Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TurboX
az elején még 11k volt

ad
Zan
A konzolok szervizénél nem 12.3xx? A gyûjtõi kiadás ad valami pluszt?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

McHaals
mint írtam, nem voltak szar cuccaim 😊
15dps onehand, sebzést adó cuccok, gyûrûk, offhandban mondjuk nem orb hanem shield, és SK-ig gond nélkül eljutottam.

MadWolf#11626

Avenger
Én elõrendeltem a konzolok szervizénél 10990-ért, meg iponon 22k-s gyûjtõit, aztán majd meglátom melyik marad. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Akkor neked lehet a fegyvered volt a kínai piacról. 😊 14-15dps-es wand(vagy valami egykezes fegyver), patch óta 2 gyûrû ami 2-4 sebzést ad, meg attack speedet. Meg egy orb offhand-be. Bár lehet hogy elsõre nem lesz pénzed a második gyûrûre. Meg az is biztos szerintem, hogy azok a gyûrûk nem lesznek ott a teljesben. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

McHaals
én még nem tudom mennyiért veszem meg, valószínûsítem a 13-14 ezret, ha ennyinél többe fog kerülni itt a környékemen a corában, media marktban, 576-ban (ezt remélem a megjelenés elõtti héten már tudni lehet), akkor elõrendelem énis 12k-ért, és még ingyen házhoz is hozzák.
szóval max 2k-val vagyok hajlandó többet fizetni a legolcsóbbnál.

MadWolf#11626

"Picit" többet talán, de én 12kért rendeltem elõ, az meg nem picit több. 😄

Letöltve 17 000 Ft lesz kb. azt hiszem (euroról átszámolva).
Ez drágább, mint boltban.
Ti fizetnétek picit többet, hogy ne kelljen kimenni ?
McHaals
hát akkor elég megtévesztõ a tooltip, ami 200% sebzést ír a WoF-ra, míg az orbra 175-öt, a shock pulse-ra meg 105-öt... én toltam beléjük 3 orbot (3x175%), plusz kapták a SP-t, 2-3 adagot (2-3x105%), és azt mondod, hogy 1db WoF elintézi, max még egy orb? hmm.

MadWolf#11626

bélanéni
Ha kell valakinek mostantól 17:00-ig kölcsön béta, írjon pü-t.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Avenger
Egy Wof és az addok halottak. Max 1-2 pajzsos marad, de azokra mehet egy arcane orb. Persze ki kell várni amíg mind a két pakkot megidézi köréd a cd miatt. Utána lehet lõni nyugodtan sk-t. A következõ add csoportot bõven a Wof cd után idézi.

Már most le lehet tölteni a DVD tartalmát, csak az installer nem fogja engedni feltenni. Szóval aznap már csak fel kell telepíteni és lehet játszani.

McHaals
a grafikai fájlokat, a zenét stb, ami több gigát foglal el, azt ha jól tudom le tudod már tölteni elõre. 15-én jön majd egy nagyobb peccs, plusz az install fájlok maradéka.

MadWolf#11626

Sáska
szoval akkor nem aktivalodik mar 14-en este, hogy ejfelre kesz legyen minden, amikor indul a moka.
Amennyiben ejfelkor lehet elkezdeni letolteni, gyanitom eleg sokan probaljak majd huzni lefele a klienst, akkor olyan 1-2 korul nem nagyon fog itt elindulni a game. vagy rosszul gondolom?
Mert ha igy lesz, akkor inkabb a dobozos fele hajlok; szamomra a digitalis akkor lett volna erdekes, ha a szerver startra mar mindent le lehetett volna tolteni.

Daell Drow
Igen, sot mar most le lehet tolteni egy instalert. Ami majd megjelenes napjan aktivalodik es telepitheted.
Sáska
ha a digitalis verziot valasztom, es a battle.net-en veszem meg, akkor lesz lehetoseg elore letolteni a jatekot, hogy 00:01kor mar a karaktervalaszton legyek? :-)

McHaals
na én meg a wave of force-val voltam úgy, hogy nem használtam... lehet ott rontottam el? bár a 15 mp-es cooldown az elég gáz, és mint mondtam az addokat hiába arcane orboztam, meg shock pulse-oztam, mire meghaltak jött a következõ adag, és akkor az SK max azt kapta, amibe véletlen beleállt. na minden esetre ezt a WoF-et kipróbálom.

