Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

találtam pár akciós megrendelést, aki látta látta, aki nem, annak ímhol:

1.
http://www.gamestar.hu/diablo-iii-rendeld-elo-most.html

Ez a Gamestar féle, náluk is 15 az alap ill 30 a gyûjtõi, de az alap mellé negyed éves míg a Collectors mellé fél éves gamestar elõfizetés jár! kiszállítás az ország egész területén 990ft

2.
http://cdgalaxis.hu/diablo3

Ez a cd galaxisos, itt is ugyan azok az árak, mint a fentiben, de itt azt írja, h 15-ke keddre kiszállítja a GLS futár az ország egész területén és ami lényeges: INGYEN!

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Hehe, jól nézhetett ki😊. A mérges is iszonyat jó volt. Kiváncsi vagyok hány ilyen legendary lény lesz majd a gaméban.

Kandurex
gyakorlatilag felgyújtotta a monitort a rohadék<#gonosz3>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gondolom ez függ az act méretébõl. A béta az kb az elsõ act harmada és simán van benne 10+ elit pack az elejétõl a végéig. Volt, hogy csak az utsó részén 5 packot találtam. Tehát ha egy egész actot nézünk akkor simán el tudok képzelni 30-40 packot is az úton.

Kandurex
szóval blue és yellow...hmm

Kandurex
én hasonlót csak az tûzet hagyott maga után, brutálisan látványos volt...ééééss...ott haltam meg egyedül a bétában...igaz hirtelen 4X egymásután <#idiota>

Carlos
És ilyen csapatokból mennyi lesz egy actben?
Csakmert ha vadászni kell õket, akkor elég nagy macera. (bár fun darálni)

Þór vígi þessi rúnar

Egyébként pont tegnap találtam egy legendary lényt akit eddig még nem láttam. Fasza méreg tócsát hagyott maga alatt amerre ment, baromi jól nézett ki.

"The designers have been working on and testing a system that actually ties the rare/champion pack kills to boss kills quite nicely"

Azaz a rare és a champion packok növelik. A legendary lények nem növelik.

Davidus
szerintem ha még lesz peccs akkor abba be fogják rakni

V9ykn8_TZL0

Kandurex
valami olyasmit -> jah, kár, kíváncsi lettem volna

vagy valami...😊

Davidus
most mi van?😄

V9ykn8_TZL0

Kandurex
<#whatever>

Davidus
ez még nincs benne a bétában

V9ykn8_TZL0

Davidus
ja meg van lila(rare) monszter is. gondolom azok is andak buffot

V9ykn8_TZL0

Kandurex
#15769?

Davidus
még nincs hivatalos infó de valószínû hogy minden olyan monszter ad ilyen buffot ami kék(champion) vagy sárga(elite)

V9ykn8_TZL0

Kandurex
ja, ok

Kandurex
vagy hülye vagyok és a Champion -tól felfele, mindegyik elit?

Elit = champion,rare,legendary az en olvasatomban.

Kandurex
Szóval akkor csak elit monster?

Normal - White
Champion - Blue
Rare - Yellow
Legendary - Purple

A Rare, vagy Legendary nem számít bele ebbe a szisztémába?

j0nNyKa
ahogy te leírod, az alapján annyi történik tehát, hogy megszûnik a klasszikus teleportálós "csak-sorcos" mfelés, helyette inkább ilyen "végigütök egy pályarészt" lesz 1-1 mf run, nem?
ha tényleg így van, ez azért nagyon király, mert -elvileg- mindegyik kaszt ugyanolyan jó lesz mfre

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Carlos
A nehézségi szint hogy befolyásolja majd ezt a loot rendszert?

Þór vígi þessi rúnar

Latom magam elott a nerdraget amikor 3 oran keresztul farmolom az elit packokat infernon es a boss halala elott 5 seccel leesik a buff. :F

Ez nagyon jó ötlet. Így a legjobban az éri meg loot szempontjából ha valaki az elejétõl a végéig végigtol egy ACT-et.

