Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zan
Én nem nézek fel rád,csak akármennyire is nem vagy szinpatikus,emberként kezellek,ezért egy bizonyos szintenn túl nem nyilvánulok meg veled kapcsolatban,mivel nem ismerlek!
Viszont nem 3 éve ígérgetik ezt...! Van az már 6-8 is. Viszint mivel jól elvoltam eddig nélküle,nem zavar. Úgy vagyok vele,hogy a Blizzard nem nagyon baszott még eddig el játékot...és képek ide-képek oda ;most sem fog..! Ki kellene próbálnod neked is...aztán ha nem ragad meg a feeling,akkor ennyi. Ha viszont igen,nem biztos,hogy a friss levegõt fogod elõnyben részesíteni VanMórLevellel szemben😊!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

j0nNyKa
persze, sötétebbek lesznek, meg az egész nagyon alfa állapotban van még
bár az is igaz, hogy perpill is ezt használom, és tök jó 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Az utca királya! 😄DDD
Sheltem
Ezzel a hozzászólásoddal viszont megint felkelted a figyelmét, ergó további flamet generálsz.

Szó nélkül kell hagyni az ilyet, elõbb abbahagyja/lelép.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
Na ez igen, nagyon rendben van!! <#taps>
Szerintem a makró beszúró gombokat sötétebbre kell venni.
Szólj ha csináljam <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

antgecc
Ejjj, mekkora egy faszagyerekkel van dolgunk.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bélanéni
Akit érdekel kölcsön béta mostantól 16:30-ig, az írjon privátot!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Aki még nem tette, vagy erõs kényszert érez az iránt, hogy szeretné a bétát kipróbálni/tesztelni, küldjön PM -et.
A maradék napokat (béta zárás kb. 05.01-ig) felosztom a jelentkezõk között.
LISTA

Az új fiókom: DevLupius

Troyan
+1 Teljesen egyetértek!

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Jó volt ez a tegnap esti kis játék! 😊 Bocs mindenkitõl aki várt volna co-op-ba, de mivel 10percenként fel kellett ugrálnom a gép elõl, így sok értelme nem lett volna!
Egyébként így, hogy már majdnem mindegyik kasztot kipróbáltam, arra jutottam, hogy minden kaszt ugyanolyan állatira sikerült, mindegyiknek meg van a saját maga erõssége, amiért jó vele játszani!

j0nNyKa
maradjunk annyiban, hogy valami készül 😊

j0nNyKa
meglepõdnél ha tudnád 😊

bélanéni
Azt hittem már kész van a minimal design. Jonnyka mi a jó istent csináltál éjszaka??

A "no reason"-os rész eddig kimaradt. Vagyis papíron nem láttam még (persze elég régen olvastam, úgyhogy lehet csak nem emlékszem).
Azt persze azért látom, hogy wowban nagyon megy. 😄

Hegi90
Abból látom azért nem nõttél ki, hogy felgyere éjszaka vetíteni arról te milyen menõ is vagy.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Különc
Semmi újdonság, WoWosként tudhatnád ezt, ott is benne van az EULAban

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Nem tudom ez eddig is így volt benne a szerzõdésben, de kicsit vicces a vége(és sajnos igaz is néha).

ACCOUNT SUSPENSION/CANCELATION. BLIZZARD MAY SUSPEND, TERMINATE, MODIFY, OR DELETE ACCOUNTS AT ANY TIME FOR ANY REASON OR FOR NO REASON

CalebJoe
Nincs igazad fõleg ha nem is próbáltad a bétát és úgy alkotsz véleményt hogy szar lesz, itt jóval 20-30 feletti emberek vannak mint én is ugyanis ez a mi korosztályunk játéka csak a sok kis köcsög nem érti miért várjuk mint a messiást.
Peetboy
Túl nagy a fantáziád ember! Látom van még képzelõ erõd. Nem szoktam kint füvezni haverokkal az utcán. 😊 De kint lenni szeretek a friss levegõn akár haverokkal is.
Szolgáltatást azt max te nyújtasz kifestett szemekkel nõi ruhába öltözve. 😄

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

quad
killakikitt mondd valamit? ok is varjak ezt a gamet 😄

Buddy
Én személy szerint az "utcát" nõttem már ki (de leginkább a magukat okosnak bemutató barmokat)...de szerintem nem vagyok ezzel egyedül.

De ha Téged az dob föl, hogy susogósgatyás haverjaiddal elnyomsz egy spanglit akciós langyfos Arany Ászokkal leöblítve miközben mobiltelefonról szokol rádiós minõségû tücctücc moslékot hallgatsz, akkor hajrá...de ez jobban minõsít Téged.

Már ha nem értettem félre az "utcát" és ott nem valamiféle...szolgáltatást...nyújtasz...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Peetboy
Na kitomnoltátok magatokat? Jót kacagtam rajtatok. Szétoffoltátok a topikot arról, én milyen ember lehetek. De azért az jön le, valamennyire fel is néztek rám, a korom miatt is. 😊

Egyébként nem szarom le az egészet. Aki nem tudná, láttam 28 nap múlva jelenik meg. Csak kijelentettem, hogy 3 éve is igérték megjelenik. Amiket láttam róla képeket, nem igazán tetszett, de ettõl függetlenül lehet jó játék.