Igen, megértem, hogy elrakták késõbbre azt a rúnát, tényleg elég tápos volt, viszont akkor a monk meg a késõbbi szinteken egyre gyengébb lesz a kezdetekhez képest?
nem érzem a balance-ot, és ha kezdõ diablós lennék, egy ilyen bossfightnál lehet nyomnék egy idegbõl-resetet a gépen 😊

MadWolf#11626

Kandurex
én semmi ilyesmit nem tapasztaltam...lehet jobb cuccaim voltak, vagy másképpen használtam a skilleket...passz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Avenger
9es szinten ott a wave of force wizardnak. Verhetetlen aoe skill, addokra kötelezõ. Azon felül meg rúnázott varázslövedékkel lõttem SK-t. Igaz nem túl gyors módszer, de nem is vészes. Ha esetleg cd-n van a wave of force akkor meg arcane orb is megteszi.

Kandurex
én elsõre nem használtam azt a runát, késõbb valami videón láttam, hogy mennyire hasznos..és persze nagyon feelinges cucc...viszont, 14. szinttõl megkapod a chiling armort, azzal kombinálva iszonyat über táppá válik a wizard, gyk. megfoghatatlan normálon...szóval igen, annak a skill -nek 3X -szint körül kell kezdõdnie

McHaals
ja, és 12-es wizarddal is lassabban öltem SK-t, mint 6-os monkkal.

MadWolf#11626

McHaals
ezt a harcot normál nehézségen nem szeretem, ez legalább nightmare legyen, ott megértem hogy nem oneshotolom a bosst.

MadWolf#11626

McHaals
nem, nem túl kemények. mint írtam, monkkal 6-os szinten gond nélkül agyoncsaptam.
16-os peccs elõtt a wizarddal is, volt neki az a jó kis ray of frost 2. rúnája, azzal 1 mp alatt elolvadtak a körülöttem lévõ mobok. A wizard lett gyenge (kis szinten legalábbis), a monkhoz képest meg nagyon hurkalé.
És még SK-ig eljutni sem okozott túl nagy gondot a wizarddal, csak ott torpantam meg, de nagyon.

MadWolf#11626

köszi szépen az infót! 😊

érdekes dolog, de a videóban tényleg kicsit eltúlzott az egész.

How much can you take,before you snap?

Carlos
Nekem is hasonló élményem volt a wizard-al.

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
én nem értem, eddig azért ment a sírás, hogy nagyon gyengék az ellenek brühühü, jajajajaj...stb stb. most meg az a nyavaja, hogy túl kemény

McHaals
hát nem tudom, én amikor a 9-es wizarddal SK-nál mire levertem az addokat, addigra spawnolta a következõ adagot, tehát jóformán a follower ölte meg a csontit, na akkor besokalltam 😄
Egy jöttment skeleton king ne akarjon 15 perces pofozkodásra késztetni normal nehézésgi szinten. És még azt sem mondhatom, hogy szar cuccokban voltam, csak miután a 16-os peccsben áttették a ray of frost 2. rúnáját a 7. szintrõl valami 30x-re, azóta nem tudtam elég gyorsan lecsapni az addokat és a fight nagy idejét velük töltöttem, közben meg menekültem SK elõl, aki mint egy jó kutya próbált követni.
én valahogy nem kedvelem azokat a pillanatokat, amikor legszívesebben kettéharapnám a billentyúzetet, mert a diablo számomra nem a szopást jelképezi.
A kihívást a multiplayer játékokra hagyom, mint pl. TF2, ahol nem zavar, ha ugyanaz az ember 10x megöl, de cserébe a 11. kill az enyém 😊 olyankor van elégtétel-érzésem.

MadWolf#11626

Troyan
Nálam amikor elõször kijött az infó, hogy lesz monk karakter, azt akartam indítani. Beta is meggyõzött errõl. Ment a hent rendesen. Az Order and Chaosban toltam elõször monkkal (gameloft-os mobil mmo) és imádtam, hogy nem kell potikra meg miegymásra hagyatkozni, csak hent és kész.

DH volt még ami tetszett, szerintem egyértelmûen ama-assa házasítás. Mindkettõbõl a jót vették ki. 😊 Még ez az UZI skill se verte ki a biztosítékot. Viszont maga a hit and run játékstílus nem az én mûfajom.

Barbi is meggyõzõ a videó alapján és a bétában is állat volt, de biztos csak akkor fogok indítani ha a mainnel már rommá játszottam magam.

