Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
thx

V9ykn8_TZL0

IGN-es DH videóban jól láttam,hogy 2:57-nél a worldstone van?

How much can you take,before you snap?

Én nagyon nem adnék sokat ezeknek az embereknek a válaszára. Annyira értenek hozzá 😄

Davidus
milyen másik fórumon? jó lenne egy link😊
amúgy ha nálunk nem lesz RMAH akkor én lehet hogy HC karit kezdek

V9ykn8_TZL0

Kandurex
nekem nem volt vele gondom, illetve mással: állandóan kétszer indult a játék és D3D Device hibával elszállt, kénytelen voltam -launcher paranccsal indítani

visszatérve, én simán kiirtanám a regisztrációs adatbázisból, azt lenyakaznám az exe -t is...aztán "úgy indulj újra köcsög" felkiáltással kényelmesen hátradõlnék

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TurboX
ténylegesen nem tudod leállítani mert amint kilõtted már indul is újra, csakhogy ekkor már be tudsz lépni a játékba
Másik fórumon rákérdeztek , hogy nálunk is elérhetõ lesz-e az RMAH.
Itt a válasz:

"Thank you very much for your patience during this busy time. At this time I do not think it will be available in your region. Please stay tuned for more details.

If you have additional questions or concerns, please reply to this ticket. If you would rather speak with a representative directly, please contact Account & Technical Services. Our contact information can be found at http://blizzard.com/support/article/cs.

Thank You,
Kevin R.
Account and Technical Services
Blizzard Entertainment"

Kandurex
egyébként mire van ez az exe fájl? mert ha ki kell lõni túl sok mindenre nem lehet jó 😊

McHaals
diablo launcher áll, nem tudod indítani a játékot
megoldás: alt-control-delete, feladatkezelõ, agent.exe lelövése

MadWolf#11626

Kandurex
milyen hiba ez? mindenki magyaráz róla, de nem vágom

antgecc
Hogy nem képesek már ezt az agent.exe -s hibát javítani....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

j0nNyKa
délelõtt topic-heggesztés, szokásos, bugos / csúnya / elcsúszott / stb. lesz, sorry

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

McHaals
tény, hogy nagy elõny az ingyenessége. ha nem lenne a d3, akár még játszanék is vele

MadWolf#11626

Avenger
Nem értem ezt a Poe utálatot. Egy ingyenes játékhoz képest elég szép és jó játék. Egyetlen hibája, hogy egy évben jelenik meg a diablo 3-al. 😄
Amúgy ha valakinek kell egy POE béta acc jelentkezzen privátban.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Jabar
"egyszerû játékosként" azaz nem napi 10 órát geart farmoló játékosként, amúgy meg mint mondtam engem pont nem érint csak egyik kedves fórumtárs kérdésére válaszoltam.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

McHaals
legalább az asszony is nyugodt lesz, hogy pénzt keresek a játékkal 😄

MadWolf#11626

McHaals
én biztos nem fogok pénzt költeni ah-ban, max aranyat. de ha véletlenül esik valami tápos, azt tutira eladom pár dolcsiért 😄

MadWolf#11626

Kandurex
na és? keresel olyan cuccot ami leüti józsika sok dolláros befektetését és röhögsz egy jót

McHaals
én is eltöltöttem vele 1-2 órát, de nem fogott meg sajnos. pedig nagy reményeket fektettem bele 😄

MadWolf#11626

Jabar
Szerintem egész pofás a PoE, ofc nem egy Dio és bár itt sokan lehúzták a passive talent tree-t (anélkül hogy valóban látták is volna ig) szerintem igen jópofa. 😊

Jabar
Úgy jön ide hogy pve-ben elszaladgálok egyedül vagy egynéhány rl ismerõssel és élvezzük a játékot kb leszarva hogy Józsika mit vett AH-ban viszont egyszerû játékosként ha mennék pvp-ni az én kis összerakosgatott ruháimban ott zavaró lenne Józsika 10k dolláros gearje mert mondjuk alaphangon 3x akkorát ütne.

McHaals
lemaradt a smiley a végérõl?
ha nem, akkor is sejtheted, hogy mennyire esélyes a kérésed 😄
a hétvégén elmondtuk a véleményünk a POE-rõl, és elég negatív volt <#eplus2>

MadWolf#11626

Kandurex
egyre brutálabban néz ki a topik...szvsz nem is nagyon van stílusosabb az egész fórumon,...méltó a D3 -hoz

Crokin
Path of Exile beta acc nem érdekel valakit D3-ért cserébe, mondjuk 2 hétre?

Repatarurgyán

2010

én is pont most néztem 😊 ezt en se tartom ugy nagy wareznak egyébként...
a szinkronja meg egész jó volt... - a 2 .évad jövöhét vasárnap lesz tán sziknrontól, kezdve 1. rész utána szokásosan hetente adják már itthon is szinkronba
lehet újrakellene nézni, az elsõ évadot vagy csak a 10. részt - pár részlet nem volt már világos (na nema fötémára gondolok) - egyébként egész jó rész volt, hamar elszaladt az 50 perc

McHaals
sorozatot letölteni nem warez 😄
vagyis várjá'...
próbáltál nem warezolni, de szinkronosan majd letöltöd? hogyisvanezakkor?<#confused>

MadWolf#11626

Troyan
szinkronoosan néztem meg az elsõ évadot elõször. ilyenkor már engem zavar ha egy szereplõnek más a hangja.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

j0nNyKa
szinkronosan? srsly? fõleg a trónok harcát, ahol erõs, g*cijó akcentussal beszél minden szereplõ?
ez... kb. olyan, mint ha internet explorert használnál.. <#fejvakaras>

Troyan
próbáltam neem warezolni, meg egy hónapja készültem rá, erre meg no access... megvárom míg meglesz magyar szinkronosan aztán download

