Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Senki sem sír 😄 elmondtam, h szerintem milyen oszt kész.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Nem jön valaki amúgy szint 1-tõl csapatni egyet? 😄

Ha HD grafika kell eredj ki a szabadba, ne kockulj a gép elõtt ilyen **** gamékkal.... 😄😄

SLICK
mit össze nem sírsz a grafikán... Egy kicsit lehetne részletesebb ez tény, de a színekkel, árnyékokkal, sötétséggel meg ilyenekkel egyáltalán nincs baj.

szerintem meg te vagy a SEGG IDIÓTA.csak úgy 😊

Troyan
+1

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Igazából a jó geareknek a pvp-ben, vagy egy speciális infernón lenne értelme.Egyik sem lesz benne...vagyis, pvp majd késõbb.Speciális infernó meg mér kérdéses.
Ja, ahol visszajött a diabló hangulat a bétában az a kút alatti pálya és a DEN -es pálya.Az outdoor pályán folyamat úgy éreztem, mintha NOX-oznék <#nemtudom>

Amnesiát ajánlom ha beszarni szeretsz a monitor elõtt 😊

Troyan
Kurastban, rózsaszín tógában virító zakarumite healelte a társait és dobta ránk a blizzardot és a lightingot, eléggé be voltunk szarva hellen tõle

Aki grafika miatt játszik vagy nem játszik diablo 3-at az SEGG IDIÓTA 😊 Ez meg az én véleményem 😄

Így a bétával játsza, elég szürreális élmény..vagy hogy mondjam...csonkított, karóba húzott, falra akasztott embereket látni, ilyen rajzos élénk színû grafikával 😄 nem jön át a beszarszfless 😊 inkább csak mosolygok rajta

Troyan
ugy értem legyen pvp, de akkor jöjjön ha jó

Troyan
inkább legyen pvp nélkül, de legyen fajentos

Troyan
"játékos pályafutásom eleje"

nem számítva azokat a QBASIC progikat amiket magam írtam a 286-os gépemre, melyet ugy kellett kinyitni mint egy Trabi motorháztetõt 😄D

Szerintem az igazi diófanok többet vártak egy cartoon játéknál...mindegyik.Más gáz szerintem nincs vele...talán még annyi, hogy kiherélték a korábbi kiadás miatt a játékot (pvp,cube,etc).

Troyan
Diablo 2 volt játékos pályafutásom eleje. Troyan volt a neve az elsõ barbáromnak még a fõsulis idõbõl. Egy rozzant gépen toltuk és odavoltunk, hogy az elõadásokra nem kell menni. NANÁ HOGY ODAVAGYUNK ÉRTE MEG VISSZA 😄

TVelvet
Okés, nos... Tud valaki más XSplithez hasonló streamelõ progit?
Tatyla
áhh én már nem hiszek az ilyen mesékben 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ProGabe
twitter:

"All 275k beta invites from the #D3 wave have been sent. Be sure to check your email or your BNet account to see if you have been invited."

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TVelvet
Az XSplit másnak is leszaródott az updatel? Nem tudom felrakni fullHD-re de még 1600x900-as felbontásra sem a streamet, mert pofázik vegyem meg 100 dollárért...
mucsácsó
Én is olvasom a fórumot, - nem csak itt - és én sem találkoztam még negatív véleményekkel, sõt... nagyon max amik felhozhatók negatívumnak, azok inkább csak technikai gondok (szerver lag, esetleg gyorsítótárazás-béli problémák, vagy a launcher összeszarja magát indításkor). Olyannal találkoztam, aki eleinte legyintett a játék hallattán, aztán a béta kipróbása óta odavan a játékért.. 😄
Tatyla
inkább csekély fanyalgásokat látok egy-két embertõl,de a többség imádja 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

antgecc
Minden nap olvasom a topicot, de ilyet még nem láttam.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

mucsácsó
#2500, nem nehéz megjegyezni 😄
A kommenteket olvasva mindenki csak pozitívumokat ír a játékról a béta alapján, de volt esetleg olyan aki kipróbálta és esetleg csalódott benne vagy esetleg többet várt?

jazzy
Jólvan az enyém megsértõdött <#schmoll2>
Szerintem meg de! xD
Én... ö... enyém a legszebb 😛

jazzy
Igaz annál sokkal szebb 😄 De a 1337-et nem veri!
<#banplz>
Könnyen megjegyezhetõ, szebb, mint mondjuk a 2492.
A születésem évét szerettem volna megadni, ha megadható, de így marad a mostani 😛

jazzy
Nagyon szép számaid vannak, lehengerlõ <#idiota>
Ty.
Akkor hagyom, a mostani számsorom sem vészes.

ProGabe
a számokat a rendszer generálja!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lehetõség van a BattleTag megváltoztatására.
Valaki már próbálta?
Csak a név, vagy a 4 jegyû számot is meg lehet adni?

TurboX
ezek tények, de biztos vannak közülünk néhányak akik nem rég kerültek be ill. kaptak lehetõséget a kipróbálásra
j0nNyKa
aki valtoztatott battletagot, es szerepel a hsze alatt a regi, az irja meg az ujat
(Saska megirta, at is irtam neki)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

nincs más

unknown nick
Egy véleményen vagyok veled, de ha nincs random map, akkor legyen jó sok kontent ellensúlyozván. Vagy ez vagy az.

antgecc
Lehet kicsit demoralizáló leszek, de mit élveztek ennyire ezen a coop mókán? Annyira gyermetegen egyszerû ez az elsõ pár szint, hogy még partyval erõsített mobokon is végig lehet menni egyedül.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

akkor se volt nyugdíjas korú, és most sem az, csak tehetséges szinkronszínész 😊

j0nNyKa
<#eljen>

mas: accomon tolja egyebkent egy srac, vele szerintem ossze tudtok hozni coop mokat a mai nap, ha gondoljatok

Troyan
Xerox, köszönöm a lehetõséget mégegyszer.