WD és a wizzard nem annyira vonz.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Nem csoda hogy ilyen a beta. Blizzard is direkt kiemelte, hogy itt nem a bugok vadászása miatt lett elindítva a beta, hanem a szerverek terhelése miatt. Mivel stressz-teszt, így úgymondva direkt kevés szerverrel mûködik, és így látják, hogy nagyban mit kell megoldani. 😊
Sáska
😊 majdnem rozsafuzer - talaltam egy leirast errol. Ma mar a nagy golyok annyira nem elterjedtek, meg nyilvan a jatek kedveert kicsit el van tulozva, de amugy van valosagalapja:

Oh, they are called nian zhu (念珠, prayer beads), they work just like a rosary in Catholicism. Everytime they chanted a prayer, they thumb one bead over. It's usually a short braelet .

The longer ones (the one you see in movies) are called fo zhu (佛珠, Buddha beads), they are made out of wood and usually only worn my monks. It's comprised of 108 beads. The really large ones are very rare now and it's usually nly sold for tourism in China.

antgecc
Az én nézõpontomból érdekes választási szempont 😊 Én is végigtoltam az összes classal, de én az alapján választottam (és mindig is ez alapján választok), hogy mennyire volt izgalmas a fight. Tehát pl warriorral és monkkal elég egyszerû volt. Csak elé álltam és püföltem, míg pl DH-val már trükköznöm is kellett gy keveset, így az élvezeti értéke jóval magasabbra ugrott. Ezért is vacilláltam DH és WD közt, de aztán a feeling diadalmaskodott 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

SLICK
A csapdás skillek miatt. Az amazon nyílvánvaló volt, mivel az az egy íjász karakter volt.

SLICK
Engem ez a Monk videó továbbra sem gyõzött meg, hogy elkezdjem . Barbár spotlight videó jobbat ütött. Sorrend továbbra is ez nálam: Barbár, Wizard, WD, DH. 😊

Most írt a Meex games, hogy lesz náluk éjféli nyitva tartás + 15én hosszabb nyitva tartással várják a játékra éhezõket! 😛

Zan
Uhh, nagy thx!😊 Challange Accepted!!!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

McHaals
nem találtam még youtube videót

MadWolf#11626

DanielT
Szedd le az IGN appot, tökéletesen mûködik.
Zan
Valaki megtenné,hogy berak egy youtube vidit is az elõzõ monk videóról,mert a k*rva telóm képtelen lejátszani...! (Szifon forever...) Pedig nagyon meg akarnám nézni most és nem csak este..!😊

McHaals
28...

MadWolf#11626

j0nNyKa
ezek a mai bélák már csak ilyen lagosak <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

McHaals
reméljük, mert a béla azért lagolgatott rendesen

MadWolf#11626

Ez jó. 😄 De hidd el, a játék NEM LESZ lagos. 😊
Szerintem Witch Doctorral kell kezdeni, mert az idézett lényei ellenállnak a lagnak.
Zan
Ne feledd,hogy ez normal és act1! Lessz itt hent...csak nem a játék elején!

Carlos
nem is kért rá senki

Þór vígi þessi rúnar

McHaals
én már komolyan nem tudom, mivel fogom kezdeni... tetszett már a wiz meg a WD is, de most épp a monk az aktuális kedvenc, a béta alapján azzal tudtam a legjobban haladni, gond nélkül csaptam agyon 6-os szinten is SK-t, míg pl a wizzarddal megszenvedtem alaposan vele

MadWolf#11626

Nincs az a wd video, ami rábírna, hogy azzal játszak a betaban látottak után. :p

TurboX
nemis, mert én jobban emlékszem, mikor bejelentették a wizard classt, már akkor tudtam, hogy nekem az lesz a favorit és nem csalódtam benne.

ti meg békázzatok!
Carlos
boritékolom, hogy nem szedik szét.
Szóval ne nagyon reménykedj.

Þór vígi þessi rúnar

Zan
A legnagyobb jóindulattal nagyon reménykedem abban,hogy lesz egy úgymond advanced statolás "haladóknak". Iszonyat mód fogom sajnálni,ha nem én tudom majd szétosztani a pontokat. Egy csomó alternatív fejlesztéstõl esünk így el...! Pedig a jó kis közelharci LoL-sorci,meg hát a Stun-Bo-barb mekkora móka volt...! Vagy csak én voltam ilyen d2-kocka anno,hogy ilyenekkel szórakoztam! Na meg hát a rune-word-ok...! Bárcsak lenne...!