Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Most én átraktam teljesen defaultra a topicot és nem értem mi ocsmány rajta. Semmi bugos nincs, sima normális.
elitehun
Nekem tetszik, egyedül a karakter megjelenitését tartom túlzásnak
Carlos
A default ocsmány...

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Akkor.. rakd át defaultra?
Hegi90
állat <#taps>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aradebil2
szerintem simán kéne egy default view,de valami halvány vörös/bordó árnyalatban,mert sztem rettentõ csicsás a nem default

j0nNyKa
írd át a jelszót, és szólj a gazdájának
nálam is volt ilyen eset, és így oldotta meg az illetõ - teljesen jól

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Carlos
Elég rút default view-ban... (minden kikapcsolva)
Szerintem (!!!) ha minden kikapcsolva, akkor az a lihegõ karakter se kéne ,hogy lassitsa a dolgokat.

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
Zááászlóóó, zááászlóóóó. Aszon'gya flag..😊

[merlinw.org]

Kérném hogy aki a SIEGE-s d3 accon próbálgat belogolni az fejezze már be mert mára én kaptam meg...
Tatyla
ott a pont...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

egyikkel se könnyû, ha 4-en vagytok, és szar a fegyód. 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

elitehun
Baszki, bannerban a male WD mint egy rossz csöves XD
aki rég lõtte be magát és ezért remeg, vagy mert embert evett XD
CalebJoe
ha négyen vagytok akkor azért nem olyan könnyû
Kandurex
ctrl-F5 nem árt a frissítéshez, mert alapból nem jött

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Troyan
addig fogom nyomkondi az F5-öt míg monk faszit nem látok 😄

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Troyan
hogy teccik?

besza behu

thumps up!!!!!!!!!!!!!!!!! Fizetni kellene nektek ezért. 😄

j0nNyKa
banner rész kész:
- 2 zászló
- szöveges linkek
- minden oldalbetöltésnél random karakter animáció
- középsõ diablo III logo az alap sg skinnel sem világít már rózsaszínen

hogy tetszik?

9es szint után, avval meg mégkönnyebb 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Sáska
Slick, ugy tunik, be kell iktassak egy kis csaladi programot, mielott johetnek, szoval csak kesobb, olyan 9-10 magassagaban tudok online lenni.

ha nem tudtok varni, akkor induljatok meg nyugodtan, majd kesobb, vagy ha mar tele lesztek, akkor majd maskor csatlakozom!

sry!

Troyan
Nekem is ilyen kártyám van. Most húztam újra a rendszert, legújabb driver van fenn. Szombaton lesz lehetõségem bétára, meglesem, hogy muzsikál. De nálam 1680x1050-be fog menni.

unknown nick
Áh ez a Monk pofátlan könnyû bétában 😊

Kihívásként indítottam egy HC DH-t 😊

j0nNyKa
készül, frissítsd

antgecc
Hát normal topic beállítással extra szarul néz ki a dolog ezzel a barbárral.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

McHaals
ha kapok kölcsön estére egy accountot akkor szívesen megyek veletek co-opba, úgyis akartam wizardozni még...
van valakinek kölcsönbe bélája ma éccakára? <#eplus2>

MadWolf#11626

Carlos
nálam (nvidia, what else?) semmi ilyesmi nincs...

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
En is a legujabbat hasznalom, es semmi gondom nincs. Talan a legutobbi patch ota mintha picit beszaggatna neha-neha, de lehet, hogy ennek nincs koze a vga-hoz. (Sapphire Radeon HD 5870 vapor-x; 1920x1200 minden fullon)

Különc
Ha nem jelentkezett más, jönnék barbárral, jó lenne tesztelnem, h 4 fõvel milyen beállítások mellett tudok játszani

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

AntiHero
Ki milyen Ati drivert használ? (ATI HD 5670) Mert nekem a legújabbal sokszor random szerûen beakad a játék :S Akár fél percekre is..persze addig bõven meghalok és kezdhetem elõröl a dolgokat.. iszonyat idegesítõ<#shakehead>

