Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Azért az nem rossz eredmény, hogy az érdeklõdõk/szavazók szûk 1/5-e szándékozik kalózkodni. Egy PC-s játéknál ez nagy dolog, kb. fordított arány szokott lenni egy átlagos játéknál. Aztán ez még visszacsökken 1/20 - 1/30 körüli értékre, amikor rájön ez az 1/5, hogy nem is lesz warez változat <#nezze>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Az új fiókom: DevLupius

bélanéni
Fixen 9001-et sebez <#alien>
Azért ki lehet próbálni a skill-eket <#hehe>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Megjegyezném az a videó lassan fél éves, azóta sokat dolgoztak rajta a srácok.
Most már a questek is mennek, az összes skill, loot. stb.

http://www.youtube.com/watch?v=jHB5Cq99BLs

Az új fiókom: DevLupius

TBTPumpa
Atyaúristen! Ezzel tényleg élmény lehet játszani... Ez kell az én májamnak! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Izgalmas 😄😄😄😄😄😄😄😄😄

jazzy
Egyébként remélem az megvan, hogy attól, mert neked, nekem, nekünk sokat jelent a Diablo attól még nem jelent mindenkinek. Van aki lewarezolja, megnézi az emulátort, elhülyéskedik vele és letörli. Ismerek jó pár embert aki nem szereti a Diablot, mert mondjuk FPS-ezik csak.
Kandurex
Warez élmények, mindképpen nézzétek meg, legalábbis azok akik játszottak a bétával én sírva röhögtem...ez ám a warez!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Imremagdi
Jah, remélem lesz ebbe a topikba több moderátor is...
Különben nehezen lesz átlátható.

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

TBTPumpa
Most rengetegen rendeltek Mass Effect 3-at (Gyûjtõi kiadást és alap kiadást is egybevéve) a Konzolok szervizétõl és minden megrendelést tudtak teljesíteni! Anno a StarCraft 2 WoL CE-t is tõlük rendeltem, akkor is sok rendelés érkezett be hozzájuk éppen azért mert csak 20 000 Ft-ért adták ott a gyûjtõit, míg a CD Galaxis és 576 24 000 Ft-ért dobálta õket és nekem is jutott belõle...

csak törölni kell a hsz-eket és megoldva 😄

How much can you take,before you snap?

én csak a jó magyar kiskereskedõi szokásból indulok ki,hogy forgalmazó felé leadnak x darabra rendelést a játékra és ha netán több megrendelés érkezik,akkor azok vagy le vannak szarva, vagy jön a sablon szöveg,hogy majd késõbb lesz raktáron csak...

persze tisztelet a kivételnek, de nem egy ilyet láttam már.

TBTPumpa
Naja... Majd ha lesz warez belõle jönnek ide az elégedetlenkedõk, hogy ezen a játékon dolgozott a Blizzard 12 évet, amikor tele van bugokkal?
A Wizard-al nem lehet varázsolni, a Démon Hunter-ral nem lehet lõni, a Barbár pedig csak áll egy helyben aztán jön 5000 szörny és agyoncsapja a hõsömet, miféle játék ez? Blizzard monnyonle stb... Örülök is, hogy nem adtam 15 000 Ft-ot ezért a játékért... Az EA nem fordítja le magyar nyelve? Miért nem van benne magyar felirat? <#idiota>
Ezek és hasonló hozzászólások lesznek majd a fórumokon május közepén. 😄
Legalább lesz min röhögni... <#nevetes1>

Sheltem
Hát gyerekek...51 szavazat világbolti verzióra és egy diabloról beszélünk...egy átlag játéknál akkor ez legalább 50% lenne.
Nem csoda, hogy sorra fordulnak el a játékkiadók a pctõl mint platformtól.
Én nem azt mondom, hogy minden játékot meg kell venni, álszent szar duma lenne részemrõl, de legalább évente 1-2 címet amikre 8-10évet is várunk akár illene...
Elszomorító...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kandurex
<<----Diablo 3 warez élmények

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Avenger
Kb olyan lesz a tört, mint a wow volt annak idején. Szvsz másfél év múlva talán már mûködni fog annyira, hogy végig lehessen játszani.. Persze lehet a fõ gonosz nem igen fog még skilleket használni, meg a monkkal lehet majd meteort idézni, de na <#idiota>

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Bár nyilván ott csak a multi rész volt érintett, a warezzel singlebe lehetett küldeni....

Úgy se tudják normálisan megírni. Megjelenés után, majd tele szemetelik a topicot, aki lewarezolja, hogy ez milyen szar, nem fut normálisan, stb.. De utána egy-két hét múlva legalább normális lesz a fórum.

