Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
Most írják breaking news-ban a logon screen-en, hogy 275,000 db beta accot szórnak szét még.

ugylátom most se sikerult bétába kerülni
Na sebaj, 1 szer csak sorra kerülök.
Sok sikert a többieknek mindenesetre.

MerlinW
1. Én nem írtam alá semmit, nem regisztráltam sehol. Nincs bnet accom, sosem volt. Ergo nem tartozik rám az EULA. Hiszen nem vagyok felhasználó.

2. A béta non-profit, a hivatalos oldalról bárki számára elérhetõ. Emellett programfájlokat nem módosítok, a külsõ emulátor pedig egy nyílt forráskódú cumó, ami szintén legális.

További kérdés? Ha továbbra is okosflémtroll szeretnél lenni, látogass el a gumiba.

[merlinw.org]

Hegi90
A battletag kérõ oldal csak nálam bugos? Nem enged rákattintani a Create-re, alul meg van egy üres textbox

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

lol gyk ez csak akkor jó ha már van bnet accod

Szemét dögök, már megint nem kaptam (egyelõre). 😄

Jay Wilson
We’re in the process of sending out 275,000 Diablo III beta invites. Check the forums for more info: ow.ly/aflYR

"Nem értem milyen törvényrõl beszélsz. "Aláírtál", elfogadtál egy szerzõdést, mikor regisztráltál. Ez az egész bolygón joghatályos. Arról, hogy te nem olvastad el, arról senki sem tehet."

gtfo, csõ

lol de birom az ilyet noname readonly beszol hirtelen vkinek csak ugy 😄D olyan vicces 😊 na no offenz 😊

AntiHero
Lehetne, ha a launcher elindúlna 60% körül megáll..

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TVelvet
p2p alapú a letöltés, nem lehet gebasz?
coolpet
na patchelt bnet dll kellett neki a madcow megoldotta a dolgot.

De nehany zombi nemtamad, fegyom nincs kezdetben, es atmegyek a zart kapukon is.
Ezzel meg kicsit fejlodni kell 😊

Jo8 mindenkinek 😊

Battletag: coolpet#2467

AntiHero
Valaki írja le mi rákot kell a beta telepitõvel kezdeni, hogy egyátalán elindúljon a töltés.. itt sz*pok vele 1 órája de nem akar elindulni.... <#duma>

Agent kilõve..de akkor se jó..

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

😄
😄

How much can you take,before you snap?

Látom te vagy az Önjelölt megmondó csóka, tiszta orbán, most csak azért mert te kedvet csináltál hozzá, már szedem a bétát, és megcsinálom magamnak a leírás alapján, hogy kulcs nélkül kipróbáljam.Remélem ezért majd nem fogsz tudni aludni, te retard jogvédõ.
MerlinW
Mikor a szerver fut (listening...) írd be a cmd ablakba:
!account add <email@> <password> <battletag> owner
értelemszerûen <> nélkül

[merlinw.org]

MerlinW
Lesz*rom az EULA-t😊 Nem keresek ezzel pénzt, nem okozok kárt a cégnek. Innentõl csak az ügyvédem jelenlétében.
Remélem nagyon felidegesíted magad azon, hogy meghívó nélkül játszom tiszta lelkiismerettel😊

[merlinw.org]

kár,hogy nem így mûködik a dolog...
azt ajánlom olvasd el az EULA-t.

coolpet
Na update megvolt, a szerver szepen el is indult.
test@ userrel megprobaltam bejelentkezni, de a szerver valami openssl-es hibat ir ki.

5let?

MerlinW
Még mindig nem értem mi ezen a warez... meg lehet venni a bétát? Nem.

[merlinw.org]

<#phone><#hehe>

végre, most már nálam is megy a játék

coolpet
most mar megy az update, csak veszet lassan, valami 350 megat akar lehuzni

jaja, akkor szokott ilyet kiírni, ha a mooege mondjuk patch 16-os, és nem másolod át neki a patch 16-hoz tartozó .mpq-t.
Belépni nem tudok a játékba (error 1), lehet, hogy update-elni is ezért nem tudsz.

coolpet
Most ilyent ir: mooege required patch-chain version 9183 is not satisfied.
Found version 8392.

minden mpq-t mappastol bemasoltam a helyere. Probalom updatelni a dia beta-t de az update sem megy, 0%.

