Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
15dps onehand, sebzést adó cuccok, gyûrûk, offhandban mondjuk nem orb hanem shield, és SK-ig gond nélkül eljutottam.
MadWolf#11626
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
szóval max 2k-val vagyok hajlandó többet fizetni a legolcsóbbnál.
MadWolf#11626
Ez drágább, mint boltban.
Ti fizetnétek picit többet, hogy ne kelljen kimenni ?
MadWolf#11626
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
MadWolf#11626
Amennyiben ejfelkor lehet elkezdeni letolteni, gyanitom eleg sokan probaljak majd huzni lefele a klienst, akkor olyan 1-2 korul nem nagyon fog itt elindulni a game. vagy rosszul gondolom?
Mert ha igy lesz, akkor inkabb a dobozos fele hajlok; szamomra a digitalis akkor lett volna erdekes, ha a szerver startra mar mindent le lehetett volna tolteni.
Igen, megértem, hogy elrakták késõbbre azt a rúnát, tényleg elég tápos volt, viszont akkor a monk meg a késõbbi szinteken egyre gyengébb lesz a kezdetekhez képest?
nem érzem a balance-ot, és ha kezdõ diablós lennék, egy ilyen bossfightnál lehet nyomnék egy idegbõl-resetet a gépen 😊
MadWolf#11626
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
MadWolf#11626
16-os peccs elõtt a wizarddal is, volt neki az a jó kis ray of frost 2. rúnája, azzal 1 mp alatt elolvadtak a körülöttem lévõ mobok. A wizard lett gyenge (kis szinten legalábbis), a monkhoz képest meg nagyon hurkalé.
És még SK-ig eljutni sem okozott túl nagy gondot a wizarddal, csak ott torpantam meg, de nagyon.
MadWolf#11626
érdekes dolog, de a videóban tényleg kicsit eltúlzott az egész.
How much can you take,before you snap?
Egy jöttment skeleton king ne akarjon 15 perces pofozkodásra késztetni normal nehézésgi szinten. És még azt sem mondhatom, hogy szar cuccokban voltam, csak miután a 16-os peccsben áttették a ray of frost 2. rúnáját a 7. szintrõl valami 30x-re, azóta nem tudtam elég gyorsan lecsapni az addokat és a fight nagy idejét velük töltöttem, közben meg menekültem SK elõl, aki mint egy jó kutya próbált követni.
én valahogy nem kedvelem azokat a pillanatokat, amikor legszívesebben kettéharapnám a billentyúzetet, mert a diablo számomra nem a szopást jelképezi.
A kihívást a multiplayer játékokra hagyom, mint pl. TF2, ahol nem zavar, ha ugyanaz az ember 10x megöl, de cserébe a 11. kill az enyém 😊 olyankor van elégtétel-érzésem.
MadWolf#11626
DH volt még ami tetszett, szerintem egyértelmûen ama-assa házasítás. Mindkettõbõl a jót vették ki. 😊 Még ez az UZI skill se verte ki a biztosítékot. Viszont maga a hit and run játékstílus nem az én mûfajom.
Barbi is meggyõzõ a videó alapján és a bétában is állat volt, de biztos csak akkor fogok indítani ha a mainnel már rommá játszottam magam.
WD és a wizzard nem annyira vonz.
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Oh, they are called nian zhu (念珠, prayer beads), they work just like a rosary in Catholicism. Everytime they chanted a prayer, they thumb one bead over. It's usually a short braelet .
The longer ones (the one you see in movies) are called fo zhu (佛珠, Buddha beads), they are made out of wood and usually only worn my monks. It's comprised of 108 beads. The really large ones are very rare now and it's usually nly sold for tourism in China.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
MadWolf#11626
ti meg békázzatok!