Mikor megakad, akkor mielõtt visszajönne, fekete lesz 1 mp-re a kép és utánna megint jó.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sáska
tudom-tudom, de azert ejfelkor csak feelingesebb belekezdeni a jatekba, mint reggel 10kor. Legalabbis en (ha masnap nem dolgozom) este/ejjel jobban szeretek jatszani.
vegulis mindegy, meg van 1 honapom kitalalni, mit is akarok.

jazzy
😄D ez jó, te leírod, kandurex rákérdez, én leírom neki amit leírtál és te megmagyarázod nekem 😄
TVelvet
pl. ott a barbár flash, a barbár class oldalán, ott mocorog, arra gondolok
Kandurex
jah, csak már ráakartam kérdezni, a hozzászólásod másik részéig nem jutottam el 😉

TVelvet
placeholder, nem direkt van 2 menü elhihetted 😄D
jazzy
"Másik oldalt ( bal ) Pedig befogjuk rakni a diablo3 karikat flash-be. Mint ami a Class oldalokon vannak a hiv. siteon. " ?
Kandurex
kicsit sok a dual menü nem? ha már van akkor oda más portál linkek kellenének..hm?

TVelvet
Eme flag lesz a menük mögött, a menüt kicsit összenyomjuk, kisebb legyen.

Másik oldalt ( bal ) Pedig befogjuk rakni a diablo3 karikat flash-be. Mint ami a Class oldalokon vannak a hiv. siteon.

Ez az ötlet, persze minden kapcsolható lesz, annak érdekében hogy akinek gond ez, nyugodtan le tudja be tudja tölteni az oldalt a csicsák nélkül is
Hát remélem D::

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Carlos
minden lehetséges.

Þór vígi þessi rúnar

Emberek ! Elõrendelve!!!!!!!!!!! viszont van 31 napom szerezni 13000 forintot, tegnap kezdtem el spórolni már van 2070ft szerintetek lehetséges?? XDD

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Carlos
😊
Én dobozos vagyok. És ha megjelenik nem az a pár óra lesz a szûk keresztmetszet, hogy éjfélkor, vagy 2kor, vagy 5kor vagy akár 9kor kezdek.

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
hmm-hmm, pedig ejfelkor mar ott akartam a monitor elott verni a fejem, hogy miert nem mennek a szerverek.
most akkor dilemma, hogy kell-e a doboz, vagy sem?! SC2-nel utolag sajnaltam, hogy digitalisat vettem, mert a doboz eleg jol nezett ki. Meg irtam is a blizzardnak, hogy valami elfekvo urest dobozt kuldjenek mar, de nem kuldtek😞

Carlos
Nem.
Legalábbis eddig két üzlet mondta. Bár mindkettõnél lesz éjféli nyitvatartás.

Þór vígi þessi rúnar

SLICK
Bár wizarddal is néha be kell támadni a tömegbe, majd frost nova, wave of force és done ^^

Sáska
valahol olvastam, hogy a szerverek mindenhol helyi ido szerint ejfelkor fognak indulni majd 15-en. Ugy altalanossagban: ha elorendelem a dobozos verziot, akkor mar el lehet hozni szerintetek 14-en? Avagy az ejfeli kezdest csak a digital verzioval lehet megoldani?

Meg nem rendeltem elo, s mire raszantam magam par hete a CE-re, mindenhol elfogyott a kornyekemen, ugyhogy marad a sima valtozat, ugy tunik.

SLICK
Majd vegyetek fel addig barátnak. Ha hazaérek elfogadom a felkéréseket. Én majd Wizardot indítok.
Akkor eddig:
Sáska - Monk
Carlos - WD
én - Wizard

Egy barbár jó lenne még szvsz, ne csak 1 közelharci karakter legyen

j0nNyKa
mobile alertet használtok bneten? én bekapcsoltam, aktiváltam - elvileg ingyenes

j0nNyKa
hja, tied, innentõl rád van bízva, hogy estére megtaláld a többieket
battletag-em látszik a hszeim alatt

ooo 😄
enyiméé a megtiszteltetés 😄
else hiszem , köszi szépen

hát ugylátom lassú voltam 😊
na sebaj jó szórakozást