Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
És Május 15.én 18-24ig van hely a kreált játékodban? <#crazya>

Mi a helyzet 16.ával? 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

j0nNyKa
nekem teljesen zárt router mögül is mindig perfekt volt a patchelés

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Zan
Nekem is felment gond nélkül a patch. Szvsz valahol a tûzfal és a portforward területén kellene nézelõdni azoknap,akiknek nem akarja az igazat és sz*rakszik már régóta...!
Meg kellene nézni,melyik porton keresztül kommunikál a patcher az internettel;lehet hogy zárva van,de ha routerben kinyitod,lehet jó lesz. Csak egy ötlet..!

U.i.😞Az én gépemen most nincs még virusirtó,mert nagyon friss a rendszer,sõt,kb. összvissz 6 frissítést rakott fel,a többit nem engedtem.)

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

bélanéni
Péntek 0:00 - 14:00 - ig van még nálam béta szabad hely.
Akit érdekel --> privát.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sáska
thx.

Amugy tegnap probaltam egy jatekba csatlakozni, de nem engedte; valami olyasmit irt, hogy "you are not authorised to join this game with a starter edition".
Fura volt, mert elotte jatszottunk egyutt, meg nem is starter edition-om van, hanem csak egy sima mezei beta..

Carlos
General
All characters have been wiped. Items, gold, auctions, achievements, followers, and artisans have also been wiped, and Beta Bucks have been reset to 50.
Cross-game chat is available! Beta participants can now keep in touch with their Real ID and BattleTag friends, no matter which Blizzard game they're playing.
Please note that some restrictions do apply for BattleTag chat:
You can only send BattleTag invites while logged into the Diablo III beta client
You can only receive BattleTag invites while logged into the Diablo III beta client

Bug Fixes

For a full list of documented game and service bugs, please review the Known Issues sticky located in the Beta Bug Report forum.
Players should no longer be desynced from the server after watching or skipping a cut-scene
Projectile spell effects should no longer be invisible when casting them
The Auction House should no longer lag and generate ERROR_1 when attempting to switch currencies
The Auction House should no longer display your amount of Beta Bucks as 0 unless you actually have 0 Beta Bucks

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
tudnad esetleg magat a szoveget is copy-pastelni? Munkahelyen szurve vannak a gamer site-ok. thx!

Sheltem
Tökéletes!

Gondolj csak bele...Aki elõször jön ide és új neki még minden infó úgyis elõször az alap beállítással találkozik, ahol van faq, linkek, számláló stb...

Vagyis nem marad le róla.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

j0nNyKa
beraktam beállításokba, hogy lehessen váltani a mostani méret, meg a HD között
illetve a menü ki/be kapcsolható

másegyéb óhaj/sóhaj/panasz?

Carlos
ok... 😊
Ha Bp-i vagy közeli vagy, akkor átveszem. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Abszolút perfect 😉

j0nNyKa
összehúztam a bannert, illetve kivettem a menüt

jobb így?

simán felment a patch két-három perc alatt

Pappa#2573

TurboX
basszus, ez már a második söröd lesz
success
Carlos
úgy próbáltad, hogy elinditod az agent exe-t, majd ráinditod a launchert?

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Nekem szerencsére beállította magát jól az agent.exe, és már jó ideje nem láttam bénázni. Közrejátszhatott benne az is, hogy uninstalláltam a spyware doctort.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

TurboX
annyira nem vagyok szerencsés😄
initializing 0%... (kb. 20 perce)
de újratelepíteni még egyszer nem fogom az hótziher
Avenger
1024x768 a max itt, így a banner elfoglalja az egész oldalt. 😄 és már a hozzászólások jobb oldala sem fér rá a képernyõre. 😊

Ha full hd-ben is sokat foglal el a banner, akkor a szövegbeviteli mezõt rátenném az aljára egy átlátszó, halvány háttérrel. 😊
De csak otthon tudom normálisan megnézni sajnos. 😞

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Carlos
Akkor este megint szopás lesz a patch-el már látom.
Turbo: neked jól felment a patch?

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
magam részérõl a linkeket betenném a banner(ami fullhádében is elfoglalja a fél monitort->méretébõl visszavennék?) bal alsó sarkába kisebb betûmérettel és fehér színnel, a text box alatti menü külsõ ragyogását pedig eltávolítanám

ill. a posztok között nagy a rés

amúgy fasza lett <#eljen>
j0nNyKa
elvileg 1280*x, vagy afelett teljesen rendben van a linkek kivételével, szerintem próbáld ki
most számít a vélemény, mert a mai napot akarom rászánni a véleményekre, meg azok megvalósítására, utána nem nagyon szeretnék már foglalkozni a design-nal

j0nNyKa
diablo 3 muzsika, itt 1 dollár az ára, gondolom torrenteken is megjelenik hamarosan

Avenger
Az új design-t nem néztem még, mert úgy látom a hozzászólásokból, hogy 15 colos monitoron nem adja át a látványt, szóval majd otthonról délután írok véleményt. 😊

j0nNyKa
teljesen jogos a véleményed, de linkek meg kellenek.. vagy... vagy nem?
én azt sem bánom, ha kivesszük a linkeket a p*csába, végülis a topiclakók úgyis ismerik õket fejbõl

többiek véleménye: kerüljenek ki a linkek a topicból?

Avenger
Patch 17

Skill változtatások nélkül miért is kellett törölni a karaktereket? 😞 Bár lehet csak nem árulják el a note-ban milyen skillek változtak, rendezõdtek át.