McHaals
miért nem töltöd le valahonnan? én is épp most nézem hd-ben

MadWolf#11626

McHaals
aki IE-t használ, az vagy tapasztalatlan kezdõ az internet terén, vagy mazochista 😄

MadWolf#11626

Troyan
pvp ben engem is zavarna, ha pénzért uberitemeket vennének. mondjuk már megszoktam, sose lesz idõm annyit játszani mint a profiknak és sose volt elég jó gearem. d2 ben csak a trap assámmal tudtam fület szerezni, azt is mákkal :-):-)

off
mindigtv nem jön a trónok harca kódolatlan az hbon pedig kéne. esetleg meglesné valaki nála okés e? márha van mindigtvje. :-)

egyrõl én is tudtam, hisz végigolvastam a mai termést pár órája, csak már az illetõ nevére nem emlékeztem, ugyhogy inkább nem is emlitettem 😄
egyébként nem értem minek van IE, még a legújabbakat is fölösleges használni, - televan minden szarral, "sok mega" olyan maszlag feelingje van 😊

j0nNyKa
én lennék a legboldogabb, ha igazad lenne, de épp ma merült fel egy kollégánál, hogy ie-ben vannak gondok (hálisten õt nagyon gyorsan rá lehetett téríteni a jó útra, de akkoris, sajnos még mindig túl sokan <>0> használnak IE-t...)

Hát most tévedtél. 😄

nahjah 😊

elitehun
Nem volt értelme, szerintem senki nem használ IE-t 😄
j0nNyKa
jelentem, megoldva az összes internet explorer probléma
.. 10 évet öregedtem ..

TVelvet

Hey
Skacok, nem tudom kinél van most a D3 osztogatós accountom, de mindig adjátok tovább a következõnek a listán, ha nem adná valaki, akkor a kérje el tõle PM-ben, remélem eddig zavartalanul mûködött a dolog. 😊 Csak figyelmeztetésképp
Hmmm érdekes, mondhatni konzolos voltam az elmult néhány évben, mostmár mégse izgatna ha jönne is, meg sztem ne vedd ennyire biztosra - ha jön is, nem izgat, mert úgyis jóval késõbb, HA tényleg jön - fölösleges téma
Azért PC-n is lesz biznisz bõven...fõleg US - lásd WoW, (mégha kicsit nagyobb volumenü is ilyen "piaci" téren) mennyi mindent kiadtak már stb stb stb. nem a kiegekre gondolok, ilyen pet olyan cucc ez az amaz, farmerkedéstöl elkezdve minden - és a Blizz közönsége eléggé vevõ rá, szal nem lesz itt gond azzal, hogy kevés lesz az eladás szerintem 😊

Azért valljuk be csak zavarna...mégha nem is irigységböl, de akkorse jó az, hogy overpowered és kész - kell a kihivás azért, nameg a fun is, de akkor se lenne jó, ha a csapatból egy elhúz és mindent megcsinál helyett (sok példa, játék van erre azt hiszem) majd elválig h lesz, részletkérdés...
ja igen, ez twinkelés esete volna és csak húzna, azt vinne /tudom coopba increased diffy van de attol még tolhatja úgy.../ :ddd ha jól emlékszem még a kifejezésre 😊

pve-t*

Ez most komoly? Beépített pénzkeresési lehetõség? 😄 Tetszik az ötlet, csak elég szokatlan. Kösz hogy elmagyaráztad 😊 .

Jól hangzik...már csak a normál arany^^ változat is - btw ha csak paypalra lehet is...onnan kitudod tenni rendes számlára - bár eddig vagy 2-3x ha használtam paypalt, akkor is csak vettem, de gondolom lehetséges...
de viszont ha jól emlékszem, akkor WoWnál nem volt semmilyen PayPal - hülyeség is lett volna talán, hogy a Blizz egy külön rendszert vonjon be ebbe, mikor betonbiztos "védett" rendszerük van nekik is, meg igy egyszerübb - és wownál is ugyvolt asszem, hogy rögtön fogtad, irtad be a kártyádról az adatokat és kész is, MasterCard, Visa és ilyeneket vitte is egybõl - de lehet van/volt paypal is nemtudom

a pve is úgy lesz megcsinálva hogy egy idõ után be kelljen vásárolnod, ha nincs napi sok órád rá. én csak azért imádkozom hogy a konzolos megjelenésnél az õ AH-juk össze legyen kötve a minekkel, de erre 1% esély lehet 😄 mindenesetre aznap a konzolos d3-ra kell váltani, és amerikai serverre, õk biztos sokkal többen fogják venni a cuccokat, pc-n nem lesz értelme játszani akkortól.

elitehun
Nem, csak ha coop-ban játszol akkor úgyse zavar hogy a társad (mivel itt a társad nem az ellenfeled mint pvp-ben) 1000dmg-es cuccokat használ
merthogy, a pvp h jön ide most ? 😊 vagy csak tán ott lehet azokat használni amit veszel vagy mi ? hülyeség lenne...azért se értem, hogy érted most ezt :d

elitehun
Lesz arany illetve valódi pénzes. Ez két külön cucc lesz. Az egyikben értelemszerûen a játékban hullo aranyért adhatsz el/vásárolhatsz, mig a másikban igazi pénzért. Igazi pénz esetében a blizz levon egy fix összeget minden tranzakciónál (nem emlékszem hogy mennyi pontosan, de elég alacsony). Nem konkrétan a számládra kapod a pénzt hanem a blizz számládra (amiért tudtommal csak az aukciós házban tudsz vásárolni, vagy blizz játékokat venni mint pl a steam számla), innen tudod átutalni egy rendes számlaszámra pl (vagy csak) paypal-al