Egyébként a bolt miért ne tudná teljesíteni, amit ír? Pont az a normális, amit õk csinálnak, annyiért adják, mint egy átlag angol bolt. Ha meg látják, hogy 3 ezer elõrendelõ van, akkor annyit minimum kérnek a kiadótól.
Bár ott is azok szívtak inkább akiknak állandó IP-jük volt 😄 Na az onnantól hiába vett eredeti game akkor se tudott regelni meg battle.net-en játszani 😄😄

Diablo 2 idején is voltak battle.netrõl kitiltogatások jó bõven 😄 Pl úgy 😄

elitehun
ööööm hogy akarsz kitiltani valakit aki warezzel játszik?
Aki ennél a játéknál warezre gyúr az IDIÓTA FAX! Nekem senki ne mondja nem tudja megvenni, nekem volt olyan mikor még tanuló voltam elmentem nyáron melózni, és úgy hoztam össze a pízt egy játékra, amit nagyon akartam. Minden akarás kérdése.... Akit meg warezen kapok, azt a blizzard helyébe örökre kitiltanék a gecibe....😄

ProGabe
😄DDDDDDddd

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Élvezetes játékmenetet biztos nem fog nyújtani.

cSuwwi
Nehogy azt hidd. Ami hirtelenjében eszembe jut, a Lineage 2-ben a loader évek óta így mûködik. Induláskor crc ellenõrzés. Csináltak hozzá egy másik loadert, és mûködött. Mondjuk ott legalább sikerült normális emulátort írni hozzá, itt ez kevésbé esélyes. Kíváncsi leszek, mennyire tudják majd feltörni.

shit happens

TBTPumpa
Hát nem lesz egy egyszerû megoldás az biztos! De majd biztosan megkerülik ezt a védelmet is, minden esetre eléggé komolynak néz ki az, hogy a játék minden egyes indításkor ellenõrzi a fájlokat és ha valamelyik nincs rendben (fájlszerkezet, fájlméret stb.) akkor automatikusan letölti újra - felülírva ezzel az elõzõ fájlt. Legalábbis a béta így mûködik és ezért fordítani/módolni sem lehet...

Remélem soha a büdös életben nem tudják az emulátort megcsinálni és nagyot fognak koppanni!! 😊
TBTPumpa
A szavazásban a virágbolt az eredmények között a virágbolt már a második helyen áll?
Ezt komolyan gondolták, akik szavaztak? Blizzard játékot (fõleg Diablo-t) lewarezolni?

Avenger
Kíváncsi lennék mennyien rendelték elõ tõlük, és, hogy mennyit kapnak kb. Ja és hogy hanyadik vagyok én a sorban. 😄 Mondjuk a megtekintések száma 2600, bár én is vagy 6szor néztem már.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

csak nehogy az legyen,hogy nem tudják teljesíteni a megrendeléseket, mert nincs annyi játék raktáron

Tatyla
ME3-at 8k-ért rendeltem tõlük szerintem ez is annyi lesz amennyit igértek...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

<#zavart2><#vigyor3>

ProGabe
szerk. miatt milyen inception-ön lett a hsz! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
a reggel 9 egészen friss infó: #15325, a DVD-ket meg kiszállíthatják, a telepítés nem fog elindulni

Riddick21
😄 😄 😄
Na, mire ezt neked elmagyarázzák... 😄

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

zzeN
Mi köze van a kiszállításhoz a megjelenési idõhöz? 15-tõl lehet árusítani, az h mikortól lehet aktiválni az már õket nem érdekli.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Imremagdi
Ezt eddig sehol se írták, hogy magyar idõ szerint csak 9-kor lesz start.
De logikusan hangzik.

Akkor a futárok a DVD lemezzel 9-ig el se indulhatnak?

Ha feltûnt akkor el is gondolkozhatsz rajta, hogy miért ennyi😊(segítek: Nyári idõszámítás). Amúgy a számláló valóban nem jó de nem azért mert 23ig számol, hanem mert CET szerint számol, de PDT szerint lesz éjfél a release date, azaz nálunk reggel 9kor május 15-én.

Imremagdi
Most se jó a számláló, 23:00-ra számolja az idõt.

diablo3.hu nem még nem vették észre. Legelsõ pillanatba feltûnt..

Platinumshopban is ennyi.

Avenger
Szerintem simán lehet valós az az ár. Ez inkább a nagyobb boltokat minõsíti.(game.co.uk-n is 11k körül van az ára) Ha meg megemelik az árat, bármikor vehetek helyette egy digitális verziót. 😊

TurboX
kötve hiszem hogy a nagyobb boltok mellett 4k-s differenciával fogják osztogatni
elitehun
konzolokszervize.hu
Honnan rendelted elõ ennyiért?

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Riddick21
Én már azzal is beérném, ha végre március 23-a lenne és megjelenne a Shogun 2 - Fall of the Samurai. Azzal repül kicsit az idõ, Total War játékoknál kevés idõgyilkosabb/külvilgkikapcsolóbb cucc van 😊

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Olyan lassan telik az idõ! Már nagyon várom.
Ezt a fenti számlálót nem lehet valahogy átállítani, hogy csak 1-2 napot mutasson mint hátralevõ idõ ?
BoneDragon
Már reagáltak is és törölték az accomról. Köszi szépen!<#worship>

Aradebil2
valami külföldi random kulcsosztásról tud valaki?

Na elõrendeltem én is az alap verziót 10990ért... Sokat filóztam CE kiadáson, de sajna +15k-t nem engedhetek meg magamnak...

Davidus