Most meglessük a többi karit is. 😄

Troyan
Noh, Skeleton king leölve egy monkkal. Tuti, hogy ezzel fogok kezdeni. Ütöm ezerrel, tölt a spirit aztán nyomok egy healt és repeat. 😄

Teljesítmény:

A konfigomat láthatjátok az aláírásban, nem tapasztaltam semmi különöset, 1680x1050-ben minden maxon szépen viszi, 30-60 fps. Volt a dungikban, hogy a skillem késett, de ez gondolom server lag. Lehet mert a pályát töltötte épp. Egyébként nem volt vészes.

Grafika:

Imádom a hátteret. Fantasztikusan megrajzolták, mintha egy dark képregény lenne. A fák tényleg nem 3D-sek, de így sokkal szebbek az tuti. Titan Questben is minden 3D volt, de közel sem nézett ki ilyen letisztultan és szépen minden. A kari szépen középen megvilágítva, teljesen izléses minden. Kicsit zavart, hogy nem lehet egér görgõvel zoomolni, de aztán rájöttem, hogy tök fölösleges.

Skillek iszonyat szépek. Érzem az erõt rendesen. Nem zavaró a piros keret a mobokon, amiért okádtam a videókon az elején, de így élõben teljesen okés.

Hang:

Kell a basszus rendesen a játékhoz. 2.1 a minimum gépigény. 😄 Nálam a grafika mellett a hang is nagyon fontos. A skillek hangja teljesen odavágós. Monk minden ütése tiszta hangrobbanás. Nagyon tetszett.
Imádtam, hogy a lore-ok meg egyéb szövegek szépen fel vannak mondva. Mehet a gamma és nem kell olvasni. Teljesen jó. Nem zavaró, hogy a kovács a városba van, de közbe szövegel a mobokról. Teljesen jó ötlet. Látszik, hogy mindent a játékélmény fokozására tettek a Blizzardék.

A follower párbeszédek is nagyon fainok. "Elkezdtem számolni, mennyit szörnyet öltünk meg, de elvesztettem a fonalat." 😄 Ez tényleg hiányzott a D2-bõl. Monk-nak az orosz akcentusa, hát kész. 😊

Egyet nem értek, hogy Cain szinkronhangja egy gép, vagy hogy oldják meg, hogy ennyi év után is ugyanaz. Konzerválták a nyugdíjas portásukat a Blizzék, aztán ha kell kiolvasszák???

Játékmenet:

Teleport kutyajó. Végre nem az azonnali tp nyitás és kimenekülés. Tp és identify is skill-szerû, nekem teljesen tetszik.

A random pályák, az valami halál, egy játékban sem láttam ilyet még, pedig sokan próbálkoztak (Hellgate London randomizációja például totál értelmetlen és fantáziátlan volt). És nem sima 2D-s rajzolt random részletekrõl beszélünk. Teljesen klafa az egész.

Féltem az elején, hogy ez picit folyosós lesz, de szépen jöttek a nagy területek is. Na nem akkorák mint a D2-ben, de a gépigény rovására menne ennél nagyobb az tuti. Bár lehet a többi act-okban nagyobb külsõ területek lesznek. Nekem nem fognak nagyon hiányozni a Cow level nagyságú golfpályák.

Felszedi a goldot magától. KÖSZÖNÖM BLIZZ

Poti szerepe minimális és ez valami iszonyat jó gondolat volt a Blizztõl. Van egy skilled ami tölti a spiritet, aztán ha van elég elsütsz egy nagyobbat. Teljesen egyszerû, letisztult és felfogható. Nem mint D2-ben hogy van 4 oszlopban 5 sor full lila potid aztán ha gáz van csak rátenyerelsz. Nekem ez totál bejön. (Mondjuk monkkal egy potit se ittam egész végig, még a kingnél sem. Van heal spellje azért 😄)

Apróságok. Beleütök egy könyvespolcba és piros meg kék szalagos tekercsek esnek ki, én meg nekiállok kattingatni rájuk, hogy felvehessem. 😄 Totál fain, hogy szét lehet verni mindent.

És ez még csak a jéghegy csúcsa, az artisian-ok, AH, meg minden. Iszonyat gamma lesz az tuti. Múlt héten is toltuk a D2-vel, esett is bartuc karom, de hogy ezzel is tolni fogjuk míg ki nem jön a Dio 4 az tuti. Kerüljön az 20 évbe vagy sem. 😄

Carlos
Köszi Sáska a segítséget és a Party-t!

Þór vígi þessi rúnar

CalebJoe
van köztük néhány igazi név is az is tiltott elég érdekes valami copyright<#fejvakaras>
j0nNyKa
azazaz, pontosan azok! o az a tag, ugyanezt hajtotta akkor is 😊
jo, mert neha visszairsz neki csak 1-2 szot, es minden napra ellat rohognivaloval

j0nNyKa
gyanitom hogy Wirt elo fog kerulni, vagy legalbb bizonyos testreszei... 😊

Carlos
és náci meg kommunista meg besúgó...

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
jaj erre a tagra emlekszem, False volt az egyik regi regje, topicot is kapott gumiszobaban 😊
nagyon sokszor elkuldott a ravatalra, meg akkor kellett rajonnom arra is, hogy zsido is vagyok, meg cigany is, talan neger is, es.. azt hiszem, roman is 😊

Carlos
Azt kapcsiból megtaláltam. Wirt -et kéne még megtalálni valahol. 😊

Þór vígi þessi rúnar

ahh, és mennyivel másabb durvább feelingje van az 1-esnek... <#nyes>