Zan
Jogos😊,de nem! Én általába mint egy tank belerontok ezzel is a csapat enemibe,lesz*rva,hogy jobb messzirõl! Ott pedig ledobom a trappeket,aztán kicigánykerekezek a markuk közül és jöhet a ratta-ta-ta rapid fos😊!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

lol, pont irtam volna már hogy shift, csak aztán továbbolvastam 😄
egyébként szerintem úgyérti, hogy talán az elején egy picikét lassabb, másabb hangvételü, késöbb jön az áttörés, lvl9-en kap két elég faxás skillt ha jól emlékszem - Barb, többi már elejétöl kezdve kb daralás volt röhögve :d
DH is, csak picivel több klikkelgetéssel mondjuk :d - persze ez nem von le semmit a classból

Ja DH kicsit késöbb indul be mint a többi, pont jól is írtad, olyan lvl8-9 volt nekem is

Különc
Kicsit jobb ügyeskedésen arra gondolsz, hogy megállsz 50 méterre a moboktól, egyik kezed a shiften (default) a másikkal vadul kattintgatsz vak világba és minden megfekszik körülötted? <#nevetes1>

Oké

én se ugy értettem, hogy értékesebbek lennénk

beta: elkelt 😄 Bandris86 vitte

Zan
Visszatérve a gamehez! Nekem egyre jobban tetszik a DH is. Bár egy kicsit jobban kell vele ügyeskedni,mint a többivel,legalább is olyan 8-as szint körül,de pont ez tetszik benne,hogy kicsit csak,de kihívás!😊
Most átraktam az összes mf cuccot rá,ami a többi kariaimon volt,most lvl 9-en 50%-os mfel hentelek majd minden felé,hátha esik valami extra cucc😊!

Zan
Azt nem mondanám,hogy értékesebb nála bármelyikünk,mivel nem ismerjük. Viszont ezzel csak azt éri el,hogy egy olyan topicban,ahol nagyjából mindenkinek tetszik a game,oda-vissza ki van vesézve,hogy mi jó/mi nem a betában ,bejön és 2 mondatban megmutatja,hogy mennyire leszarja az egészet,csak kötözködni akar. Na ennél viszont talán okosabbak vagyunk még így 25 évesen is..!

na lassuk mennyi rdonly van még fent...elsõ viheti, pm! (beta)

Zan
Lol. Hát igazán....azért ne már! Mi akarsz itt 3x évesen? Jöttél megmondani a frankót...?😊

nerd-face, street fighter 😄DDDdddddddd - ja és milyen késõn ír, de jó mert lehet délutános volt melóba és akkor nemrég érhetett haza:d - szal ezért mondom ilyenekre hülyeség reagálni is...rögtön a hg-re aszonta hogy 15éves...vannak olyan emberek akik bizonyos értelemben és szinten nemtudnak önmagukon felülkerekedni etc etc ezért beszélnek ilyeneket 😉
Ezért van sok értelmetlen, értéktelen etc. ember, pl mikor hamar rájössz, hogy te alattad van az a vki...persze ettõl még nem rossz ember stb. csak valahogy mégis inkább xarsz rá és magyarázkodni se fogsz neki semmit
stb. na kicsit elkalandoztam

áááh több kell ahhoz, hogy ilyenre harapjunk :d de megnéztem profilját, látom szereti ezt a témát, olyannyira, hogy még barátnõs topikja is van 😊

Zan
Az,hogy ki mit csinál az életében,ki,s hogyan bassza el az életét miért zavar téged? Ha az utcát választod, te dolgod...! Valószínûleg nincs a kettõ között átmenet...! Van a Nerd-face, meg van a street-fighter. Ez a kettõ..! Casu-player nincs a világon..áá...!
Apropó,akkor most miért ülsz a gép elõtt és szónokolsz?😊

Zan
Szép kis flame-war szító hsz😊! Grat! Remélem nem haraptok rá...! Inkább menj vissza az oviba homokozni...vagy egy jóféle cod-ffa is lehet tudna neked örömet szerezni,nem?!

Bocs ha kicsit durván reagáltalak le...! De az,hogy jössz,'oszt megmondod a frankót...valahogy nem szeretem...! Ráadásul,ha egy a szemedet nem üti ki a visszaszámláló,akkor tényleg ostoba lehetsz😊!

Peetboy
Persze, az igazi kockák a gép elõtt lesznek. Hány éves vagy 15? Én ebbõl már kinõttem végre.
Én inkább az utcát választom, mint mindig itt üljek.

AntiHero
28 nappal késõbb... senki nem lesz az utcákon (legalább is mi nem 😄)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Különc
lol

Peetboy
Jó estét! Még mindig nem jelent meg a Diablo 3? Már 3 éve igérik, hogy elkészül végre. De a képeket nézve, nem lesz nagy durranás.

j0nNyKa
kedd este 6ig tudok adni accot, szokas szerint priviben az elso kapja

coolpet
egy kerdes:
A follower meg tud halni mint a d2-ben?

Vagy csak komazik egyet ha leutik es utanna visszaall a harcba?

Battletag: coolpet#2467

elitehun
Jogos <#banplz>
coolpet
es elarulod hogy kell?

Kuldtem a battletagodra friend requestet, de nem valaszolsz

Nemtom hogykell 😊

bélanéni
Oda külön átmászkálni ezért? <#wilting><#hehe>

AntiHero
Hozzám lehet.

coolpet
hat de mondjatok hogy kihez joinoljak 😊

AntiHero
Én az utolsó évadot nem is láttam még 😞 Szval.. 😄

elitehun
oké! bár lehet hogy jobb lenne a dexter topikban megvitatni 😄
jazzy
És ha nem tudom megnézni 2 napig akkor diablorol sem olvashatok mert nem merek majd bejönni 😞(