship>

bélanéni
Néha menteni fogom, ennyit tudok tenni. Egy idõ után már úgyis ritkán fog változni.

PetruZ
Van history, minden korábbi példányt elment a gDocs. Ha jól emlékszem, az is ott van, hogy ki módosította.
Akra
Pedig épp néztem is! 😛

Akra
Na elbukott egy újabb elmélet is. A bûvös 13. sem hozott megjelenési dátumot. 😞

bélanéni
(természetesen nem ez miatt, hanem feltételezem legközelebb törli valaki az egészet <#idiota>)

bélanéni
Egy nagyon jó humorérzékkel megáldott fórumozó társunk átírta a nevemet bélanénirõl bantunénire. Értékelem a jó poénokat tényleg, de megkérek mindenkit, hogy az ilyeneket megjegyzésbe légyszi, vagy módosítom a fájlt, hogy csak én tudjam szerkeszteni. Nem lenne túl praktikus, de ha ilyen fegyelmezetlen a társaság...

áhhh 😊

d2...Legjobb legszebb és leghosszabb idõtöltéseim jutnak róla eszembe!
Hammerpala vagy Light Sorci ... ezzel én elinditottam a Baal-runt agy Diarunt..közlöm, sosem használtam bot-ot 😊

Pw-s szoba és toltam 😊
Gc és egyéb extrame Tiarák..mennyit kerestem anno Fg terén, ajjajj 😊

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

j0nNyKa
classic diablo2 rulz 😊
abban igazat kell adnom neked, hogy sem a nehezsegbol, sem a hangulatbol nem lattunk meg kb. semmit - de ez nem is baj, en annal kivancsibban varom a vegtermeket 😊

a nehezseggel kapcsolatban azert van bennem egy pici felsz - manapsag sajnos nagy divat lebutitani / konnyiteni a jatekokat
nekem igenis a jatekos "tortenelmem" egyik legizgalmasabb, elvezetesebb dolga volt egy amazont hcn 90re huzni abszolult 0 segitseggel - remelem, hasonlo jatekelmenyt tud / akar majd a dio3 is biztositani

j0nNyKa
ha megszakadok sem emlekszem szaggatasra/akadasra sehol, pedig ssdm sincs
majd meglatjuk veglegesben, hogy mizu
en a hc modbol akkor sem adok, ha esetleg lesznek akadasok, sc nalam mem jatekelmeny
de ugy melllesleg egy blizzardrol azert nehez elkepzelni, hogy ugy adjak ki a jatekot, hogy akad.... hozzateszem, starcraft2re is ra volt mondva, hogy neha picit akad - en ebbol sem lattam semmit, lekopogom

Nem szerver dolog. Egy SSD rengeteget dob rajta.
(amd x955, r6850, ssd, 4gb ramnál is még látszik hogy nagyon picit megakada, de már egyáltalán nem zavaró. Haver fullos gépén meg természetesen semmit nem akad :p)

Riddick21
Anno a 2000-ben megjelent (GS cd(!)rõl lekapott) Diablo 2 demohoz tudnám hasonlítani. Csak barbárral lehetett nyomni, és csak Blood Ravenig volt meg a cucc, tehát levolt zárva a Cold Plains és nem volt meg a Stoney Fields felé a kijárat. Gondolhatjátok, hányas szintig lehetett eljutni, milyen cuccokat lehetett találni és mekkora volt a kihívás 😄 (alap D2 ráadásul, szóval nem is a kiegészítõvel feltuningolt... értelemszerûen)

Ebbõl kiindulva ez csak egy kis lófasz a teljes játékhoz/élményhez képest 😊 És már ez is fantasztikus! Ez a kovácsolás is hatalmas pluszt ad neki, szét fogjuk farmolni az agyunkat! 😄

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

TDC Geronimo
Jól fut igaz, de van az az értelmetlen szaggatás új content betöltésekor és ez életveszélyes lehet egy HC karakter esetében. Múltkor toltam 4 fõs coopot és ott is be-beszaggatott annak ellenére, hogy végig 60 fpsel futott. Ez lehet akár szerver oldali dolog is, mivel EU szerver nincs és nem is lesz betaba.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

j0nNyKa
Boci jóvoltából kipróbáltam este én is. A véleményem ugyanaz, mint ami a többieké: érzem rajta a diablo hangulatot, tetszik, fasza, perfektül fut, hangulatos. Igazi diablo feeling. Talán egy picit túl egyszerû egyelõre, de persze ez még változhat, illetve nyilván act1, mit is várok.

Jó cucc ez <#eljen>

TVelvet
Devilking, a Felsõbbrendû nem ereszkedik le hozzánk halandókhoz. 😄