Sheltem
Átlagéletkor -> Mindenki dolgozik napközben -> munkahelyen ritkább a fullHD monitor.

Én nem amiatt mondom, hogy kilóg, egész egyszerûen ez a stílus olyan gyönyörû, hogy mindenféle link / számláló nélkü lenne tökéletes(de ez csak az én véleményem, lehet másnak máshogy tetszik), amúgy bõven frankó ígyis és köszönjük szépen!

j0nNyKa
linkekre majd kitalalok valami okosat, hogy bentebb keruljenek
bar nem fogom fel, hogy egy gamer forumban miert van ennyi nem-fullhd monitor :/

McHaals
hogy jött ki a 21 nap?

MadWolf#11626

j0nNyKa
elsejeig van beta 😊

Sheltem
Ez a Tyrael HD stílus nagyon odabaszós lett!

Én szerintem úgy lenne tökéletes ha jobb oldalt a kilógó csúnya linkek egyszerûen ki lennének törölve(ennél a stílusnál).

Amúgy nagyon frankó , elképesztõen szép a topic így(én eddig alap SG beállíással fórumoztam(bevallom, nem nagyon szeretem a sötét fórumokat) de mostantól Tyrael.

21 béta napot tudok még adni nektek.
Akit érdekel jelentkezzen PM -ben.
Holnap reggel szétosztom a jelentkezõk között.

Az új fiókom: DevLupius

McHaals
ja megvan bocs, a régi helyén kerestem 😊

MadWolf#11626

McHaals
aha, és hol lehet átváltani?

MadWolf#11626

TVelvet
Igazából ez fullHD -ra lett optimalizálva. 😊
Remek az új dizájn! Le a kalappal, 1440x900-on gyönyörû, talán csak a linkek lógnak ki kicsit oldalra <#vigyor2>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Szia Kasadya! Ha lehetne, akkor szeretném én is kipróbálni, már hónapok óta szerettem volna, de nem volt még rá lehetõségem :S Elõre is megköszönném a lehetõséget!
TVelvet
béla:

csináld meg photoshop-ban, és meglátod. 😊

merlinw:
Megfelezhetem, de csúnya lesz.
Erre nem lehet ízlésesen rárakni a linkeket, próbáltam. De nem valami szép...
Majd még kitalálok valamit, egyelõre marad így a szöveg.
A linkeket csak oda oldalra tudjuk rakni, mert így is tele van már az egész. 😄
Beállításos téma lehet.
Túl sok hátteret nem tudok elképzelni, de meglássuk.
bélanéni
1680x1050-ben szuperül néz ki!
Egyedül a hsz beviteli mezõ hátterét narancsra venném, nem átlátszóra (olyan narancsra, amilyen a háttér jelenleg is, csak egyszínû legyen). Ezen kívül csökkenteném 1 vagy 2 mérettel a betûméretét, akkorára mint ami a hsz-ekben van. Ezen kívül a betûszín lehetne talán sötétebb(?).
Minden más jól néz ki, grat!! <#taps>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Zan
Nagyon jóféle lett😊! Grat hozzá!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

remek lett, csak scrollozgatni kell balra jobbra elég sokat :d felbontás ? 😊 az uj design full widscreen moncsira lett optimalizalva :dd

MerlinW
- Fejléc méretét felezzük meg, mert majdnem fél oldalt foglal.
- jobb oldali linkeket ízlésesen tegyük rá, 10-11px-es méretben, normális betûtípussal (tudom ez így diablo-s, meg menõ, de baromi csúnya)
- beállítások ikon méretét felezzük, szöveg nem kell
- szövegmezõ alatti funkciógombok mögé tegyünk valami hátteret/vegyük le az árnyékot, legyen más színe, vagy valami, mert így olvashatatlan. Betûtípus itt is probléma.

[merlinw.org]

AntiHero
Fasza lett.

Csak bután néz ki a beállítások gomb, meg kár hogy scrollozni kell oldalra a linkekért. Nem lehet megoldani, hogy ne keljen? (1360x768)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

j0nNyKa
Örömmel jelenthetem be TVelvet kolléga és jógaman legújabb "mûvét": a Tyrael HD stílust!
A topic beálítások átalakultak, ezentúl mindig a topic bal alsó sarkában találjátok a gombját, onnan pedig értelemszerû.
A Darkos stílusnak van egy csomó beállítása, ami a másik kettõnek nincsen.

Állítsátok be az új skint, és teszteljétek ezerrel! 😊

milyen jó, h én vagy csak 1-2 részt láttam belöle véletlen és igy van mit most elkezdeni...erösen gondolkodom rajta :d

Zan
Most megyek haza,kik tolják,mert akkor mennék rájuk! Holnap du. 4-tõl kb. Este 10-ig én is szivesen adok accot,ha kell valakinek! Privit írjon,aztán kapja is!

Akik csak itt lógnak ahelyett, hogy bétáznának, nem adnák kölcsön az accot egy gyors próbára? 😊
j0nNyKa
soon 😊
tudod, ahogy Dexter is mondotta volt: "Tonight's the night" <#papakacsint>

bélanéni
Valami ízelítõt mutassatok már, ne csak húzzátok az agyunkat.

ajaj, május 16-án mérés és szerkezettan zh-m lesz. ez így nem jó 😄

How much can you take,before you snap?

j0nNyKa
holy mother of test!