Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na sebaj, 1 szer csak sorra kerülök.
Sok sikert a többieknek mindenesetre.
2. A béta non-profit, a hivatalos oldalról bárki számára elérhetõ. Emellett programfájlokat nem módosítok, a külsõ emulátor pedig egy nyílt forráskódú cumó, ami szintén legális.
További kérdés? Ha továbbra is okosflémtroll szeretnél lenni, látogass el a gumiba.
[merlinw.org]
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
We’re in the process of sending out 275,000 Diablo III beta invites. Check the forums for more info: ow.ly/aflYR
gtfo, csõ
De nehany zombi nemtamad, fegyom nincs kezdetben, es atmegyek a zart kapukon is.
Ezzel meg kicsit fejlodni kell 😊
Jo8 mindenkinek 😊
Battletag: coolpet#2467
Agent kilõve..de akkor se jó..
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
How much can you take,before you snap?
!account add <email@> <password> <battletag> owner
értelemszerûen <> nélkül
[merlinw.org]
Remélem nagyon felidegesíted magad azon, hogy meghívó nélkül játszom tiszta lelkiismerettel😊
[merlinw.org]
azt ajánlom olvasd el az EULA-t.
test@ userrel megprobaltam bejelentkezni, de a szerver valami openssl-es hibat ir ki.
5let?
Belépni nem tudok a játékba (error 1), lehet, hogy update-elni is ezért nem tudsz.
Found version 8392.
minden mpq-t mappastol bemasoltam a helyere. Probalom updatelni a dia beta-t de az update sem megy, 0%.
Lehet regebbi verziom van meg es le vannak halva a bnet szerverek?
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4217203117?page=3
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4427563995?page=2
aztmondja a d3/pc/mpq mappabol masoljam bele az mpq-kat az assets/mpq-ba.
Ott tobb mappa is van es tobb mpq file is van, mindet kell, mappastol kell, vagy mit kell egyaltalan? 😊
Nem éppen felhasználóbarát módszer, de mûködik. Hónapok így játszom/játszik mindenki, akinek nincs béta kulcsa.
[merlinw.org]
innen mindig elérhetõ a legújabb branch.
jobb oldalon downloads gomb, utána download as zip.
de legyen visual studiod telepítve, mert ez csak forráskód, ezt még le kell fordítanod
[merlinw.org]

A helyedben megpróbálnám felvenni a kapcsolatot emailben a magyar üzletekkel (CDGalaxis, 576.hu, konzolokszervize.hu) - igaz a tapasztalat nem azt mutatja, hogy Mo-n "mindent a vásárlóért" felfogás van, de szerintem megpróbálnak neked segíteni.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ha jól értem olyan boltot keresel, ahol a kiszállítás megkezdésekor vonják le a pénzt? én csak olyanról tudok, ahol utánvét van, tehát a postásnak/futárnak kell fizetni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Túrót 😊
Ha bekapcsoltad az árnyékolást jó ideig nem volt gép ami vigye, erre tisztán emlékszem.
egy osoreg cimboramat szeretnem meglepni egy D3-al akivel anno egyutt fedeztuk fel a D1 rejtelmeit. En azota kulfoldre sodrodtam ahol elo is rendeltem a jatekot, o meg kozben csaladot alapitott es nem engedheti meg maganak a jatekot. A meglepihez keresek egy olyan Magyar boltot ahol nem veszik le elore a penzt, csakis amikor a megrendeles teljesul. Ha tudtok ilyen boltrol kerlek osszatok meg velem (a kedvezo ar sem hatramy).
BTW, a battletag dokumentumba szerettem volna beirni az adataimat, de nem publikus. Kinek irjak privatot?
Koszi