Lehet regebbi verziom van meg es le vannak halva a bnet szerverek?

warez téma lesz?

<diablo3mappaja>\Data_D3\PC\MPQs mappából kell az összes .mpq és a base mappa (mehet mappával, én úgy csináltam)

nem tudok, error 1-re panaszkodik mindenki
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4217203117?page=3
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4427563995?page=2

coolpet
okes, megegy kerdes

aztmondja a d3/pc/mpq mappabol masoljam bele az mpq-kat az assets/mpq-ba.

Ott tobb mappa is van es tobb mpq file is van, mindet kell, mappastol kell, vagy mit kell egyaltalan? 😊

ja, igaz, elég hozzá a .net framework

te játszál😊

MerlinW
Nem kell VS, elég lefuttatni a Build/build-win.bat-ot. 1 perc fordítás, aztán a src\Mooege\bin\Debug-ban lesz a bináris. Assets/MPQ könyvtárba bepakolni az mpq-kat, oszt hadd szóljon.

Nem éppen felhasználóbarát módszer, de mûködik. Hónapok így játszom/játszik mindenki, akinek nincs béta kulcsa.

[merlinw.org]

ez a github oldaluk: https://github.com/mooege/mooege
innen mindig elérhetõ a legújabb branch.
jobb oldalon downloads gomb, utána download as zip.
de legyen visual studiod telepítve, mert ez csak forráskód, ezt még le kell fordítanod

coolpet
merlin merre van az az uj moege?

MerlinW
Azért egy béta szerver emulátort ne nevezzünk wareznak, amíg a béta nem kerül pénzbe..😊

[merlinw.org]

Hegi90
Ahogy elõttem írták, én is csak olyanról tudok, ahol a futárnak kell fizetni. Esetleg megpróbálkozhatsz az Amazonnal, bár nem tudom, hogy ott mennyibe kerülhet a kiszállítás.

A helyedben megpróbálnám felvenni a kapcsolatot emailben a magyar üzletekkel (CDGalaxis, 576.hu, konzolokszervize.hu) - igaz a tapasztalat nem azt mutatja, hogy Mo-n "mindent a vásárlóért" felfogás van, de szerintem megpróbálnak neked segíteni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ProGabe
bélanéninek írj PM-et

ha jól értem olyan boltot keresel, ahol a kiszállítás megkezdésekor vonják le a pénzt? én csak olyanról tudok, ahol utánvét van, tehát a postásnak/futárnak kell fizetni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

játszom már 2 órája kb, eddig nagyon bejön 😊 csak most kidobott és error 1-et dobál visszajelentkezésnél, de nagyon állat szerintem 😊

na ezért akkor olvasd végig azt az összes új üzit😊

<#eljen> - hát nem irtad melyik de gondolom alapkiadást szeretnél - 13-15k cdgalaxis, konzolokszervize, 576, itt nézd meg, sehol nem kérnek igazabol úgy elöleget meg ilyenek.

unknown nick
"erre én máshogy emlékszem,nekem sosem volt highend gépem,de fél évvel a megjelenés után(amikor megszereztem) futott a gépemen😊"

Túrót 😊

Ha bekapcsoltad az árnyékolást jó ideig nem volt gép ami vigye, erre tisztán emlékszem.

Daell Drow
Pfff, gondolhattam volna hogy megint a panak lustalkodnak. XD
Voyager5
<#nezze><#vigyor1>
Köszönd a wow betanak 😄

Udv,
egy osoreg cimboramat szeretnem meglepni egy D3-al akivel anno egyutt fedeztuk fel a D1 rejtelmeit. En azota kulfoldre sodrodtam ahol elo is rendeltem a jatekot, o meg kozben csaladot alapitott es nem engedheti meg maganak a jatekot. A meglepihez keresek egy olyan Magyar boltot ahol nem veszik le elore a penzt, csakis amikor a megrendeles teljesul. Ha tudtok ilyen boltrol kerlek osszatok meg velem (a kedvezo ar sem hatramy).

BTW, a battletag dokumentumba szerettem volna beirni az adataimat, de nem publikus. Kinek irjak privatot?
Koszi

Daell Drow
Csak engem dobott ki a beta? mar megint karbantartas van?
Kandurex
Warez...na és holt tart,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Aradebil2
erre én máshogy emlékszem,nekem sosem volt highend gépem,de fél évvel a megjelenés után(amikor megszereztem) futott a gépemen😊