Carlos
Az.

Þór vígi þessi rúnar

szucsy89
Nem jön be a bnet! Lehet most kapom a kulcsot <#taps>

(tudom, hamis ábránd 😄)
Carlos
Gotcha. Köszi.

Þór vígi þessi rúnar

Davidus
minél több random elite monsztert ölsz meg annál jobb lootot dob a végén a fõbossz.
ha egybõl a fõbosszhoz mész akkor csak szart dob

de hamarosan lesz róla hivatalos infó is

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Nephalem Valor buff...he? az, hol jelzeni, vagy mi?

Megolsz annyi elit amennyit talalsz/tudsz/szeretnel/ameddig stackel a Nephalem Valor buff es utana a boss ezusttalcan nyujtja at a legzsirosabb lootjat ha eleget gazoltal verben es belben elotte.

Kandurex
valami olyasmi, hogy ha egy adott act -en belül ugyanazzal a skill kombinációval gyikolászol, folyamatosan növelõdik az egyeséjed a több aranyra és valami jó pofa rare cucc -ra a kiemelt ellenfelektõl..kb. ennyi

Carlos
Hogy is? Sorry, lassú vagyok még igy reggel. <#fejvakaras>

Þór vígi þessi rúnar

Természetesen elõtte végig kell ölni az actot az mf bónuszért.

Ez így van, viszont az új rendszerrel már megéri õket is levadászni. Nem lesz fix rare-jük, viszont a fix kékekbõl a megnövelt mf-el simán lehet rare vagy legendary is.

Carlos
olvastam valahol ,hogy a bossok csak elõször dobnak majd rare-t. utána csökken a droprate-jük, hogy ne lehessen öldösni õket milliószor.

Þór vígi þessi rúnar

Jaja, szerintem is baromi jó ötlet. Egyrészt végig kell tolni egy actot vagy legalább egy részét a bónusz mfért és csak utána ölni a fõbosst (mert így már lesz értelme), másrészt meg nem lehet bossonként skilleket módosítani az easymode-ért😊. Illetve lehet, csak nem biztos hogy megéri.

Carlos
hopp, átsiklottam felette tegnap.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa

Avenger
Ez már tegnap is volt linkelve. szerintem jó ötlet, egy kis extra nehézség a jobb lootért cserébe.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Carlos
Ehhh...:

" Killing an Elite pack of enemies in the game increases your bonuses to Magic Find and Gold Find—an effect that ends if you change your skills. Neat, huh?"

Þór vígi þessi rúnar

Az lehet, de én csak arra írtam, mert azt néztem csak. És nem fedi teljesen a valóságot.

j0nNyKa
a "Six things..." cikkben ez le is van írva szépen

ez a mondat a lényeg gondolom:
"As items purchased from the auction house aren't usable in PVP, there should be no risk of getting ganked by a heavily twinked player in the arena who used real money to purchase his or her items."

Four Big Reasons Diablo III's Auction House Might Fail

Ez már most hülyeség, mert már nem kell fizetni azért hogy betegyél cuccokat, hanem máshogy van limitálva a dolog.

Avenger
us.battle.net megy, az eu.battle.net nem. us-en is ugyan azt látod elvileg. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Karbantartás nap van szóval lehetnek gondok.

Sheltem
Jóreggelt!

Off:

Nektek mûködik a bnet login itt? bnet
Mindkét böngészõvel rossz nálam

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

unknown nick
Valaki tudna nekem adni egy dio III betas kipróbálási lehetõséget?

Csak holnapra!! Vagy is már ma 😊

Nem akarok warezolni! Megbízható vagyok ezt egy olyan ember is tanúsíthatja, aki ugyan nem ismer fel a nickemrõl de IRL ismejük(tük) 1mást!

Thx, ha akad valakinek!

Rage47
ez is elég komor lesz, hidd el 😊